Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:23
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 17:36
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 17:04
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 16:59
Μολις μαθαμε οτι η συνθηκη της Λισαβωνας φταει για τα μεγαλα ελλειματα που διογκωσαν το χρεος
Τι ξέρεις για αυτή;
Για παράδειγμα, γνωρίζεις ότι επιτρέπει την μεταφορά έδρας στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να μην πληρώνονται εδώ φόροι; Είναι φοροδιαφυγή και διαρροή εισοδήματος στο εξωτερικό ή όχι; Πρόσεξε μην τρολάρεις.
Για τις τράπεζες το σωτήριον έτος ήταν το 1994 όταν τέθηκε το επάρατο πλαίσιο της ασυδοσίας τους.
Σε ποιες χωρες του κοσμου δεν επιτρεπεται η αλλαγη εδρας;
Τι ειναι παλι αυτα που γραφεις;
Ξαναγράφω γιατί δεν το κατάλαβες.
Μία επιχείρηση (πχ. ΒΙΟΧΑΛΚΟ) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μπορεί να μεταφέρει την έδρα της (πχ. Βέλγιο) και έτσι δεν πληρώνει στην Ελλάδα φόρους. Δεν ξέρω πού πληρώνει το ΦΠΑ.
Κατάλαβες τώρα;
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
OANNHSEA
από OANNHSEA » 09 Δεκ 2018, 18:25
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 16:22
OANNHSEA έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 16:16
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 16:09
Οι τράπεζες δάνειζαν και ξαναδάνειζαν τις καταθέσεις με αποτέλεσμα την αύξηση των εισαγωγών και του δημοσίου χρέους. Ουσιαστικά την ευθύνη για την κρίση μας την έχει η ΕΚΤ που την ελέγχουν οι Γερμανοί και γιατί έλεγχε τις τράπεζες και τις άφησε να αυξήσουν το ιδιωτικό και το δημόσιο χρέος μας.
Τα οικονομικά σου είναι επιπέδου σπηλαίων - πιάσε και πάλι τα βιβλία...
1. Τα τεράστια ποσά που πήγαιναν σε μισθούς και συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
2. Κάτι συντάξεις από τα 45 έτη και τον δικαιούχο να δουλεύει μαύρα σε άλλη εταιρεία, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
3. Κάτι ΚΥΔΕΠ και ΟΑΕ που κόστισαν 300.000.000.000 δραχμές ο κάθε ένας εν έτη 1989, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
4. Το ότι το 2009 η ελληνική οικονομία είχε εξαγωγές μόλις 20 δις ευρώ, όταν η Πορτογαλία είχε εξαγωγές 50 δις ευρώ, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
5. Το ότι είχαμε εκατομμύρια ξένους οι οποίοι έβγαζαν συνάλλαγμα έξω, στις χώρες τους, με την Γεωργία να λαμβάνει μόνο αυτή 200 μύρια ευρώ το 2009, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
6. Το ότι το Πασόκ και η αριστερή ιδεολογία είχε καταστρέψει κάθε βιομηχανική πλευρά της χώρας, όπως π.χ. η αμυντική βιομηχανία και η βιομηχανία οχημάτων, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
Μόνο οι ξένοι φταίνε!!! Εσείς, τα ελληνικά τούβλα, δεν φταίτε για τίποτα!!!
1. Είπα πιο πάνω για τη δημοσιονομική πολιτική της Ελλάδας (αυξήσεις μισθών 35%) και της Γερμανίας (αυξήσεις 5%). Ποιος έκανε το λάθος; Επί πλέον οι μισθοί στην ΕΕ των 15 ήταν στο 60% του μέσου όρου και όταν μπήκαν οι πρώην ανατολικές χώρες (στην ΕΕ των 27) πήγε στο 70%. Κατάλαβες ή να κάνω και κακά;
Είσαι σίγουρος για αυτό που γράφεις; Μήπως δεν βάζεις μέσα και τους ΔΥ; Και κανονικά θα πρέπει να το δούμε αυτό από το 1982 για να δούμε τις πραγματικές αυξήσεις, ιδιαίτερα στον δημόσιο τομέα...
2. Στα σώματα ασφαλείας και στους στρατιωτικούς και στις μητέρες με ένσημα και ανήλικο παιδί. Πόσοι ήταν ξέρεις;
Ξέρω ότι οι όλοι οι ένστολοι είναι πάνω από 100.000 νωματαίοι... Χώρια βέβαια που δεν ήταν μόνο αυτοί που γράφεις, αλλά και άλλες πολλές κατηγορίες όπως π.χ. οι "ανάπηροι" ή αυτοί με 15 χρόνια ένσημα!!!
3. ''Εν έτει 1989''.
Για κάνε έναν υπολογισμό και δες πόσα είναι σήμερα αυτά τα 600.000.000.000 δις δραχμές σε ευρώ και πες μου πόσα πρέπει να αποπληρώσει κάποιος για αυτό το πόσο. Πες μου, πόσο ήταν σε ΑΕΠ αυτό το ποσό το 1989;;; Ύστερα για κάνε υπολογισέ μου όλο το ποσό που κατασπατάλησε το πασόκ στα κοπρόσκυλα που το ψήφιζαν - όταν μόνο οι δύο αυτές εταιρείες έβαλαν μέσα το κράτος 600 δις δραχμές του 1989 και άλλα 750 δις δραχμές η Ολυμπιακή...
4. Γιατί ήταν τόσο οι εξαγωγές μας και οι εισαγωγές στον ουρανό; Ποιος ασκούσε (άρα είχε και την ευθύνη) τη νομισματική πολιτική;
Οι εξαγωγές μας στον ουρανό;
Όταν είχαμε εξαγωγές κάτω από το μισό της Πορτογαλίας; Είσαι σίγουρος;
Πέρα από αυτό πρέπει να ξέρεις ότι όλα τα κράτη της ΕΕ ασκούν την ίδια νομισματική πολιτική...
Γιατί λοιπόν δεν τον έφαγε η Σουηδία ή η Δανία και τον έφαγε ο πασοκικός - αριστερός βόθρος με το όνομα Ελλάδας;
5. Αυτό για τους ξένους είναι μύθος.
Όλα μύθος είναι!!! Βέβαια...
Τα αποδεδειγμένα 200 μύρια μόνο στη Γεωργία ανά χρόνο είναι μύθος!!!
Πάνω από 10 δις ευρώ το χρόνο έστελναν και στέλνουν στα μπουεδέλα που γεννήθηκαν όλοι οι μετανάστες που δουλεύουν στην Ελλάδα!!!!
Χρήματα που θα έμεναν Ελλάδα και θα βοηθούσαν τράπεζες και Έλληνες!!!
Αντί για αυτό πάνε στους βόθρους που λέγονται Πακιστάν ή Ινδία ή Αίγυπτο και εσύ πάλι θα πληρώσεις τις τράπεζες με το αίμα σου!!!
Μόνο που ξέρεις κάτι: εσύ μπορείς να τα λες μύθος. Εγώ επειδή δουλεύω εδώ και 15 χρόνια παρέα με μετανάστες, έχω δει πολλούς από αυτούς να παίρνουν τα χρήματα μας, να πηγαίνουν στους βόθρους που γεννήθηκαν και να ανοίγουν τεράστιες επιχειρήσεις ή να τα κάνουν πολυτελή σπίτια ή καταστήματα!!! Εγώ μένω σε ένα τριάρι και ο Μωχάμετ από το 2007 είχε αγοράσει 5άρι βίλα στην Αλεξάνδρεια με τα δικά μου και τα δικά σου χρήματα κορόιδο!!!
Που νομίζεις ότι είναι μύθος!!!
6. Μήπως ξέρεις γιατί έφυγαν οι παραγωγικές εταιρείες μας στην Βουλγαρία;
Γιατί τα πασοκικά σκατά έδιναν μέχρι και επιδοτήσεις για να φύγουν οι επιχειρήσεις και να πάνε στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία!!!
Βλέπεις μέχρι το 2009 όλα τα κορόιδα πίστευαν ότι θα έμπαιναν στο δημόσιο και δεν έβλεπαν τι γινόταν γύρω τους από πλευράς επιχειρηματικότητας - τώρα που 550.000 Έλληνες πήγαν στο εξωτερικό για να επιζήσουν, τι λες να νομίζουν οι γελοίοι;;;
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:25
Chainis έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 17:57
- Δεν φταίω εγώ που καταχρεώθηκα με πιστωτικές και καταναλωτικά δάνεια, οι τράπεζες με πίεζαν να τα πάρω
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
- Θέλεις ένα διακοποδάνειο;
Πόσο φιλέλληνας (το αντίθετο του ανθέλληνας) είσαι ...
Καλύτερα γύρνα το πάλι στον αντικομμουνισμό (αν κι εκεί πάλι κατά Ελλήνων καταφέρεσαι).
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:30
OANNHSEA έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:25
3. Κάτι ΚΥΔΕΠ και ΟΑΕ που κόστισαν 300.000.000.000 δραχμές ο κάθε ένας εν έτη 1989, μάλλον δεν ήταν πληγή για την οικονομία μας ε;;;
Το 6. ότι να 'ναι, για το 5. (μετανάστες) άνοιξε νήμα να το συζητήσουμε και για το 1989 το είπες μόνος σου. 300 δισεκατομμύρια ΔΡΑΧΜΕΣ.
Ακομα και αν είχε βάση αυτό που λες, είναι λιγότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Πρέπει να ψάξεις αλλού για την υπερχρέωση μας.
-
sys3x
από sys3x » 09 Δεκ 2018, 18:33
- Δεν φταίω εγώ που καταχρεώθηκα με πιστωτικές και καταναλωτικά δάνεια, οι τράπεζες με πίεζαν να τα πάρω
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
Ακόμη και σε αυτήν την κωμική ασούμε λεζάντα που παραθέτεις δεν μπορείς να διακρίνεις και την τεράστια ευθύνη της τράπεζας (εξόν του κάγκουρα που είπε ναι θέλω);
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:36
sys3x έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:33
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
Ακόμη και σε αυτήν την κωμική ασούμε λεζάντα που παραθέτεις δεν μπορείς να διακρίνεις και την τεράστια ευθύνη της τράπεζας (εξόν του κάγκουρα που είπε ναι θέλω);
Πολύ σωστά. Της ΕΚΤ που έλεγχε τις τράπεζες;
Ο κόσμος νομίζει ότι ξεπλήρωσε το δάνειο του και όλα παν καλά. Πώς να του πεις ότι έπρεπε να παράξει αντίστοιχου ποσού διεθνώς εμπορεύσιμα αγαθά, να εξαχθούν για να είναι μηδέν το ισοζύγιο και όχι ελλειμματικό;
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:37
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:25
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
Πόσο φιλέλληνας (το αντίθετο του ανθέλληνας) είσαι ...
Καλύτερα γύρνα το πάλι στον αντικομμουνισμό (αν κι εκεί πάλι κατά Ελλήνων καταφέρεσαι).
Άμα δεν δέχομαι και περιγελάω ψεκασμένες θεωρίες ότι για όλα τα κακά που μας βρήκαν φταίνε οι ξένοι είμαι ανθέλληνας;
Μετά τις θεωρίες σου ότι οι Άγγλοι κυνηγούσαν τους κομουνιστές κατά την λευκή τρομοκρατία (οι ξένοι φταίνε) και οι Αμερικάνοι σας νίκησαν στον εμφύλιο (πάλι οι ξένοι φταίνε) και ο Ρήγκαν και οι Αμερικάνοι έριξαν το σοβιετικό καθεστώς (προφανώς οι ξένοι πάλι) κι ένα σωρό κουφά που έχεις πει κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, δεν μου κάνουν καμία εντύπωση οι απόψεις σου σε αυτό εδώ το νήμα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Δεκ 2018, 18:39
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:23
Μία επιχείρηση (πχ. ΒΙΟΧΑΛΚΟ) που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, μπορεί να μεταφέρει την έδρα της (πχ. Βέλγιο) και έτσι δεν πληρώνει στην Ελλάδα φόρους. Δεν ξέρω πού πληρώνει το ΦΠΑ.
Κατάλαβες τώρα;
Παμε ξανα
Σε ποιες χωρες του κοσμου δεν επιτρεπεται αυτο;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:41
Chainis έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:37
Άμα δεν δέχομαι και περιγελάω ψεκασμένες θεωρίες ότι για όλα τα κακά που μας βρήκαν φταίνε οι ξένοι είμαι ανθέλληνας;
Όχι για όλα, για αυτά που φταίνε. Το να μην ξέρει κανείς τι έγινε, είναι λογικό. Όταν του το λέει ο άλλος και δεν δέχεται αυτό που έγινε, άπτεται της πολιτικής.
Chainis έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:37
Μετά τις θεωρίες σου ότι οι Άγγλοι κυνηγούσαν τους κομουνιστές κατά την λευκή τρομοκρατία (οι ξένοι φταίνε) και οι Αμερικάνοι
σας νίκησαν στον εμφύλιο (πάλι οι ξένοι φταίνε) και ο Ρήγκαν και οι Αμερικάνοι έριξαν το σοβιετικό καθεστώς (προφανώς οι ξένοι πάλι) κι ένα σωρό κουφά που έχεις πει κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου, δεν μου κάνουν καμία εντύπωση οι απόψεις σου σε αυτό εδώ το νήμα.
Εδώ τώρα δεν δέχεσαι τα γεγονότα, είναι ιστορικά καταγεγραμμένα και δεν αλλάζουν.
Όσο για το ''ΜΑΣ νίκησαν'' δεν έπαιζε ο ΠΑΟΚ.

-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 09 Δεκ 2018, 18:42
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
Μπορώ να δω την βουλιμία των τραπεζών για υπερκέρδη παράλληλα με την αφέλεια και τον ζαμαφουτισμό αυτών που δανείζονταν δίχως αύριο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
από brb και tyt » 09 Δεκ 2018, 18:42
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:39
brb και tyt έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:23
Κατάλαβες τώρα;
Παμε ξανα
Σε ποιες χωρες του κοσμου δεν επιτρεπεται αυτο;
Πάμε ξανά. Σε ποιες χώρες (πλην ΕΕ που γίνεται) δεν πληρώνει μία εταιρεία φόρους εκεί που δραστηριοποιείται;
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Δεκ 2018, 18:44
Ποιος λεει οτι η Βιοχαλκο δεν πληρωνει φορους εδω;
Εσυ;Οι φιλοι σου στο καφενειο μεταξυ τσιπουρου και μπυρας;
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
sys3x
από sys3x » 09 Δεκ 2018, 18:57
Chainis έγραψε: ↑09 Δεκ 2018, 18:42
- Δηλαδή τι σου έλεγαν;
Μπορώ να δω την βουλιμία των τραπεζών για υπερκέρδη παράλληλα με την αφέλεια και τον ζαμαφουτισμό αυτών που δανείζονταν δίχως αύριο.
Οκ, νομίζω σε καταλαβαίνω λίγο καλλίτερα τώρα γιατί στην αρχή μου έδωσες την εντύπωση ότι η ευθύνη βαραίνει μόνο τους κάγκουρες που όντως πήρανε τέτοια δάνεια. Τώρα πάμε παρακάτω, την νύφη ποιος την πλήρωσε και συνεχίζει να την πληρώνει; οι τράπεζες; η Γερμανία; οι Βρυξέλλες; το Βέλγιο; εγώ και συ που όντως δεν καγκουροδανειστήκαμε;
Ρητορική είναι η ερώτηση, νομίζω ότι κάπου εδώ τελειώνει η ουσία του θέματος, σε θεωρώ αρκούντως έξυπνο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 09 Δεκ 2018, 18:58
brb και tyt
Που λεει σε αυτο που παρεθεσες οτι δεν πληρωνει φορους στην Ελλαδα;
Αρίστος for Tsirpas
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
-
- 139 Απαντήσεις
- 4938 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
18 Οκτ 2023, 15:40
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 157 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Ιαν 2024, 15:26
-
-
- 31 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
28 Ιαν 2025, 22:43
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.