Ναι, αλλά γιατί πληθωρίστηκαν οι μισθοί κυρίως και γιατί μετατρέπεται το χρήμα σε τραπεζικό από μετρητά. Δεν υπάρχουν όμως ημερήσια στοιχεία για να δούμε την αληθινή κατάστασή τους.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 15:17πάντως οι καταθέσεις ταμιευτηρίου μια χαρά αυξάνονται κατόπιν σοβαρέψεως Εθνοσωτηρίου™ Τζιτζιμιτζιχότζιρας, αν και με χαμηλότερο ρυθμό από καταθέσεις όψεως (και «ηλεκτρονικού χρήματος» που λέει κι ο χέλλης), και ως Δεκ '21 είχαν ξεπεράσει το προ κρίσης επίπεδο.
Γιατι ειναι αδειοι 7 στους 10 λογαριασμοι καταθεσεων στην Ελλαδα;
- hellegennes
Re: Γιατι ειναι αδειοι 7 στους 10 λογαριασμοι καταθεσεων στην Ελλαδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Bill Hicks
αυξήθηκαν οι καταθέσεις ταμιευτηρίου επειδή πληθωρίστηκαν οι μισθοί;hellegennes έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 16:50Ναι, αλλά γιατί πληθωρίστηκαν οι μισθοί κυρίως και γιατί μετατρέπεται το χρήμα σε τραπεζικό από μετρητά. Δεν υπάρχουν όμως ημερήσια στοιχεία για να δούμε την αληθινή κατάστασή τους.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 15:17πάντως οι καταθέσεις ταμιευτηρίου μια χαρά αυξάνονται κατόπιν σοβαρέψεως Εθνοσωτηρίου™ Τζιτζιμιτζιχότζιρας, αν και με χαμηλότερο ρυθμό από καταθέσεις όψεως (και «ηλεκτρονικού χρήματος» που λέει κι ο χέλλης), και ως Δεκ '21 είχαν ξεπεράσει το προ κρίσης επίπεδο.

υ.γ. μάλλον ήθελες να πεις «διότι», αλλά σε πήρε η μπάλα τής δημοτικιάς κι εσένα και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς.

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Προφορικός λόγος.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 17:31αυξήθηκαν οι καταθέσεις ταμιευτηρίου επειδή πληθωρίστηκαν οι μισθοί;hellegennes έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 16:50Ναι, αλλά γιατί πληθωρίστηκαν οι μισθοί κυρίως και γιατί μετατρέπεται το χρήμα σε τραπεζικό από μετρητά. Δεν υπάρχουν όμως ημερήσια στοιχεία για να δούμε την αληθινή κατάστασή τους.Bill Hicks έγραψε: ↑29 Νοέμ 2024, 15:17πάντως οι καταθέσεις ταμιευτηρίου μια χαρά αυξάνονται κατόπιν σοβαρέψεως Εθνοσωτηρίου™ Τζιτζιμιτζιχότζιρας, αν και με χαμηλότερο ρυθμό από καταθέσεις όψεως (και «ηλεκτρονικού χρήματος» που λέει κι ο χέλλης), και ως Δεκ '21 είχαν ξεπεράσει το προ κρίσης επίπεδο.
υ.γ. μάλλον ήθελες να πεις «διότι», αλλά σε πήρε η μπάλα τής δημοτικιάς κι εσένα και δυσκολεύεσαι να εκφραστείς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!
από Frappezitis » 03 Αύγ 2024, 18:06 » σε Οικονομία - 101 Απαντήσεις
- 2921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
20 Ιαν 2025, 20:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι Ασιάτες μουσουλμάνοι ειδικά στην Ελλάδα είναι τόσο φιλήσυχοι;
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 31 Μαρ 2025, 14:16 » σε Κοινωνικά θέματα - 72 Απαντήσεις
- 1112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Annibas
01 Απρ 2025, 16:23
-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
12 Φεβ 2024, 19:40
-