α,ενταξει,mea culpa που λεμε και στο χωριο μου.Νταρνάκας έγραψε: ↑27 Ιούλ 2020, 22:08Μόνο τους αιρετικούς και τους αλλόδοξους χτυπάει ο ιός:Thor έγραψε: ↑27 Ιούλ 2020, 14:29του ευχομαι μονο να μην κολλησει κορονοιο του τραγου.Daje έγραψε: ↑27 Ιούλ 2020, 14:25Ιερέας που διέκοψε τη λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα: Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω ΠΟΥ
«Πληρώθηκαν κάποιοι στην Ελλάδα για να πουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό»
https://www.protothema.gr/greece/articl ... -meso-pou/
https://edition.cnn.com/2020/07/21/us/f ... index.html
https://edition.cnn.com/2020/07/18/us/v ... index.html
Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
Re: Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
επισης,εδω να επισημανω οτι,οι μουναρες δεν κολλανε κοβιντ,οποτε οποια πληροφοριση υπαρχει γι'αυτες και αφορουν ΜΕΘ,ειναι ψευδης.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Και ΑΠΟ ΠΟΥ "προκύπτει"' ότι "ήταν Κορωνοϊοί" όλοι αυτοί; Επειδή το ισχυρίζεται το CNN?Νταρνάκας έγραψε: ↑27 Ιούλ 2020, 22:14Eν τω μεταξύ σε 49 νοσοκομεία της Φλόριντα την προηγούμενη βδομάδα δεν υπήρχε κρεβάτι διαθέσιμο σε ΜΕΘ ούτε για δείγμα.
https://edition.cnn.com/world/live-news ... 5b05bb0054
Αλλά..."Ισχυρίζεται ΟΝΤΩΣ" κάτι τέτοιο το CNN? Το κείμενο που υπάρχει στο link δεν ισχυρίζεται καν κάτι τέτοιο. Πουθενά δεν λέει ότι "οι ICU's γέμισαν από COVID-19", και όχι, π.χ., ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ.
Όσο για τα "49 νοσοκομεία", η Florida έχει μάλλον...κάπως περισσότερα: FLORIDA HOSPITAL DIRECTORY. ΤΙ "ΣΗΜΑΙΝΕΙ" ότι "οι ICU's ήταν πλήρης σε 49 από αυτά"; ΠΟΣΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ διέθεταν οι ICU's στα συγκεκριμένα νοσοκομεία; ΠΟΣΑ από αυτά λειτουργούσαν κανονικά;
- hellegennes
Πράγματι. Μάλλον στην χέστρα έπεσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- nik_killthemall
Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από γρίπη στην Αμερική το 2017 : 6.515
Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από κορονοϊο στην Αμερική ένα 6μηνο του 2020 με λοκντάουν : 156.712
Συμπέρασμα αγράμματου καφετζή που αρθογραφεί στο sexytsoyreki.gr : Μούφα ο κορονοϊος, η παγκόσμια διακυβέρνηση του Σάρουμαν το έστησε για να μας υποδουλώσει υποχθόνια, γιατί τόσα χρόνια με την υπερκατανάλωση, τα αυτοκίνητα, τα κινητά, τα ρούχα, το λαηφσταηλ, τα ΜΚΔ κλπ δεν μας είχαν υποδουλώσει φωναχτά, οπότε έπρεπε να σκεφτούν κάτι πρωτόγνωρο όπως ο κορονοϊος γιατί ξέρουν πολύ καλά to πόσο έξυπνοι είμαστε χε χε
Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από κορονοϊο στην Αμερική ένα 6μηνο του 2020 με λοκντάουν : 156.712
Συμπέρασμα αγράμματου καφετζή που αρθογραφεί στο sexytsoyreki.gr : Μούφα ο κορονοϊος, η παγκόσμια διακυβέρνηση του Σάρουμαν το έστησε για να μας υποδουλώσει υποχθόνια, γιατί τόσα χρόνια με την υπερκατανάλωση, τα αυτοκίνητα, τα κινητά, τα ρούχα, το λαηφσταηλ, τα ΜΚΔ κλπ δεν μας είχαν υποδουλώσει φωναχτά, οπότε έπρεπε να σκεφτούν κάτι πρωτόγνωρο όπως ο κορονοϊος γιατί ξέρουν πολύ καλά to πόσο έξυπνοι είμαστε χε χε
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Cecily Anne
Εγώ μέχρι τώρα μετράω 3 οικογενειακούς φιλους, οι 2 στην ηλικία του πατέρα μου και ο τριτος μεγαλυτερος. Οι δύο είχαν επικείμενο νόσημα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Προσοχή!nik_killthemall έγραψε: ↑01 Αύγ 2020, 15:41Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από γρίπη στην Αμερική το 2017 : 6.515
Το πιο πάνω κείμενο είναι hoax!
Επιβεβαιώνεται από την ηθελημένη ανάμιξη του αγγλικού t στο αμιγώς ελληνικό κείμενο!
Και όλοι γνωρίζουμε ότι το αγγλικό t, είναι το αρχικό γράμμα της λέξης testicle!
Δηλαδή μας λέει: COVID19 = testicle!
Ναι ντε!
- nik_killthemall
Άτιμε Λοξία με ξεσκέπασες, πάω να πνίξω τον πόνο μου σε μια μπουγάτσα με ζάχαρη και κανέλλα ...Λοξίας έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 01:10Προσοχή!nik_killthemall έγραψε: ↑01 Αύγ 2020, 15:41Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από γρίπη στην Αμερική το 2017 : 6.515
Επιβεβαιώνεται από την ηθελημένη ανάμιξη του αγγλικού t στο αμιγώς ελληνικό κείμενο!
Και όλοι γνωρίζουμε ότι το αγγλικό t, είναι το αρχικό γράμμα της λέξης testicle!
Ναι ντε!
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
γω παντως διαβασα οτι δυο κοπελιες (μουναρες) ηπιαν απο το ιδιο πλαστικο ποτηρι νερο και δεν κολλησαν κοβιντ ενω το ποτηρι το ειχε χρησιμοποιησει πιο πριν καπχοιος που ειχει κοβιδ
γκουγκλαρε two girls one cup για λεπτομερειες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
nik_killthemall έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 10:38Άτιμε Λοξία με ξεσκέπασες, πάω να πνίξω τον πόνο μου σε μια μπουγάτσα με ζάχαρη και κανέλλα ...Λοξίας έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 01:10Προσοχή!nik_killthemall έγραψε: ↑01 Αύγ 2020, 15:41Εργαστηριακά επιβεβαιωμένοι νεκροί από γρίπη στην Αμερική το 2017 : 6.515
Ναι ντε!
.
Ενα παράξενο πράμα όμως.....
Τρώς μιά Μπουγάτσα το πρωί......καί τό στομάχι ταμάμ γιά κανα τρίωρο.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- nik_killthemall

- hellegennes
Νομίζω το είχαμε καταλάβει και χωρίς την τελευταία γραμμή. Καθίκι.Yochanan έγραψε: ↑02 Αύγ 2020, 10:44γω παντως διαβασα οτι δυο κοπελιες (μουναρες) ηπιαν απο το ιδιο πλαστικο ποτηρι νερο και δεν κολλησαν κοβιντ ενω το ποτηρι το ειχε χρησιμοποιησει πιο πριν καπχοιος που ειχει κοβιδ
γκουγκλαρε two girls one cup για λεπτομερειες

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Green Dragon έγραψε: ↑04 Αύγ 2020, 23:14Για να είναι οι μαλακίες ακόμα μεγαλύτερες.
* Το αρχικό post αναφέρεται στον χρήστη κεφαλαίων.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Diana Sosoaca-υπαρκτός καραμπαμπισμός
από Σενέκας » 18 Ιούλ 2024, 16:34 » σε Διεθνής πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
18 Ιούλ 2024, 21:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί απέτυχε ο υπαρκτός σοσιαλισμός να εξαφανίσει τον εθνικισμό;
από taxalata xalasa » 04 Ιουν 2023, 19:43 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
10 Ιουν 2023, 19:55
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 2995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10