Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Σεπ 2021, 10:12
talaipwros έγραψε:
04 Σεπ 2021, 20:49
ST48410 έγραψε:
04 Σεπ 2021, 20:42

Φυσικά και μπορεί. Η μάνα έπρεπε να ζητήσει να μιλήσει με τη μάνα της φίλης που υποτίθεται ότι θα την φιλοξενούσε και θα έπρεπε να την γνωρίζει. Να το διασταυρώσει, να ενδιαφερθεί.
find my iPhone ανα πεντε λεπτα, πομπος κανονικος
Για να ξέρεις τις μάνες των φίλων των παιδιών σου, πρέπει να ξέρεις και τους φίλους των παιδιών σου. Βασικό. Και να ρίχνεις πότε-πότε μια ματιά στο φέις και το ίνστα του παιδιού σου. Είναι ο καθρέφτης όχι αυτού που είναι αλλά αυτού που θέλει να είναι. Επίσης βασικό.
Τςςςςς! Άλα :wink
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 14:29

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:27
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:17
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:16

Όχι δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Όλοι λένε ότι είχε φωτογραφίες τέτοιες εκεί. Επίσης έχω δει κι εγώ αρκετές, με μαλακισμένα που δείχνουν τους κώλους τους.
Ο κωλος με το μαγιό δεν είναι απόκρυφο σημείο.
Καλά αυτές τις μαλακίες μπορείς έχεις στο μυαλουδάκι σου το φτωχό και να τις παίζεις. Μην τις άλλες όμως παραέξω και αηδιάζεις τον κόσμο.
Οι γυναίκες στις παραλίες βγαίνουν με τα απόκρυφα σημεία τους σε κοινή θέα. ΔΗΑΔΟΣΤΕ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 14:32

Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:33

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:29
Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:17

Ο κωλος με το μαγιό δεν είναι απόκρυφο σημείο.
Καλά αυτές τις μαλακίες μπορείς έχεις στο μυαλουδάκι σου το φτωχό και να τις παίζεις. Μην τις άλλες όμως παραέξω και αηδιάζεις τον κόσμο.
Οι γυναίκες στις παραλίες βγαίνουν με τα απόκρυφα σημεία τους σε κοινή θέα. ΔΗΑΔΟΣΤΕ.
Ναι τα βγάζουν και δεν χρειάζεται διάδοση. Ο κόσμος ξέρει. Εσύ είσαι στην κοσμάρα σου.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:36

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:32
Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;
Τι ακριβώς λες μουνί ρε φίλε, όρισε το. Κάτι μαγιό που αφήνουν να φανεί η περιοχή δεν μετράνε γι αυτό που λέμε;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 14:36

vantono έγραψε:
Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:33
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Ναι τα βγάζουν και δεν χρειάζεται διάδοση. Ο κόσμος ξέρει. Εσύ είσαι στην κοσμάρα σου.
Βέβαια κατά τον Χαο και ο κωλος με μαγιό επίδειξη των αποκρυφων σημείων είναι.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 14:39

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:16
Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 08:47
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 01:40
Αν πράγματι είχε φωτογραφίες στα μέσα, αποκαλυπτικές του σώματος στα πιο απόκρυφα, γιατί της είχε;
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά απαγορευονται οι φώτο με απόκρυφα στα σοσιαλ. Εκτός και αν είχε ανεβάσει κανένα υπέρηχο.
Όχι δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Όλοι λένε ότι είχε φωτογραφίες τέτοιες εκεί. Επίσης έχω δει κι εγώ αρκετές, με μαλακισμένα που δείχνουν τους κώλους τους.
Εσυ ρε σε άλλα νηματα υπερασπιζόσουν το δικαίωμα τύπων να γυρνάνε με την πουτσα έξω, ή να φαινεται η καυλωμένη πούτσα τους μεσα απο το σορτσακι. Τα "απόκρυφα" της γκομενας σε πειραξαν τωρα? :003:

Αλλωστε όποιο μεσο κοινωνικης δικτύωσης αν εντοπίσει φωτο με απόκρυφο σημείο φάτσα-φόρα (κυριολεκτικά απόκρυφο), την εχει κατεβάσει αμεσως και πιθανότατα σου εχει μπανάρει και το προφιλ κιολας.
Τα "απόκρυφα" της εν λόγω τύπισσας, δεν ξερω τι φαση ειναι, δεν εχω δει το ινστα της. Ας μας πουνε επιτέλους οσοι το εχουν δει, και για τα "αποκρυφά" της και αν ταυτοποιείται η φάτσα της με τη φάτσα του βιντεο που επίσης είδανε. Τόσες ανεξερεύνητες απορίες εχουμε πια :102:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 14:40

Naida έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:36
vantono έγραψε:
Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.
Τουιτερ δεν ειχα ποτέ ουτε εχω, αλλα ανέκαθεν το νομιζα ως το πιο λάιτ απ'ολα, οσον αφορά τις φωτο.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 14:42

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:40
Naida έγραψε:
vantono έγραψε:
Τουιτερ δεν ειχα ποτέ ουτε εχω, αλλα ανέκαθεν το νομιζα ως το πιο λάιτ απ'ολα, οσον αφορά τις φωτο.
Είμαστε πίσω :lol:

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 05 Σεπ 2021, 14:44

Χαοτικός έγραψε:
vantono έγραψε:
Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;
Τι ακριβώς λες μουνί ρε φίλε, όρισε το. Κάτι μαγιό που αφήνουν να φανεί η περιοχή δεν μετράνε γι αυτό που λέμε;
Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:48

Naida έγραψε:
vantono έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:33
Naida έγραψε:

Βέβαια κατά τον Χαο και ο κωλος με μαγιό επίδειξη των αποκρυφων σημείων είναι.
Όχι μωρέ δεν είναι. Κάποια στιγμή μάλιστα, αν υπάρχει πρόβλημα με το μαγιό και πρέπει να το βγάλεις κάποια επίσημη δημόσια αρχή θα εκδίδει ειδική κάρτα που θα σε καθιστά νομότυπη και πιστοποιεί ότι δεν δείχνεις απόκρυφα. θα μπορείς να την έχεις κρυμμένη και στην τσάντα σου. άμα κάνει έλεγχο ο μπάτσος θα δείχνεις την κάρτα κι όλα καλά ενώ δεν φοράς μαγιό. και τότε ο κάθε χάο με τη μαλακία που τον δέρνει θα θεωρεί ότι δείχνεις απόκρυφα παρόλο που θα διαθέτεις την ειδική κάρτα1 Αν είναι δυνατόν! :fp:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:50

Και επειδή παίζει να μην καταλαβαίνεις, σου λέω ότι είναι μαλακία να πιστεύεις ότι πράγματι κι κρύβεις ενώ δεν κρύβεις τίποτα. Θυμίζει κάτι παλιά περιοδικά που δείχνανε ξώβυζες αλλά για το νομότυπο (όπως λειτουργείς κι εσύ), έβαζαν στη φωτογραφία κάτι μικρά αστεράκια στο σημείο της ρώγας.
Ρε πας καλά; ότι λέει η μάζα και η συνήθεια υπάρχει; Δική σου αντίληψη δν έχεις να διακρίνεις το τι συμβαίνει;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2021, 14:52

Οκ, θα το θέσω αλλιώς, γιατί έχει πέσει πολύ λογοτεχνικό ντάματζ κοντρόλ στον ορισμό του απόκρυφου, στα σοσιαλ μίντια.

Ναι παίδες, έχετε δίκιο. Όσες δημοσιεύουν μονίμως φωτο με ελαφρώς κεκαλυμμένα απόκρυφα στα μέινστριμ σοσιαλμίντια δεν είναι επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες το κάνουν σε άλλους χώρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 05 Σεπ 2021, 14:54

Χαοτικός έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:50
Και επειδή παίζει να μην καταλαβαίνεις, σου λέω ότι είναι μαλακία να πιστεύεις ότι πράγματι κι κρύβεις ενώ δεν κρύβεις τίποτα. Θυμίζει κάτι παλιά περιοδικά που δείχνανε ξώβυζες αλλά για το νομότυπο (όπως λειτουργείς κι εσύ), έβαζαν στη φωτογραφία κάτι μικρά αστεράκια στο σημείο της ρώγας.
Ρε πας καλά; ότι λέει η μάζα και η συνήθεια υπάρχει; Δική σου αντίληψη δν έχεις να διακρίνεις το τι συμβαίνει;
Το ότι τα φαντάζεσαι βλέποντάς τα καλυμμένα με ένα κομματάκι ύφασμα δεν σημαίνει ότι τα βλέπεις κιόλας.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 05 Σεπ 2021, 14:57

vantono έγραψε:
05 Σεπ 2021, 14:44
Χαοτικός έγραψε:
vantono έγραψε:
Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.
Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).

Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών