Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Ορέστης 35

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 23:17

Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:14
Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:30
Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Ε και συ ρε τύπε, σταμάτα να την παίζεις και γίνε τεμπέλης σκέτο.
Η δασκαλα μού προτεινε να παω σε σεμιναρια δημιουργικης γραφης γιατι εχω ωραιες ιδεες.
Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:16
Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:15
Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:13
;
Πες κανα ινφο για θεσνικη να βοηθησω την κοπελα.
Τι φάση είναι η τύπισσα;
Ε βασει οσων εχω γραψει προφανως και θα ηταν κινεζα φοιτητρια. :D

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Φεβ 2020, 23:20

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:17
Feindflug έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
02 Φεβ 2020, 23:30
Εν τω μεταξυ ειχα ασκηση πως περασα το σκ και δεν ασχοληθηκα καθολου. Καποιοι εδω μεσα με εριξαν ψυχολογικα αποκαλωντας με τεμπελη που την παιζει. Πριν εκανα και εξτρα ασκησεις δικες μου.
Η δασκαλα μού προτεινε να παω σε σεμιναρια δημιουργικης γραφης γιατι εχω ωραιες ιδεες.
Feindflug έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:15

Πες κανα ινφο για θεσνικη να βοηθησω την κοπελα.
Τι φάση είναι η τύπισσα;
Ναι ρε δικέ μου, Κινέζα απλή, φρικιό, πώς διασκεδάζει, είναι πάρτυ άνιμαλ, γουστάρει κουλτούρα, ρέγκε, ιστορία, περίπατο, αραλίκι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 03 Φεβ 2020, 23:25

Μία μου φίλη τράκαρε το απόγευμα και επειδή έλειπε ο γκόμενός της, πήγα και τη μάζεψα από τη Μουδανιών.

Ευτυχώς είναι καλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 23:41

Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:20
Ορέστης 35 έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Feindflug έγραψε:

Τι φάση είναι η τύπισσα;
Ναι ρε δικέ μου, Κινέζα απλή, φρικιό, πώς διασκεδάζει, είναι πάρτυ άνιμαλ, γουστάρει κουλτούρα, ρέγκε, ιστορία, περίπατο, αραλίκι;
Ντροπαλη κοπελα που πηγαινει σε μουσεια και τουριστικα αξιοθεατα και εχει αρκετα χρηματα για συχνα ταξιδια σε ευρωπαικες πρωτευουσες.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 03 Φεβ 2020, 23:51

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:41
Feindflug έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Ντροπαλη κοπελα που πηγαινει σε μουσεια και τουριστικα αξιοθεατα και εχει αρκετα χρηματα για συχνα ταξιδια σε ευρωπαικες πρωτευουσες.
Ωραία, τύπε. Θα πάει στο Αρχαιολογικό και στο Βυζαντινό μουσείο. Μπορεί να πεταχτεί μέχρι Βεργίνα να δει το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων. Θα πρότεινα και μια περιήγηση σε κάστρα και Λευκό Πύργο. Αν έχει χρόνο, έχει αρκετά μουσεία για να δεί

https://www.tripadvisor.com.gr/Attracti ... donia.html

Για φαγητό μπορεί να πάει σε κάποια ταβέρνα στα Κάστρα π.χ. Τσινάρι ή στα Λαδάδικα, όπου μπορεί να βρει και κάποιο χαλαρό μπαρ για ποτό. Μπορεί να πεταχτεί και μια Περαία για ψάρι και ούζο και ίσως να έχει κάτι στο Μέγαρο Μουσικής την περίοδο που θα βρίσκεται εδώ.

Περπάτημα στην παραλία, ίσως και ενοικίαση ηλεκτρικού πατινιού και καφέ είτε σε παραλιακό μαγαζί (Λεωφόρο Νίκης - Αρετσού) είτε σε παγκάκι με θέα τον Θερμαϊκό και τον Όλυμπο, αν είναι καλή η μέρα.
Dein Herz, meine Gier

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 03 Φεβ 2020, 23:54

Feindflug έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:51
Ορέστης 35 έγραψε:
Feindflug έγραψε:

Ωραία, τύπε. Θα πάει στο Αρχαιολογικό και στο Βυζαντινό μουσείο. Μπορεί να πεταχτεί μέχρι Βεργίνα να δει το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων. Θα πρότεινα και μια περιήγηση σε κάστρα και Λευκό Πύργο. Αν έχει χρόνο, έχει αρκετά μουσεία για να δεί

Για φαγητό μπορεί να πάει σε κάποια ταβέρνα στα Κάστρα π.χ. Τσινάρι ή στα Λαδάδικα, όπου μπορεί να βρει και κάποιο χαλαρό μπαρ για ποτό. Μπορεί να πεταχτεί και μια Περαία για ψάρι και ούζο και ίσως να έχει κάτι στο Μέγαρο Μουσικής την περίοδο που θα βρίσκεται εδώ.

Περπάτημα στην παραλία, ίσως και ενοικίαση ηλεκτρικού πατινιού και καφέ είτε σε παραλιακό μαγαζί (Λεωφόρο Νίκης - Αρετσού) είτε σε παγκάκι με θέα τον Θερμαϊκό και τον Όλυμπο, αν είναι καλή η μέρα.
Ευχαριστω. Θα της πεταξω κατι απο ολα αυτα σαν συμβουλη. Στα μουσεια θα πανε σαν γκρουπ, αλλα καποιο ωραιο μερος με ωραια θεα που μπορει να κατσει ή να περπατησει θα κανει τη διαφορα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 03 Φεβ 2020, 23:54

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:10
Tι παραξενη μερα! Παρα τη διαρρηξη, πηγα στο μαθημα μου οχι πολυ φουντωμενος.

Φευγοντας σκεφτηκα το εξης σεναριο και θα ηθελα τη γνωμη σας, ειδικα των γυναικων.

Ενας αντρας και μια νεα κοπελα περπατουν μαζι. Λιγη αμηχανη σιωπη. Τη ρωταει για τις εκδρομες που εχει πει οτι πηγαινει. Εκεινη του λεει οτο το Σαββατο θα παει στη Θεσσαλονικη. Αυτος ειχε παει στη Θεσσαλονικη οταν ηταν 10 ετων για λιγες ωρες, αλλα της λεει οτι εχει παει και ειναι πολυ ωραια πολη. Εκεινη τον ρωταει πως ειναι δηλαδη. Αυτος σκεφτεται, ωχ την πουτσισαμε, της λεει οτι εχει το λιμανι και οτι γυρω απ το λιμανι εχει πολλα μαγαζια και καφετεριες και γενικα ολη η πολη ειναι μαζεμενη εκει και, πιο διπλα υπαρχει και ο λευκος πυργος. Προσθετει οτι η Θεσσαλονικη ειναι διασημη για τη νυχτερινη ζωη της. Εσυ, τον ρωταει χαμογελαστα, τι κανεις τα βραδια, πηγαινεις σε μπαρ; Θεωρωντας οτι δεν καταλαβε καλα, ο ντροπαλος αντρας της απανταει οτι οι θεσσαλονικεις βγαινουν και πηγαινουν σε μπαρ και αλλα μαγαζια γενικως. Εκεινη κοιταζοντας κατω ντροπαλα του λεει οτι δεν εχει τιποτα να κανει τα βραδια, και απλα πεφτει για υπνο.

Παυση. Ενας μικρος κομβος του πολυσυμπαντος. Πολλα μικρα τυχαια γεγονοτα, μια εξοδος σε σινεμα που πραγματοποιηθηκε ή οχι, μια στιγμη δισταγμου εξω απο μια καφετερια σε μια μοναχικη βολτα, μια δειλη απαντηση σε μια προσωπικη ερωτηση, ενα μπουκαλι αλκοολ που εμεινε στο ψυγειο, μια μικρη δοση εγκλωβισμενου αγχους...

Δεν βγαινεις με τους φιλους σου; Δεν εχω φιλους στην Αθηνα θα απαντουσε προφανως η κοπελα απο την ξενη πολη. Η απογοητευση για το οτι δεν εχει τι να κανει τα βραδια ηταν φανερη. Το ιδιο και το οτι διακριτικα ειχε ερθει πιο κοντα του τις τελευταιες μερες. Θα μπορουσαμε ενα βραδυ να βγουμε παρεα θα μπορουσε να της προτεινει. Αυτο θα εσπαγε την βαρεμαρα και των δυο τους. Ειχε μισοκαβλωσει οσο μιλουσαν.

Ναι, ουτε εγω πολυβγαινω τα βραδια. Συνηθως καθομαι ολη μερα σπιτι και μπαινω στο ιντερνετ. Χαριτωμενα γελια. Αλλαγη θεματος. Πως σου φαινεται η Αθηνα σαν πολη; Εχει ωραια μουσεια και βουνα αλλα εχει και πολλους κλεφτες. Εχουν κλεψει πολλους συμφοιτητες μου. Μμμμ οντως. Εχει πολυ εγκληματικοτητα. Απο εδω πηγαινεις; Εγω παω απο εκει. Καληνυχτα!

κοιταξε μην καταληξει σε καμια συναντηση σαν αυτη του βιντεο στην αρχη :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 04 Φεβ 2020, 00:01

Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:54
Feindflug έγραψε:
Ορέστης 35 έγραψε:

Ευχαριστω. Θα της πεταξω κατι απο ολα αυτα σαν συμβουλη. Στα μουσεια θα πανε σαν γκρουπ, αλλα καποιο ωραιο μερος με ωραια θεα που μπορει να κατσει ή να περπατησει θα κανει τη διαφορα.
Πύργος του ΟΤΕ, Πυροβολείο, παγκάκι στην παραλία επί της Μαρία Κάλλας.
Dein Herz, meine Gier

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Φεβ 2020, 00:06

Feindflug έγραψε:
04 Φεβ 2020, 00:01
Ορέστης 35 έγραψε:
03 Φεβ 2020, 23:54
Feindflug έγραψε:

Πύργος του ΟΤΕ, Πυροβολείο, παγκάκι στην παραλία επί της Μαρία Κάλλας.
Εισαι ωραιος! :smt023

Θα σε βαλω στο μυθιστορημα οταν το γραψω.

Επισης της αρεσουν παλιομοδιτικα πραγματα οπως οι ταινιες εποχης με ευγενεις.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Φεβ 2020, 14:49

Φέραμε ένα ροντβαιλερ στην δουλειά, το φοβάμαι :-?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Φεβ 2020, 20:16

Naida έγραψε:
04 Φεβ 2020, 14:49
Χαιδεψε το.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Φεβ 2020, 20:21

Ορέστης 35 έγραψε:
04 Φεβ 2020, 20:16
Naida έγραψε:
Χαιδεψε το.
Αργά αργά; :lol:

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 04 Φεβ 2020, 20:28

Naida έγραψε:
04 Φεβ 2020, 20:21
Ορέστης 35 έγραψε:
Naida έγραψε:
Χαιδεψε το.
Ετσι του αρεσει.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Φεβ 2020, 20:33

Ορέστης 35 έγραψε:
04 Φεβ 2020, 20:28
Naida έγραψε:
04 Φεβ 2020, 20:21
Ορέστης 35 έγραψε:

Χαιδεψε το.
Ετσι του αρεσει.
Να του κάνω και γαργαλητο από κάτω στο κεφάλι ή θα κινδυνεύσω;

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 05 Φεβ 2020, 22:41

Δεν ηρθε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών