Καθόλου δεν με παραξενεύει...αν δεν ταίριαζε το σκατό Μαξ με τον Βοθρατζή με ποιον θα ταίριαζε;
Επαναστάτες ενάντια στη φορουμική εξουσία!

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Καθόλου δεν με παραξενεύει...αν δεν ταίριαζε το σκατό Μαξ με τον Βοθρατζή με ποιον θα ταίριαζε;
αγαπητή μου,ΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:28Εγώ νομίζω ότι θα ξεφτίλιζες τη μικροαστική κουλτούρα αν δεν χρησιμοποιούσες τον μικροαστικό τρόπο προσκόλλησης στους "επίσημους"βοθρατζης έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:15κάτσε να στο ξανα-εξηγήσω
καλλόπυγος ή τέλος πάντων εμφανίσιμος γκόμενος όταν το συνδυάσεις με το αναγνωρίσιμο μέλος μιας μικρο κοινωνίας σε αστική κωμόπολη , τότε έχεις έναν συνδυασμό που παραπέμπει σε "καλό θήραμα" γα τς χριστιανοπούλες που αν μη τι άλλο πάνε στην εκκλησία σα λατέρνες στολισμένες με τα μπούτια έξω και σου το προσφέρουν στο πιάτο αν πάρουν χαμπάρι ότι παίζει χρήμα από πίσω και φήμη.
Αυτές λοιπόν που είναι στο ποσοστό τους οι περισσότερες δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά κάθεσαι κοντά στους επίσημους λες καμιά μαλακά να περάσει η ώρα μαζί τους και έρχονται μόνες τους
τόσο απλό...!!!!
είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφτιλίζεις τη μικροαστική κουλτούρα τς μικροπρέπειας και του υποκριτισμούγια να σου δώσει ένα τυπικό φιλί μια χριστιανοπούλα λατέρνα.
Αυτά είναι κόλπα μαγικά που χρησιμοποιούσαν οι τεντυμπόιδες στις ασπρόμαυρες ταινίες.
Κάτι πιο σύγχρονο παίζει;
Στην χώρα καταγωγής μου και στην εκκλησία μας εδώ στην Ελλάδα οι Αββησύνιοι σαν λαός χριστιανικός δεν κάνουμε ούτε επίδειξη πλούτου,ούτε είμαστε προκλητικά ντυμένοι.
Μπούρδες...απλά επειδή δεν μπορούν!Covington88 έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:57Ναι, γιατί δεν είστε κατσίβελοι.
Σωστή ανάλυση.βοθρατζης έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:15κάτσε να στο ξανα-εξηγήσωΓΑΛΗ έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:08Τελικώς δεν κατάλαβα αν πας για να διασκεδάσεις με την υποκρισία των ασπασμών ή για να χουφτώσεις.βοθρατζης έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 16:01
μα δεν είπα ότι είναι δύσκολο γάλη
είπα ότι είναι κίνητρο για μένα τον άθεο να συμμετέχω στις κοινωνικές εκδηλώσεις των χριστιανών και να κερδίζω α κάτι ποντάροντας στη μικροαστική υποκρισία των καθώς πρέπει χριστιανών
Διασκεδάζω απίστευτα με το που πετάει το ΧΑ ο παπας και έρχεται η ώρα των ασπασμών καθώς όλες θέλουν να ασπαστούν ένα αναγνωρίσιμο μέλος της μικροκοινωνίας τους...
Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν πρωτοτυπείς. Αν είσαι καλλίπυγος θα' χεις κι εσύ τα τυχερά σου.
καλλόπυγος ή τέλος πάντων εμφανίσιμος γκόμενος όταν το συνδυάσεις με το αναγνωρίσιμο μέλος μιας μικρο κοινωνίας σε αστική κωμόπολη , τότε έχεις έναν συνδυασμό που παραπέμπει σε "καλό θήραμα" γα τς χριστιανοπούλες που αν μη τι άλλο πάνε στην εκκλησία σα λατέρνες στολισμένες με τα μπούτια έξω και σου το προσφέρουν στο πιάτο αν πάρουν χαμπάρι ότι παίζει χρήμα από πίσω και φήμη.
Αυτές λοιπόν που είναι στο ποσοστό τους οι περισσότερες δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά κάθεσαι κοντά στους επίσημους λες καμιά μαλακά να περάσει η ώρα μαζί τους και έρχονται μόνες τους
τόσο απλό...!!!!
είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφτιλίζεις τη μικροαστική κουλτούρα τς μικροπρέπειας και του υποκριτισμού
έχεις λίγες ώρες ακόμα να βρεις όρεξη, οι μικροί θεοί καταλαβαίνουν αμέσως πότε το κάνεις αγγαρεία, δεν είναι σαν τον μεγάλο που πέρα βρέχει.
κροτοφοβικός σκύλοςΒινόσαυρος έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 06:11Εδώ βρίσκουμε διάφορες αφορμές, λόγους και προφάσεις
για να δόσουμε κίνητρα να μη πάει ο κόσμος στην ανασταση.
Δεν θέλω γιατί είμαι άρρωστη. Απλά δεν είμαι κρεβατωμένη άρρωστη και δεν μπορώ να το αποφύγω. Επίσης φοβάμαι πως θα υποτροπιάσω.