Marie Antoinette likes this.Αρίστος έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:23Μια χαρα μπορουν οσοι απο τα 7 δις θελουν κρεας και εχουν το αντιτιμο, το μονο εμποδιο ειναι η βουληση των βιοτεχνολογικων κολοσσων που θελουν να παρασκευαζουν αυτοι εργαστηριακα την διατροφη μας αντικαθιστωντας τη φυση ωστε η διατροφη του παγκοσμιου πληθυσμου να εξαρταται απο αυτους, η μεγαλυτερη μπιζνα ολων των εποχων.Libre arbitre έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 14:097 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν μπορούν να τρέφονται καθημερινά με κρέας. Πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές.
Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Ο Βασιλάκης προσπαθεί να μας πει ότι υπάρχει νόμος που σε προστατεύει από την "εξύβριση" οποιουδήποτε τύπου, γιατί ο νόμος αόριστα μιλάει για προσβολή τιμής. Βέβαια δεν ξέρω σε ποιο δικαστήριο θα καταδικαστείς επειδή είπες κάποιον "χοντρό" και ακόμη και γι' αυτό ο νόμος προβλέπει ότι απαλάσσεσαι αν υπάρχει πρόκληση από τον παθόντα.Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:03
Ναι. Ας μην μου μιλά αν δεν του αρέσει, να πάλι του έρθει ν' αυτοκτονήσει που τον είπα χλαπάτσα τότε τα λεφτά που θα έδινε σε δικηγόρο για να με μηνύσει καλύτερα να τα δώσει σε ψυχολόγο να πιάσουν και τόπο.
Διασταλτικά μπορεί να σου απαγορέψουν να πεις οτιδήποτε, πχ ότι φορά κάποιος κόκκινη μπλούζα, θα σου πει ο βαρεμένος ότι η μπλούζα του κάνει identify σαν πράσινη και πρέπει να πας φυλακή για το offense.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:13Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα στήριζα ξένη παρέμβαση είναι στην Αφρική με στόχο την επιβολή περιορισμού γεννήσεων.SpoilerShowΌλα ξεκινούν από τον υπερπληθυσμό, αυτό πρέπει να ελεγχθεί.sharp έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 01:22Η επιβολή σε κανέναν δεν αρέσει, όταν όμως υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να βρεθούν και λύσεις. Και στον πόλεμο επιστρατεύεσαι και πας στο μέτωπο κι ας μην το θες.Green Dragon έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 13:52
Οι γαρίδες είναι αρθρόποδα, όχι οστρακοειδή (αηδία και τα οστρακοειδή). Το πρόβλημα είναι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η επιβολή! Ακριβώς όπως και στον δικαιωματισμό. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος λέει ότι είναι αντρόγυνος ή non-binary ή ότι άλλη τρέλα κατεβάσει το κεφάλι του, με ενοχλεί όταν επιβάλλεται ΣΕ ΜΕΝΑ πως θα τον αποκαλώ και τι θα τον θεωρώ. Ομοίως, όποιος γουστάρει να φάει μαμούνια, να φάει, κανένα πρόβλημα! Αλλά όχι αν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο περιορισμού της κτηνοτροφίας και προπαγάνδας για να τρώμε μαμούνια!
Τώρα βέβαια, εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα και εκεί είναι όλη η ιστορία. Αναλογίσου όμως ότι πλέον δεν ζούμε όπως στο 50 ούτε στο 70 και το χειρότερο είναι ότι περιμένουν και άλλα 4 δις Ασιάτες να ζήσουν όπως κι εσύ, με τις κρεατάρες τους καθημερινά κλπ. Οπότε δεν είναι κακή ιδέα να ψαχτούν εναλλακτικές από τώρα, ώστε όταν φρακάρει το σύστημα να υπάρχουν. Γιατί το φαγητό δεν είναι ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που μπορείς να μετατοπίσεις τον στόχο, τι 2030 τι 2050 (που κι εκεί δεν γίνεται αλλά τεσπα). Για να ταΐζεις όλο αυτό τον πληθυσμό καθημερινά πρέπει να είσαι πανέτοιμος πάντα.SpoilerShowΟ πληθυσμός της Γης πρέπει σταδιακά να μειωθεί.1) Ούτε τώρα τρέφεται κανένας πληθυσμός καθημερινά με κρέαςLibre arbitre έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 14:097 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν μπορούν να τρέφονται καθημερινά με κρέας. Πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές.
2) Η καλύτερη εναλλακτική είναι ο περιορισμός των γεννήσεων

προφανώς ο οικογενειακός προγραμματισμός είναι βασικός πυλώνας τής ανθρωπιστικής βοήθειας.

άκου ξένη παρέμβαση στην Αφρική με στόχο την επιβολή περιορισμού γεννήσεων

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- taxalata xalasa
ο νομος της προσβολης της τιμης ειναι λογοκρισια και ανελευθερια λογου... εκτρωμα... ντροπη μας!hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:16Ο Βασιλάκης προσπαθεί να μας πει ότι υπάρχει νόμος που σε προστατεύει από την "εξύβριση" οποιουδήποτε τύπου, γιατί ο νόμος αόριστα μιλάει για προσβολή τιμής. Βέβαια δεν ξέρω σε ποιο δικαστήριο θα καταδικαστείς επειδή είπες κάποιον "χοντρό" και ακόμη και γι' αυτό ο νόμος προβλέπει ότι απαλάσσεσαι αν υπάρχει πρόκληση από τον παθόντα.Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:03
Ναι. Ας μην μου μιλά αν δεν του αρέσει, να πάλι του έρθει ν' αυτοκτονήσει που τον είπα χλαπάτσα τότε τα λεφτά που θα έδινε σε δικηγόρο για να με μηνύσει καλύτερα να τα δώσει σε ψυχολόγο να πιάσουν και τόπο.
Διασταλτικά μπορεί να σου απαγορέψουν να πεις οτιδήποτε, πχ ότι φορά κάποιος κόκκινη μπλούζα, θα σου πει ο βαρεμένος ότι η μπλούζα του κάνει identify σαν πράσινη και πρέπει να πας φυλακή για το offense.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Ας πούμε ότι έχεις καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο και συνέχεια αποκαλεί την Τζένη που λέγαμε, "ο Τζένος". Ολα καλά;hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:16Ο Βασιλάκης προσπαθεί να μας πει ότι υπάρχει νόμος που σε προστατεύει από την "εξύβριση" οποιουδήποτε τύπου, γιατί ο νόμος αόριστα μιλάει για προσβολή τιμής. Βέβαια δεν ξέρω σε ποιο δικαστήριο θα καταδικαστείς επειδή είπες κάποιον "χοντρό" και ακόμη και γι' αυτό ο νόμος προβλέπει ότι απαλάσσεσαι αν υπάρχει πρόκληση από τον παθόντα.Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:03
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Από τον άνθρωπο που κόπτεται γιά τον περιορισμό τής ελευθερίας του.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:18Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:13Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα στήριζα ξένη παρέμβαση είναι στην Αφρική με στόχο την επιβολή περιορισμού γεννήσεων.SpoilerShowΌλα ξεκινούν από τον υπερπληθυσμό, αυτό πρέπει να ελεγχθεί.sharp έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 01:22
Η επιβολή σε κανέναν δεν αρέσει, όταν όμως υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να βρεθούν και λύσεις. Και στον πόλεμο επιστρατεύεσαι και πας στο μέτωπο κι ας μην το θες.
Τώρα βέβαια, εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα και εκεί είναι όλη η ιστορία. Αναλογίσου όμως ότι πλέον δεν ζούμε όπως στο 50 ούτε στο 70 και το χειρότερο είναι ότι περιμένουν και άλλα 4 δις Ασιάτες να ζήσουν όπως κι εσύ, με τις κρεατάρες τους καθημερινά κλπ. Οπότε δεν είναι κακή ιδέα να ψαχτούν εναλλακτικές από τώρα, ώστε όταν φρακάρει το σύστημα να υπάρχουν. Γιατί το φαγητό δεν είναι ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που μπορείς να μετατοπίσεις τον στόχο, τι 2030 τι 2050 (που κι εκεί δεν γίνεται αλλά τεσπα). Για να ταΐζεις όλο αυτό τον πληθυσμό καθημερινά πρέπει να είσαι πανέτοιμος πάντα.SpoilerShowΟ πληθυσμός της Γης πρέπει σταδιακά να μειωθεί.1) Ούτε τώρα τρέφεται κανένας πληθυσμός καθημερινά με κρέαςLibre arbitre έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 14:097 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν μπορούν να τρέφονται καθημερινά με κρέας. Πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές.
προφανώς ο οικογενειακός προγραμματισμός είναι βασικός πυλώνας τής ανθρωπιστικής βοήθειας.
άκου ξένη παρέμβαση στην Αφρική με στόχο την επιβολή περιορισμού γεννήσεων
1.
- hellegennes
Εδώ και χρόνια υπάρχουν συζητήσεις κατάργησης αυτών των αναχρονιστικών άρθρων, που στην ουσία είναι και άχρηστα γιατί το βάρος της απόδειξης είναι δυσανάλογο ως προς το όφελος. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις τέτοια δίκη γιατί είναι δυσαπόδεικτο και τελείως νεφελώδες. Εγώ μπορεί να θεωρώ ότι προσβάλλομαι από οποιαδήποτε μαλακία. Θεωρητικά αν σε πει κάποιος αγράμματο μπορείς να του κάνεις μήνυση για εξύβριση.taxalata xalasa έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:19ο νομος της προσβολης της τιμης ειναι λογοκρισια και ανελευθερια λογου... εκτρωμα... ντροπη μας!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν μπορεί να υπάρξει σύντομα μείωση του πληθυσμού τής Γής, γιατί οι γονείς τής επόμενης γενεάς έχουν ήδη γεννηθεί και δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις να έχουν έστω και ένα παιδί. Αρα, μιλάμε γιά μείωση μετά από 60 χρόνια τουλάχιστον.Green Dragon έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:13Όλα ξεκινούν από τον υπερπληθυσμό, αυτό πρέπει να ελεγχθεί. Μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που θα στήριζα ξένη παρέμβαση είναι στην Αφρική με στόχο την επιβολή περιορισμού γεννήσεων. Ο πληθυσμός της Γης πρέπει σταδιακά να μειωθεί.sharp έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 01:22Η επιβολή σε κανέναν δεν αρέσει, όταν όμως υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να βρεθούν και λύσεις. Και στον πόλεμο επιστρατεύεσαι και πας στο μέτωπο κι ας μην το θες.Green Dragon έγραψε: ↑08 Φεβ 2023, 13:52
Οι γαρίδες είναι αρθρόποδα, όχι οστρακοειδή (αηδία και τα οστρακοειδή). Το πρόβλημα είναι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ η επιβολή! Ακριβώς όπως και στον δικαιωματισμό. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος λέει ότι είναι αντρόγυνος ή non-binary ή ότι άλλη τρέλα κατεβάσει το κεφάλι του, με ενοχλεί όταν επιβάλλεται ΣΕ ΜΕΝΑ πως θα τον αποκαλώ και τι θα τον θεωρώ. Ομοίως, όποιος γουστάρει να φάει μαμούνια, να φάει, κανένα πρόβλημα! Αλλά όχι αν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο περιορισμού της κτηνοτροφίας και προπαγάνδας για να τρώμε μαμούνια!
Τώρα βέβαια, εσύ δεν πιστεύεις ότι υπάρχει πρόβλημα και εκεί είναι όλη η ιστορία. Αναλογίσου όμως ότι πλέον δεν ζούμε όπως στο 50 ούτε στο 70 και το χειρότερο είναι ότι περιμένουν και άλλα 4 δις Ασιάτες να ζήσουν όπως κι εσύ, με τις κρεατάρες τους καθημερινά κλπ. Οπότε δεν είναι κακή ιδέα να ψαχτούν εναλλακτικές από τώρα, ώστε όταν φρακάρει το σύστημα να υπάρχουν. Γιατί το φαγητό δεν είναι ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που μπορείς να μετατοπίσεις τον στόχο, τι 2030 τι 2050 (που κι εκεί δεν γίνεται αλλά τεσπα). Για να ταΐζεις όλο αυτό τον πληθυσμό καθημερινά πρέπει να είσαι πανέτοιμος πάντα.1) Ούτε τώρα τρέφεται κανένας πληθυσμός καθημερινά με κρέαςLibre arbitre έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 14:097 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο δεν μπορούν να τρέφονται καθημερινά με κρέας. Πρέπει να υπάρξουν εναλλακτικές.
1.
- Bill Hicks
hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:57Κόψε τις μαλακίες. Α, συγγνώμη, δεν σε ρώτησα αν μου δίνει το δικαίωμα το σύνταγμα να σου το πω αυτό.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:52απ'ό,τι βλέπω, ούτε καν το First Amendment δεν σε δίνει αυτό το δικαίωμα.hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 14:05Ακόμη κι αν το λέω υποτιμητικά, ναι, είναι δικαίωμά μου και πρέπει να συνεχίσει να είναι δικαίωμά μου. Η ευγένεια δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο νόμου ούτε η σάτιρα ούτε η ειρωνεία ούτε κανένα επίπεδο ελεύθερης έκφρασης που δεν έχει σοβαρές προεκτάσεις.
Γενικά, δεν γίνεται να φτιάξουμε μια κοινωνία επιβολής σε ό,τι μας ενοχλεί.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Αν απασχολούσαμε το νομικό σύστημα για τέτοια πράγματα, θα είχαμε εκατοντάδες μηνύσεις την ημέρα για δημόσια εξύβριση σε ΜΜΕ και social media, ακόμη και μέσα όπως το φόρουμ.
Το "όλα καλά" λοιπόν είναι πολύ σχετικό. Καταφανώς θα ήμουν μαλάκας αν έλεγα συνέχεια "ο Τζένος" απρόκλητα. Αλλά από εκεί ως την ποινική αντιμετώπιση υπάρχει τεράστια απόσταση, εκτός αν θέλουμε μια κοινωνία που τα ήθη δεν διδάσκονται αλλά επιβάλλονται και υπαγορεύουμε στον καθένα να είναι ευγενής και αποφασίσουμε να καταργήσουμε τις βρισιές από το λεξιλόγιό μας και άλλα τα τέτοια μη δυστοπικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Γιατί αυτή η αντίδραση; Δεν ξέρεις ότι θεωρητικά μπορείς να μου κάνεις μήνυση για εξύβριση; Για δημόσια εξύβριση, μάλιστα.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:26hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:57Κόψε τις μαλακίες. Α, συγγνώμη, δεν σε ρώτησα αν μου δίνει το δικαίωμα το σύνταγμα να σου το πω αυτό.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:52
απ'ό,τι βλέπω, ούτε καν το First Amendment δεν σε δίνει αυτό το δικαίωμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Δυστοπικό! Τζον Μπρόγουελ 1969!hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:28Γιατί αυτή η αντίδραση; Δεν ξέρεις ότι θεωρητικά μπορείς να μου κάνεις μήνυση για εξύβριση; Για δημόσια εξύβριση, μάλιστα.Bill Hicks έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:26hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 15:57
Κόψε τις μαλακίες. Α, συγγνώμη, δεν σε ρώτησα αν μου δίνει το δικαίωμα το σύνταγμα να σου το πω αυτό.

Τι ποινες προτεινουν οι Λεπο και Bill για την Οριανα;
«Μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι μουσουλμάνοι...»
«Ξυπνήστε, μαλάκες…, θα σας γαμήσουνε οι αραπάδες που φέρατε στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή της παγκόσμιας Ιστορίας, το φύτεμα των μωαμεθανών στην πολιτισμένη Ευρώπη».
https://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/ ... tin-evropi
Στην Ιταλια καταδικαστηκε ποινικα παντως.
.
«Μου έχουν σπάσει τα αρχίδια οι μουσουλμάνοι...»
«Ξυπνήστε, μαλάκες…, θα σας γαμήσουνε οι αραπάδες που φέρατε στην Ευρώπη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ανατροπή της παγκόσμιας Ιστορίας, το φύτεμα των μωαμεθανών στην πολιτισμένη Ευρώπη».
https://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/ ... tin-evropi
Στην Ιταλια καταδικαστηκε ποινικα παντως.
.
Νομίζεις ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος ο Τζένος να σε σταματήσει, ή προτιμάς να έχεις την ελευθερία να εκμεταλλεύεσαι την θέση ισχύος σου; (Εσύ έχεις εκπομπή στο ραδιόφωνο και ο άλλος όχι). Α, και το "απρόκλητα" έχει πολλές ερμηνείες. Μπορεί να θεωρείς πρόκληση ότι ο άλλος κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα.hellegennes έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:26Αν απασχολούσαμε το νομικό σύστημα για τέτοια πράγματα, θα είχαμε εκατοντάδες μηνύσεις την ημέρα για δημόσια εξύβριση σε ΜΜΕ και social media, ακόμη και μέσα όπως το φόρουμ.
Το "όλα καλά" λοιπόν είναι πολύ σχετικό. Καταφανώς θα ήμουν μαλάκας αν έλεγα συνέχεια "ο Τζένος" απρόκλητα. Αλλά από εκεί ως την ποινική αντιμετώπιση υπάρχει τεράστια απόσταση, εκτός αν θέλουμε μια κοινωνία που τα ήθη δεν διδάσκονται αλλά επιβάλλονται και υπαγορεύουμε στον καθένα να είναι ευγενής και αποφασίσουμε να καταργήσουμε τις βρισιές από το λεξιλόγιό μας και άλλα τα τέτοια μη δυστοπικά.
1.
- hellegennes
Όχι, δεν πρέπει να υπάρχει τρόπος να με σταματήσει ο Τζένος από το να λέω Τζένος. Υπάρχει και πρέπει να υπάρχει τρόπος να με σταματήσει από πράγματα που έχουν πρακτικές επιπτώσεις, όχι πράγματα που απλώς με εκνευρίζουν.Leporello έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 16:38Νομίζεις ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος τρόπος ο Τζένος να σε σταματήσει, ή προτιμάς να έχεις την ελευθερία να εκμεταλλεύεσαι την θέση ισχύος σου; (Εσύ έχεις εκπομπή στο ραδιόφωνο και ο άλλος όχι). Α, και το "απρόκλητα" έχει πολλές ερμηνείες. Μπορεί να θεωρείς πρόκληση ότι ο άλλος κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα.
Με τον ίδιο τρόπο δεν πρέπει να υπάρχει τρόπος να σε σταματήσω από το να πεις "λες μαλακίες". Διαφωνείς;
Αυτό το "θέση ισχύος" δεν υπάρχει πια. Σήμερα η πρόσβαση στον δημόσιο λόγο είναι πιο ελεύθερη από ποτέ. Πιο πιθανό είναι να διαβάσει κάποιος αυτά που γράφω αυτήν την στιγμή παρά να πέσει στον ράντομ ραδιοφωνικό παραγωγό μιας συχνότητας μιας πόλης μιας ορισμένης ώρας που το είπε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1075 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
05 Μάιος 2025, 12:46
-
- 7 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
15 Μάιος 2024, 16:09
-
-
Νέα δημοσίευση Ζω στη Χώρα που ετοιμάζονται να μας τον φορέσουν κι αυτόν.
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2024, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2024, 21:22
-