Γιατί είπα εγώ ότι έκανε όλα όσα έπρεπε;George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:14Α τωρα δεν εκανε οσα επρεπε....
Προσκυνημένος και ο ΣΥΡΙΖΑ (κυριολεκτικα)

Κατάργησε τον έτερο φασιστικό νόμο περί βλασφημιας.
Γιατί είπα εγώ ότι έκανε όλα όσα έπρεπε;George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:14Α τωρα δεν εκανε οσα επρεπε....
Προσκυνημένος και ο ΣΥΡΙΖΑ (κυριολεκτικα)
Να ξαναμπεί ο μπουχέσας φυλακή πρώτα κ ξανασυζητάμε, ζουζούνι.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:18Ακουσαμε τον συνηγορο υπερασπισης Ναυτη, υπαρχουν ομως σχετικοι νομοι, νομιζω ως Δικαστης Σιντ δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε περαιτερω με την υποθεση. Επιδικαζω το προστιμο στους γονεις.
Ας προσελθει η επομενη υποθεση, η κατηγορουμενη Στελλα Πανθηροπουλου για το αδικημα ατυχους επιλογης ομαδος.
Η Μεταπολίτευση θα απολογηθεί ποτέ για τις δικές της ευθύνες για αυτό τον ιδεολογικό εκφυλισμό;George_V έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 12:23Πηγη: https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/3274070/Θεσσαλονίκη: 14χρονα έσκισαν την ελληνική σημαία σε σχολείο
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος δυο 14χρονων αγοριών, ελληνικής καταγωγής, τα οποία έσκισαν και κατέβασαν από τον ιστό της την ελληνική σημαία στο 3ο Γυμνάσιο Θέρμης. Το περιστατικό, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, σημειώθηκε ανήμερα του εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Όπως αναφέρει το Thestival.gr, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα δύο παιδιά εισήλθαν στον αύλειο χώρο του σχολείου και προκάλεσαν φθορές στην ελληνική σημαία αφού την κατέβασαν από τον ιστό της, σε παράθυρα, στρώματα γυμναστικής, κάδο απορριμμάτων κ.α.
Επίσης, στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος 12 ακόμη ατόμων.
Ιδου η σημερινη νεολαια κυριοι...
Και οι γονεις στο σκαμνι γιατι αυτοι φέρουν την περισσοτερη ευθυνη.
Αυτά εσυ τα λες. Σιγά μην τους ξυρίσουμε και τα κεφάλια και τους πούμε τεντυμπόηδες. Εισαγγελέα ρε. Οι νεοκαθοσπρεπειστες έχουν απαγορέψει έτσι κι αλλιώς κάθε άλλη παρέμβαση. Ξεχεσμα, γράφει ο άλλος. Μετά θα τους τρέχουν τα τσογλανια στον εισαγγελέα.Ναύτης έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:02Σωστά, κανονικά πρέπει να τα στείλουν να τραβάνε κουπί σε γαλέρα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:00«Σιγά μωρέ» το ένα «σιγά μωρέ το» άλλο. Δεν πάει έτσι. Οι μαγκιές πληρώνονται.Ναύτης έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 12:56
Σιγά ρε φίλε τον βανδαλισμό. Πέταξαν δυο στρώματα στο προαύλιο και σκίσανε την σημαία. Παιδιά είναι, μια μαλακία κάνανε. Χεστήρι, 3ημερη αποβολή και τιμωρία έναν μήνα στο σπίτι. Να πληρώσουν οι γονείς τις ζημιές και τέλος. Σιγά να μην τα στείλουμε και στο γεντί-κουλέ τα παιδιά.
Απαγορευεται η χρηση τετοιων εκφρασεων στο δικαστηριο, το παραβλεπω για τωρα πρωτη φοραstella έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:25Να ξαναμπεί ο μπουχέσας φυλακή πρώτα κ ξανασυζητάμε, ζουζούνι.Sid Vicious έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:18Ακουσαμε τον συνηγορο υπερασπισης Ναυτη, υπαρχουν ομως σχετικοι νομοι, νομιζω ως Δικαστης Σιντ δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε περαιτερω με την υποθεση. Επιδικαζω το προστιμο στους γονεις.
Ας προσελθει η επομενη υποθεση, η κατηγορουμενη Στελλα Πανθηροπουλου για το αδικημα ατυχους επιλογης ομαδος.
Κατόπιν αναμένουμε μέτωπο συμπαράστασης στα διωκόμενα παιζακια από luben, pressproject, omnia, την τοπική κατάληψη και καμιά 50αριά λογαριασμούς τρολ του τουίτερ.stergiosbik έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:22Μια 5νθημερη αποβολη στα παιδια και ενα βαρβατο προστιμο στους γονεις+πληρωμη των οποιων ζημιων αρκει.
Το ίδιο είναι τα μπιλιαρδάδικα με την προσβολή της μνήμης όλων των Ηρώων και των μαρτύρων της πατρίδος και του έθνους;Ναύτης έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 12:41Ε καλά, πάντα υπάρχει τρόπος να χειρίζονται κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τις υποθέσεις τα προανακριτικά όργανα, οι αστυνομικοί δηλαδή.
Η φάση μού θυμίζει την εποχή μου, πού μάς τσάκωναν οι ασφαλίτες στα μπιλιαρδάδικα (τόσο θά 'μουν 14-15) μιλάμε για κανονική έφοδο, και μάς τραβολόγαγαν στο τμήμα, εφ' ενός ζυγού στη σειρά λες και μάς πήγαιναν στο κάτεργο. Δακτυλικά αποτυπώματα, εξακρίβωση και κράτηση μέχρι αργά το απόγευμα -επίτηδες οι μαλάκες- μέχρι να έρθει ο πατέρας μου για να με πάρει (μόνο μου δεν μ' άφηναν να φύγω). Λες και είχαν πιάσει τον κακούργο να πούμε.
(ο πατέρας μου κάπως έτσι με αντιμετώπιζε, πάντως, κάθε φορά που με τραβολόγαγαν από τα μπιλιαρδάδικα στο τμήμα, άσε που τότε δεν υπήρχε πολιτική ορθότητα κι έπεφτε το κατακέφαλο βροχή)
Τέλος πάντων, παιδάκια του γυμνασίου είναι, κάνανε μια μαλακία. Ένα χεστήρι και σπίτι γρήγορα.
Ναι, σωστά.Golden Age έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:33Το ίδιο είναι τα μπιλιαρδάδικα με την προσβολή της μνήμης όλων των Ηρώων και των μαρτύρων της πατρίδος και του έθνους;Ναύτης έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 12:41Ε καλά, πάντα υπάρχει τρόπος να χειρίζονται κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τις υποθέσεις τα προανακριτικά όργανα, οι αστυνομικοί δηλαδή.
Η φάση μού θυμίζει την εποχή μου, πού μάς τσάκωναν οι ασφαλίτες στα μπιλιαρδάδικα (τόσο θά 'μουν 14-15) μιλάμε για κανονική έφοδο, και μάς τραβολόγαγαν στο τμήμα, εφ' ενός ζυγού στη σειρά λες και μάς πήγαιναν στο κάτεργο. Δακτυλικά αποτυπώματα, εξακρίβωση και κράτηση μέχρι αργά το απόγευμα -επίτηδες οι μαλάκες- μέχρι να έρθει ο πατέρας μου για να με πάρει (μόνο μου δεν μ' άφηναν να φύγω). Λες και είχαν πιάσει τον κακούργο να πούμε.
(ο πατέρας μου κάπως έτσι με αντιμετώπιζε, πάντως, κάθε φορά που με τραβολόγαγαν από τα μπιλιαρδάδικα στο τμήμα, άσε που τότε δεν υπήρχε πολιτική ορθότητα κι έπεφτε το κατακέφαλο βροχή)
Τέλος πάντων, παιδάκια του γυμνασίου είναι, κάνανε μια μαλακία. Ένα χεστήρι και σπίτι γρήγορα.
Έτσι κι αλλιώς για τους ανηλίκους δεν προβλέπονται βαριές ποινές ούτε καν για φόνο. Ας σταλεί ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή η βεβύλωση της ελληνικής σημαίας. Αρκετά με τον ιδεολογικό εκφυλισμό που έχετε υποστεί από τη Μεταπολίτευση. Δεν θα διαδωθεί αυτή η παρακμή και στις νεότερες γενεές.
Αν ένα παιδί δε μάθει να σέβεται τη χώρα του (γιατι η σημαία αυτο συμβολίζει), γιατί να ενδιαφερθεί αυριο για οτιδήποτε σχετίζεται με αυτή; Όπως σήμερα καίει τη σημαία γιατι αυριο να μη βανδαλισει το πανεπιστήμιο; Γιατί να νιώθει ότι πρέπει να σέβεται το διπλανό του;
Ο εθνοσανος και ο φασισμός είναι παρακμή, ευτυχώς εξελισσομαστε.Golden Age έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:33Το ίδιο είναι τα μπιλιαρδάδικα με την προσβολή της μνήμης όλων των Ηρώων και των μαρτύρων της πατρίδος και του έθνους;Ναύτης έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 12:41Ε καλά, πάντα υπάρχει τρόπος να χειρίζονται κατά τη διακριτική τους ευχέρεια τις υποθέσεις τα προανακριτικά όργανα, οι αστυνομικοί δηλαδή.
Έτσι κι αλλιώς για τους ανηλίκους δεν προβλέπονται βαριές ποινές ούτε καν για φόνο. Ας σταλεί ένα μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή η βεβύλωση της ελληνικής σημαίας. Αρκετά με τον ιδεολογικό εκφυλισμό που έχετε υποστεί από τη Μεταπολίτευση. Δεν θα διαδωθεί αυτή η παρακμή και στις νεότερες γενεές.
Ο νόμος περί βλασφημίας δεν είναι φασιστικός, είναι ηλίθιος.Highlander έγραψε: ↑29 Απρ 2021, 13:16Γιατί είπα εγώ ότι έκανε όλα όσα έπρεπε;
Κατάργησε τον έτερο φασιστικό νόμο περί βλασφημιας.