Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
πιο γραφικοι και απο καρτποσταλ της σαντορινης . 

Έχω αναφέρει δεκάδες φορές τη διαφορά του όρου "λαού" με τον όρο "πολίτες".hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:46Δεν αποφασίζει τίποτα ο λαός και μην το βάζεις σε εισαγωγικά γιατί γίνεσαι υπεργελοία, μαντάμ Σουσού.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:19Ό,τι αποφασίσει ο "λαός", καλό μου.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:12
Ε τότε ας αφήσουν όλους τους υπόλοιπους στην ησυχία τους,συμφωνείς;
Και τα τυπάκια που βρίσκουν εμένα γελοία, δεν μ' επηρεάζουν καν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χθές ο καραγκιόζης που παριστάνει τον πρωθυπουργό,έκανε καμία νέα πραγματογνωμοσύνη στην ομιλία του;
Είπε ποιος είναι υπεύθυνος,τι κουβαλούσε το τρένο, γιατί έγινε η έκρηξη;
Ή τον είπαν κάποιοι σκάσε βλάκα τα έχεις κάνει μουνι;
Είπε ποιος είναι υπεύθυνος,τι κουβαλούσε το τρένο, γιατί έγινε η έκρηξη;
Ή τον είπαν κάποιοι σκάσε βλάκα τα έχεις κάνει μουνι;
- Otto Weininger
Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 10:24Το μπαζωμα υποτιθεται οτι εγινε για να ανασυρθουν τα βαγονια (στηριξη γερανων κλπ.)
Οταν σωζεις τους επιβατες δεν χρειαζεται μπαζωμα. Αυτο ερχεται μετα και μονο σε περιορισμενο χωρο (εκει που θα μπει ο γερανος και ενας διαδρομος για να περασει) και οχι σε ολο το χωρο του ατυχηματος.
Επίσης, από πότε έγινες ειδικός σε χώρους δυστυχήματος;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
double post
Let them make the first mistake. We make the last move.
Από τότε που υπάρχουν οι τρεις θεσμοθετημένες εξουσίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:02Δηλαδή για το ποιός είναι ένοχος ή ποιός πρέπει τέλος πάντων να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη αποφασίζει ο λαός;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:19Ό,τι αποφασίσει ο "λαός", καλό μου.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:12
Ε τότε ας αφήσουν όλους τους υπόλοιπους στην ησυχία τους,συμφωνείς;
Στη βράση κολλάνε τα σίδερα... και τ' ατσάλια.
Από πότε;
Η νομοθετική, η δικαστική και η εκτελεστική.
Και η πρώτιστη όλων είναι η νομοθετική. Και ναι, αυτοί που νομοθετούν εκλέγονται από τον λαό. Με εισαγωγικά ή χωρίς.
Άλλη ερώτηση;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Τι γράφεις ρε συ,έλεοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:22Από τότε που υπάρχουν οι τρεις θεσμοθετημένες εξουσίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:02Δηλαδή για το ποιός είναι ένοχος ή ποιός πρέπει τέλος πάντων να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη αποφασίζει ο λαός;
Από πότε;
Και η πρώτιστη όλων είναι η νομοθετική. Και ναι, αυτοί που νομοθετούν εκλέγονται από τον λαό. Με εισαγωγικά ή χωρίς.
Άλλη ερώτηση;
Δηλαδή νόμοι δεν υπάρχουν σήμερα;
Πρέπει να βγει κάποιος να νομοθέτησει εκ νέου για να πάνε στην δικαιοσύνη αυτοί που ευθύνονται είτε για την δολοφονία είτε για την συγκάλυψη;
Βγες στα ίσια ρε και πες δεν με νοιάζει τι έγινε,το κόμμα να είναι καλά
Τόσο δύσκολο είναι;
Ντρέπεσαι;
- hellegennes
Ποια διαφορά, βρε κακομοίρα; Την εμμονική φοβία σου απέναντι στην λέξη, που της προσδίδεις ανύπαρκτα χαρακτηριστικά;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:14Έχω αναφέρει δεκάδες φορές τη διαφορά του όρου "λαού" με τον όρο "πολίτες".hellegennes έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 11:46Δεν αποφασίζει τίποτα ο λαός και μην το βάζεις σε εισαγωγικά γιατί γίνεσαι υπεργελοία, μαντάμ Σουσού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οσο εγινες και εσυ και ο ΓΓ (ειδικα με αυτον τα ειπαμε στο αλλο νημα που εφερε εκεινο το αγγλικο τρακαρισμα που δεν εφερνε στοιχεια και εφερνα μονο εγω για τα αντιθετα απο οτι ελεγε).Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 10:24Το μπαζωμα υποτιθεται οτι εγινε για να ανασυρθουν τα βαγονια (στηριξη γερανων κλπ.)
Οταν σωζεις τους επιβατες δεν χρειαζεται μπαζωμα. Αυτο ερχεται μετα και μονο σε περιορισμενο χωρο (εκει που θα μπει ο γερανος και ενας διαδρομος για να περασει) και οχι σε ολο το χωρο του ατυχηματος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Σωστά, ξεχάσαμε ότι εσύ είσαι αυτός ο ειδικός επειδή πήρες 2 credits αρλουμπολογίας από το πανεπιστήμιο της Μονμάρτης.Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σαφώς και είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να κάνει κάποιος λογική συζήτηση με τους εμμονικούς.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:26Τι γράφεις ρε συ,έλεοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:22Από τότε που υπάρχουν οι τρεις θεσμοθετημένες εξουσίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:02
Δηλαδή για το ποιός είναι ένοχος ή ποιός πρέπει τέλος πάντων να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη αποφασίζει ο λαός;
Από πότε;
Άλλη ερώτηση;
Πρέπει να βγει κάποιος να νομοθέτησει εκ νέου για να πάνε στην δικαιοσύνη αυτοί που ευθύνονται είτε για την δολοφονία είτε για την συγκάλυψη;
Βγες στα ίσια ρε και πες δεν με νοιάζει τι έγινε,το κόμμα να είναι καλά
Τόσο δύσκολο είναι;
Ντρέπεσαι;
Κατά τα άλλα, να ντραπώ ποιους;
Τους κανένες που τσιρίζουν;

Όχι, δεν ντρέπομαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ε ναι, ότι είχε γίνει και με το Μάτι, δεν βλέπω για ποιόν λόγο να είναι διαφορετικά.Ναύτης έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:03Κάθε μέρα που περνάει, τη βλέπω όλο και πιο χλωμή τη νουδού, αποκαλύπτονται σημεία και τέρατα.
Αυτό που ίσως είναι αλλιώς τώρα είναι να υπάρχει κάτι άλλο χοντρό από πίσω ενώ εκεί ήταν ξεκάθαρα προσπάθεια για να μην φανούν υπεύθυνοι και άχρηστοι (δεν ακούστηκε τίποτα για ξυλόλιο μέσα στο δάσος και δεν θα είχε και νόημα κάτι τέτοιο).
Λινκ, για να βάλω ένα τρομπονάκι στον αγαπητό Σιχτίρ Χώκ?George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:29Οσο εγινες και εσυ και ο ΓΓ (ειδικα με αυτον τα ειπαμε στο αλλο νημα που εφερε εκεινο το αγγλικο τρακαρισμα που δεν εφερνε στοιχεια και εφερνα μονο εγω για τα αντιθετα απο οτι ελεγε).Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 10:24
Το μπαζωμα υποτιθεται οτι εγινε για να ανασυρθουν τα βαγονια (στηριξη γερανων κλπ.)

- hellegennes
Και να δούλευε έτσι, οι νόμοι δεν έχουν αναδρομική ισχύ. Η απάντησή της είναι παραληρηματική, δεν βγάζει απολύτως κανένα νόημα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:26Τι γράφεις ρε συ,έλεοςΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:22Από τότε που υπάρχουν οι τρεις θεσμοθετημένες εξουσίες.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:02
Δηλαδή για το ποιός είναι ένοχος ή ποιός πρέπει τέλος πάντων να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη αποφασίζει ο λαός;
Από πότε;
Άλλη ερώτηση;
Όχι, δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό της.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:26Βγες στα ίσια ρε και πες δεν με νοιάζει τι έγινε,το κόμμα να είναι καλά
Τόσο δύσκολο είναι;
Ντρέπεσαι;
Εξάλλου το παίζει ανεξάρτητη, γιατί και καλά είναι γάτα αντί τσομπανόσκυλο που είναι στην πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε τωρα που να θυμαμαι... Ψαξε τα προσφατα νηματα του ΓΓ καπου εκει θα ειναι.Kauldron έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:34Λινκ, για να βάλω ένα τρομπονάκι στον αγαπητό Σιχτίρ Χώκ?George_V έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:29Οσο εγινες και εσυ και ο ΓΓ (ειδικα με αυτον τα ειπαμε στο αλλο νημα που εφερε εκεινο το αγγλικο τρακαρισμα που δεν εφερνε στοιχεια και εφερνα μονο εγω για τα αντιθετα απο οτι ελεγε).Otto Weininger έγραψε: ↑07 Μαρ 2025, 12:20
Μα δεν έγινε σε όλο τον χώρο.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μπάζωμα και τα πολιτικά μπάζα της ΝΔ: Κυβερνητικά στελέχη πίεσαν για το Μπάζωμα.
από Kauldron » 31 Ιαν 2025, 19:06 » σε Εθνικά Θέματα - 98 Απαντήσεις
- 1786 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Μαρ 2025, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιάστηκαν τα ναρκουποβρυχια στον Ειρηνικο
από Ίακχος » 29 Νοέμ 2024, 12:34 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Μαρ 2025, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συντονισμός.
από Exodus » 29 Ιουν 2023, 00:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
29 Ιουν 2023, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΕΜΠΗ: Νέα αποκάλυψη για το μπάζωμα.
από Otto Weininger » 13 Απρ 2024, 20:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
08 Μαρ 2025, 17:52
-