Από την Espresso βέβαια,αλλά δε γαμείς...
Έχει και φωτό του περιβόητου σταθμάρχη,τον οποίο γνωρίζω φυσιογνωμικά - γνωστή φάτσα.
https://www.espressonews.gr/reportaz/35 ... dia-tempi/
Οι ίδιοι οι συνάδελφοί του σχεδόν του ρίχνουν το φταίξιμο.Αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα.Αυτόν τον άνθρωπο (στη θέση του οποίου νομίζω πως δεν θα ήθελε κανείς να είναι σήμερα) κάποιος τον έβαλε εκεί.Επίσης,αυτόν τον άνθρωπο,κάποιος έπρεπε να τον εποπτεύει και να τον βοηθά στα καινούρια του καθήκοντα,μέχρι να μάθει απ'έξω κι ανακατωτά που λένε,ακόμα και το τελευταίο καλώδιο της κονσόλας που είχε να χειριστεί.
Διαβάζουμε αδιανόητα πράγματα πλέον,πως πριν είχε κάνει ξανά το ίδιο σφάλμα αλλά ο μηχανοδηγός αντελήφθη έγκαιρα τι συνέβη και επανήλθε στην κανονική γραμμή.Ότι ο σταθμάρχης είχε πολύ χρόνο για να διαπιστώσει το τραγικό λάθος που έκανε και να κινηθεί αναλόγως ώστε να το αποτρέψει.Αλλά και ότι οι ίδιοι οι μηχανοδηγοί,με την εμπειρία τους,θα μπορούσαν να είχαν προλάβει το κακό.
Για μένα παίζουν δύο εκδοχές
1)ο τύπος δεν ήταν καν στο κοντρόλ για κάποιο χρονικό διάστημα - αυτό όμως μπορεί να αποδειχθεί μέσω του υλικού που θα αποσπάσουν από την βιντεοκάμερα στο δωμάτιο.Συν ότι υπάρχουν οι διάλογοι στο τηλέφωνο,που σημαίνει πως ήταν όντως εκεί.Το θέμα είναι,ήταν συνεχώς εκεί ;
2)ο τύπος όντως κατάλαβε τι μαλακία είχε κάνει,αλλά "πάγωσε".Το ότι δεν αντέδρασε,δείχνει σκάλωμα στον εγκέφαλο,αδυναμία πρωτοβουλίας κινήσεων,σάστισμα,αλλά και ένα hint κουτοπονηριάς,τύπου "άστο έτσι τώρα και ό,τι γίνει".Μόνο έτσι μπορώ να το εξηγήσω.
Μεθυσμένος δεν νομίζω πως ήταν.Άλλωστε σίγουρα θα υποβλήθηκε σε αλκοτεστ.
Και έρχομαι στο θέμα της εμφάνισης του τύπου.
Δεν είμαι κριτής στο Νεξτ Τοπ Μόντελ,αλλά αν με ρώταγαν "τι είδους τύπος πιστεύεις ότι είναι αυτός ;",δείχνοντάς μου παράλληλα αυτή τη φωτό του σταθμάρχη,θα απαντούσα,"απαράδεκτο λουκ", "λαϊκός" και "μάλλον όχι και ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη".Αν με ρωτούσαν για περισσότερες λεπτομέρειες,θα απαντούσα μονολεκτικά "τσιπροφονιάς".
Αυτό το είδος που ευδοκιμεί πολύ στη Λάρισσα και μερικοί το φέρουν ως Τίτλο Τιμής,"χτες ήπιαμε από 25 καραφάκια ο ένας".Μεγάλη υπόθεση.
Έτσι τον κόβω αυτόν τον τύπο,κάθε τριήμερο να το κάνει τετραήμερο,να έχει εξοχικό στη Βελίκα και να εισπράττει 3500 το μήνα για να πίνει τσίπουρα μέχρι τελικής πτώσης.
Είναι ο τύπος που δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ σε ένα τόσο νευραλγικό πόστο.Δεν ξέρω γιατί,αλλά δεν...
Έχοντας γράψει όλα αυτά,ο τύπος θα πάρει ό,τι του αξίζει,αλλά ως εκεί.Αυτοί που πρέπει να μην ξαναδούν το φως του ήλιου,είναι όλοι συνολικά οι προδότες που έχουν φάει όλα τα φράγκα που προορίζονταν ώστε να κάνουν τη ζωή του απλού πολίτη από λίγο έως πολύ καλλίτερη,τρώγοντας και τσεπώνοντας σαν τελευταίοι πειναλέοι λεχρίτες,κοιτάζοντας αποκλειστικά το συμφέρον τους και το συμφέρον της γαμημένης τους της οικογένειας και των μπάσταρδων που έχουν γεννήσει,για να μην χαθούν οι θέσεις για το μέλλον.
Στο διάολο να πάτε,πουσταράδες,εσείς,τα σόια σας και οι πουσταράδες οι χειροκροτητές που σας ψηφίζουν.
Ο βλακο-Βασίλης Σαμαράς,είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης.
Οι συγγενείς των νεκρών δεν πρέπει με τίποτα να το αφήσουν έτσι.Να τους γαμήσουν τον αδόξαστο.
Αλλά,δεν το βλέπω.