Χορτοφαγικο φαστ φουντ
- Cecily Anne
Re: Χορτοφαγικο φαστ φουντ

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυξάνει και την ποσότητα του σπέρματος.
Στην Αθήνα φτιάχνουν σε κάποια μαγαζιά ωραία σάντουιτς από μαύρο ψωμί και μέσα με κάποια λαχανικά και πάστα ελιάς.
Αν ημουν επιχειρηματιας θα εφτιαχνα χορτοφαγικο μαγαζι με στησιμο ασιατικο. Δηλαδη εχεις ενα μπολ με ψητο ή βραστο και του προσθετεις τοπινγκς απο τοπινγκς μπαρ. Θα εφτιαχνα μια ποικιλια απο κεφτεδακια οσπριων και λαχανικων (ρεβυθι, κουκι, κινοα, κολοκυθι, ντοματα κλπ) τα οποια θα ηταν αργοψημενα σε φουρνο αερα. Ολοι οι φαλαφελαδες δουλευουν με φριτεζες. Εγω θα ξεχωριζα. Τους κεφτεδες θα τους εφτιαχνα με ελληνικα και κινεζικα αρωματικα, μαραθοσπορο, γλυκανισο, βασιλικο κλπ καο οχι κυμινο που ειναι βαρυ. Μετα θα εφτιαχνα λαχανικα στον ατμο, νταμπλινγκς στον ατμο και διαφορα τετοια. Ο πελατης διαλεγει, παιρνει το πιατο του και το πηγαινει στο μπαρ να το ολοκληρωσει με τοπινγκς και σαλτσες σε ασιατικο στυλ. Θα εβαζα εκει δυο οθονες με διαφορετικους συνδυασμους σε στυλ φουντ μπλογκ για να παιρνει ο πελατης ιδεες. Αυτο θα αρεσε στις γυναικες. Θα διαφημιζα τα φαγητα μου οχι απλα ως πρωτοτυπα και χορτοφαγικα αλλα ως πλουσια σε πρωτεινη και αντιγηραντικα αντιοξειδωτικα στοιχεια, χαμηλα σε σακχαρα, χαμηλα σε προιοντα γλυκοζυλιωσης και οξειδωμενα λιπαρα οξεα, μηδενικους αρωματικους υδρογονανθρακες και ελευθερα απο χημικα προσθετα και ενισχυτικα γευσης.
Ολα τα διατροφικα buzzwords των αθλητων και των foodies θα εκαναν παρελαση.
Ολα τα διατροφικα buzzwords των αθλητων και των foodies θα εκαναν παρελαση.
μπράβο Ορέστη, έχει ένα τέτοιο στην Πανόρμου εκεί με τον κόσμο, όπως το περιγράφεις, και απλά γίνεται πανικός χρόνια τώρα.
δεν κάνουν καν το δεύτερο βήμα που λες με την ενημέρωση, γνωστά πράγματα κλπ ;)
αφού έλεγες όλα αυτά τα ωραία στα βίντεο, πρέπει να κλείσεις με χαμόγελο λέγοντας:
τα παραπάνω δεν αποτελούν πληροφορίες διατροφικής αξίας, εμένα μου αρέσουν και τα έφαγα όμως και τώρα πετάω, αυτό λέω.
Δίνει συμβουλές ο αντιπροεδρος της νδ αν θες να το προσπαθήσεις. (σόρυ για το άσχετο, προσπαθώ να οργανώσω το φρενοκομείο, κοιτώ αν υπάρχουν εθελοντές που δεν το ξέρουνε)
αφού έλεγες όλα αυτά τα ωραία στα βίντεο, πρέπει να κλείσεις με χαμόγελο λέγοντας:
τα παραπάνω δεν αποτελούν πληροφορίες διατροφικής αξίας, εμένα μου αρέσουν και τα έφαγα όμως και τώρα πετάω, αυτό λέω.
Δίνει συμβουλές ο αντιπροεδρος της νδ αν θες να το προσπαθήσεις. (σόρυ για το άσχετο, προσπαθώ να οργανώσω το φρενοκομείο, κοιτώ αν υπάρχουν εθελοντές που δεν το ξέρουνε)
Κατανοητο.enaon έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 02:06μπράβο Ορέστη, έχει ένα τέτοιο στην Πανόρμου εκεί με τον κόσμο, όπως το περιγράφεις, και απλά γίνεται πανικός χρόνια τώρα.
όπως λέει και η υπογραφή σου, φυσική επιλογή. Μέσα στο πλαίσιο αυτό μπορείς να κόψεις το κρέας, ή μπορείς να ζητήσεις να δεις λίγο την καραμπίνα, ελαφριά είναι, απλές σφαίρες παίρνει κλπ; 

Δικιο εχουν, ωραια τα κολυβα, αλλα οκ εσυ μη φτιαξεις κολυβα. Βρασε σταρι και βαλε μεσα οτι θες. Στο κατω κατω καντα μπαρες.
Ξηροκαρπια παντως ειναι οτι πρεπει για κατι γρηγορο και χορταστικο. Αμυγδαλα, καρυδια, φουντουκια, μακαντεμια, μπραζιλιαν νατς. Πιανουν και λιγο χωρο για να τα εχεις μαζι σου.
Επισης, τα σουσαμοκουλουρα ειναι ωραια...
Ξηροκαρπια παντως ειναι οτι πρεπει για κατι γρηγορο και χορταστικο. Αμυγδαλα, καρυδια, φουντουκια, μακαντεμια, μπραζιλιαν νατς. Πιανουν και λιγο χωρο για να τα εχεις μαζι σου.
Επισης, τα σουσαμοκουλουρα ειναι ωραια...
(γιαλαντζή...)
- Σαρακατσανος
Ταμπουλέ. Αν θέλετε να αποφύγετε τους συνειρμούς των κολύβων.
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
- Cecily Anne
Πώς προέκυψε το σχόλιο σου;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
+ μαιντανο, ινδοκαρυδο, φουντουκια, φυστικι αιγινης, σταφιδες, σουσαμιCecily Anne έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 00:41Ποιό μακάβριο;
Έχει δημητριακό, φρούτο (ρόδι, σταφίδα), ξηρό καρπό (αμύγδαλο, καρυδόψιχα), κουκουνάρι, τριμμένη φρυγανιά ή γαλέτα, κανέλλα.
Πλήρες γεύμα είναι τίγκα στα θρεπτικά συστατικά.
στην Ελευσινα τα κανουμε πολυ πλουσια.
είχαμε κανει της γιαγιας κάτι κολυβα, όνειρο. περνουσαν και για δευτερο πιατο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα τσάτ το περασμένο φθινόπωρο, σχετικά με τον 25ο μεσημβρινό...
- Cecily Anne
ΛοοοοοοοοΛ έλεος.Nameless Ghoul έγραψε: ↑24 Απρ 2018, 14:40Δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα τσάτ το περασμένο φθινόπωρο, σχετικά με τον 25ο μεσημβρινό...
Και στο χάρτη της τουρκοκρατίας που μας κόβει στη μέση, το σπίτι μου είναι στο ελληνικό κομμάτι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 24 Απρ 2018, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cecily Anne είσαι Καθολική;