Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
Του σαραλιωτη ήταν μεγάλη αδικία πάντως. Ο όχλος πίεσε και ο άνθρωπος μπήκε 4 χρόνια φυλακή αν θυμάμαι καλά.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Οντως δεν εφταιγε αυτος που ο συναδελφος ηταν μαλακας. Μπορουσε φυσικα εκεινη τη μερα να του πει ασε τα κωλοπαιδα παμε να φυγουμε ή μετα το πυροβολισμο να μην εφευγε σαν τη κοτα και να πηγαινε να βοηθησει το θυμα αλλα απλα ΕΔΕ.
Σκοπιμα μικροθωρη η ερμηνεια σου αλλα δε πεφτω κι απο τα συννεφα.Beria έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 18:07Είσαι εκτός γραμμής ρε φίλεΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 18:06Αυτοί που έκαψαν την Αθήνα για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την αποφυλάκιση του δολοφόνου του, Κορκονέα.
Σε λίγο, με τις δικές τους υπογραφές ελεύθεροι και οι δολοφόνοι του Φύσσα.
Μάνα κουράγιο.
Το Κόμμα είναι με τον Κορκονέα, λέμε
"και καλά να πάθει το κωλόπαιδο, το πλουσιόπαιδο που γύρευε να κάνει πλάκα σε μας, που μας έβριζε κωλόμπατσους και τα τέτοια..."
"Ξέρεις πώς είναι να έχεις το σιδερικό στη θήκη και να σε βλαστημάνε και να σου πετάνε μπουκάλια που μπορεί να είναι και μολότοφ; Οχι φίλε, δεν ξέρεις, και να μην αξιωθείς να μάθεις, στο λέω εγώ, ο γιος της πλύστρας που θέλησα να ζήσω έξω στην κοινωνία και με στολή εξουσίας"
Για τις συγκρουσεις με "μπατσους" επι συγκεκριμενων αφορμων, τα εχει πει μια χαρα ο Παζολινι. Δε βολευει ομως ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 30 Ιούλ 2019, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας εχω καμει αθρωπους ρε πουστηδες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Και παζολινικος.Δεκα χρονια σας τα γραφω εδω μεσα για τον Παζολινι,επιτελους οι κοποι μου πιανουν τοπο.
Εγω ειμαι παλιοτερος. 'Η παζολινικος ή χατζιδακικος θα εισαι. Ο Χατζιδακις ηταν με τη μολοτωφ
Ο Χατζιδακις δεν ηταν με τη μολοτοφ.Απλα ηθελε καταδικη του Μελιστα.Ειχε αδικο.
- hellegennes
Αυτό, γλυκέ μου, δεν είναι εκπυρσοκρότηση. Πάτησε κατά λάθος την σκανδάλη από ατζαμοσύνη. Πάντως το όπλο μόνο του δεν έκανε τίποτα. Δεν είναι ότι εκπυρσοκρότησε απλώς γιατί το τράβηξε, ΠΑΤΗΣΕ την σκανδάλη κανονικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
http://www.parapolitiki.com/2013/11/ota ... n.html?m=1«Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
- hellegennes
Εγώ να το θέσω αλλιώς: γιατί είναι στην ευχέρεια του δικαστηρίου να το αναγνωρίσει; Αν το δικαιούται ένας, δεν το δικαιούνται όλοι;alexandroso έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 11:35Για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, δεν έχει σημασία το πόσο συχνά αναγνωρίζεται, αν το δικαιούται καλώς να το λάβει. Δεν μπορούμε να ισοφαρίσουμε μια αδικία με άλλη.Beria έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 11:32Κάποιος έμπειρος με τα της Ποινικής δικαιοσύνης μπορεί να μου απαντήσει στην ερώτηση:
Σε κάθε περίπτωση ανθρωποκτονίας με δόλο η υπεράσπιση ζητεί, φαντάζομαι, να υπάρξει μειωμένη ποινή λόγω προτέρου εντίμου βίου. Σωστά;
Πόσο συχνά αναγνωρίζεται το ελαφρυντικό αυτό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τοτε ειχε γινει και το σκηνικο με τους Βοριδικους.
Παρατηρησε τη φινετσα του πρωτου.Προτυπο εθνικιστου.

Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Δεν ειχα υποψιν αυτη τη δηλωση.Την καταδικαζω.Maspoli έγραψε: ↑30 Ιούλ 2019, 19:05http://www.parapolitiki.com/2013/11/ota ... n.html?m=1«Όταν έχω να κρίνω ανάμεσα σ’ ένα παιδί 15 χρόνων, που πετάει μολότωφ, κι έναν τριαντάρη εκπαιδευμένο αστυνομικό, που κρατάει πιστόλι, εγώ είμαι με το μέρος του παιδιού και όχι του αστυνομικού. Εκτιμώ βαθύτατα ένα παιδί που εξεγείρεται και βγαίνει στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί, έστω κι αν υπερβάλλει, έστω και αν κρατάει μολότωφ. Και δεν εκτιμώ καθόλου έναν αστυνομικό που το πυροβολεί. Ό,τι και άν έχει γίνει, όπως και άν έχουν τα πράγματα, θεωρώ τραγικό λάθος την αθώωση του αστυνομικού. Και πολύ κακό μήνυμα, που στέλνουμε στα νέα αυτά παιδιά, το υγιέστερο κομμάτι της κοινωνίας μας, που δεν έχει ακόμη διαφθαρεί, όπως εμείς.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
15 Ιουν 2024, 23:11
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος και για τις 34 κατηγορίες ο Τραμπ
από Philip Mortimer » 31 Μάιος 2024, 01:28 » σε Διεθνής πολιτική - 209 Απαντήσεις
- 4234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
21 Ιουν 2024, 19:35
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 557 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
12 Ιουν 2024, 19:18
-