Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
-
Δημοκράτης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Δημοκράτης » 19 Οκτ 2024, 16:36
runner έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:28
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:01
Πιο πιθανό είτε να τα τσεπώνουν τα κόμματα είτε και ανμη τα τσεπώνουν και απλώς να κάνουν ότι ζητάει η Γερμανία
Στην υπόθεση σκοπια απλώς έκαναν οτι ζητούσεαν Γερμανία και ηπα
Και είσαι σίγουρος ότι η Ελλάδα εφαρμόζει ότι της λένε άλλοι, πχ ΗΠΑ ή Γερμανία;
Εγώ ανέκαθεν διατηρούσα και διατηρώ ακόμη πολύ μεγάλες αμφιβολίες.
Οι αποφάσεις του ελληνικού κράτους πάντα βασίζονται κυρίως στα θέλω των εγχώριων συμφερόντων.
Δεν είναι απλά σίγουρο, το είδαμε ξεκάθαρα όταν πέρασε η συμφωνια των πρεσπων
Το τι νονούς περνούν υπέρ των ντόπιων συμφερόντων δεν έχουν σχέση με την εξωτερική πολιτική
-
runner
από runner » 19 Οκτ 2024, 16:40
Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:36
Δεν είναι απλά σίγουρο, το είδαμε ξεκάθαρα όταν πέρασε η συμφωνια των πρεσπων
Το τι νονούς περνούν υπέρ των ντόπιων συμφερόντων δεν έχουν σχέση με την εξωτερική πολιτική
Όπως έγραψα πιο πάνω, οι λόγοι που το ελληνικό κράτος υποστηρίζει Αλβανία και Σκόπια είναι κυρίως εμπορικοοικονομικοι. Αυτό ξεκινάει από εγχώρια ελληνικά συμφέροντα τα οποία διατηρούν δεκάδες επιχειρήσεις στις χώρες αυτές. Η κυβερνήσεις απλά εξυπηρετούν αυτούς που τους βοηθούν προεκλογικά.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 19 Οκτ 2024, 16:50
nostromos έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:42
nyxtovios έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:36
nostromos έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:33
σε πονεσε μικρε αυτο που εγραψα για τον κοκκινο σβερκο σου ...?
Ότι εγώ τώρα πόνεσα

Αν δεν είσαι στο payroll σε λυπάμαι.
Ότι χαζομάρα στου σερβίρουν την καταπίνεις αμάσητη.
Τι κάνει ο συντοπίτης σου ο κατασκευαστής του αντιντρούν συστήματος; Το πούλησε στο αμερικάνικο ναυτικό;
κρατα τη λυπη για την παρτυ σου ... θα σου χρειαστει με τα μυαλα που κουβαλας
οσο για τον Σουκο εχει ηδη εργοστασιο στις ΗΠΑ ...
https://www.highergov.com/awardee/souko ... -10086991/
οι στραταιοι οι δικοι μας παντως το αξιολογησαν το καλοκαιρι ...
https://www.enoplos.gr/2024/07/soukos-group.html
το τι θα γινει το ξερουν οι προμηθευτες του δημοσιου
Τι έχει;

και ο Σώρρας μαζί

γιατί όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nyxtovios την 19 Οκτ 2024, 16:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
nyxtovios
από nyxtovios » 19 Οκτ 2024, 16:53
Τα σαιτ που ποστάρεις τσεκάρεις κιολα τι είναι ή επειδή το έβγαλε το google έτσι θα ναι;
Ειλικρινά απάντησε μου και μετά θα σε αφήσω να παραδεχτείς ότι είσα ψεκασμένος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nyxtovios την 19 Οκτ 2024, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
nostromos
- Phorum.gr user: nostromos
από nostromos » 19 Οκτ 2024, 16:55
nyxtovios έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:53
Τα σαιτ που ποστάρεις τσεκάρεις κιολα τι είναι ή επειδή το έβγαλε το google έτσι θα ναι;
ενταξει θα σε γραψω στα παπαρια μου κιολα ... εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ασχολουμαι με καθε αργοσχολο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
nyxtovios
από nyxtovios » 19 Οκτ 2024, 16:57
nostromos έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:55
ενταξει θα σε γραψω στα παπαρια μου κιολα ... εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να ασχολουμαι με καθε αργοσχολο
Αν δεν ήσουν αρχιψεκασμένος (αν) και έψαχνες τις χαζομάρες που μου πόσταρες, θα έβλεπες ότι τα και καλά συμβόλαια αλα Σώρρας είναι για να πάει να πετάξει παλιά πυρομαχικά του στρατού στα σκουπίδια.
Δεν έχει καμιά σχέση με το φανταστικό antidrone συστημα σου. Σκουπιδιάρης είναι και άμα είναι αλήθεια και αυτό.
-
nostromos
από nostromos » 19 Οκτ 2024, 16:59
nyxtovios έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:57
Αν δεν ήσουν αρχιψεκασμένος (αν) και έψαχνες τις χαζομάρες που μου πόσταρες, θα έβλεπες ότι τα και καλά συμβόλαια αλα Σώρρας είναι για να πάει να πετάξει παλιά πυρομαχικά του στρατού στα σκουπίδια.
Δεν έχει καμιά σχέση με το φανταστικό antidrone συστημα σου. Σκουπιδιάρης είναι και άμα είναι αλήθεια και αυτό.
εγω εγραψα οτι εχει εταιρια στις ΗΠΑ γιατι εσυ τις ανεφερες ...που εγραψα εγω οτι τα συμβολαια αφορουν το αντιντρον συστημα ...? για δειξε μου
-
nyxtovios
από nyxtovios » 19 Οκτ 2024, 17:02
nostromos έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:59
εγω εγραψα οτι εχει εταιρια στις ΗΠΑ γιατι εσυ τις ανεφερες ...που εγραψα εγω οτι τα συμβολαια αφορουν το αντιντρον συστημα ...? για δειξε μου
Α δε με γράφεις στα παπάρια σου τελικά;
Εγώ σου είπα για το antidrone και εσύ μου είπες ότι έχει εργοστάσια στις ΗΠΑ. Τα οποία στο σαιτ του διαφημίζει ότι έχουν συμβάσεις σχετικές με λέιζερ και εξωγηινη τεχνολογία. ΊΣως παρασύρηθηκες από αυτά τα παραμμύθια και θέλησες να μου το αναφέρεις.
https://sekpy.gr/companies/soukos-robots-s-a/
-
nostromos
από nostromos » 19 Οκτ 2024, 17:06
nyxtovios έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 17:02
nostromos έγραψε: ↑19 Οκτ 2024, 16:59
Α δε με γράφεις στα παπάρια σου τελικά;
Εγώ σου είπα για το antidrone και εσύ μου είπες ότι έχει εργοστάσια στις ΗΠΑ. Τα οποία στο σαιτ του διαφημίζει ότι έχουν συμβάσεις σχετικές με λέιζερ και εξωγηινη τεχνολογία. ΊΣως παρασύρηθηκες από αυτά τα παραμμύθια και θέλησες να μου το αναφέρεις.
https://sekpy.gr/companies/soukos-robots-s-a/
ειπα να σε γραψω στα παπαρια μου γιατι κατι εγραφες για γουγλε ...σου βαζω στοιχεια με συμβολαια και ποσα και κατι προσπαθεις να πεις αλλα δεν το καταφερνεις
υποψιν οτι εσυ πρωτος ανεφερες τον Σουκο σε ασχετη συζητηση για να με κανεις να φανω λιγοτερο αξιοπιστος ... σου εβαλα σαιτ με τη δυναμικη της εταιριας , την παρουσια της στις ΗΠΑ που εσυ ανεφερες παλι πρωτος και την αξιολογηση απο τον ΕΣ φετος το καλοκαιρι που την εκανες γαργαρα ... εσυ δεν εγραφες παλιοτερα οτι εχει πτωχευσει

...?
-
-
- 114 Απαντήσεις
- 2623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
12 Απρ 2024, 14:55
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2024, 20:32
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
16 Δεκ 2023, 12:04
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Αύγ 2024, 20:25
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.