Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Λεμε "ο αντρας της ζωης σου" οχι "ο λοχος της ζωης σου".
Ενδιαφέρουσα προοπτική για ταινία ή βιβλίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ο προπομπος αγαπητε foscilis,απο εκεινες τις εποχες αρχισαν ολα
chads και καγκουρες,τα πολιτισμικα προοιοντα που κυριαρχουν και προμοταρονται στην γιολαντα
κατω η δικτατορια της νανσι και της καθε νανσι
Και παραθέτεις τον μεγαλύτερο καράμπαμπα, γιούφτο, από καταβολής ελληνικού κράτους (τουλάχιστον).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνει
η γυναικεια σεξουαλικοτητα που δεν μπορειτε να εξουσιασετε σας τρομοκρατει.
Ειδες που συνεχίζεις την πιπα που σου έμαθαν στην ιδεολογική κατήχηση; Ολα μαύρο ασπρο, ολα με ορους που σας βολεύει. Στα παπαρια μου η γυναικεία σεξουαλικότητα, τυπε. Αν η αλλη θέλει να πηδιέται με 200 τη βδομάδα, δικαίωμά της. Δεν ειμαστε ολοι φασιστακια σαν τους ομοϊδεάτες σου να θέλουμε να επιβάλουμε στον κοσμο πώς θα φέρεται ή θα μιλαει. Αλλα οταν εισαι σκαμπό σα σκαμπο θα σου φέρονται. Το οτι ο καθενας ειναι ελευθερος να κάνει ό,τι γουσταρει δεν αφαιρεί το δικαίωμά μας να εκφράζουμε αυτο ακριβώς που κάνει
Σιγά μην μας τρομοκρατεί που η τσούλα που μας παίρνει πίπα έχει πάρει πίπα σε άλλους 100 και θα πάρει στο μέλλον σε άλλους 200. Εμείς περνάμε καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 20 Ιαν 2020, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.