με ωμέγα μην τα σπάσω όλα παρακαλώ, τα σερβίτσια που πλένω στο χέρι εννοώ γιατί χαλάνε στο πλυντήριο.

πάντως είναι απίστευτο τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Εγώ ήθελα να βγάλω την δεξαμενή πετρελαίου απο το γκαράζ, 4 τόνοι χωρητικότητα απο λαμαρίνα, παλιάς κοπήςGherschaagk έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:49Δεν κωλώνω πουθενά. Το δυσκολότερο που έχω κάνει ήταν που πήγα βόλτα μια βιβλιοθήκη.Ωραία ήταν.
Σε νοιώθω. Η θέληση είναι το καλύτερο κίνητρο. Εγώ την άδειασα, την γύρισα και την πήγα στον απέναντι τοίχο, 3 μέτρα απόσταση, δεν ήταν πολύ. Η στροφή ήταν το δυσκολότερο, 1.60 πλάτος, 2 μέτρα μήκος. Αλλά την κατάφερα! Είναι ένα κομμάτι ακόμη, γεμάτη μέχρι το τελευταίο ράφι. Ε μετά δεν καταλάβαινα τίποτα. Και το ψυγείο έκανε τη βόλτα του.enaon έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 01:08πάντως είναι απίστευτο τι μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας αν θέλουμε. Εγώ ήθελα να βγάλω την δεξαμενή πετρελαίου απο το γκαράζ, 4 τόνοι χωρητικότητα απο λαμαρίνα, παλιάς κοπήςGherschaagk έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 00:49Δεν κωλώνω πουθενά. Το δυσκολότερο που έχω κάνει ήταν που πήγα βόλτα μια βιβλιοθήκη.Ωραία ήταν.
Πήρα 2 δωδεκάδες μπάλες μπάσκετ απο το τζαμπο, χωρούσαν ακριβώς κάτω απο το στηθαίο που την στήριζε, και την τσούλησα σιγά σιγά, ένοιωθα Θώρ αλήθεια, την έβγαλα έξω με το ένα δάκτυλο
Κυρία Τζούνο δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ φιλοδοξώ να γεράσω. Αν στις ρυτίδες βλέπεις την ασχήμια θα γίνεις πολύ δυστυχισμένη κάποια στιγμή.
Ε αυτός ναι είναι μλκς.
Αν δεν τον χτύπησες ανάμεσα απ' τα πόδια, είσαι μλκας.
Ισχύει σε κάποιο βαθμό και όχι για όλες τις χώρες. Τα τελευταία χρόνια, η ενασχόληση με το ντύσιμο, την αισθητική/μακιγιάζ, τη γυμναστική έχει ανέβει πολύ στην Ελλάδα αλλά ακόμη και μια 20ετία πριν η μέση Ελληνίδα ήταν πολύ πιο περιποιημένη από μια μέση Γερμανίδα, Αγγλίδα ή Σουηδέζα, πράγμα που υπερκάλυπτε τις διαφορές στο σωματότυπο. Μόνον η Ιταλία ήταν πιο προχωρημένη. Ειδικά στις διακοπές, τις Ιταλίδες και τους Ιταλούς τους έκοβες από τα 50 μέτρα.Daje έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 11:50H λεγομενη συγκλιση με τις αναπτυγμενες ευρωπαικες χωρες, που επιτευχθηκε χαρη στην εισοδο μας στην Ευρωπαικη Ενωση και την Ευρωζωνη, ειχε σαν αποτελεσμα να βελτιωθει και η εξωτερικη εμφανιση των Ελληνων και κυριως των Ελληνιδων.
Στρατιες κοριτσιων εφυγαν για σπουδες στο εξωτερικο, στρατιες γυναικων επισκεφθηκαν ευρωπαικες πρωτευουσες σε ταξιδια αναψυχης και κατα την επιστροφη τους στα πατρια εδαφη, διηγηθηκαν και αρχισαν να εφαρμοζουν αυτα που ειδαν.
Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να αρχισουν να προσεχουν τη διατροφη τους, να αθλουνται, να περιποιουνται την αισθητικη τους, το ντυσιμο τους και γενικα να προσεχουν περισσοτερο την εξωτερικη τους εμφανιση.
Κατα συνεπεια, οπως και στους υπολοιπους τομεις της ζωης, μειωθηκε η χαωδης διαφορα που υπηρχε αναμεσα σε Ελληνες/Ελληνιδες και λοιπους Ευρωπαιους πολιτες.
Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία
Η μάνα του;;Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία
Ε ναι, σαφώς και υπήρξε σύγκλιση.
Μόλις χάσατε το δικαίωμά σας να κατακρίνετε όποιον παραδεχθεί εντός φόρουμ ότι έχει βαρέσει γυναίκα.
Α όχι, εκεινη χρυση γυναίκα, με ηθελε για νύφη.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:19Η μάνα του;;Ίφιδα έγραψε: ↑04 Ιαν 2019, 12:18Είμαι ρε κοπελάρα, είμαι, το παραδέχομαι, ένα χαστούκι ήταν όλο κι όλο αλλά δυνατό, καταπελτένιο, πόνεσε το χέρι μου κι εκεινος επιασε το μαγουλάκι του ξαφνιασμένος, δεν τό 'δε νά ρχεται. Εντωμεταξύ το χαστούκι δε τό φαγε για το κέρατο, υπήρχε κάτι χειρότερο στην ιστορία