Χου, μα νίγκα.

Χου, μα νίγκα.
Το επομενο ποντκαστ με αυτους εδω.
Καλά μην ορκίζεσαι. Κάτι είχα πει σε μία για τον τάφο του τετράχρονου στον Μελιγαλά, μου απάντησε φάση τιμή τους και καμάρι τους (όχι έτσι ακριβώς, αυτό ήταν το γενικό νόημα) και ενώ έμπαινα στις κυλιόμενες, ακούω τον επόμενο και πραγματικά την λυπήθηκα. Εγώ λυπήθηκα κνίτισσα, για να καταλάβεις.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 13:52Μπα δεν εχουν θεμα ισα ισα που θεωρουν οτι κανουν κατι ηρωικο.
Juno έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:17Καλά μην ορκίζεσαι. Κάτι είχα πει σε μία για τον τάφο του τετράχρονου στον Μελιγαλά, μου απάντησε φάση τιμή τους και καμάρι τους (όχι έτσι ακριβώς, αυτό ήταν το γενικό νόημα) και ενώ έμπαινα στις κυλιόμενες, ακούω τον επόμενο και πραγματικά την λυπήθηκα. Εγώ λυπήθηκα κνίτισσα, για να καταλάβεις.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 13:52Μπα δεν εχουν θεμα ισα ισα που θεωρουν οτι κανουν κατι ηρωικο.
Είναι απαράδεκτο αυτό με τα κουπόνια, δεν μπορεί να μην ήξεραν πως τα 20χρονα θα δέχονταν λεκτικές επιθέσεις. Και χαζός το καταλαβαίνει.
Ας έκαναν κάτι άλλο, κάτι σαν event, σε αυτά είναι πολύ καλοί.
Νομίζω πως το έχουν στο πρόγραμμα και αυτό για να διαμορφώνουν προσωπικότητες. Ξέρεις αυτό που στην αρχή τα ρίχνουν στα τάρταρα και μετά πλάθουν την προσωπικότητα από την αρχή.
Ελα ρε συ εδω οι αλλοι βγαινουν και λενε τα αγωνιστικα καλανταJuno έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:17
Καλά μην ορκίζεσαι. Κάτι είχα πει σε μία για τον τάφο του τετράχρονου στον Μελιγαλά, μου απάντησε φάση τιμή τους και καμάρι τους (όχι έτσι ακριβώς, αυτό ήταν το γενικό νόημα) και ενώ έμπαινα στις κυλιόμενες, ακούω τον επόμενο και πραγματικά την λυπήθηκα. Εγώ λυπήθηκα κνίτισσα, για να καταλάβεις.
Είναι απαράδεκτο αυτό με τα κουπόνια, δεν μπορεί να μην ήξεραν πως τα 20χρονα θα δέχονταν λεκτικές επιθέσεις. Και χαζός το καταλαβαίνει.
Νομίζω πως το έχουν στο πρόγραμμα και αυτό για να διαμορφώνουν προσωπικότητες. Ξέρεις αυτό που στην αρχή τα ρίχνουν στα τάρταρα και μετά πλάθουν την προσωπικότητα από την αρχή.
Νοητικα παραμενουν στην ηλικια παιδομαζωματοςObi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:22Ελα ρε συ εδω οι αλλοι βγαινουν και λενε τα αγωνιστικα καλανταJuno έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:17
Καλά μην ορκίζεσαι. Κάτι είχα πει σε μία για τον τάφο του τετράχρονου στον Μελιγαλά, μου απάντησε φάση τιμή τους και καμάρι τους (όχι έτσι ακριβώς, αυτό ήταν το γενικό νόημα) και ενώ έμπαινα στις κυλιόμενες, ακούω τον επόμενο και πραγματικά την λυπήθηκα. Εγώ λυπήθηκα κνίτισσα, για να καταλάβεις.
Τα πορωνουν με Κουτσουμπικες διδαχες.
Είπα εγώ πως είναι ανήλικα; Πού;Gewponos90 έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:19Juno έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 17:17Καλά μην ορκίζεσαι. Κάτι είχα πει σε μία για τον τάφο του τετράχρονου στον Μελιγαλά, μου απάντησε φάση τιμή τους και καμάρι τους (όχι έτσι ακριβώς, αυτό ήταν το γενικό νόημα) και ενώ έμπαινα στις κυλιόμενες, ακούω τον επόμενο και πραγματικά την λυπήθηκα. Εγώ λυπήθηκα κνίτισσα, για να καταλάβεις.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 13:52
Μπα δεν εχουν θεμα ισα ισα που θεωρουν οτι κανουν κατι ηρωικο.
Πόσο χρονών εισαι και θεωρείς τα 20χρονα ανήλικα;
κουπονακι;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑02 Απρ 2020, 18:56Τι σας πειράζουν οι κομμουνιστές μωρέ;
Κι εγώ κομμουνιστής είμαι. Μια χαρά νοικοκύρηδες άνθρωποι είμαστε.
εκανες λάικ;
τα συντρόφια είναι εξπερ στα σταλινικα φωτοσοπ