Ναι, είναι πιο εύκολο να γράφεις άρθρα για ηλίθιους.

Ναι, είναι πιο εύκολο να γράφεις άρθρα για ηλίθιους.
όχι δεν απάντησες.πάλι ειρωνίες μπινελίκια και πίπες ως συνήθως.ρωτάω άλλη μία λοιπόν.πότε είχαν δίκιο,την εποχή της καραντίνας [που ήσουν υπέρ] ή την εποχή του ελάτε ούλοι [που είσαι πάλι υπέρ]?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:11Εχω απαντησει πολλες φορες ψεκασμενο σουργελο
Δεν ειχαν ποτε δικιο
Δενξερουν τι τους γινεται
Πρεπει να φυγουν αυριο
Τωρα ηρθε η ωρα να απαντησεις και εσυ
Ποιον να βαλουμε στην θεση τους ;
Ποια χωρα το κανει σωστα;
Εγώ απάντησα πάντως πιο πριν: Την εποχή της καραντίνας, τέσταραν τις δυνατότητες του συστήματος υγείας με βάση τα διαγράμματα που προέκυψαν. Οταν είδαν ότι υπάρχουν αντοχές, στράφηκαν προς την προσπάθεια για να σώσουν την οικονομία.nowhere έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:57όχι δεν απάντησες.πάλι ειρωνίες μπινελίκια και πίπες ως συνήθως.ρωτάω άλλη μία λοιπόν.πότε είχαν δίκιο,την εποχή της καραντίνας [που ήσουν υπέρ] ή την εποχή του ελάτε ούλοι [που είσαι πάλι υπέρ]?ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:11Εχω απαντησει πολλες φορες ψεκασμενο σουργελο
Δεν ειχαν ποτε δικιο
Δενξερουν τι τους γινεται
Πρεπει να φυγουν αυριο
Τωρα ηρθε η ωρα να απαντησεις και εσυ
Ποιον να βαλουμε στην θεση τους ;
Ποια χωρα το κανει σωστα;
και γω ήμουν υπέρ της καραντίνας στην αρχή.μετά κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και τρέχουν γύρω γύρω σαν τα κοτόπουλα και παίρνουν οτινάναι μέτρα
Αυτοί που είναι ο ένας πάνω στον άλλο, ντόπιοι είναι ή ξένοι;
Οχι, φίλε. Υπήρχε η ανησυχία μην τυχόν έχουμε την τύχη των χωρών του Ευρωπαικού Νότου. Τελικά είχαμε την σαφώς καλύτερη τύχη των Βαλκανίων (είτε έπαιξαν ρόλο τα μέτρα, είτε όχι).
Τι εννοείς ντόπιοι; Κάτοικοι της περιοχής;
δυστυχως - και υπαρχουν ευθυνες για αυτο - υπαρχει παρα πολυς κοσμος που δεν πιστευει οτι υπαρχει ιος.
τι άλλαξε και δεν θα την έχουμε δλδ?
εχουν πειστει οτι δεν υπαρχει ιος και ειναι ολα σχεδιο για να πληγουν οι μισθοιΓΑΛΗ έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 12:19
Πραγματικά, δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω πως ακριβώς σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι.
Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι είναι νέοι.
Έστω ότι δεν ανησυχούν, επειδή δεν φοβούνται για τη δική τους υγεία. Αυτό είναι κατανοητό.
Το ότι δεν τους περνάει καν από το μυαλό ότι αν γίνει η στραβή, θα γίνει αυτό που λέει ο Ούτις, για μένα είναι ακατανόητο.
talaipwros έγραψε: ↑23 Μάιος 2020, 11:45Αριστε ασε τα πολλα πολλα και βγες έξω.
Γκρινιαζες τοσο καιρο για την οικονομία και η κυβέρνηση σε ακουσε.
Να τηρεις τα 2 μετρα και να εχεις μαντηλι και ολα καλα.
Αν δεν τα τηρησεις και κολλησεις, φταις.