Ιστοριες τρομου απο ντιλιβερυ
Re: Ιστοριες τρομου απο ντιλιβερυ
Άτσα... και τρίκυκλο ικεα! Λες να φέρουν και τίποτα από εδώ που οι γιούφτοι δεν μπορούν να πάρουν πια navara;
the end
Ναι γιατι εκει κυκλοφορουν με τετοια
Η ΙΚΕΑ ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στην Ινδία
Μη του χαλάσουμε το νημα του ανθρωπου
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δε νομίζω Μπλου..πηγε σχεδον μια η ωρα!!bluerose έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 00:18
Ενα δε θα φερει κατσε να δουμε θα ερθει κιόλας;
Οι δυο δεν θα εχουν γυρο στανταρ εντωμεταξυ
Ο καινουργιος βαζει 2 γυρους αλλα ντελιβερυ εδω δε ξερω αν κανει
Το θεμα ειναι η αποσταση. Λες να δοκιμασω να παρω; Πωωω βαριέμαι να πηγαινω πλατεία
Ναι αλλα στη Πολίχνη ειχε μεχρι τις 3 πριν 20 χρόνια
Καλά μπες στο αμάξι και αν βρεις τίποτα ανοικτό τυχερή θα είσαι.
the end
Μα αμα μπω στο αμαξι..με φακο διοτι δε βλεπεις να βάλεις το κλειδί..δε θα ειναι ντελιβερυ.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Προπαραμονη του 15Αυγουστου;;
Αν πας πέρνα κι από τον Βασίλη να πάρεις παγωτό.
(το καφέ,γιατί το ζαχαροπλαστείο έκλεισε

Κανένα σουβλατζίδικο τέτοια ώρα δεν έχει φαγωσιμα!
Εκτος αν πάς στο Ωραιόκαστρο στο ''Δια χειρός Αρέτου'' και προλάβεις τίποτα,αν και από όσο μου λέει η φίλη μου νέκρα η κατάσταση!
πριν 2 βδομάδες στο βασιλεία-παοκ πηραμε πίτσες, μου λέει ο ντελιβερας να παει λίγο τουαλέτα
γυρισα στο σαλόνι τον ξέχασα απ την αγωνία μου λέει μια στιγμή ενα φιλαράκι ρε συ μπας και τρυπηθηκε αυτός μέσα και μας έμεινε βγάλε μια φωνή
του χτυπάω όλα καλά ; ναι λέει βγαίνω σε λίγο, βγήκε μετά κάνα 10λεπτο μας είδε κιόλας εκεί φτιαγμενους τι κάνει η παοκαρα λέει
του ανοίξαμε και μια μπυρα που κερδίζαμε, χαλαρά έκατσε ένα 20λεπτο
γυρισα στο σαλόνι τον ξέχασα απ την αγωνία μου λέει μια στιγμή ενα φιλαράκι ρε συ μπας και τρυπηθηκε αυτός μέσα και μας έμεινε βγάλε μια φωνή
του χτυπάω όλα καλά ; ναι λέει βγαίνω σε λίγο, βγήκε μετά κάνα 10λεπτο μας είδε κιόλας εκεί φτιαγμενους τι κάνει η παοκαρα λέει

του ανοίξαμε και μια μπυρα που κερδίζαμε, χαλαρά έκατσε ένα 20λεπτο
Ειχα βαλει κονσερβα τονο σε ενα γατι, τη μυρισε, και γυρισε και με κοιταξε με αηδια!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:30τα γατιά είναι εκλεκτικά ζώα,χωρίς αστεία..blackpaint έγραψε: ↑13 Αύγ 2018, 23:29παραδεχεσαι δηλαδη πως τα περισσοτερα μελη της ΧΑ ειναι, η εστω μοιαζουν με, κατι μεταξυ μπραβου και φονια;
Εαν ηταν στ αληθεια αποπειρα δηλητηριασης μου, ηταν ιδιαιτερα αποτυχημενη, η χλαπατσα ηταν τοσο αποκαρδιωτικη που ουτε μια μπουκια δεν ηθελες να φας. Ουτε τα γατια δεν τα φαγαν.

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 01:01Προπαραμονη του 15Αυγουστου;;
(το καφέ,γιατί το ζαχαροπλαστείο έκλεισε)
Εκτος αν πάς στο Ωραιόκαστρο στο ''Δια χειρός Αρέτου'' και προλάβεις τίποτα,αν και από όσο μου λέει η φίλη μου νέκρα η κατάσταση!
Τι λες τώρα!
Αποκλείεται καπου αλλού θα ανοιξε εκτος νικοπολης
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ρε συ εγώ έφερα ψάρια και δεν τα έτρωγε.κι έκατσε και μπροστά κι αγρίευε τις άλλες να μην πάνε να φάνε!Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 01:09
Ειχα βαλει κονσερβα τονο σε ενα γατι, τη μυρισε, και γυρισε και με κοιταξε με αηδια!
στην Τούμπα ίσως ή στο κέντρο!bluerose έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 01:09κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 01:01Προπαραμονη του 15Αυγουστου;;
(το καφέ,γιατί το ζαχαροπλαστείο έκλεισε)
Τι λες τώρα!
Αποκλείεται καπου αλλού θα ανοιξε εκτος νικοπολης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Παρήγγειλα απο την «Θεσσαλία» και μου έφερε σε μισή ωρα την παραγγελία στο σπίτι ενας περίεργος καπως σαν αραβοτέτοιος ή σαν μαυριδερός καυκάσιος/γεωργιανός.
Εβγαλα την κάρτα να πληρώσω. Το άτομο μπερδεύτηκε, σάστισε και δεν ήξερε να δουλεύει το μηχανάκι για την πληρωμή.
Δεν μιλούσε ελληνικά. Κάτι λίγες λέξεις απο εδω και απο εκεί.
Τηλεφωνούσε κάπου και μιλούσε σε γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Δεν ηταν αραβικά ουτε γεωργιανά/αρμενικά. Υπέθεσα οτι ζητούσε οδηγίες για να δουλέψει το μηχανάκι της κάρτας.
Πέρασε πεντάλεπτο με τον τύπο να συνεννοείται στο τηλέφωνο αλλά κάθε φορά που πέρναγε η πιστωτική κάρτα έδειχνε το μηχανάκι κάτι περίεργες ενδείξεις στα ελληνικά και μου τις έδειχνε για να κάνω κάτι
- αλλά λόγο τιμής ουτε εγω καταλάβαινα τι ηλίθιες οδηγίες έδινε το μηχανάκι. 

Κάποτε μετα απο δεκάλεπτο μου
ηρθε έμπνευση και αντι να διαβάζω τις βλακείες στα ελληνικά, άλλαξα γλώσσα στο μηχανάκι και τα διάβασα στα αγγλικά.
Τουλάχιστον στα αγγλικά έβγαζαν νόημα οι οδηγίες και ετσι πληρώθηκε ο λογαριασμός.
Του έδωσα και €1 για φιλοδώρημα και έφυγε.
Μετά την ωρα που τρώγαμε μου κόπηκε προς στιγμήν η όρεξη.....σκέφτηκα υποψιάστικα .....λες να είναι κόλπο οτι δεν δουλεύει το μηχάνακι για να δώσει το κωλόπαιδο τα στοιχεία του λογαριασμού και τους κωδικούς της κάρτας στον κολητό του ;
Παράτησα το φαγητό. Τηλεφώνησα στην Τράπεζα και τους ειδοποίησα να παρακολοθούν την κίνηση του λογαριασμού για «περίεργες» χρεώσεις.
Μετά συνέχισα το φαγητό. που όπως πάντα απο «την Θεσσαλία» ειναι καλομαγειρεμένα γευστικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.
Εβγαλα την κάρτα να πληρώσω. Το άτομο μπερδεύτηκε, σάστισε και δεν ήξερε να δουλεύει το μηχανάκι για την πληρωμή.
Τηλεφωνούσε κάπου και μιλούσε σε γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Δεν ηταν αραβικά ουτε γεωργιανά/αρμενικά. Υπέθεσα οτι ζητούσε οδηγίες για να δουλέψει το μηχανάκι της κάρτας.
Πέρασε πεντάλεπτο με τον τύπο να συνεννοείται στο τηλέφωνο αλλά κάθε φορά που πέρναγε η πιστωτική κάρτα έδειχνε το μηχανάκι κάτι περίεργες ενδείξεις στα ελληνικά και μου τις έδειχνε για να κάνω κάτι

Κάποτε μετα απο δεκάλεπτο μου

Μετά την ωρα που τρώγαμε μου κόπηκε προς στιγμήν η όρεξη.....σκέφτηκα υποψιάστικα .....λες να είναι κόλπο οτι δεν δουλεύει το μηχάνακι για να δώσει το κωλόπαιδο τα στοιχεία του λογαριασμού και τους κωδικούς της κάρτας στον κολητό του ;
Παράτησα το φαγητό. Τηλεφώνησα στην Τράπεζα και τους ειδοποίησα να παρακολοθούν την κίνηση του λογαριασμού για «περίεργες» χρεώσεις.
Μετά συνέχισα το φαγητό. που όπως πάντα απο «την Θεσσαλία» ειναι καλομαγειρεμένα γευστικά πιάτα ελληνικής κουζίνας.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: ↑14 Αύγ 2018, 01:22Παρήγγειλα απο την «Θεσσαλία» και μου έφερε σε μισή ωρα την παραγγελία στο σπίτι ενας περίεργος καπως σαν αραβοτέτοιος ή σαν μαυριδερός καυκάσιος/γεωργιανός.
Πέρασε πεντάλεπτο με τον τύπο να συνεννοείται στο τηλέφωνο αλλά κάθε φορά που πέρναγε η πιστωτική κάρτα έδειχνε το μηχανάκι κάτι περίεργες ενδείξεις στα ελληνικά και μου τις έδειχνε για να κάνω κάτι- αλλά λόγο τιμής ουτε εγω καταλάβαινα τι ηλίθιες οδηγίες έδινε το μηχανάκι.
Κάποτε μετα απο δεκάλεπτο μουηρθε έμπνευση και αντι να διαβάζω τις βλακείες στα ελληνικά, άλλαξα γλώσσα στο μηχανάκι και τα διάβασα στα αγγλικά.
Τουλάχιστον στα αγγλικά έβγαζαν νόημα οι οδηγίες και ετσι πληρώθηκε ο λογαριασμός.
Καλά σκεφτηκες
Αλλα επρεπε να κρυψεις το πιν
Πράσινο. Καρτα. Πιν. Πράσινο. Αφαιρεις καρτα.
Με κοκκινο σβηνεις τυχον λαθη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλόκοτες ή ιστορίες τρόμου που έχετε ζήσει
από Πρετεντέρης » 29 Ιουν 2024, 15:06 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
02 Ιούλ 2024, 23:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ζώδιο και Villain ταινίας τρόμου
από Otto Weininger » 04 Οκτ 2023, 13:52 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 41 Απαντήσεις
- 1074 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
06 Οκτ 2023, 11:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καθημερινές ιστορίες σοσιαλισμού
από Unique » 30 Οκτ 2023, 11:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Οκτ 2023, 11:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ιστορίες σας από τον ελληνικό συντονισμό
από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 16 Ιαν 2025, 15:37 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 16 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
16 Ιαν 2025, 21:23
-