Μπορεί να ξαναγραφεί το Κοράνι;
Re: Μπορεί να ξαναγραφεί το Κοράνι;
Βασικά το ότι ποστάρει συνέχεια την ιστοσελίδα του δεν παραβιάζει κανόνες χρήσης; Ας τα κάνει κόπι πέιστ και να τα φέρνει εδω πέρα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Καλύτερα έτσι, παρά να γεμίζει τις σελίδες των νημάτων με τις παπαρολογίες του.
Τώρα αυτό που κάνει λέγεται προσηλυτισμός, αλλά δεν μαμιέται! Ποιος νοιάζεται για το Σύνταγμα!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μετά και τους τρεις Ιεράρχες που θεολογήσαν αφαιρετικά, -ιδίως ο Γρηγόριος- ήταν δύσκολο για τον απλό λαό να συλλάβει την έννοια της τριαδικότητας. Η Τριάδα είναι αυτό που ταλαιπωρεί τα μυαλά των ανθρώπων κυρίως, και πάνε στο ισλάμ. Το ισλάμ είναι απλό, για ανθρώπους-παιδάκια. Όχι για φιλοσόφους.
Ordem e Progresso.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
To νημα το ανοιξαν οι μουσουλμανοφαγοι παντως αρα εχει δικαιωμα να αμυνθει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Nandros
Ισλαμολάγνος halilέγγυος detected!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 18:46To νημα το ανοιξαν οι μουσουλμανοφαγοι παντως αρα εχει δικαιωμα να αμυνθει
Το θέμα ανακινήθηκε στην Γαλλία. Κάτι θα ξέρουν αυτοί!

Ας πάει να αμυνθεί στην Γαλλία. Τα δικά μας τα .... γιατί πρέπει να γίνονται Ζέπελιν;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Γιατί πολύ απλά σε λίγα χρόνια (περίπου 7 ) ότι γίνεται στη Γαλλία θα γίνεται στην Ελλάδα.
Για φαντάσου σε 7 χρόνια τι πίκρες θα τρώνε οι αριστεροί και τα μουσλίμια στην Ελλάδα...
Οπότε προσπαθούν να φροντίσουν από τώρα για το μέλλον τους....
.
- Nandros
Αυτά τα φωνάζω από το παλιό πχόρουμ, αλλά τα ροζουλιά με ταμπελιάζουν σαν ρατσιστή, φασίστα, γουατέβερ, ανάλογα με την ιδεοληψία τους.
.
Του στέρησε κανείς το δικαίωμα; Όχι βέβαια.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 18:46To νημα το ανοιξαν οι μουσουλμανοφαγοι παντως αρα εχει δικαιωμα να αμυνθει
Αυτός όμως δεν αμύνεται. Διαφημίζει. Προπαγανδίζει.
Να φέρει τις απαντήσεις του εδώ πέρα κι όχι να δίνει ΚΑΘΕ φορά λινκ με το σάιτ του.
Εδώ κάνουμε τη συζήτηση όχι εκεί πέρα. Να αμυνθεί υπέρ της θρησκείας του ήρθε ή για να ανεβάσει επισκεψιμότητα στο μπλόγκ του;
-
Για το link μπορει να εχεις δικιο(βαριεμαι να διαβασω του κανονισμους)αλλα η ουσια ειναι οτι εχει δικαωμα να υπερασπιστει την θρησκεια ειδικα απεναντι σε ατομα που ισχυριζονται οτι ειναι ειδικοι την στιγμη που δεν εχουν ιδεα. Και plz μην αρχιζεται να λετε "εχω διαβασει το κορανι" κτλπ. Ουτε εσεις ουτε εγω δεν το εχουμε διαβασει και οποιος ισχυριζεται οτι το εχει διαβασει ειναι ψευτης. Αλλα το κορανι χρησιμοποιηται σαν δικαιολογια για να καλυφθει ο ρατσισμος σε βαρος των μαυριδερων ανθρωπωνΊφιδα έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 19:27Του στέρησε κανείς το δικαίωμα; Όχι βέβαια.
Αυτός όμως δεν αμύνεται. Διαφημίζει. Προπαγανδίζει.
Να φέρει τις απαντήσεις του εδώ πέρα κι όχι να δίνει ΚΑΘΕ φορά λινκ με το σάιτ του.
Εδώ κάνουμε τη συζήτηση όχι εκεί πέρα. Να αμυνθεί υπέρ της θρησκείας του ήρθε ή για να ανεβάσει επισκεψιμότητα στο μπλόγκ του;
Ψεύτης είσαι εσύ, εγώ το διάβασα το Κοράνι, κι όχι μονο αυτό. Και ξαναλέω, δε του ζήτησε κανείς να μην υπερασπιστεί τη θρησκεία του. Του ζητήσαμε τις απαντήσεις του να τις φέρνει εδώ κι όχι να παραπέμπει σε σάιτ του.
Δηλαδή υπερασπίζεσαι με σθένος κάτι που δεν έχεις διαβάσει και δεν ξέρεις τί λέει;
Δηλαδή υπερασπίζεσαι με σθένος κάτι που δεν έχεις διαβάσει και δεν ξέρεις τί λέει;
-
Ξερω οτι πολλα απο αυτα που λενε οι ισλαμοφαγοι ειναι προπαγανδα ακροδεξιων sites. Δηλαδη μεμονωμενες ρησεις του κορανιου που τις ερμηνευουνε με τροπο για να δαιμονοποιησουν τους μουσουλμανους. Σαν να σου παιρνω εγω την φραση του χριστου που ειπε "δεν εχω ερθει για ειρηνη αλλα για να φερω σπαθι" και αν σου χρησιμοποιω αυτην την φραση για να σου "αποδειξω" οτι ο χριστος ηθελε την εξαπλωση του χριστιανισμου με την βια. Out of context φρασεις που τις ερμηνευουμε ετσι οπως γουσταρουμε για να κανουμε το point. Η ουσια ειναι οτι το ισλαμ εχει πολυ περισσοτερες ομοιοτητες με τον χριστιανισμο και τον Εβραισμο παρα διαφορες. Οταν στοχοποιεις λοιπον το ισλαμ, στοχοποιεις και την δικια σο θρησκεια.Ίφιδα έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:32Ψεύτης είσαι εσύ, εγώ το διάβασα το Κοράνι, κι όχι μονο αυτό. Και ξαναλέω, δε του ζήτησε κανείς να μην υπερασπιστεί τη θρησκεία του. Του ζητήσαμε τις απαντήσεις του να τις φέρνει εδώ κι όχι να παραπέμπει σε σάιτ του.
Κατα Ματθαιον Ευαγγελιο 26:39(στα αγγλικα)
Going a little farther, he fell with his face to the ground and prayed, “My Father, if it is possible, may this cup be taken from me. Yet not as I will, but as you will
Απάντηση αριστερού:
Δηλαδή εάν εξωγήινοι έκαναν ντου στη γη για να μας εξοντώσουν, ο Στρακαστρουκας θα ήταν υπέρ των εξωγήινων γιατί οι ακροδεξιοί θα καλούσαν τους ανθρώπους στα όπλα!!!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:59Ξερω οτι πολλα απο αυτα που λενε οι ισλαμοφαγοι ειναι προπαγανδα ακροδεξιων sites.

(Κλεμμένο είναι, αλλά ωραίο... )
Κύριε, κύριε, εγώ που είμαι άθεος, και κινδυνεύω από τους μουσουλμάνος (γιατί σύμφωνα με το κοράνι οι άθεοι είναι η χειρότερη φάρα και θα πρέπει να εκτελούνται), μπορώ να έχω αντίθετη άποψη ή όχι;;;Στρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:59ουσια ειναι οτι το ισλαμ εχει πολυ περισσοτερες ομοιοτητες με τον χριστιανισμο και τον Εβραισμο παρα διαφορες. Οταν στοχοποιεις λοιπον το ισλαμ, στοχοποιεις και την δικια σο θρησκεια.
Επίσης θα πρέπει να καταλάβεις ότι ο άπιστος (και δη αιρετικός!!!) στην υπόθεση μας είναι ο μουσουλμάνος, γιατί έχει πάρει στοιχεία του χριστιανισμού (από τους Βαλεντιανούς) και τα έχει παραποιήσει σε τεράστιο βαθμό!!!
.
- Nandros
Αφού γνώριζες το "Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 26:39" θα μπορούσες να βρεις και το ελληνικό κείμενο εδώ: http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG ... 20Math.htmΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:59Ξερω οτι πολλα απο αυτα που λενε οι ισλαμοφαγοι ειναι προπαγανδα ακροδεξιων sites. Δηλαδη μεμονωμενες ρησεις του κορανιου που τις ερμηνευουνε με τροπο για να δαιμονοποιησουν τους μουσουλμανους. Σαν να σου παιρνω εγω την φραση του χριστου που ειπε "δεν εχω ερθει για ειρηνη αλλα για να φερω σπαθι" και αν σου χρησιμοποιω αυτην την φραση για να σου "αποδειξω" οτι ο χριστος ηθελε την εξαπλωση του χριστιανισμου με την βια. Out of context φρασεις που τις ερμηνευουμε ετσι οπως γουσταρουμε για να κανουμε το point. Η ουσια ειναι οτι το ισλαμ εχει πολυ περισσοτερες ομοιοτητες με τον χριστιανισμο και τον Εβραισμο παρα διαφορες. Οταν στοχοποιεις λοιπον το ισλαμ, στοχοποιεις και την δικια σο θρησκεια.Ίφιδα έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:32Ψεύτης είσαι εσύ, εγώ το διάβασα το Κοράνι, κι όχι μονο αυτό. Και ξαναλέω, δε του ζήτησε κανείς να μην υπερασπιστεί τη θρησκεία του. Του ζητήσαμε τις απαντήσεις του να τις φέρνει εδώ κι όχι να παραπέμπει σε σάιτ του.
Going a little farther, he fell with his face to the ground and prayed, “My Father, if it is possible, may this cup be taken from me. Yet not as I will, but as you will
πάτερ μου, εἰ δυνατόν ἐστι, παρελθέτω ἀπ᾿ ἐμοῦ τὸ ποτήριον τοῦτο· πλὴν οὐχ ὡς ἐγὼ θέλω, ἀλλ᾿ ὡς σύ.
“Πατερ μου, αν είναι δυνατόν, ας περάση από εμέ το ποτήριον τούτο. Πλην όμως ας μη γίνη όπως θέλω εγώ, αλλά όπως θέλεις συ”.
Κατά τα λοιπά, ως πιστός μιας αβρααμικής θρησκείας και αίρεσης της θρησκείας των Εβραίων, αντιλαμβάνομαι πως ενοχλείσαι όταν γίνονται επιθέσεις κατά της αδελφής σου θρησκείας, των αδελφών σου μουσουλμάνων.
Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μας καβαλήσουν τα μουσλίμ, είμαι σίγουρος πως θα προσχωρήσεις ευχαρίστως στις τάξεις τους και θα κυνηγάς με την ίδια μανία τους αθέους.
Προσωπικά θα μου ήταν όλα αυτά αδιάφορα, αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος εξαναγκασμού υπακοής σε θρησκεία, οποιαδήποτε θρησκεία. Δεν μιλώ για μένα, αλλά για τις μελλοντικές γενιές.
.
-
Τα "μουσλιμ" μας καβαλησαν 400 χρονια. Η ορθοδοξια επιβιωσε. Αρα καταριπτεται το επιχειρημα περι "βαρβαρων μουσλιμ που εξισλαμιζουνε με την βια"Nandros έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 22:20Αφού γνώριζες το "Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 26:39" θα μπορούσες να βρεις και το ελληνικό κείμενο εδώ: http://www.imgap.gr/file1/AG-Pateres/AG ... 20Math.htmΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 21:59Ξερω οτι πολλα απο αυτα που λενε οι ισλαμοφαγοι ειναι προπαγανδα ακροδεξιων sites. Δηλαδη μεμονωμενες ρησεις του κορανιου που τις ερμηνευουνε με τροπο για να δαιμονοποιησουν τους μουσουλμανους. Σαν να σου παιρνω εγω την φραση του χριστου που ειπε "δεν εχω ερθει για ειρηνη αλλα για να φερω σπαθι" και αν σου χρησιμοποιω αυτην την φραση για να σου "αποδειξω" οτι ο χριστος ηθελε την εξαπλωση του χριστιανισμου με την βια. Out of context φρασεις που τις ερμηνευουμε ετσι οπως γουσταρουμε για να κανουμε το point. Η ουσια ειναι οτι το ισλαμ εχει πολυ περισσοτερες ομοιοτητες με τον χριστιανισμο και τον Εβραισμο παρα διαφορες. Οταν στοχοποιεις λοιπον το ισλαμ, στοχοποιεις και την δικια σο θρησκεια.Ίφιδα έγραψε: ↑02 Δεκ 2018, 20:32Ψεύτης είσαι εσύ, εγώ το διάβασα το Κοράνι, κι όχι μονο αυτό. Και ξαναλέω, δε του ζήτησε κανείς να μην υπερασπιστεί τη θρησκεία του. Του ζητήσαμε τις απαντήσεις του να τις φέρνει εδώ κι όχι να παραπέμπει σε σάιτ του.
πάτερ μου, εἰ δυνατόν ἐστι, παρελθέτω ἀπ᾿ ἐμοῦ τὸ ποτήριον τοῦτο· πλὴν οὐχ ὡς ἐγὼ θέλω, ἀλλ᾿ ὡς σύ.
“Πατερ μου, αν είναι δυνατόν, ας περάση από εμέ το ποτήριον τούτο. Πλην όμως ας μη γίνη όπως θέλω εγώ, αλλά όπως θέλεις συ”.
Κατά τα λοιπά, ως πιστός μιας αβρααμικής θρησκείας και αίρεσης της θρησκείας των Εβραίων, αντιλαμβάνομαι πως ενοχλείσαι όταν γίνονται επιθέσεις κατά της αδελφής σου θρησκείας, των αδελφών σου μουσουλμάνων.
Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και μας καβαλήσουν τα μουσλίμ, είμαι σίγουρος πως θα προσχωρήσεις ευχαρίστως στις τάξεις τους και θα κυνηγάς με την ίδια μανία τους αθέους.
Προσωπικά θα μου ήταν όλα αυτά αδιάφορα, αν δεν υπήρχε ο κίνδυνος εξαναγκασμού υπακοής σε θρησκεία, οποιαδήποτε θρησκεία. Δεν μιλώ για μένα, αλλά για τις μελλοντικές γενιές.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
02 Απρ 2024, 21:17
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν λογοκρίνονται η Βίβλος και το Κοράνι για ρητορική μίσους;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 23 Απρ 2025, 12:13 » σε Θρησκειολογία - 252 Απαντήσεις
- 4180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
Σήμερα, 01:12
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2071 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
21 Οκτ 2023, 10:20