Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νεκρός υπό αστυνομικών πυρών άοπλος 20χρονος διαρρήκτης
οτι και να πει ο καθενας η βλακεια παραμενει ανίκητη και προερχεται απο ατομα που δεν μπορουν να αναλυσουν την σκεψη τους
και δινω αυτο το παραδειγμα που το εγραψε ενας ανίκητος
( Με Στάλιν θα υπήρχε διαθέσιμο περιπολικο να κλείσει δρόμο, οι δράστες θα συλλαμβάνονται ζωντανοί εφόσον δεν είχαν όπλο, θα έσπαγαν πέτρες ή θα καθάριζαν τουαλέτες για εύλογο χρονικό διάστημα και οι οικογένειές του θα περνούσαν πρόγραμμα αναμόρφωσης και κοινωνικής προσαρμογής.)
και δινω αυτο το παραδειγμα που το εγραψε ενας ανίκητος
( Με Στάλιν θα υπήρχε διαθέσιμο περιπολικο να κλείσει δρόμο, οι δράστες θα συλλαμβάνονται ζωντανοί εφόσον δεν είχαν όπλο, θα έσπαγαν πέτρες ή θα καθάριζαν τουαλέτες για εύλογο χρονικό διάστημα και οι οικογένειές του θα περνούσαν πρόγραμμα αναμόρφωσης και κοινωνικής προσαρμογής.)
Θεωρητικά πάσχει και ο νόμος σε αυτό.Πτολεμαίος έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 19:52Συμφωνώ. Πολύ χουβαρνταδες τους βρίσκω με τον ξένο κόπο τους στεράτζες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 14:08Όχι. Η πολιτεία υπάρχει για να προστατεύει εμάς τους νοικοκυρηδες από τους εγκληματίες.
Καλά να πάθει που εκτελέστηκε, πήγαινε γυρεύοντας. Ας μην έκανε μαλακιες στη σειρά, αυτός το προκάλεσε στον εαυτό του. Ας μην έκλεβε. Ας σταματαγε στον έλεγχο. Ένας λιγότερος επικίνδυνος εγκληματίας υποψήφιος να κλέψει το δικό μου αμάξι.
Εσύ χάρισε τους το δικό σου αμάξι, ποδήλατο ή βίντεο αν θέλεις, δεν έχω πρόβλημα τι θα κάνεις με τη δική σου περιουσία, ούτε με αφορά. Στη δική μου περιουσία οποίος θέλει να την πειράξει όμως, μακάρι να βρεθεί ένας αστυνομικός να του τη φυτέψει του παλιοπουστα, μακάρι να ψοφησει αργά και βασανιστικά.
Πριν 24 χρόνια μου κλέψανε ένα παπάκι. Έλληνες ή Αλβανοί ήταν. Ακόμα το σκέφτομαι κατά καιρούς και πραγματικά εύχομαι κάποιος να τους σκότωνε.
Ευχομαι αν δεν είναι νεκροί, να είναι τουλάχιστον βαριά άρρωστοι. Και αν δεν είναι αυτοί βαριά άρρωστοι ας είναι κάποιο μέλος της οικογένειας τους.
Δεν αστειεύομαι με τα πράγματα μου γιατί είμαι τίμιος και φτωχός και έχω δουλέψει στη ζωή μου όσο 5 καταυλισμους, οσο 500+ αριστεροι.
"Μα τίποτα δεν είναι πιο πάνω από την ανθρωπινη ζωή" θα πούνε κάποιοι ευαίσθητοι. Ε λοιπόν στον πουτσο μου η ανθρώπινη ζωή των λυμάτων που θέλουν να μου κάνουν κακό. Στα παπάρια μου η "ανθρώπινη ζωή" αυτουνού που θα γράψει στα παπάρια του, τα δικά μου 8ωρα δουλειάς και κοπου.
Ένα από τα Cardano μου έχει μεγαλύτερη αξία από 10 κλεφτρονια. Διαολε, ακόμα και ένα Tron μου αξίζει περισσότερο από ένα τέτοιο σκουπίδι. Στο διαολο και ακόμα παραπέρα λοιπόν. Ισχύει για όλους. Έλληνες, αλβανούς, πακια, μαυρους, ασιατες, γύφτους (στους γύφτους έχω και διπλό μπόνους χαράς).
Είσαι κλεφτρονι και πεθανες/σκοτωθηκες/σε σκότωσαν; Δίκαια ή άδικα; Σε σκότωσαν οι μπάτσοι και δεν προβλέπει ο νόμος κάτι τέτοιο;
ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ.
π.χ. εσύ μπορεί να δούλευες 3 χρόνια για να πάρεις ένα αμάξι. Δηλαδή αυτός που στο κλέβει ουσιαστικά τρώει από τη ζωή σου.
Ο νόμος για την ιδιοκτησία είναι γτπκ στην Ελλάδα. Γιατί δηλαδή να σου καταστραφεί η ζωή να είναι πιο πάνω από τη ζωή ενός κλεφτρονιού;
Φυσικά επειδή τα θύματα δεν είναι ο Cipra, ο Κούλις, ο Καραμάν Αλής ή ο ΓΑΠ.
... double post
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι εντάξειMaspoli έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 19:39Με Στάλιν θα υπήρχε διαθέσιμο περιπολικο να κλείσει δρόμο, οι δράστες θα συλλαμβάνονται ζωντανοί εφόσον δεν είχαν όπλο, θα έσπαγαν πέτρες ή θα καθάριζαν τουαλέτες για εύλογο χρονικό διάστημα και οι οικογένειές του θα περνούσαν πρόγραμμα αναμόρφωσης και κοινωνικής προσαρμογής.Lord Brum έγραψε: ↑
επι σταλιν τι νομίζεις θα έκαναν οι αστυνομικοί σε ανάλογη περίπτωση με αυτή που συζητάμε και ποια θα ήταν η αντίδραση του αντίστοιχου θεοδωρικάκου?
στην ίδια περίπτωση αν κυβερνούσε ο Στάλιν, η αστυνομία θα τους είχε εκτελέσει και τους τρεις πολύ πριν φτάσουν στο πέραμα
τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές ενός ιδεοληπτικού που δεν έχει το θάρρος να παραδεχθεί κάποια πράγματα
δε μου λες, όλοι αυτοί που εκτελέστηκαν επί στάλιν είχαν όπλα ή ήταν άοπλοι;

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κάποια στιγμή πρέπει ορισμένοι να καταλάβετε οτι η Δικαιοσύνη δε λειτουργεί όπως σας αρέσει εσάς.Lord Brum έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:04ο τύπος πήγαινε με το αυτοκίνητο κατά πάνω τους. Ο μόνος τρόπος να τον σταματήσουν ήταν να πυροβολήσουν το αυτοκίνητο .Το ότι μέσα ήταν και οι φίοι του επίδοξους δολοφόνου να το σκεφτόταν ο ίδιος
Δηλαδή αν εσύ πάς να πατήσεις κάποιον που έχει όπλο, και στη θέση του συνοδηγού, πχ είναι η γυναίκα σου ή το παιδί σου, και ο άλλος ανοίξει πύρ, τότε είναι οκ να σου σκοτώσει τη γυναίκα ή το παιδί, και ο Δικαστής θα σου πεί "να πρόσεχες". Αμ, ΔΕ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
παιδιά θα σας αναλύσω σε 3 γραμμές το σκεπτικό των αριστερών για να τελειώνουμε
η Ελλάδα σήμερα είναι μία αστική δημοκρατία
η αστυνομία συνεπώς είναι αστυνομία που υπηρετεί το κράτος των αστών
ό,τι και να κάνει λοιπόν η αστυνομία είναι λάθος και κακό
αν η Ελλάδα σήμερα ήταν λαϊκή δημοκρατία
η αστυνομία θα ήταν αστυνομία που υπηρετεί τον λαό
ό,τι και να έκανε η αστυνομία θα είναι σωστό και καλό
τόσο απλά
που σημαίνει αν ζούσαμε σε "κομμουνιστικό καθεστώς" αυτοί που σήμερα σκίζονται για την αξία της ανθρώπινης ζωής, οι ίδιοι θα παρασημοφορούσαν τους ίδιους αστυνομικούς που σήμερα κατηγορούν
η Ελλάδα σήμερα είναι μία αστική δημοκρατία
ό,τι και να κάνει λοιπόν η αστυνομία είναι λάθος και κακό
τόσο απλά
που σημαίνει αν ζούσαμε σε "κομμουνιστικό καθεστώς" αυτοί που σήμερα σκίζονται για την αξία της ανθρώπινης ζωής, οι ίδιοι θα παρασημοφορούσαν τους ίδιους αστυνομικούς που σήμερα κατηγορούν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 27 Οκτ 2021, 20:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Η φάση είναι ότι οι εκπρόσωποι των αριστερών είναι επίσης μεγαλοαστοίΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:15παιδιά θα σας αναλύσω σε 3 γραμμές το σκεπτικό των αριστερών για να τελειώνουμε
η Ελλάδα σήμερα είναι ένα αστικό κράτος
ό,τι και να κάνει η αστυνομία είναι λάθος και κακό
τόσο απλά

Βγάλε άκρη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι αλλάnyxtovios έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:17Η φάση είναι ότι οι εκπρόσωποι των αριστερών είναι επίσης μεγαλοαστοίΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:15παιδιά θα σας αναλύσω σε 3 γραμμές το σκεπτικό των αριστερών για να τελειώνουμε
τόσο απλά
Βγάλε άκρη
1ον έχουν το ηθικό πλεονέκτημα
2ον όταν θα φτάσουμε στον κομμουνισμό θα δώσουν τη περιουσία τους στον λαό

Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
3ον μάλλον οι ψηφοφόροι τους είναι αρκετά ηλίθιοιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:18ναι αλλάnyxtovios έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:17Η φάση είναι ότι οι εκπρόσωποι των αριστερών είναι επίσης μεγαλοαστοίΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:15παιδιά θα σας αναλύσω σε 3 γραμμές το σκεπτικό των αριστερών για να τελειώνουμε
τόσο απλά
Βγάλε άκρη
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το μάλλον περιττεύειnyxtovios έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:183ον μάλλον οι ψηφοφόροι τους είναι αρκετά ηλίθιοιΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 20:18ναι αλλά
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
σελφbump γιατί ανέβασε λεβελ το άλλο ζαιόλυμα:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ακόμα και να διαφωνείς, δες με τι μίσος, τι εμπάθεια και με τι επιθετικότητα απευθύνεται στη κοπέλα
μόνο για ροχάλες αξίζουν τέτοιοι καραγκιόζηδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 27 Οκτ 2021, 20:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ποιος είναι αυτός ο καρνάβαλος;
Και που ακριβώς είναι το περίεργο; Οι ρομά και οι ευάλωτοι γενικότερα ψηφίζουν μόνον τα κόμματα που έχουν κυβερνητική δυναμική, ώστε να έχουν τη δυνατότητα νομοθέτησης για παροχές και συστάσεις προς τις αστυνομικές αρχές. Το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι οι ιδεολογικές αρχές και τα εργατικά δικαιώματα γιατί σπανίως έχουν ροπή για κανονική εργασία από άποψη και όχι από αδυναμία πρόσβασης στον εργασιακό ή εκπαιδευτικό χώρο.Maspoli έγραψε: ↑27 Οκτ 2021, 19:41Ανέφερα ότι στα Ζωνιανά το ΚΚΕ πήρε 0,55%.
Κατι θα ξερουν εκεί από την συμπαράσταση του ΚΚΕ σε παρανομίες και ειδικά παρανομίες περί τα ναρκωτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νεκρός 20χρονος από αστυνομικά πυρά ύστερα από καταδίωξη στη Λάρισα
από southern » 08 Ιούλ 2023, 16:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 331 Απαντήσεις
- 8831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dtri2020
13 Ιούλ 2023, 14:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη 20χρονος Γερμανός τουρίστας για εμπρησμο στην Ρόδο.
από Frappezitis » 22 Αύγ 2023, 06:25 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 1713 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Αύγ 2023, 15:36
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
18 Οκτ 2024, 16:59