Σιγουρα πανω απολα το μπολνταρισμενο.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 17:24Δεν ισχύει, η πρώτη μου σχέση ήταν κάπου 1.93 και δεν βολευόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ. Έψαχνα μετά οπωσδήποτε πιο κοντούς. Δε θα ξελαιμιάζομαι εγώ κάθε τρεις και λίγο. Να τα φτιάξει με μια 1.80+ να βολεύονται στο σεξ καλύτερα. Δεν είμαι υποχρεωμένη να ζω το κρεβάτι του προκρούστη.Custom_F έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 16:43
Αν και κακως θα γινει συγκριση, εστω οτι γινει... μονο το υψος θα συγκρινει; Και αντε και ειναι κοντυτερος, αλλα εχει και χιλια δυο καλα, που ο πρωην δεν τα εχει, δε θα ληφθουν υποψιν; δε θα τα βαλει πανω απο το υψος;
Παντως γενικοτερα φανταζομαι πως ισχυει κατι τετοιο. Δηλαδη... πας παντα για κατι καλυτερο. Απο κει και περα εξαρταται απο τον καθενα τι θεωρει καλυτερο τη δεδομενη στιγμη.
Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιο ειναι το ελαχιστο επιθυμητο υψος για εναν αντρα;
-
Oπως ολοι ξερουν το ιδανικο υψος για 1 αντρα ειναι το 1,82.
Βρε εσύ είσαι που πειράζεις τις γυναίκες;Paralimnitis έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 18:47Oπως ολοι ξερουν το ιδανικο υψος για 1 αντρα ειναι το 1,82.
-
OχιΜηχανικός έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 18:58Βρε εσύ είσαι που πειράζεις τις γυναίκες;Paralimnitis έγραψε: ↑22 Απρ 2018, 18:47Oπως ολοι ξερουν το ιδανικο υψος για 1 αντρα ειναι το 1,82.
Είσαι ο Κύπριος Παραλίμνι13 από το Παραλίμνι;
-
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
o χειρότερος σου εφιάλτης είναι το καλύτερο μου όνειροΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑15 Απρ 2018, 17:47Είμαι 1.72, αλλά γουστάρω γυναίκες από 1.60 εως 1.65, πιο πάνω μου φαίνονται αντιαισθητικες και οι πολύ ψιλές μου έχει μπει πως παίζει να είναι τραβεστι μετά απο πετυχημένη εγχείρηση.
Εχω κολλήσει σε ένα εφιαλτη, πως είμαι σε ένα μπαρ σφίγγω μερικά ποτά, κάθεται μια μεγαλόσωμη κυρία κοντά μου,ωραία,αλλά 1.80, χερουκλες παπούτσι νο 43, πιάνουμε την κουβέντα όλα καλά, μιλάμε κουλτουριάρικα αλλά το όλο νόημα είναι "πάμε για μια ξεπέτα" και τελικά φτάνω σπίτι της, η πόρτα κλεινει και ξάφνου μου πετά ενα 20ποντο παλαμάρι και είναι και μπρατζωμενη και με θελει πολύ.
Το είχε πάθει και ο Στηβ στο Χτυποκάρδια στο Μπεβερλι Χιλς την 3η Σεζον.Μικρός ήμουν όταν το είδα,αλλά χαράκτηκε στο υποσυνείδητο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
σκασμενο ,εισαι με τους Μπακς σημερα?
το ιδανικό ύψος είναι ίσο ή λίγο πιο ψηλό από αυτό της γυναικός του, για να μπορεί να βάζει αυτή και κανένα τακουνάκι.
δηλ αν αυτή είναι 1,58 μια χαρά ταιριάζει με έναν 1,65
δηλ αν αυτή είναι 1,58 μια χαρά ταιριάζει με έναν 1,65
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
βλέπω το ελάχιστο επιθυμητό ύψος να βρίσκεται στο μέσο όρο των ψηλότερων ευρωπαϊκων λαών.
Συμπέρασμα το αυτονόητο,
οι άνδρες επιθυμούν να ήταν ψηλότεροι
και οι γυναίκες να ήταν ψηλότεροι οι γκόμενοι τους
Συμπέρασμα το αυτονόητο,
οι άνδρες επιθυμούν να ήταν ψηλότεροι
και οι γυναίκες να ήταν ψηλότεροι οι γκόμενοι τους
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Σύμφωνα με το αρχικό ποστ, δεν ξέρουμε αν ψήφισαν μόνο γυναίκες; Πολύ παράξενο ακούγεται το αποτέλεσμα, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι οι άντρες μετρίου αναστήματος βρίσκουν και αναπαράγονται τόσα χρόνια τώρα! Μήπως πρέπει να ορίσουμε τι σημαίνει επιθυμητό; Αν το ελάχιστο σημαίνει αυτομάτως απόρριψη ή απλά μια άποψη που δεν έχει ιδιαίτερες συνέπειες πρακτικά; Σαν να λέμε προτιμάω τούρτα σοκολάτα από την τούρτα μπισκότο, αλλά και το μπισκότο μια χαρά είναι;
Θα έβαζα το όριο κάπου στο 1,65 αν και έχω"συνεργαστεί" και με λίγο κοντύτερο κάποτε, που στατιστικά σαφώς και δεν είναι τόσο πολλοί εκεί γύρω. Γενικά ενώ σε αυτά τα ύψη καταλήγει να είμαι ψηλότερη, δεν ξέρω, οι ψηλοί είναι λίγο πιο άχαροι στις κινήσεις τους και είναι λίγο πιο δύσκολο να βολευτείς σε ένα κανονικό ή και μεγάλο κρεβάτι! Πάντως δεν με ενοχλεί σοβαρά το θέμα ύψους, όπου και αν κυμαίνεται αυτό. Δεν είναι σοβαρό κριτήριο για το αν κάποιος είναι ελκυστικός συνολικά. Καλύτερο κριτήριο είναι να έχει κοιλιακούς, αλλά και αυτό είναι κάτι που δεν το έκανα συνειδητά, το συνειδητοποίησα μόνο όταν έκατσα στον ένα και μοναδικό που δεν είχε ίχνος κοιλιακών. Δεν μιλάμε να χρειάζεται να πηγαίνει γυμναστήριο, απλά να διαγράφεται έστω και ένα ίχνος κοιλιακών. Αλλά αυτά επίσης είναι κάτι που δεν τα ρωτάς στο τιντερ, βγαίνουν όταν δεις τον άλλο.
Το τιντερ είναι ένας ξεχωριστός κόσμος, αλήθεια έχει φτάσει να βάζουν τέτοια κριτήρια οι γυναίκες για ξεπέτες ή και για σχέση; Είναι πολλές αυτές;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Athina__P την 17 Νοέμ 2018, 09:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τον άνδρα σου οφείλεις να τον βλέπεις πάντοτε σαν
το πελώριο βουνό σου, ανεξάρτητα από το ύψος του
το πελώριο βουνό σου, ανεξάρτητα από το ύψος του
- SpAcE_PaNtHeR
Καλά εντάξει τι να κάνουμε τα μπερδεύουμε ακόμα. Αμέσως εσύ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1125 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
16 Μαρ 2024, 11:12
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιο είναι το γλυκύτατο άκουσμα για έναν άνδρα πάνω από τα 45 ;
από Frappezitis » 21 Δεκ 2024, 19:37 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 25 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Δεκ 2024, 14:42
-
-
- 79 Απαντήσεις
- 2206 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
12 Δεκ 2024, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Παρέμβαση-σοκ των μηχανοδηγών: «Έναν χρόνο μετά τα πράγματα είναι δραματικά χειρότερα»
από Αρίστος » 12 Μαρ 2024, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 46 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
13 Μαρ 2024, 17:22
-