Σε πληροφορώ ότι στα 50 χλμ του δρόμου από τα σύνορα ως το Αργυρόκαστρο έχει τουλάχιστον 10 "καφέ εσπρέσσο"Οθωμανέλλην έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 08:28Δεν είμαι Αλβανός ρε. Φρεντο εσπρέσο πινωsys3x έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 00:11Είσαι είσαι είσαι.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 00:10Καλή δύναμη στον άνθρωπο. Ζούμε στην εποχή όπου απαγορεύεται κάποιος καινά μιλάει.
πότε λες να ρθεις στην Μητέρα Πατρίδα ρε μλκ, να με πεις να βγούμε να σε κεράσω φραπόγαλο γλυκό. Μη περιμένεις να γίνει το τεχνολογικό πάρκο για να επιστρέψεις;
Πολλούς χαιρετισμούς από την ακόμη καλοκαιρινή νύφη του Θερμαϊκού.
2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ
Μπα..

Κι εκει στο παράθυρο του κελιού του θα κρεμάσει κάτι τέτοιο:

Ο.Ι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 17 Νοέμ 2019, 12:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Αυτά είναι λεπτομέργειες ρε, σιγά, στα 30 σεντς παραπάνω θα κολλήσουμε; και τι θα πει δεν είσαι, "ντόπιος" ή κάτι τέτοιο δεν είσαι; δεν είσαι 100% μάλλον ε, οκ δεχτόν.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 08:28Δεν είμαι Αλβανός ρε. Φρεντο εσπρέσο πινωsys3x έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 00:11Είσαι είσαι είσαι.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑16 Νοέμ 2019, 00:10Καλή δύναμη στον άνθρωπο. Ζούμε στην εποχή όπου απαγορεύεται κάποιος καινά μιλάει.
πότε λες να ρθεις στην Μητέρα Πατρίδα ρε μλκ, να με πεις να βγούμε να σε κεράσω φραπόγαλο γλυκό. Μη περιμένεις να γίνει το τεχνολογικό πάρκο για να επιστρέψεις;
Πολλούς χαιρετισμούς από την ακόμη καλοκαιρινή νύφη του Θερμαϊκού.
Γκουτενμόργκεν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
ΕνσωματωθηκανΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 12:32Σε πληροφορώ ότι στα 50 χλμ του δρόμου από τα σύνορα ως το Αργυρόκαστρο έχει τουλάχιστον 10 "καφέ εσπρέσσο"
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κι εγώ στην αρχή.
Μετά πείστηκα ότι απλώς είναι και γαμάτος τυπάς
... ή αυτός πείστηκε και πήρε στα σοβαρά τον ρόλο του
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
1 Όσον αφορά θέματα για ένα βρώμικο κατεστημένο, μαζί σου!
SpoilerShow
2 Πάντως για το ότι πάσχει από κάποιο είδος ψύχωσης είναι προφανές 

Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Εγώ πάντως Γκέοργκ σαν καθαρός Έλλην σε λέω στα ίσα να μην έχεις κόμπλεξ, κι αν είσαι και λίγο Αλβανός και λίγο παραπάνω μαυρούλης απ' όσο πρέπει σιγά, εμείς εδώ σε αγαπάμε, έχουμε μάθει τα κόλπα τόσες χιλιάδες χρόνια, δε κολλάμε σε τέτοια πράματα, αλλού είναι η ουσία, εφόσον αγαπάς τόσο πολύ την κοινή Μητέρα Πατρίδα μας είσαι δικός μας και σ' αγαπάμε κι εσένα όπως εσύ την Πατρίδα μας.Οθωμανέλλην έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 13:09ΕνσωματωθηκανΧόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑17 Νοέμ 2019, 12:32Σε πληροφορώ ότι στα 50 χλμ του δρόμου από τα σύνορα ως το Αργυρόκαστρο έχει τουλάχιστον 10 "καφέ εσπρέσσο"
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο Πάτερ Κλεομένης,ανήκει στην ιδεολογία της Μονής Εσφιγμένου
Υπάρχουν διαφορές με το υπόλοιπο κατεστημένο των άλλων Μονών και εκκλησιών κατά προέκταση
Μερικά,κι αρκετά από αυτά που έχει πει θεωρουνται σωστά πχ ανεξομολογητος δε πας να κοινωνήσεις
Πέρασε το νόμο και προσέβαλλε κάποια πράγματα
Θεωρώ ότι η εξέλιξη της κοινωνίας δεν ενσωματώθηκε στην ιδεολογία του από τη μια,από την άλλη ο λόγος του Θεού είναι σταθερός. Άσχετα αν αλλάζει η κοινωνία
Υπάρχουν διαφορές με το υπόλοιπο κατεστημένο των άλλων Μονών και εκκλησιών κατά προέκταση
Μερικά,κι αρκετά από αυτά που έχει πει θεωρουνται σωστά πχ ανεξομολογητος δε πας να κοινωνήσεις
Πέρασε το νόμο και προσέβαλλε κάποια πράγματα
Θεωρώ ότι η εξέλιξη της κοινωνίας δεν ενσωματώθηκε στην ιδεολογία του από τη μια,από την άλλη ο λόγος του Θεού είναι σταθερός. Άσχετα αν αλλάζει η κοινωνία
Συγγνώμη ,αλλά η διαστροφή του επαγγέλματος μού επιβάλλει να κάνω κάποιες διορθώσεις:
"Στον πατέρα Κλεομένη"
"Ο πατήρ Κλεομένης"
Ευχαριστώ
"Στον πατέρα Κλεομένη"
"Ο πατήρ Κλεομένης"
Ευχαριστώ

Ο αγιασμός της ψυχής για να αποδειχθεί θέλει μαρτυρίες άλλων ανθρώπων, μέσα από υπερφυσικά γεγονότα κι οι οποίοι Άγιοι είναι μεσάζοντες με παρρησία στο Χριστό για εμάς τους άθλιους
Πχ Άγιος Παΐσιος, αμέτρητες μαρτυρίες εν ζωή που ήταν, και τώρα που δεν ανήκουν στην ύλη
Υπάρχουν κι οι αφανείς Άγιοι με το προσωπικό αγώνα που δεν θεοποιούνται
Πχ ο καντηλαναφτης που πιστεύει..ξέρει τι πιστεύει..και εφαρμόζει το Θείο θέλημα, δλ την αντιγραφή της ζωής του Ιησού πως συμπεριφερόταν όταν ενσαρκώθηκε
Κι υπάρχουν Άγιοι πιο αφανείς, πχ άνθρωποι που πασχίζουν με χρωστούμενα , με υγεία, που έχουν οικογένειες να συντηρήσουν, γυναίκες κακοποιημένες που κάνουν υπομονή, γυναίκες στα πενήντα μητέρες που θυσιάζουν να κρατήσουν το έμβρυο, γονείς με άτομα με αναπηρίες ( και τα ιδια αυτά)
Όλοι αυτοί, Άγιοι θα γίνουν. Με κάποιες απλές προϋποθέσεις. Καλή μετάνοια δλ καλή ψυχική υγεία να αντέχουν κι όχι γογγυσμος. Αυτοί δεν χρειάζεται πχ να νηστεύουν κάποιες φορές. Ήδη περνούν αγώνα
Παιδιά, στο κατηχητικό τα λένε,δε τα λέω εγω
Όταν θες να απευθυνθείς σε μια συζήτηση σε κάποιο ιερέα; Όλοι Πάτερ λένε
Πχ. Πάτερ γιατί αυτό;
Εντάξει για μια Καλημερα θα πεις ευλογείτε
Ο αδερφός μου με πήρε ψιλό γαζί. Μου λέει... ευλογείτε:P
Για να σοβαρευτώ. Πώς να πω πχ..Πατήρ; Γιατί αυτό;
Πάτερ μας έρχεται
Δλ η προσφώνηση πρέπει να γίνεται Πατήρ;
Κι εγώ ευχάριστω εκ των προτέρων
ΥΓ. Χωρίς συγνώμη κι ευχαριστώ, παράδεισο δεν βλέπουμε
Πχ. Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης, ο με συγχωρείτε ( που έλεγε όλο)
Δεν είναι δικά μου,επαναλαμβάνω,της κατήχησης ειναι
Φυλακη σε εναν ψυχικα ασθενη;
Σε ιδρυμα πρεπει να τον κλεισουν και οχι σε φυλακη
Σε ιδρυμα πρεπει να τον κλεισουν και οχι σε φυλακη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φυλάκιση 3 ετών στον ιδεολογικό συγγενή του άδωνη Σαρκοζί
από Sol » 17 Μάιος 2023, 11:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
17 Μάιος 2023, 11:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάτερ Κλεομένης - Ριφιφί στους κάδους
από έργο_μακέτο » 02 Δεκ 2024, 19:42 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 19 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
09 Απρ 2025, 16:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υποσχεθήκατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, με τη νέα χρονιά;
από Πασιφάη » 01 Ιαν 2024, 16:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 72 Απαντήσεις
- 2025 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ελ_ρία
10 Ιαν 2024, 00:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Θεός να μου κόβει χρόνια να τα δίνει στον Τραμπ!
από Κοιτάσματα » 23 Ιαν 2025, 20:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
23 Ιαν 2025, 21:44
-