Παρ'τους μπάτσους σου και μπρος δεν σε θέλει ο λαός!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Re: Παρ'τους μπάτσους σου και μπρος δεν σε θέλει ο λαός!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 12 Φεβ 2021, 00:48

Σήμερα όμως η μέγιστη Νίκη Κεραμέως δικαίωσε την ψήφο μου στη ΝΔ, αφού κέρασε πίτσα ντόμινος όλο το ψευτοπροοδευτικαριάτο που, ως πλειοψηφικό ρεύμα εντός των πανεπιστημίων (μόνο των Ελληνικών, ας είναι καλά ο Ανδρέας που είχε χώσει όλη την αριστερίλα στα πανεπιστήμια χωρίς κανένα ακαδημαϊκό κριτήριο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν σε όλη την καριέρα τους λιγότερα papers και από εμένα αμέσως μετά το phd μου), νομίζει ότι μπορεί να χλευάζει την πλειοψηφία των πολιτών της χώρας που λένε "τελειώστε επιτέλους τα μπάχαλα" (βλέπε πρόσφατες δημοσκοπήσεις).

Μπορεί να έχω βγει στα κάγκελα για το λοκντάουν, αλλά για το σημερινό και μόνο θα ξαναρίξω ΝΔ. #MeTiNiki.
-_-

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 12 Φεβ 2021, 00:56

Τίποτε δεν τελείωσε.Και πριν 40 χρόνια :D είχε ψηφισθεί ο νόμος 815 και καταργήθηκε από τις καταλήψεις.
Για να εφαρμοσθεί ο νόμος χρειάζεται πολύ ισχυρότερη αστυνομία από το σώμα αόπλων ελαφρών βαρών που ετοιμάζουν.Απορώ πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς κυνηγητό των "συλλογικοτήτων".

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 12 Φεβ 2021, 06:28

πατησιωτης έγραψε:
12 Φεβ 2021, 00:56
Τίποτε δεν τελείωσε.Και πριν 40 χρόνια :D είχε ψηφισθεί ο νόμος 815 και καταργήθηκε από τις καταλήψεις.
Για να εφαρμοσθεί ο νόμος χρειάζεται πολύ ισχυρότερη αστυνομία από το σώμα αόπλων ελαφρών βαρών που ετοιμάζουν.Απορώ πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς κυνηγητό των "συλλογικοτήτων".
Λόγω ελεγχόμενης εισόδου φαντάζομαι, για να μη μπαίνουν εξωπανεπιστημιακοί, οπότε οι άοπλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους παραβατικούς με φοιτητική ιδιότητα. Αλλά αυτό θέλει ισχυρή παρουσία κανονικής αστυνομίας στα πέριξ των πανεπιστημίων, κάμερες (που προβλέπονται από το νόμο) και αυστηροποίηση ποινών για κάποιον που θα επιχειρεί να σπάσει κρατική περιουσία, γιατί θα προσπαθήσουν σίγουρα να σπάσουν τα συστήματα ασφαλείας.
-_-

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών