Αντισημτισμός
Re: Αντισημτισμός
Έχω την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι δεν τους μισούσαν, η θρησκεία τους μισούσε, αν κι υπήρξαν προβλήματα στην παγανιστική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με τους Εβραίους όχι μόνο δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως το Μεσαίωνα αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο όπως με τους χριστιανούς.
-
Τι είναι αυτά που λες!τίποτα έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 20:04Έχω την εντύπωση ότι οι Ευρωπαίοι δεν τους μισούσαν, η θρησκεία τους μισούσε, αν κι υπήρξαν προβλήματα στην παγανιστική Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με τους Εβραίους όχι μόνο δεν ήταν τόσο μεγάλα όπως το Μεσαίωνα αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν ήταν τόσο μεγάλο όπως με τους χριστιανούς.
Οι Ρωμαίοι, με τρόπο ανάλογο με τους παγανιστές Ναζί, μακελεψαν τους Εβραίους.
-
Ο ισλαμισμός είναι νομικό σύστημα.
Οι μη μουλσουμανοι είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες σε ένα ισλαμικό κράτος. Αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο και αδιαπραγματευτο από τον Ισλαμικό νόμο.
Η θέση ενός Εβραίου ως πολίτη 2ης κατηγορίας ήταν δεδομένη κάθε στιγμη.
Επιπλέον, οι Εβραίοι είναι Σημίτες, και ως χαρακτήρες είναι πιθανόν πιο κατανοητοί στους Άραβες, Βερβερους, Πέρσες κλπ από ότι στους Ολλανδούς ή τους πρώην Βίκινγκ για παράδειγμα.
Οι μη μουλσουμανοι είναι δεύτερης κατηγορίας πολίτες σε ένα ισλαμικό κράτος. Αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο και αδιαπραγματευτο από τον Ισλαμικό νόμο.
Επιπλέον, οι Εβραίοι είναι Σημίτες, και ως χαρακτήρες είναι πιθανόν πιο κατανοητοί στους Άραβες, Βερβερους, Πέρσες κλπ από ότι στους Ολλανδούς ή τους πρώην Βίκινγκ για παράδειγμα.
Ωραίο nickname, τύπε.metarrythmistis έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 21:39Ο ισλαμισμός είναι νομικό σύστημα.
Είσαι και σε κάποιο hip hop συγκρότημα εκτός από ανθρωπολόγος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Δεν το έχω κατοχυρωμένο. Αν θέλεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ελεύθερα.Feindflug έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 21:48Ωραίο nickname, τύπε.metarrythmistis έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 21:39Ο ισλαμισμός είναι νομικό σύστημα.
Είσαι και σε κάποιο hip hop συγκρότημα εκτός από ανθρωπολόγος;
Και πολύ σωστά έκανες.Χαοτικός έγραψε: ↑27 Αύγ 2023, 18:24Ναι και μένα αυτό με κινητοποίησε να το μοιραστώ εδώ. Δεν ξέρω και πολλά πράγματα γι αυτό.

Είναι καλό, ειδικά για θέματα που μας ενδιαφέρουν (και που επιθυμούμε ίσως να εκφέρουμε άποψη), να μαθαίνουμε όσα περισσότερα μπορούμε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Όχι. Είμαι ελεύθερο πνεύμα απαλλαγμένο από ηθικές καταστολές, ντροπές και μπιμπίκια.
Να δεις και τη σειρά με την Ευθυμίου ρε παντσέτα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι εσείς ρε δείτε αυτά. Πολύ ωραία είναι. Γεμίζεις πληροφορίες και νιώθεις μια ασφάλεια.
https://www.youtube.com/results?search_ ... E%BC%CE%BF
Γενικά η γνώση φέρνει ασφάλεια. Με τις γνώσεις ξέρεις ότι θα εξαφανιστεί κάποττε το σύμπαν μεν, αλλά πως να το πω; Θα έχεις μάθει ότι δεν πειράζει
https://www.youtube.com/results?search_ ... E%BC%CE%BF
Γενικά η γνώση φέρνει ασφάλεια. Με τις γνώσεις ξέρεις ότι θα εξαφανιστεί κάποττε το σύμπαν μεν, αλλά πως να το πω; Θα έχεις μάθει ότι δεν πειράζει

Κι εγώ. Αν και κυκλοφορούν πάλι.
Κι εσύ πολύ ορθώς έπραξες.

Εντοπίστηκε δυνητικά επικίνδυνη χημική ουσία στα (υποτίθεται) οικολογικά χάρτινα.
(είδες η γνώση & ενημέρωση;

https://www.reader.gr/epistimi/nea-dedo ... ies/528887
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κι εγώ έχω ένα ικανοποιητικό στοκ.

Αν και οι πάγκοι των λαϊκών αγορών ποτέ δεν έπαψαν να τα διαθέτουν.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ναι αλλά δεν έχω γρανίτα