Σούπερ γκόμενος;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Σούπερ γκόμενος;
Όχι και καριόλα ρε παιδιά, ήμαρτον.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Δεν λέω ότι είναι.
Λέω ότι δίνει το δικαίωμα για να την χαρακτηρίσουν έτσι. Κάτσε να πάρει τηλέφωνο η θεία Μαριγώ από την Άνω Πετρούλα για να φτιάξει τα γκάζια ο Μήτσος, και άλλο ένα ο μπάρμπας ο Τάκης και να του πει ότι στο χωριό ρωτάνε αν πήρε γκάμπριο για να χωράνε τα κερατα και τι να απαντήσει, και τον βλέπω πύραυλο σε περιστροφή γύρω από τον Κρόνο. Τα άστρα θα τα δει η κυρία μόλις γυρίσει ο Μήτσος κουρδισμένος, από τις τρολιές που θα εισπράξει, με ευθύνη της κυρίας.
Στημένο. Οπως ήταν εκείνος ο ζητιάνος που του είχε δώσει 13 ευρώ ο Βαρουφάκης. Οπως όταν ο Πούτιν καβαλάει άλογο για να φανεί άντρακλας. Οπως όλοι οι πρωθυπουργοί και πρόεδροι που κάνουν πτήση με μαχητικό αεροσκάφος. Ολα αυτά είναι η δύναμη της εικόνας για τη πλέμπα χωρίς να έχουν στην ουσία καμία σχέση με τις ικανότητες που χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις αποτελεσματικά ένα κράτος.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- omg kai 3 lol
Φρούραρχος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:55Από τότε που παντρεύτηκα, πρέπει να έχω λιγουρευτεί πάνω από 100 γυναίκες. Ομοίως η γυναίκα μου πρέπει να έχει πάθει πλάκα με το ίδιο ίσως και παραπάνω αριθμό, γοητευτικών, όμορφων, σωματαράδων, τυπάδων, βάλε ότι θες, ανδρών. Φυσικά θα θαυμάσεις το ωραίο, φυσικά θα σου αρέσει, αλλά ρε φίλε ούτε μπροστά μου, ούτε μπροστά της θα κάνουμε σαν λιγούρια, πόσο μάλλον μπροστά σε κάμερα.
Δεν ξευτυλίζεται γιατί της αρέσει, ούτε είναι κακό αν της αρέσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Προσβάλεις όμως το έτερο ήμισυ, όταν σε βλέπει όλη η Ελλάδα σε λαιβ πρόγραμμα να κάνεις σαν χαζογκομενάκι. Και πως θα αισθάνθηκε ο άντρας της με αυτή την εικόνα;
Δηλαδή αν δεν υπήρχε κάμερα, θα του κατέβαζε το φερμουάρ να τον ξαλαφρώσει; Βάζει τον άντρα της σε μουντ, τι καριόλα πήρα. Εγώ αυτό θα σκεφτόμουνα.

αν ειναι δαπιτες κομματοσκυλα οχι μονο θα την συγχωρεσει θα της πει και μπραβο!

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πονάνε οι ζαίοι που ο μελλοντικός πρωθυπουργός έχει μεγαλύτερο σουξέ στο ωραίο φύλο απ'ότι ο αρχηγός τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν παίζει, αυτή είναι σχετικά νέα

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Λες να τα μπέρδεψα;
Μοιάζει πολύ πάντως. Είμαι σχεδόν σίγουρος, αλλά έχεις δίκιο σ' αυτό που λες.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Έχει κάνει μπότοξ!!

Προφανως το σχολιο ηταν για χαβαλε οπως συχνα κανουν γυναικες μπροστα στους αντρες τους.Δε νομιζω οτι ηταν προσβλητικο για τον αντρα της.Φρούραρχος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:55Από τότε που παντρεύτηκα, πρέπει να έχω λιγουρευτεί πάνω από 100 γυναίκες. Ομοίως η γυναίκα μου πρέπει να έχει πάθει πλάκα με το ίδιο ίσως και παραπάνω αριθμό, γοητευτικών, όμορφων, σωματαράδων, τυπάδων, βάλε ότι θες, ανδρών. Φυσικά θα θαυμάσεις το ωραίο, φυσικά θα σου αρέσει, αλλά ρε φίλε ούτε μπροστά μου, ούτε μπροστά της θα κάνουμε σαν λιγούρια, πόσο μάλλον μπροστά σε κάμερα.
Δεν ξευτυλίζεται γιατί της αρέσει, ούτε είναι κακό αν της αρέσει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Προσβάλεις όμως το έτερο ήμισυ, όταν σε βλέπει όλη η Ελλάδα σε λαιβ πρόγραμμα να κάνεις σαν χαζογκομενάκι. Και πως θα αισθάνθηκε ο άντρας της με αυτή την εικόνα;
Δηλαδή αν δεν υπήρχε κάμερα, θα του κατέβαζε το φερμουάρ να τον ξαλαφρώσει; Βάζει τον άντρα της σε μουντ, τι καριόλα πήρα. Εγώ αυτό θα σκεφτόμουνα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
όχι ρε μια χαρά είσαι, είναι αρρενωπός ο Μητσοτάκης, πιάνει πέτρα και την στύβει. Εκτός αν τον θες να του αλλάζεις φορέματα, που οκ ναι είναι πρόβλημα.Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:43Εμένα μ'αρέσει ο ανηψιόςΈχω αναρωτηθεί πολλές φορές μήπως είμαι ανώμαλη. Είναι οριακά μέχρι και ψευδός.
Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:54Πας καλά ρε, σιγά μην τον πάρω που'χει σπείρει 4-5 παιδιά. Ο άλλους τουλάχιστον τα βάφτιζε μόνο, δεν τα'κανε. Άσε μη βρεθώ με καμιά ποδοσφαιρική ομάδα παίδων στα ξαφνικά.Kauldron έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:51Παίρνεις εσύ τον σύζυγο, παίρνω εγώ τη Κοσιώνη?Cecily Anne έγραψε: ↑23 Νοέμ 2018, 13:48
Μα δε θέλω να μου κάνει παιδιά.Τι με νοιάζει αν είναι ζαβό. Απλά θα καθόμανε.

ειναι πλουσιος, δεξιος λεπτος και ψηλος .
το ονειρο καθε γυναικας
το ονειρο καθε γυναικας
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν είχα κι εγώ τα λεφτά του ....

τα χρήματα και η εξουσία δεν έχουν καμια σχέση πάντως νομίζω, απλά έχει σεξαπίλ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 768 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
19 Σεπ 2023, 16:38
-