MasterChef 2020
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: MasterChef 2020
11/10
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δυνατό! Την κόβω και ντεθμεταλού. Παω να ξανακούσω το ονομα της να ριξω κανα δίχτυ στα σοσιαλς.
Ενδιαφερον
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πήγε πάλι ο άλλος και έκανε ριζότο. Που από τους 50 που έχουν κάνει ριζότο μπροστά στον Ιωαννίδη έχουν αποκλειστεί οι 51...
Όταν κάνουν safe επιλογές τους λένε ότι δεν ρίσκαραν. Όταν ρισκάρουν τους λένε ότι δεν θα έπρεπε να ρισκάρουν.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Πολύ χυμαδιό πηγαίνουν και στην πρώτη (τεχνική) ερώτηση τα χάνουν. Ο άλλος δεν ήξερε τι ρύζι χρησιμοποίησε για το ριζότο και δεν μπήκε στη διαδικασία να ψάξει παλιότερα μάστερ σεφ ή το κανάλι του Ιωαννίδη στο tube για να δει την συνταγή και να την ξεπατικώσει. Πήγε εκεί με το φανελάκι και το έκανε με τον δικό του τρόπο και νταξ κιετς ξερωγώ ναπούμε, θα περάσουμε κάπως φιλαράκι.
Κάποιοι άλλοι πάνε με πιάτο που έχουν φτιάξει μόνο 1-2 φορές στο παρελθόν. Θες να περάσεις σε διαγωνισμό που θέλει τεχνικές βάσεις και γνώσεις, που αργότερα ανεβαίνει αρκετά, και δεν έχεις φτιάξει μία δεκαριά φορές το πιάτο που πας να παρουσιάσεις για να είσαι σίγουρος, να κάνεις αλλαγές, να μάθεις την συνταγή. ΟΚ.
Το δε "ήρθα για την εμπειρία, το θέλω πολύ, έχω πράγματα να δώσω" πιο πιθανό είναι να τους σουτάρει παρά να τους περάσει.
Κάποιοι άλλοι πάνε με πιάτο που έχουν φτιάξει μόνο 1-2 φορές στο παρελθόν. Θες να περάσεις σε διαγωνισμό που θέλει τεχνικές βάσεις και γνώσεις, που αργότερα ανεβαίνει αρκετά, και δεν έχεις φτιάξει μία δεκαριά φορές το πιάτο που πας να παρουσιάσεις για να είσαι σίγουρος, να κάνεις αλλαγές, να μάθεις την συνταγή. ΟΚ.

Το δε "ήρθα για την εμπειρία, το θέλω πολύ, έχω πράγματα να δώσω" πιο πιθανό είναι να τους σουτάρει παρά να τους περάσει.

Ε μα!Λεγεών έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 09:06Πολύ χυμαδιό πηγαίνουν και στην πρώτη (τεχνική) ερώτηση τα χάνουν. Ο άλλος δεν ήξερε τι ρύζι χρησιμοποίησε για το ριζότο και δεν μπήκε στη διαδικασία να ψάξει παλιότερα μάστερ σεφ ή το κανάλι του Ιωαννίδη στο tube για να δει την συνταγή και να την ξεπατικώσει. Πήγε εκεί με το φανελάκι και το έκανε με τον δικό του τρόπο και νταξ κιετς ξερωγώ ναπούμε, θα περάσουμε κάπως φιλαράκι.
Εδώ εγώ έχω μάθει τι ρύζι βάζουμε στο ριζότο κ ας μην το έχω φτιάξει ποτέ!
Αυτό όμως που δεν έχουν κάνει 500 φορές τη συνταγή από τη μέρα που δηλώνουν συμμετοχή, δεν το καταλαβαίνω...
Πόσο πολύ μπορεί να θες κάτι αν δεν προσπαθείς ούτε λίγο; Όχι ότι αν την κάνεις 500 θα ναι σίγουρα καλή, αλλά δείχνει ότι θες πολύ κ είσαι διατεθειμένος να μάθεις!
Εγώ τη βολιωτισσα θέλω να δω που τη ρώτησαν αν μπορεί να δεχθεί εντολές κ γύρισε το μάτι της ανάποδα!

- vantono
Ειχα δει εναν τύπο σε προηγούμενα επεισόδια που πήγε με σουφλέ σοκολάτας με γέμιση φράουλακάτιτέτοιο, τους ειπε θελω να το κρυώσω λιγο πριν σας το σερβίρω, του λένε "οκ, κρύωσέ το, έχεις χρόνο",και το βάζει μεσα στο φούρνο!
όσοι έχουν μπει στο νόημα [κλείνω ματάκι] και φτιάχνουν καμιά συνταγή που έμαθαν κοντά στους αγκόρι σάντους περνάνε
Μη γίνεσαι κακός.
Εξήγησε ο άνθρωπος.
Ήθελε πρώτα να το κρυώσει για να το βγάλει απτό τσερκι κ μετά να το ζεστάνει.
Πόσες φορές το δοκίμασε αυτός στο σπίτι κ πέτυχε;
Πως μισοψήνεις ένα σουφλε, το αφήνεις στην άκρη για να το τελειώσεις σε μισή ωρα, κ περιμένεις να πετύχει κιόλας;
Βέβαια μπορεί να έχουν κάποιο κόλπο αυτοί, αλλά του καημένου δεν του πέτυχε.
- vantono
Όντως αυτό ειπε ότι ήθελε να κάνει, αλλά με το που τους λέει ότι θέλει να το κρυώσει, του λένε οκ, και το αρπάζει έτσι οπως ειναι με το τσέρκι και το βάζει απευθείας φούρνο. Εγώ περιμενα οτι θα το έβαζε σε κανενα ψυγειάκι-κατάψυξη-γουατέβερ ωσπου να ασχοληθεί με κάτι άλλο τριγύρω, μετά θα το εβγαζε, θα εβγαζε και το τσέρκι και θα το έβαζε φουρνο για ζέσταμα. Αλλά αυτός μάλλον ειχε κομπλάρει τρομερά. Πάλι καλα που δεν εβαλε καμιά φωτιά.
Βρε συ!vantono έγραψε: ↑04 Φεβ 2020, 10:14Όντως αυτό ειπε ότι ήθελε να κάνει, αλλά με το που τους λέει ότι θέλει να το κρυώσει, του λένε οκ, και το αρπάζει έτσι οπως ειναι και το βάζει απευθείας φούρνο. Εγώ περιμενα οτι θα το έβαζε σε κανενα ψυγειάκι-κατάψυξη-γουατέβερ ωσπου να ασχοληθεί με κάτι άλλο τριγύρω, μετά θα το εβγαζε, θα εβγαζε και το τσέρκι και θα το έβαζε φουρνο για ζέσταμα. Αλλά αυτός μάλλον ειχε κομπλάρει τρομερά. Πάλι καλα που δεν εβαλε καμιά φωτιά.
Βρε!
Συ!
Ήξερε ότι είναι άψητο.
Να το ψήσει κι άλλο ήθελε αυτός.
Αφού τους είπε θα σας το σπάσω εγω για να δείτε που βγαίνει η σοκολατοφραουλα κ του είπαν θα το κάνουμε εμείς.
Ήξερε ότι θα έσπαγε στην προσπάθεια να το βγάλει κ εψαχνε να το σώσει από διάφορες πλευρές.
Πως θα τελειώσει κάτι σε δέκα λεπτά όταν ο φούρνος θέλει παραπάνω μονο για να ζεσταθεί;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 407 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Namrail
27 Φεβ 2024, 19:34
-