Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Re: Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 30 Αύγ 2024, 12:04

Μαδουραίος έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:59
BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:57
Εμ ,πρέπει να έχω κι εγώ τουλάχιστον 7 άδειους λογαριασμούς καταθέσεων που δεν χρησιμοποιώ χρόνια . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλους 2 με κεφάλαιο κίνησης ,ή αμοιβαία και προθεσμιακές.
Σε 2 χρονια γινονται αδρανεις βλακακο.Δεν τους μετρανε αυτους.
Βλακάκο να πεις τον πατέρα σου που σε άφησε να καταντήσεις λεκανατζού του Κασσελάκη ,άεργε κλόουν. Οταν λέω αχρησιμοποίητοι ενννώ με 200-500 ευρώ υπόλοιπο.Οσοι είμαστε 30-40 χρόνια στην αγορά έχουμε τουλάχιστον 2-3 λογαριασμούς στις 4 μεγάλες τράπεζες με μικρουπόλοιπα και δουλεύουμε 1-2. Αν είσαι πάντα άεργος λογικό είναι να μην το ξέρεις. Αν θες χρήματα στον λογαριασμό σου ,ψάχνω να μου καθαρίσουν τον κήπο στο σπίτι μου. 6 ευρώ την ώρα επειδή είμαι κιμπάρης ενώ ξέρω ότι είσαι αργός ,δηλαδή τα 10πλάσια απ όσα έπαιρνες απ τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε πόστ. Τι λες;Συμβουλή για όσους θέλουν να έχουν χρήματα οι λογαριασμοί τους. Πρέπει να δουλέψετε. Ο τσάμπας πέθανε. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 30 Αύγ 2024, 12:14

stergiosbik έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:48
George_V έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:46
stergiosbik έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:45
Βαριέμαι να ανοίγω καινούργιο νήμα.
Από το πρωί δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα στην Εθνική κ στην Άλφα.
Το ίδιο και στο gov.gr.
Τηλεφωνησα σε φίλο,και αυτός τα ίδια.
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο θέμα;
Και στις δύο συνδέθηκα προ ολίγου και χρησιμοποίησα τις κάρτες και έκανα και πληρωμές με ε-μπανκινγκ
Δες π.χ. εδώ...

Εικόνα
Μολις ξαναμπηκα σε Gov και Εθνικη και Πιστεως.

Μπαινω ΟΚ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 30 Αύγ 2024, 12:17

BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:04
Μαδουραίος έγραψε:
BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:57
Εμ ,πρέπει να έχω κι εγώ τουλάχιστον 7 άδειους λογαριασμούς καταθέσεων που δεν χρησιμοποιώ χρόνια . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλους 2 με κεφάλαιο κίνησης ,ή αμοιβαία και προθεσμιακές.
Βλακάκο να πεις τον πατέρα σου που σε άφησε να καταντήσεις λεκανατζού του Κασσελάκη ,άεργε κλόουν. Οταν λέω αχρησιμοποίητοι ενννώ με 200-500 ευρώ υπόλοιπο.Οσοι είμαστε 30-40 χρόνια στην αγορά έχουμε τουλάχιστον 2-3 λογαριασμούς στις 4 μεγάλες τράπεζες με μικρουπόλοιπα και δουλεύουμε 1-2. Αν είσαι πάντα άεργος λογικό είναι να μην το ξέρεις. Αν θες χρήματα στον λογαριασμό σου ,ψάχνω να μου καθαρίσουν τον κήπο στο σπίτι μου. 6 ευρώ την ώρα επειδή είμαι κιμπάρης ενώ ξέρω ότι είσαι αργός ,δηλαδή τα 10πλάσια απ όσα έπαιρνες απ τον ΣΥΡΙΖΑ για κάθε πόστ. Τι λες;Συμβουλή για όσους θέλουν να έχουν χρήματα οι λογαριασμοί τους. Πρέπει να δουλέψετε. Ο τσάμπας πέθανε. Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.
:smt005::smt005::smt005::smt005:

To ξεφτιλισα το ηλιθιο υποτακτικο γιδι του Κουλη και ψαχνει δικαιολογιες της πουτσας μετα.

:smt005::smt005::smt005:

Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.

H κυβερνηση του υπερπλεομασματος απο φορους των pass και των voucher

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 30 Αύγ 2024, 12:18

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:03
stergiosbik έγραψε:
George_V έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:46

Και στις δύο συνδέθηκα προ ολίγου και χρησιμοποίησα τις κάρτες και έκανα και πληρωμές με ε-μπανκινγκ
Δες π.χ. εδώ...

Εικόνα
επικοινωνήστε λέει με τον διαχειριστή
ότι και καλά θα βγάλεις άκρη
:+1:

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 30 Αύγ 2024, 12:33

Μαδουραίος έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:17
BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:04
Μαδουραίος έγραψε:

:smt005::smt005::smt005::smt005:

To ξεφτιλισα το ηλιθιο υποτακτικο γιδι του Κουλη και ψαχνει δικαιολογιες της πουτσας μετα.

:smt005::smt005::smt005:

Ο Μητσοτάκης κυβερνάει ακριβώς γιατί δεν σας μοιράζει χρήμα απ τους φόρους μας.

H κυβερνηση του υπερπλεομασματος απο φορους των pass και των voucher
Επαναλανβάνω ότι το μόνο που εξεφτελίζεις είναι οι γονείς σου. Εγώ , λεκανατζού του Τάύλερ ,ως ανυπότακτος εισοδηματίας που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον σου έδωσα ευκαιρία ώστε να μην είναι άδειος ο λογαριασμός σου και να εξαρτάσαι από την ελεημοσύνη της οικογενίας σου. Ομως ως άεργος τεμπέλης ,απέρριψες την προσφορά μου. Τα pass και τα voucher είναι ελεημοσύνη της κυβέρνησης σε πειναλέους σαν εσένα που κανονικά έπρεπε να στοχεύουν αποκλειστικά σε επιβεβαιωμένα ανίκανους για εργασία και γέροντες. Απ ότι γνωρίζω αυτό έχει δρομολογηθεί να διορθωθεί σύντομα. Ο Κος Κασσελάκης είπε ότι τα πιο υποτακτικά του σκυλιά ,μπορούν να γεφτούν τα αποφάγια του Τάυλερ που θα είναι πεταμένα στον παρακείμενο του κέντρου δεξιώσεων καφέ κάδο. Καλή όρεξη.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Αύγ 2024, 12:39

BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:33
ως ανυπότακτος εισοδηματίας
μπράβο! είσαι μπούμερ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 30 Αύγ 2024, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 30 Αύγ 2024, 12:41

N26 και Revolut φυσικά για να μήν τα παιρνουν οι σοσιαλιστές του νοδουσόκ και τα μοιράζουν στους κοπριτες της αδεδυ.

Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 30 Αύγ 2024, 13:06

stergiosbik έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:18
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:03
stergiosbik έγραψε:

Δες π.χ. εδώ...

Εικόνα
επικοινωνήστε λέει με τον διαχειριστή
ότι και καλά θα βγάλεις άκρη
:+1:
Ακυρο μολις επεσε και σε μενα.

Πηγα να βαλω λεφτα στη προπληρωμενη της γυναικας μου και λεει "αναπαντεχο λαθος".

Και εχει πεσει και το τηλεφωνικο κεντρο της Εθνικης.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Αύγ 2024, 13:08

εγώ είχα έναν ευροβανκ γιατί τον ήθελε για τη μισθοδοσία η εταιρεία που δούλεψα 3 μήνες το '14. Δεν ασχολιόμουν καθόλου γιατί νόμιζα ότι είχε 0. Το Μάιο με καλωσορίσανε στο πρόγραμμα συνδρομής 0.60/μήνα οπότε τσακίστηκα και τον έκλεισα. Για τεράστια έκπληξή μου δεν είχε 0 αλλά 7 ευρώ και κάτι.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 30 Αύγ 2024, 13:11

Unique έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:41
N26 και Revolut φυσικά για να μήν τα παιρνουν οι σοσιαλιστές του νοδουσόκ και τα μοιράζουν στους κοπριτες της αδεδυ.

Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από τις τράπεζες καρτέλ.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Αύγ 2024, 13:19

GoBzi έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:11
Unique έγραψε:

Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από της τράπεζες καρτέλ.
άλλη μια κατάφορη παραβίαση της ελευθερίας του πολίτη
με το ζόρι να ξοδεύει το 30% του εισοδήματός του μέσω τράπεζας
άμα δηλαδή εγώ θέλω να το αποταμιεύσω (λέμε τώρα) και να ζήσω με το 29% του εισοδήματός μου; απαγορεύεται. θα ξοδέψεις (μέσω τράπεζας εννοείται) θες δε θες
αν κάποιος έχει έσοδα 100.000 ευρώ πρέπει τα 30.000 να τα ξοδέψει μέσω τράπεζας σώνει και καλά. αν θέλει να ζήσει με τα 20.000 και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύσει, δε μπορεί, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο
αλλά αυτά δε τα θίγει κανείς
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades » 30 Αύγ 2024, 13:22

foscilis έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:08
εγώ είχα έναν ευροβανκ γιατί τον ήθελε για τη μισθοδοσία η εταιρεία που δούλεψα 3 μήνες το '14. Δεν ασχολιόμουν καθόλου γιατί νόμιζα ότι είχε 0. Το Μάιο με καλωσορίσανε στο πρόγραμμα συνδρομής 0.60/μήνα οπότε τσακίστηκα και τον έκλεισα. Για τεράστια έκπληξή μου δεν είχε 0 αλλά 7 ευρώ και κάτι.
αυτό με το πρόγραμμα σύνδεσης δεν το έχω καταλάβει .Ολοι μπορεί να έχουμε παλιούς ανενεργούς λογαριασμούς και πολύ από αυτούς άδειοι και ξεχασμένοι Τι θα κάνουν δλδ αντί να τους κλείνουν θα σε χρεώνουν ;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 30 Αύγ 2024, 13:23

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:19
GoBzi έγραψε:
Unique έγραψε:

Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από της τράπεζες καρτέλ.
άμα δηλαδή εγώ θέλω να το αποταμιεύσω (λέμε τώρα) και να ζήσω με το 29% του εισοδήματός μου; απαγορεύεται. θα ξοδέψεις (μέσω τράπεζας εννοείται) θες δε θες
αν κάποιος έχει έσοδα 100.000 ευρώ πρέπει τα 30.000 να τα ξοδέψει μέσω τράπεζας σώνει και καλά. αν θέλει να ζήσει με τα 20.000 και τα υπόλοιπα να τα αποταμιεύσει, δε μπορεί, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο
Νομιζω υπαρχει ανωνατο οριο εισοδηματος του ποσου που πρεπει να ξοδευεις μεσω τραπεζης .... μετα απο αυτο το οριο νομιζω το ποσο μενει σταθερο :smt017:smt017
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 30 Αύγ 2024, 13:40

Frappezitis έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:23
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
GoBzi έγραψε:

Νομιζω υπαρχει ανωνατο οριο εισοδηματος του ποσου που πρεπει να ξοδευεις μεσω τραπεζης .... μετα απο αυτο το οριο νομιζω το ποσο μενει σταθερο :smt017:smt017
α, οκ δε το ήξερα
και πάλι όμως το επιχείρημα παραμένει. έστω ότι εγώ βγάζω 15k το χρόνο. σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ξοδέψω τουλάχιστον 4,5k μέσω τράπεζας. στη περίπτωση που εγώ ζω με τους γονείς μου πχ και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξοδεψω 4,5k με το στανιό υπό την απειλή πρόστιμου
αυτά δε νομίζω να συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 30 Αύγ 2024, 13:49

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:40
Frappezitis έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:23
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

α, οκ δε το ήξερα
και πάλι όμως το επιχείρημα παραμένει. έστω ότι εγώ βγάζω 15k το χρόνο. σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ξοδέψω τουλάχιστον 4,5k μέσω τράπεζας. στη περίπτωση που εγώ ζω με τους γονείς μου πχ και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξοδεψω 4,5k με το στανιό υπό την απειλή πρόστιμου
αυτά δε νομίζω να συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα
Ας μας το διευκρινισει καποιος αρμοδιος ....... :)
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών