Κι αν ο αλλος νοσει και ειναι τρομπας; Εσυ πως θα προστατευτεις;
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
προτείνω να γίνει στίκυAlbrecht έγραψε: ↑26 Φεβ 2020, 16:43Σήμερα, Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Δρ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος σε συνέντευξη που έδωσε, ήταν κατηγορηματικός σε ότι αφορά τον κορωνοϊό.
- Είναι πιο καλοήθης από τον ιό της κοινής γρίπης.
- Δεν χρειάζονται οι μάσκες σε όσους δε νοσούν. Όσοι έχουν οποιοδήποτε ιό γρίπης μπορούν να φορούν μάσκα για να μην κολλήσουν άλλους. Οι μάσκες δεν προφυλάσσουν αυτούς που τις φορούν.
- Η θνησιμότητα είναι ελάχιστη και στους νέους ανθρώπους δεν ξεπερνά το 0,2%
- Η μόνη διαφορά με τον κοινό ιό της γρίπης είναι ότι φαίνεται ότι εξαπλώνεται πιο εύκολα.
- Όσο μπαίνει η άνοιξη και ο καιρός γίνεται πιο καλός, θα σταματήσει όπως όλοι οι ιοί.
Κοινώς...μην πανικοβάλλεστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος.
Ας κάνουμε μερικά απλά πράγματα, που έτσι και αλλιώς πρέπει:
- Να πλένουμε τα χέρια μας πολλές φορές
- Αν βήξουμε ή φταρνιστούμε να καλύψουμε το στόμα μας με το εσωτερικό του χεριού μας πίσω από τον αγκώνα
- Να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση.
- Να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας με καλές τροφές και με φυσικά συμπληρώματα αν χρειάζεται.
- Να κοιμόμαστε καλά, τουλάχιστον 7 ώρες.
- Δεν χρειάζεται να φιλάμε τους πάντες όταν χαιρετιόμαστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Οι πάνες ήταν η πιο σοβαρή αγορά.
Αυτό που σε μένα μοιάζει αστείο, είναι ότι ουσιαστικώς οι μάσκες θα έπρεπε να χρησιμοποιούνται σε όλες τις επιδημίες γρίππης κάθε χειμώνα από όσους ασθενούν, τόσο ενδοοικογενειακά (όπως ακριβώς είπες) όσο και στη δουλειά αλλά δεν έχω δει κανέναν να χρησιμοποιεί. Μόλις παίζει φάση επίσημης επιδημίας όλοι τρέχουν να πάρουν λες και οι μάσκες τρομάζουν τον ιό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Γιατρός φίλος πριν ένα μήνα (όταν ακόμα ήταν μόνο στην Κίνα) μου είπε ότι οι μάσκες αχρηστεύονται ύστερα από λίγη ώρα και δεν προστατεύουν πια, οπότε χρειάζεται τεράστιο απόθεμα αν κάποιος τις θέλει σοβαρά. Από τη στιγμή που μάθαμε ότι κολλάει και από τα μάτια πάντως δεν έχει νόημα εκτός αν φοράτε fullface ή ειδικά γυαλιά 

Στείλε pm αν θέλεις, με ενδιαφέρει άσχετα από τον ιο
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
πως κάνουν όλοι έτσι για ένα συναχάκι που το κουβαλάς δία βίου, σε αφήνει στείρο και μπορεί να σε ξανανοσήσει στο μέλλον

πάνες βεβαίως βεβαίως γιατί θα μας πάει το σκ@τό στην κάλτσα 

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna

και ξαναρωτώ, βγαίνεις να πας έξω και ο άλλος φταρνίζεται πάνω σου, πώς δεν σε προστατεύει εαν φοράς μάσκα?
εκτός εαν η απάντηση είναι το παραπάνω τουιτ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Ελλάδα
Χριστέ μου!!! Παναγιά μου!!!
.
Χριστέ μου!!! Παναγιά μου!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Να γινει στικι;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ο χουργιάτς είναι ο πρόεδρος;
ΙΣΧΥΕΙ;
Επιβεβαιώνω από το απόγευμα ουρά στα ΑΤΜ και στα βενζινάδικα , δεν υπάρχει σωτηρία.
Eσυ μαζι με αλλους 2-3 εδω μεσα ετοιμαστειτε

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Τίποτα από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ειδικά από τον τύπο του ιού είναι πολύ δύσκολο να ισχύει το πρώτο. Ότι θα σε ξανανοσήσει είναι το μόνο σίγουρο, και η γρίπη μεταλάσσεται και μας μολύνει κάθε χρονιά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3596 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-