Πληγές στο πέος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πληγές στο πέος.
Καλό θα είναι να αποφύγει τις μαλακίες. Λύσεις υπάρχουν..

SpoilerShow

- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Δεν πρέπει να νιωθεις ντροπή στο γιατρό. Οι γιατροί εχουν δει και χειροτερα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 18:52Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
Έριξα μια σκληρή μαλακια και εχυσα καυτό καυτό σπέρμα μέχρι που μάτωσα.
Τώρα η φλούδα είναι με κάτι πληγές σαν χαρακιές μέσα από τη φλούδα.
Ντρέπομαι να πάω σε γιατρό γιατί θα καταλάβει ότι την έπαιζα μανιωδώς.
Θέλω να μου περάσει γιατί τσούζει. Κάνω μπάνιο και δε σταματά να πονά.
Να βάλω πούδρα; Τι άλλο να βάλω; Τι να κάνω;
Πρεπει να πας επειγοντως σε ουρολογο για να μη παθεις τιποτα χειροτερο, ακομα και τωρα στο πλησιεστερο δημοσιο νοσοκομειο αν μενεις ή ζεις κοντα σε αστικη περιοχη, αν λες αληθεια βεβαια οτι σου συμβαινει η ανωτερω φαση που περιγραφεις.
Αν δε λες αλήθεια και απλα τρολαρεις , εισαι ενας κοινος βλαξ που πρεπει να φας και μπαν γιατι με θεματα υγειας δε τρολαρουμε ουτε πλακα κανουμε.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τι ειναι τουτο? Χωνι για λάδι?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
το ατενσιογορι ατενσιογορίζει 

3 εχει ο μηνας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να το βουτήξεις μέσα σε μέλι και να κοιμηθείς με ανοιχτό παράθυρο. Τα διάφορα έντομα που θα έρθουν, θα φάνε τα σκοτωμένα κύτταρα και έτσι θα θεραπευτείς.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 18:52Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
don't speak έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 23:27είχε να την παίξει κανά μήνα έγραφε στην παράθεση,seems NNN
μπήκε Δεκέμβρης, DDD,
να τα αποτελέσματα,το έκαψε το εργαλείο
Ναι αυτο λεω αν ηταν ΝΝΝ θα το χε καψει την 1η του μηναdon't speak έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 23:27είχε να την παίξει κανά μήνα έγραφε στην παράθεση,seems NNN
μπήκε Δεκέμβρης, DDD,
να τα αποτελέσματα,το έκαψε το εργαλείο
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Εγώ συχνά μετά από ολονύχτιο μαραθώνιο τσόντας έχω ενοχλήσεις και κοκκινίλα. Μην το αγγίζεις για λίγες μέρες.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 18:52Είχα πολύ καιρό να την παίξω. Περίπου μήνα.
Αν δε σου περάσει, ή ρίξε τα μούτρα σου και πήγαινε σε γιατρό ή μην ξαναχύσεις ποτέ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί ντρέπεσαι.
Εχεις κανει χοντρη μαλακια.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 18:57Δεν τρολαρω ρε μποτάκιαέργο_μακέτο έγραψε: ↑03 Δεκ 2022, 18:56Αν τρολλάρεις είσαι απλά μαλάκας.
Αν μιλάς σοβαρά, πήγαινε σε ένα ανδρολόγο ρε μαλάκα, τι ψάχνεις να βρείς εδώ.
Είναι διαχειρισιμο προς το παρόν δεν θα γίνω ρεζίλι σε άντρα γιατρό για μια χοντρή μαλακια
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αχιλλέας Πέος: Μόνο ο Σταθμάχρης ευθύνεται.
από Kauldron » 31 Μαρ 2025, 20:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
31 Μαρ 2025, 21:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αδικια.Σ αυτη την μουτσουνα εδωσε η φυση το μεγαλυτερο πεος στον κοσμο?
από Μαδουραίος » 28 Αύγ 2024, 08:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 56 Απαντήσεις
- 1664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
28 Αύγ 2024, 15:33
-