Το έχουμε ξαναπεί ότι το ΕΛΝΕΓ είναι τίγκα στους αθηναϊσμούς. Το δε χρηστικό είναι της Ακαδημίας Αθηνών, τι άλλο θα έλεγε. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επεξήγηση των λημμάτων του είναι σαν καρμπόν του ΕΛΝΕΓ.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:40Ε, είπαμε είναι αδιέξοδο.hellegennes έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:03
Αυτά είναι οι ορισμοί του ΛΚΝ, του Λεξικού της Κοινής Νεοελληνικής. Τα ίδια γράφει και ο Φυτράκης, όλως τυχαίως.
Λοιπόν του Μπαμπινιώτη το λήμμα αναφέρθηκε, ας βάλω και του ΧΡΗΣΤΙΚΟΥ της Ακαδημίας (άλλωστε δεν συγκρίνονται από άποψη ενημερότητας/επικαιροποίησης με τα άλλα δύο λεξικά): «φαγητό από μικρά κομμάτια κρέατος που έχουν ψηθεί σε ξύλινο καλαμάκι ή μικρή μεταλλική σούβλα. Συνεκδοχικά, το κρέας αυτό τυλιγμένο σε πίτα μαζί με ντομάτα, κρεμμύδι και τζατζίκι»
*** σαντουιτς ***
- hellegennes
Re: *** σαντουιτς ***
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Κυριολεκτικά ό,τι είπες είναι εξωφρενικά λάθος, λέξη προς λέξη. Βρίσκεις μια πόλη που έχει επισήμως 3,7 εκ. πληθυσμό ως πλειοψηφία των ομιλητών μιας χώρας 11 εκατομμυρίων, αλλά το Λονδίνο είναι λιγότερο από 9 εκατομμύρια. Με τα ίδια κριτήρια που η Αθήνα έχει 3,7 εκ., το Λονδίνο έχει 15 (η μητροπολιτική ζώνη, δηλαδή).Γιάννης έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:441. Η Αθήνα είναι όντως το κέντρο της Ελλάδας. Μπορεί να μην σου αρέσει (ούτε κι εμένα μου αρέσει) αλλά είναι γεγονός. Κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.hellegennes έγραψε: ↑15 Νοέμ 2020, 21:29
Εσύ θεωρείς κέντρο του κόσμου την Αθήνα ή έστω της Ελλάδας. Το ότι ζει εκεί ο μισός πληθυσμός δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει αθηναϊκό ιδίωμα. Και στο Λονδίνο ζούνε 15 εκατομμύρια, αλλά υπάρχει λονδρέζικο ιδίωμα.
2. Σιγά να μην ζούνε και 15 δισεκατομμύρια στο Λονδίνο! Κάτι λιγότερο από 9 ζούνε.
3. Δεν υπάρχει "Λονδρέζικο ιδίωμα". Όλη η Νότια/Ανατολική/Κεντρική Αγγλία μιλάει τα ίδια Αγγλικά, απλά με πολλές διαφορετικές προφορές (το Λονδίνο έχει δύο), αλλά οι λεξιλογικές διαφορές είναι αμελητέες.
4. Ξέρω, ξέρω, Cockney... Αυτό δεν είναι ιδίωμα, είναι μια συγκεκριμένη αργκό που δεν μιλάει ούτε 5% των Λονδρέζων. "Λονδρέζικο ιδίωμα" δεν το λες με τίποτα.
Ότι όλη η Νότια Αγγλία μιλάει τα ίδια αγγλικά δείχνει 100% άγνοια αγγλικών. Είναι τόσο μεγάλες οι διαφορές που μπορείς να τις βρεις ανάμεσα σε πόλεις που απέχουν 10 χιλιόμετρα η μία απ' την άλλην.
Το λονδρέζικο ιδίωμα ομιλείται από εκατομμύρια Βρετανούς. Έχει χαρακτηριστικά που μπορεί να πιάσεις κυριολεκτικά σε οποιαδήποτε αγγλική κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή, γιατί είναι μητρική γλώσσα εκατομμυρίων ανθρώπων. Χαρακτηριστικά όπως το Th-fronting είναι τόσο χτυπητά που ο ισχυρισμός σου είναι τραγικά αστείος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτά που λες είναι περισπούδαστα πασπαλίσματα άχνης, δηλαδή αμπελοφιλοσοφίες. Προ-ορεκτικό είναι. Άσε τις new age μεταφιλοσοφήσεις για το ύφος και τις πίπες. Θυμίζεις όσους βρίσκουν κρυμμένα, περισπούδαστα νοήματα πίσω απ' αυτό:Ερμής έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:41Είπες τη μλκια που δείχνει ότι είσαι πλήρως αμπαλος και σα γνωστός σπασαρχιδας συνεχίζεις προσπαθώντας να μαζέψεις την παπαρια που ειπες με μια μεγαλύτερη που αποδεικνύει την αμπαλοσυνη. Το amuse Bouche δεν είναι ορεκτικό ούτε προορεκτικο επειδή είναι μπουκιά , είναι amuse bouche που σε προδιαθέτει για το τι ύφος της κουζινας. Δε καταλαβαίνεις τη διαφορά, λογικό.
Τώρα για τα άλλα εδώ εσύ δε θεωρείς σκουπιδα τα γαριδάκια, τι να κάθομαι να εξηγώ

Για τα γαριδάκια (για τα πατατάκια για την ακρίβεια) έχω πει ότι είναι σαφώς λιγότερο σκουπίδι θρεπτικά από διάφορα πράγματα, όπως γκούντες, ένταμ και διάφορα αλλαντικά που νομίζεις ότι οι λατινικοί χαρακτήρες που πετάς τα κάνουν θρεπτικά θησαυρούς. Αλάτι, λιπαρά, κατεστραμμένες πρωτεΐνες, υδατάνθρακες της πούτσας. Δεν με νοιάζει αν το λένε Cicciolini de Trava Viso.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Την τέταρτη, καίγεσαιhellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 00:37Είναι η τρίτη φορά που σου επισημαίνω ότι στο σάντουιτς δεν ψήνεται μαζί η ζύμη με τα υλικά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αμφιψωλον πρέπει να το λες. Τι απαίσιοι βαρβαρισμοι είναι αυτοί;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Από τα εκατοντάδες (χιλιάδες;) σάντουιτς που έχω φάει, 3 μόνο τα έχω δει στον ύπνο μου, ξύπνησα και διένυσα χιλιόμετρα για να πάω να τα βρω.
Α) Βρώμικο από Αθηναϊκή καντίνα.
Φρέσκια μπαγκέτα-χωριάτικο λουκάνικο-ρώσικη-γκούντα, ψημένο στην πλάκα, τυλιγμένο σε ασημόχαρτο. Πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένη φάση για να φας τέτοιο πράμα, αλλά αν είσαι σε αυτή τη φάση κυριολεκτικά κανένα άλλο φαγητό δε δουλεύει, μόνο αυτό. Η επιλογές είναι ή αυτό ή πρέζα.
Στα τελικά στάδια πριν τη μεθαδόνη μπορεί να έχεις ξεπέσει και σε βρώμικο με μπιφτέκι.
Β) Μπαλίκ εκμέκι, Κωνσταντινούπολη. Φρέσκο σκουμπρί με λαχανικά. Ναι ρε μαλάκες, σκουμπρί σε ψωμάκι. Φάτε το πρώτα και μετά σχολιάστε. Πρόκειται για ποίημα.
Γ) Κουβανέζικο σάντουιτς με μπριζόλα. Δύσκολο να το βρεις φτιαγμένο σωστά, έχει μπόλικο καψαλισμένο βούτυρο στο ψωμάκι και σωταρισμένα κρεμμύδια αλλά δεν πρέπει να καεί τίποτα, θέλει λίγο τέχνη, και φυσικά το κρέας πρέπει να είναι καλό κομμάτι. Αλλά αν το πετύχεις φτιαγμένο σωστά παίζει να ξυπνήσεις άγρια μεσάνυχτα και να πας για δεύτερο.
Φρέσκια μπαγκέτα-χωριάτικο λουκάνικο-ρώσικη-γκούντα, ψημένο στην πλάκα, τυλιγμένο σε ασημόχαρτο. Πρέπει να είσαι σε συγκεκριμένη φάση για να φας τέτοιο πράμα, αλλά αν είσαι σε αυτή τη φάση κυριολεκτικά κανένα άλλο φαγητό δε δουλεύει, μόνο αυτό. Η επιλογές είναι ή αυτό ή πρέζα.
Στα τελικά στάδια πριν τη μεθαδόνη μπορεί να έχεις ξεπέσει και σε βρώμικο με μπιφτέκι.
Β) Μπαλίκ εκμέκι, Κωνσταντινούπολη. Φρέσκο σκουμπρί με λαχανικά. Ναι ρε μαλάκες, σκουμπρί σε ψωμάκι. Φάτε το πρώτα και μετά σχολιάστε. Πρόκειται για ποίημα.
Γ) Κουβανέζικο σάντουιτς με μπριζόλα. Δύσκολο να το βρεις φτιαγμένο σωστά, έχει μπόλικο καψαλισμένο βούτυρο στο ψωμάκι και σωταρισμένα κρεμμύδια αλλά δεν πρέπει να καεί τίποτα, θέλει λίγο τέχνη, και φυσικά το κρέας πρέπει να είναι καλό κομμάτι. Αλλά αν το πετύχεις φτιαγμένο σωστά παίζει να ξυπνήσεις άγρια μεσάνυχτα και να πας για δεύτερο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:07Από τα εκατοντάδες (χιλιάδες;) σάντουιτς που έχω φάει, 3 μόνο τα έχω δει στον ύπνο μου, ξύπνησα και διένυσα χιλιόμετρα για να πάω να τα βρω.

Ordem e Progresso.
Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 02:07Από τα εκατοντάδες (χιλιάδες;) σάντουιτς που έχω φάει, 3 μόνο τα έχω δει στον ύπνο μου, ξύπνησα και διένυσα χιλιόμετρα για να πάω να τα βρω.
.
Επειδή σ έχω δεί καί σού σηκώνεται στό επιχειρηματικό.....

αν σού έδιναν 500.000 € μόνο γιά να στήσεις ένα σαντουιτσάδικο.....στή Μύκονο ή στό Χόλλυγουντ.....

Τί πράγματα θά έβαζες στό μαγαζί ;;;
Τάχεις έτοιμα ή θά τόψαχνες ;;;.....

...
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Όσο για το ποιο λεξικό, που υποδύεται ότι είναι της Κοινής Νεοελληνικής, έχει πληθώρα βορειοελλαδικών ιδιωματικών λέξεων (που καμία θέση δεν έχουν σε ένα λεξικό της Κοινής), αυτό είναι βέβαια το ΛΚΝ (ή Λεξικό Τριανταφυλλίδη).hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 00:40Το έχουμε ξαναπεί ότι το ΕΛΝΕΓ είναι τίγκα στους αθηναϊσμούς. Το δε χρηστικό είναι της Ακαδημίας Αθηνών, τι άλλο θα έλεγε. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επεξήγηση των λημμάτων του είναι σαν καρμπόν του ΕΛΝΕΓ.
Διαφωτιστικό άρθρο εδώ (και με σχόλια που εξηγούν γιατί είναι απαράδεκτη η τακτική του "βορείου" ΛΚΝ):
https://sarantakos.wordpress.com/2017/03/02/52lkn/
ΥΓ: Χα, χα, φαίνεται ότι τότε όμως που κυκλοφόρησε ήταν ανενημέρωτο σε αυτά περί "σάντουιτς" και έβαλε μόνο τον συνήθη ορισμό που βάζουν όλα τα λεξικά

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Φοβερό άρθρο, απ τις 52 βορειοελλαδιτικες λέξεις που λεει εγώ μόνο 4 έχω ακούσει να λένεΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 07:55Όσο για το ποιο λεξικό, που υποδύεται ότι είναι της Κοινής Νεοελληνικής, έχει πληθώρα βορειοελλαδικών ιδιωματικών λέξεων (που καμία θέση δεν έχουν σε ένα λεξικό της Κοινής), αυτό είναι βέβαια το ΛΚΝ (ή Λεξικό Τριανταφυλλίδη).hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 00:40Το έχουμε ξαναπεί ότι το ΕΛΝΕΓ είναι τίγκα στους αθηναϊσμούς. Το δε χρηστικό είναι της Ακαδημίας Αθηνών, τι άλλο θα έλεγε. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι επεξήγηση των λημμάτων του είναι σαν καρμπόν του ΕΛΝΕΓ.
Διαφωτιστικό άρθρο εδώ (και με σχόλια που εξηγούν γιατί είναι απαράδεκτη η τακτική του "βορείου" ΛΚΝ):
https://sarantakos.wordpress.com/2017/03/02/52lkn/
ΥΓ: Χα, χα, φαίνεται ότι τότε όμως που κυκλοφόρησε ήταν ανενημέρωτο σε αυτά περί "σάντουιτς" και έβαλε μόνο τον συνήθη ορισμό που βάζουν όλα τα λεξικά
Αντί να πει ότι το ΛΚΝ έχει τούρκικες λέξεις που δεν έβαλε ο μπαμπινιωτης λέει έχει βορειοελλαδιτικες
Χικ μικ λέει ο άλλος, πάνε πες το σε σαλονικιο, θα σου πει λόξυγκας;
τοπ 3 δικό μου
1)βρώμικο
Μαλάκες μου όποιος δεν έχει φάει βρώμικο στα πρακτορεία της Ορφέως δε ξέρει τι θα πει σωστό εργατικό σάντουιτς.
Πάνε χρόνια βέβαια αλλά απο ότι θυμάμαι ήταν κάπως έτσι.
ψωμάκι κτηνώδες
τέσσερα καλαμάκια
μια τηγανιά πατάτες
κετσαπ μουστάρδα
τοματα
κρεμμύδι
τυροκαυτερή
κρατιέσαι χορτάτος μια δυο μέρες
2)ποιοτικό στην Cesena(εκεί παίζει και το καλύτερο παγωγό)
φρεσκοψημένο panino ζεστό με μπόλικο σουσάμι και μέσα μόνο ώριμη παρμεζάνα, culatello, λίγο λάδι αρωματισμένο με βασιλικό. Εικάζω οτι και μόνο το culatello θα ήταν αρκετό.
3)εξωτικό στην Πορτογαλία απο καντίνα τζαμαϊκανων
Σε πίτα τύπου τορτίγια με γαρίδες ψητες, αβοκάντο, κρεμμύδι, πιπεριά και lime.
1)βρώμικο
Μαλάκες μου όποιος δεν έχει φάει βρώμικο στα πρακτορεία της Ορφέως δε ξέρει τι θα πει σωστό εργατικό σάντουιτς.
Πάνε χρόνια βέβαια αλλά απο ότι θυμάμαι ήταν κάπως έτσι.
ψωμάκι κτηνώδες
τέσσερα καλαμάκια
μια τηγανιά πατάτες
κετσαπ μουστάρδα
τοματα
κρεμμύδι
τυροκαυτερή
κρατιέσαι χορτάτος μια δυο μέρες
2)ποιοτικό στην Cesena(εκεί παίζει και το καλύτερο παγωγό)
φρεσκοψημένο panino ζεστό με μπόλικο σουσάμι και μέσα μόνο ώριμη παρμεζάνα, culatello, λίγο λάδι αρωματισμένο με βασιλικό. Εικάζω οτι και μόνο το culatello θα ήταν αρκετό.
3)εξωτικό στην Πορτογαλία απο καντίνα τζαμαϊκανων
Σε πίτα τύπου τορτίγια με γαρίδες ψητες, αβοκάντο, κρεμμύδι, πιπεριά και lime.
Είσαι άσχετος. 1000%, τι να σχολιάσω σε κάποιον που μου λέει οτι το ατόφιο κρεατάκι είναι παρακάτω σε διατροφική αξία απο τα γαριδάκια. Βέβαια όπως είπε και ο Παπάριος παίζει να ξέρεις μόνο οτι πουλάς άρα πολύ πιθανό να μου συγκρίνεις το ζβαν και τα τετηγμένα τυροκατασκευάσματα, οπότε ναι παίζουν στην ίδια κατηγορία. Παίζει όμως να είσαι και η πιο πετυχημένη τρολοπερσόνα τελικά.hellegennes έγραψε: ↑17 Νοέμ 2020, 01:08Αυτά που λες είναι περισπούδαστα πασπαλίσματα άχνης, δηλαδή αμπελοφιλοσοφίες. Προ-ορεκτικό είναι. Άσε τις new age μεταφιλοσοφήσεις για το ύφος και τις πίπες. Θυμίζεις όσους βρίσκουν κρυμμένα, περισπούδαστα νοήματα πίσω απ' αυτό:Ερμής έγραψε: ↑16 Νοέμ 2020, 22:41Είπες τη μλκια που δείχνει ότι είσαι πλήρως αμπαλος και σα γνωστός σπασαρχιδας συνεχίζεις προσπαθώντας να μαζέψεις την παπαρια που ειπες με μια μεγαλύτερη που αποδεικνύει την αμπαλοσυνη. Το amuse Bouche δεν είναι ορεκτικό ούτε προορεκτικο επειδή είναι μπουκιά , είναι amuse bouche που σε προδιαθέτει για το τι ύφος της κουζινας. Δε καταλαβαίνεις τη διαφορά, λογικό.
Τώρα για τα άλλα εδώ εσύ δε θεωρείς σκουπιδα τα γαριδάκια, τι να κάθομαι να εξηγώ
Για τα γαριδάκια (για τα πατατάκια για την ακρίβεια) έχω πει ότι είναι σαφώς λιγότερο σκουπίδι θρεπτικά από διάφορα πράγματα, όπως γκούντες, ένταμ και διάφορα αλλαντικά που νομίζεις ότι οι λατινικοί χαρακτήρες που πετάς τα κάνουν θρεπτικά θησαυρούς. Αλάτι, λιπαρά, κατεστραμμένες πρωτεΐνες, υδατάνθρακες της πούτσας. Δεν με νοιάζει αν το λένε Cicciolini de Trava Viso.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν το'χω το επιχειρηματικό, διαπιστωμένο αυτό

Αλλά θα την πώ την κουτουράδα μου, τζάμπα είναι. Μου είχε κάνει εντύπωση στη Σιγκαπούρη ότι έχουν τις μοναδικές καντίνες στον κόσμο που έχουν καταφέρει να πάρουν αστέρι μισελέν. Δηλ όχι ακριβώς καντίνες, είναι κάτι σαν περίπτερα, βαλμένα δίπλα δίπλα μαζί σε υπαίθριο (ή και κλειστό) χώρο με κοινούς πάγκους για να τρώς, και το χαρακτηριστικό που έχουν είναι ότι κάθε μαγαζάκι φτιάχνει μόνο ένα φαγητό. Πχ το ένα φτιάχνει ντάμπλινγκς με χοιρινό, αν δε θες ντάμπλινγκς πρέπει να πας παρακάτω. Ο παρακάτω φτιάχνει μόνο νούντλς με λαχανικά, ο άλλος μόνο γεμιστά ψωμάκια, ο άλλος σούπα με πάπια κλπ. Αλλά όμως αυτό το ένα που φτιάχνουν το φτιάχνουν γαμάτα, από γενιά σε γενιά όλα τα μυστικά, έχουν βρει τους καλύτερους προμηθευτές, τα καλύτερα υλικά, έχουν τελειοποιήσει τη γραμμή παραγωγής, και έχουν μειώσει τον χρόνο προετοιμασίας και την τιμή όσο δεν πάει. Πας και λες μόνο ένα νούμερο: πόσα θες, τίποτα άλλο, τσακ μπαμ το παίρνεις και φεύγεις. Θες πατάτες; να πας στα μακντόναλντς. Θες κοκακόλα; να πας στο σουπερμάρκετ. Θες χωρίς κρεμμύδια; να πα να γαμηθείς, εδώ έχει μόνο με κρεμμύδια.
Αυτό θα έκανα.
Kαι το ένα φαί που θα έφτιαχνα θα ήταν σάντουιτς ΜόντεΚρίστο

Αν δε θες να το φας αυτό να πας να σε δει γιατρός.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Δύο είναι τα καλύτερα σημεία και τα καλύτερα σάντουιτς που έχω δοκιμάσει ποτέ στη ζωή μου, με ίδιο περιεχόμενο και τα δύο (μισή φραντζόλα κομμένη με γέμιση μόνο ομελέτα με φέτα). Ακόμα έχω την επίγευση και ας έχει περάσει κάμποσος καιρός από το 1978-79 
(εννοείται ότι μιλάμε πάντα για Πειραία)
1)Καφενείο "ΕΛΛΑΣ" (Σκουζέ και Κουντουριώτου): ιστορικό μαγαζί το πάλαι ποτέ, με τα μπιλιάρδα του, το χαρτοπαίγνιό του, τα μέα του και τα σέα του
2)Γ΄Τελωνείο (Ικόνιο, Κερατσίνι): όταν δούλευα σε εκτελωνιστικό γραφείο, αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της μέρας μου. Μετά γινόμουν τούρμπο και διάνυα τρελές αποστάσεις ανάμεσα στα κοντέινερ

(εννοείται ότι μιλάμε πάντα για Πειραία)
1)Καφενείο "ΕΛΛΑΣ" (Σκουζέ και Κουντουριώτου): ιστορικό μαγαζί το πάλαι ποτέ, με τα μπιλιάρδα του, το χαρτοπαίγνιό του, τα μέα του και τα σέα του
2)Γ΄Τελωνείο (Ικόνιο, Κερατσίνι): όταν δούλευα σε εκτελωνιστικό γραφείο, αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή της μέρας μου. Μετά γινόμουν τούρμπο και διάνυα τρελές αποστάσεις ανάμεσα στα κοντέινερ

Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1266 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Αύγ 2024, 16:05
-
- 16 Απαντήσεις
- 574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
31 Μαρ 2025, 20:28
-
- 521 Απαντήσεις
- 8901 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λοξίας
03 Απρ 2025, 20:09
-
-
Νέα δημοσίευση Το κλείνω γιατί νιώθω ντροπή απέναντι στον πελάτη να του ζητάω 5 ευρώ για ένα σάντουιτς
από Frappezitis » 27 Μάιος 2023, 21:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 19 Απαντήσεις
- 1300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
27 Μάιος 2023, 21:58
-