Φωτογραφία, ζωγραφική, γλυπτική, ψηφιδωτά, κ.ά.
-
Ερμής
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ερμής » 23 Ιαν 2025, 10:19
micmic έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 11:27
Μια σπάνια φωτογραφία μου όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα μικρά, έξυπνα μάτια μου και το θεληματικό μου πηγούνι.

Ρε σεις τι έχουμε πάθει όλοι με τα κάργκο; Νταξ εγω τα φοράω χρόνια γιατι με βολεύουν για τη δουλειά.
Τους εχουμε κάνει πλούσιους εκει στη molecule
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 23 Ιαν 2025, 10:41
Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 10:19
Μια σπάνια φωτογραφία μου όπου φαίνονται ξεκάθαρα τα μικρά, έξυπνα μάτια μου και το θεληματικό μου πηγούνι.

Ρε σεις τι έχουμε πάθει όλοι με τα κάργκο; Νταξ εγω τα φοράω χρόνια γιατι με βολεύουν για τη δουλειά.
Ο συγκεκριμένος φορουμίτης πρέπει να είναι το μοντέλο αυτής της εταιρίας. Ειναι φτιαγμένο για εκείνον.
-
micmic
- Phorum.gr user: micmic
από micmic » 23 Ιαν 2025, 11:10
Έχει αυξηθεί η χρησιμότητά τους τα τελευταία χρόνια που τα κινητά έχουν ξαναγίνει τούβλα. Ειδικά το καλοκαίρι, αν δεν θες να κουβαλάς τσαντάκια κτλ, μια μεγάλη τσέπη στο πλάι του μηρού είναι μονόδρομος για το κινητό.
Και πλέον αυτό είναι και το μόνο προαπαιτούμενο για να χαρακτηριστεί το παντελόνι cargo. Βλέπεις παντελόνια που είναι στενά, από μη ανθεκτικά υφάσματα, που μπορεί να μην έχουν καν κανονικές τσέπες, αλλά τα λένε "cargo" επειδή έχουν μια μεγάλη τσέπη στον μηρό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Ερμής
από Ερμής » 23 Ιαν 2025, 12:44
micmic έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 11:10
Έχει αυξηθεί η χρησιμότητά τους τα τελευταία χρόνια που τα κινητά έχουν ξαναγίνει τούβλα. Ειδικά το καλοκαίρι, αν δεν θες να κουβαλάς τσαντάκια κτλ, μια μεγάλη τσέπη στο πλάι του μηρού είναι μονόδρομος για το κινητό.
Και πλέον αυτό είναι και το μόνο προαπαιτούμενο για να χαρακτηριστεί το παντελόνι cargo. Βλέπεις παντελόνια που είναι στενά, από μη ανθεκτικά υφάσματα, που μπορεί να μην έχουν καν κανονικές τσέπες, αλλά τα λένε "cargo" επειδή έχουν μια μεγάλη τσέπη στον μηρό.
Ρε τα ξέρω, και εγω χειμώνα καλοκαίρι σε δουλειά με το κάργκο ανθεκτικο είμαι(είτε παντελόνι είτε βερμούδα) γιαυτο σου ειπα τους έχουμε κάνει πλουσιους εκεί.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 23 Ιαν 2025, 13:34

Σιγα μην παρουμε και καργκο τοπ μπραντ. Φτιαγμένα για εργασία ειναι το στυλ τους αλλωστε, οχι για κυριλίκι ωστε να εχουν πανω τους κατι το αξιοθαύμαστο. Σωστη γραμμη πανω σου να ειναι και να γραφει ωραια, φαινεται τοπ.
Το μονο βαρβάτα μπραντάδικο καργκο που εχω ειναι ενα Hugo. Τα υπολοιπα μου, ειναι μπερσκα και πουλ εν μπέαρ κυρίως. Και ολοι συνεχως με ρωτάνε τι μαρκα ειναι καθε φορα, γιατι τραβανε βλεμματα.
-
Ερμής
από Ερμής » 23 Ιαν 2025, 13:37
Δε τα παίρνεις για το πουλ μουρ γλυκούλι μου, αλλά για να είναι σωστά και να σου κρατήσουν.
Εμεις οι μπλου κολλαρς ξέρουμε τη χρησιμότητα τους
-
vantono
από vantono » 23 Ιαν 2025, 13:37
Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 12:44
micmic έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 11:10
Ρε τα ξέρω, και εγω χειμώνα καλοκαίρι σε δουλειά με το κάργκο ανθεκτικο είμαι(είτε παντελόνι
είτε βερμούδα) γιαυτο σου ειπα τους έχουμε κάνει πλουσιους εκεί.
Βερμουδα καργκο δεν αντεχω να φορέσω με τιποτα. Αισθανομαι οτι δεν μου παει καθολου πανω μου, στυλιστικά. Θα επιχειρησω και αυτο το καλοκαιρι να δω πως θα ειναι.
Κι άλλα πραγματα στο παρελθον μου φαινονταν οτι ηταν χαλια πανω μου, αλλα τελικα στην πορεια οσο τα φορούσα τα συνήθιζα.
-
Ερμής
από Ερμής » 23 Ιαν 2025, 13:39
Γαμάνε οι κάργκο βερμούδες, αν τις βάλεις μια, δε τις βγάζεις.
Σιγά μη κουβαλάω τσαντάκια περασμένα και μπροστά, τί είμαι; αλμπάνι τράπερ ή έχω μέσα το σιδερικό;
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 23 Ιαν 2025, 13:46
Ρε σεις, αν δεν φοράτε τις ξεχειλωμένες τραποβράκες, όλα καλά. Δεν έχω ιδέα αν παίζουν ακόμη ως τάση αλλά ως εικόνα παραμένει τραυματική εμπειρία
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
micmic
από micmic » 23 Ιαν 2025, 17:44
Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 13:39
Σιγά μη κουβαλάω τσαντάκια περασμένα και μπροστά, τί είμαι; αλμπάνι τράπερ ή έχω μέσα το σιδερικό;
Συμφωνώ για το παρωχημένο στυλιστικά στάτους της μπανάνας, αλλά είναι τόσο πρακτική που δεν τίθεται καν θέμα αντικατάστασης. Καμμία σχέση με τις μαλακίες τσαντάκια ώμου που είναι μεν απείρως πιο γκλάμορους αλλά τρομερά σπασαρχίδικα διότι όλο κάπου πιάνονται ή κρέμονται, ούτε με τα εφαρμοστά sling bags που είσαι σαν πράκτορας της MI5 έτοιμος να βγάλεις το περίστροφο, για να μη μιλήσω για τα backpacks που είναι σα πηγαίνεις κατασκήνωση ή τα hip bags που για να τα φορέσεις πρέπει να έχεις και άλογο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μπανάνας είναι ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις και τίποτα pullups ή pushups χωρίς να χρειαστεί να τη βγάλεις. Επίσης σε μια σχετικά απαιτητική πορεία με ζεστό καιρό δεν θέλεις ούτε να σου κρέμονται λουριά ούτε να έχεις σακίδιο που να σε κάνει να ιδρώνεις. Φυσικά υπάρχουν και μπανάνες πολύ λεπτές ίσα-ίσα για κινητό οι οποίες κάτω από t-shirt ίσα που φαίνονται και κάτω από πουκάμισο δεν φαίνονται καθόλου.
Άλλωστε δεν υπάρχει designer brand που να μην βγάζει και waist bags και κάποια στιγμή θα ξανάρθουν στη μόδα, κύκλους κάνουν αυτά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
vantono
από vantono » 23 Ιαν 2025, 18:33
Mια χαρα βολικά ειναι τα τσαντομπανανάκια. Αρκεί να μην τα φορας στη μεση φυσικά, γιατι θα εισαι για γιαούρτια.
Αυστηρά και μόνο περασμένο χιαστί στον ώμο.
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 23 Ιαν 2025, 19:42
vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 18:33
Mια χαρα βολικά ειναι τα τσαντομπανανάκια. Αρκεί να μην τα φορας στη μεση φυσικά, γιατι θα εισαι για γιαούρτια.
Και όχι απαραίτητα μπανανα. Υπάρχουν και τα άλλα τσαντάκια αντρικά που τα φοράνε χιαστί. Ειδικά για τους μηχανόβιους είναι πολύ χρήσιμα. Και σέξι.
-
micmic
από micmic » 23 Ιαν 2025, 19:47
vantono έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 18:33
Ναι, και πάρε και μερικά φισεκλίκια να κάνεις τον Άρη Βελουχιώτη. Ειδικά σε βραδινή έξοδο dressed up θα είναι πολύ ταιριαστό.

-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 23 Ιαν 2025, 20:21
micmic έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 17:44
Συμφωνώ για το παρωχημένο στυλιστικά στάτους της μπανάνας, αλλά είναι τόσο πρακτική που δεν τίθεται καν θέμα αντικατάστασης. Καμμία σχέση με τις μαλακίες τσαντάκια ώμου που είναι μεν απείρως πιο γκλάμορους αλλά τρομερά σπασαρχίδικα διότι όλο κάπου πιάνονται ή κρέμονται, ούτε με τα εφαρμοστά sling bags που είσαι σαν πράκτορας της MI5 έτοιμος να βγάλεις το περίστροφο
, για να μη μιλήσω για τα backpacks που είναι σα πηγαίνεις κατασκήνωση ή τα hip bags που για να τα φορέσεις πρέπει να έχεις και άλογο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μπανάνας είναι ότι μπορείς ανά πάσα στιγμή να κάνεις και τίποτα pullups ή pushups χωρίς να χρειαστεί να τη βγάλεις. Επίσης σε μια σχετικά απαιτητική πορεία με ζεστό καιρό δεν θέλεις ούτε να σου κρέμονται λουριά ούτε να έχεις σακίδιο που να σε κάνει να ιδρώνεις. Φυσικά υπάρχουν και μπανάνες πολύ λεπτές ίσα-ίσα για κινητό οι οποίες κάτω από t-shirt ίσα που φαίνονται και κάτω από πουκάμισο δεν φαίνονται καθόλου.
Άλλωστε δεν υπάρχει designer brand που να μην βγάζει και waist bags και κάποια στιγμή θα ξανάρθουν στη μόδα, κύκλους κάνουν αυτά.
dat be me.
τις παρατησα τις μπανανες εδω και χρονια. τα βρισκω πιο βολικα.
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
10 Απρ 2025, 11:16
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 515 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
03 Οκτ 2024, 00:54
-
-
- 11 Απαντήσεις
- 1153 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
06 Σεπ 2024, 00:19
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.