Απάντησε ρε τύπε, για τί είδους γραμμή χρειάζεται?
Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
Μωρή Σουβλάρα, έχουνε μοιράσει τα καθήκοντα. Άλλος θα απειλήσει, άλλος θα χλευάσει, άλλος θα χειροκροτήσει, άλλος θα είναι ο χρήσιμος μαλάκας.
Τρέλλα κορδέλα.
Τρέλλα κορδέλα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έχει κάψει πολλές καρδούλες ο Όττο. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ακόμα και σε εμένα να μη το λες ούτε στην Πασίφω (και εννοείται δεν τα λες σε εμας, γιατί αν πραγματικά εννοούσες κάτι τέτοιο, τότε θα ήμουν σίγουρη για την παράνοια του θέματος, άλλο αν στο έχουμε επισημάνει κι εγώ κι εκείνη και άλλοι για το ύφος που γράφεις...) τα λες σε κάποιους άλλους...που και αυτό πάλι, δεν αρμόζει σε δημόσιο διάλογο. Αρμόζει σε κάτι άλλο, πάντως όχι σε διαλόγους.
Κλαιν για τί με έχεις εμένα ή όχι, στο έχω ξαναπεί. Ούτε μου κάνει καμιά διαφορά ούτε με επηρεάζει προσωπικά σε τίποτα ούτε και δίνω βάρος στη γνώμη σου. Εγώ έτσι κι αλλιώς σήμερα είμαι αύριο δεν θα είμαι εδώ μέσα. Εσένα δε βλέπω να ξεκολλάς ποτέ.
΄
Κλαιν για τί με έχεις εμένα ή όχι, στο έχω ξαναπεί. Ούτε μου κάνει καμιά διαφορά ούτε με επηρεάζει προσωπικά σε τίποτα ούτε και δίνω βάρος στη γνώμη σου. Εγώ έτσι κι αλλιώς σήμερα είμαι αύριο δεν θα είμαι εδώ μέσα. Εσένα δε βλέπω να ξεκολλάς ποτέ.
΄
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Εγώ βρε μαλάκα, δεν γίνομαι ρεζίλι, διότι δεν έχω κομματική γραμμή. Γράφω από πάρτη μου. Το ξεχείλωσες. Πάνω στο θυμό σου, διαβάζεις ο,τι σου κάνει κλικ στον γαμωεγωϊσμό σου. Τόση κατάντια πχια.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:36Χέστηκα για την άποψή σου. Αυτό προσπαθώ να σου πω.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:31Σου είπα την άποψή μου. Αν δεν σ'αρέσει, συνέχισε τις πίπες σου. Είναι όντως διασκεδαστική η προσπάθειά σου.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:16
Την λογική (και την επιστήμη) την βιάζουν αυτοί που λένε ψέματα και κάνουν συναισθηματική προπαγάνδα.
Χωρίς αυτά, δε γινόταν τίποτα
Εγώ είμαι ενάντια σε αυτά. Εσύ τα πιστεύεις.
Θα δουμε ποιος θα δικαιωθεί.
Τα υπόλοιπα περι πληρωμών, μόνο γέλιο προκαλούν.
Απλά προσθεσα και το γελοίο περί πληρωμών μπας και καταλάβεις ότι γίνεσαι ρεζιλι όταν το λες εδώ μέσα τουλάχιστον.
- Otto Weininger
Πως δεν γίνεσαι ρεζιλι (στην πλειοψηφία εννοώ) όταν γράφεις και ξαναγράφεις ότι τα παίρνω από την ΝΔ ;Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:43Εγώ βρε μαλάκα, δεν γίνομαι ρεζίλι, διότι δεν έχω κομματική γραμμή. Γράφω από πάρτη μου. Το ξεχείλωσες. Πάνω στο θυμό σου, διαβάζεις ο,τι σου κάνει κλικ στον γαμωεγωϊσμό σου. Τόση κατάντια πχια.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:36Χέστηκα για την άποψή σου. Αυτό προσπαθώ να σου πω.
Απλά προσθεσα και το γελοίο περί πληρωμών μπας και καταλάβεις ότι γίνεσαι ρεζιλι όταν το λες εδώ μέσα τουλάχιστον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Saturn έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:41Ακόμα και σε εμένα να μη το λες ούτε στην Πασίφω (και εννοείται δεν τα λες σε εμας, γιατί αν πραγματικά εννοούσες κάτι τέτοιο, τότε θα ήμουν σίγουρη για την παράνοια του θέματος, άλλο αν στο έχουμε επισημάνει κι εγώ κι εκείνη και άλλοι για το ύφος που γράφεις...) τα λες σε κάποιους άλλους...που και αυτό πάλι, δεν αρμόζει σε δημόσιο διάλογο. Αρμόζει σε κάτι άλλο, πάντως όχι σε διαλόγους.
΄
Λάμπει η Σατούρν στην Κόλαση.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάνε ένα εξπλέην , δεν το'πιασα.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:37Όταν φτάσω να γράφω για σπασμένους σβέρκους και δεμένους που τους αξίζει να βλέπουν να τους καίνε τα παιδιά, μπορεί και να σου αρέσω.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:35Ίσα ρε φίλτατε. Που σβήνεις ανθρώπους έτσι ξερά. Ποιός νομίζεις πως είσαι;Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:23
Εσύ δεν είσαι τίποτα. Μια φωνή από μακρυά εν μέσω συζητήσεων.
Οπότε δεν σε περιλαμβάνω σε τίποτα άρα μην μου τα ζαλίσεις πάλι.
Ρε μαλάκα μου, τί βρωμιά κυκλοφορεί εδώ μέσα;
- Otto Weininger
Μπορείς απλά να πας στο άλλο νήμαΠασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:46Κάνε ένα εξπλέην , δεν το'πιασα.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:37Όταν φτάσω να γράφω για σπασμένους σβέρκους και δεμένους που τους αξίζει να βλέπουν να τους καίνε τα παιδιά, μπορεί και να σου αρέσω.
Poll:Ποσο κοσμο θα εχει αυριο στο Συνταγμα;
και να διαβάσεις.
Ξαναδιάβασε ρε τρόμπα. Είπα πως πιστεύω οτι τα παίρνεις. Και σου έγραψα πως δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Αλλά το ποιόν σου και ο τρόπος σου, αυτό δείχνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:44Πως δεν γίνεσαι ρεζιλι (στην πλειοψηφία εννοώ) όταν γράφεις και ξαναγράφεις ότι τα παίρνω από την ΝΔ ;Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:43Εγώ βρε μαλάκα, δεν γίνομαι ρεζίλι, διότι δεν έχω κομματική γραμμή. Γράφω από πάρτη μου. Το ξεχείλωσες. Πάνω στο θυμό σου, διαβάζεις ο,τι σου κάνει κλικ στον γαμωεγωϊσμό σου. Τόση κατάντια πχια.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:36
Χέστηκα για την άποψή σου. Αυτό προσπαθώ να σου πω.
Μπα; Σε ποιόν γίνομαι ρεζίλι; Στους αυλικούς σου;

- Otto Weininger
Δεν υπάρχουν αυλικοί μου.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:50Ξαναδιάβασε ρε τρόμπα. Είπα πως πιστεύω οτι τα παίρνεις. Και σου έγραψα πως δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Αλλά το ποιόν σου και ο τρόπος σου, αυτό δείχνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:44Πως δεν γίνεσαι ρεζιλι (στην πλειοψηφία εννοώ) όταν γράφεις και ξαναγράφεις ότι τα παίρνω από την ΝΔ ;
Μόνο άνθρωποι που γνωριζόμαστε μετά από σχεδόν 20 χρόνια εδώ πέρα.
Άκου "δυστυχώς δε μπορώ να το αποδείξω" λες και είσαι σίγουρη αλλά σου λείπουν τα στοιχεία

Τα διάβασα. Δεν θα την δικαιολογήσω με την καμία. Όμως επειδή μιλάμε πολύ συχνά, καταλαβαίνω τον θυμό της με τις μαλακίες που γράφονται εδώ μέσα. Κι εγώ σε είπα μουνόπανο. Όλοι ξεφεύγουμε. Άλλο αυτό και άλλο το να γίνεται διαρκής προσπάθεια απαοδομησης προσωπικοτήτων, ηθελημένα, βάσει γραμμής. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:48Μπορείς απλά να πας στο άλλο νήμαΠασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:46Κάνε ένα εξπλέην , δεν το'πιασα.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:37
Όταν φτάσω να γράφω για σπασμένους σβέρκους και δεμένους που τους αξίζει να βλέπουν να τους καίνε τα παιδιά, μπορεί και να σου αρέσω.
και να διαβάσεις.
Το σημειολογικό ενδιαφέρον σε τέτοιες φάσεις, είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία χρηστών που παίζουν πάντα σ' ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, πιθανόν λόγω ψυχολογικών διαταραχών.
Οι εν αλόγω λόγω, πιστεύουν ακράδαντα ότι μόνον αυτοί ξεφτιλίζουν τους αντιπαθείς χρήστες με βροντώδεις εξ αποστάσεως πορδές, χωρίς καν να περνάει έστω ως υποψία από το ανεμοδαρμένο ακατοίκητο τους, ότι ενίοτε οι μόνοι που ρεζιλεύουν ουσιαστικώς είναι οι δικοί τους "φίλοι", που σ' αυτές τις φάσεις το παίζουν λούφα και παραλλαγή*.
*Στην τελική, τί άλλο να κάνουν οι δύστυχοι;
Οι εν αλόγω λόγω, πιστεύουν ακράδαντα ότι μόνον αυτοί ξεφτιλίζουν τους αντιπαθείς χρήστες με βροντώδεις εξ αποστάσεως πορδές, χωρίς καν να περνάει έστω ως υποψία από το ανεμοδαρμένο ακατοίκητο τους, ότι ενίοτε οι μόνοι που ρεζιλεύουν ουσιαστικώς είναι οι δικοί τους "φίλοι", που σ' αυτές τις φάσεις το παίζουν λούφα και παραλλαγή*.
*Στην τελική, τί άλλο να κάνουν οι δύστυχοι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι μινάρας αδερφάκι μου, με πινακίδες.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:53Δεν υπάρχουν αυλικοί μου.Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:50Ξαναδιάβασε ρε τρόμπα. Είπα πως πιστεύω οτι τα παίρνεις. Και σου έγραψα πως δυστυχώς δεν μπορώ να το αποδείξω. Αλλά το ποιόν σου και ο τρόπος σου, αυτό δείχνουν.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:44
Πως δεν γίνεσαι ρεζιλι (στην πλειοψηφία εννοώ) όταν γράφεις και ξαναγράφεις ότι τα παίρνω από την ΝΔ ;
Μόνο άνθρωποι που γνωριζόμαστε μετά από σχεδόν 20 χρόνια εδώ πέρα.
Άκου "δυστυχώς δε μπορώ να το αποδείξω" λες και είσαι σίγουρη αλλά σου λείπουν τα στοιχεία
Το οτι γνωριζεσαι με ανθρώπους απο δω μέσα, δεν σε κάνει ντε και σώνει σπουδαίο. Αν το χρησιμοποιείς σαν δικαιολογία για να δώσεις χρησιμότητα στο εκάστοτε λογύδριό σου, είσαι τουλάχιστον μπαγλαμάς άξεστος.
διόρθωση: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!Πασιφάη έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 15:03Τα διάβασα. Δεν θα την δικαιολογήσω με την καμία. Όμως επειδή μιλάμε πολύ συχνά, καταλαβαίνω τον θυμό της με τις μαλακίες που γράφονται εδώ μέσα. Κι εγώ σε είπα μουνόπανο. Όλοι ξεφεύγουμε. Άλλο αυτό και άλλο το να γίνεται διαρκής προσπάθεια απαοδομησης προσωπικοτήτων, ηθελημένα, βάσει γραμμής. Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά.Otto Weininger έγραψε: ↑04 Μαρ 2025, 14:48Μπορείς απλά να πας στο άλλο νήμα
και να διαβάσεις.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eίναι καλή τώρα η συμφωνιά των Πρεσπών τώρα ΝΔκρατες?
από Μαδουραίος » 12 Μάιος 2024, 18:08 » σε Εθνικά Θέματα - 168 Απαντήσεις
- 4311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
25 Απρ 2025, 07:47
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Φεβ 2025, 11:23