Μπα, δε χρειάζεται πολύ προσπάθεια, απλά να μην εισαι εμμονικος πασχων από TDS χρειάζεται.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑Χθες, 15:19Ωραιες δικαιολογιες βρισκεις παντως ρε μπαγασα. Σ'αυτο σε παραδεχομαι.Scouser έγραψε: ↑Χθες, 13:29Στον πραγματικό κοσμο τωρα, ο Τραμπ δε δίνει δεκάρα για το ποιο φιλελευθερο παρταλι θα κυβερναει τον Καναδά και φυσικά δεν έχει καμία όρεξη να προσαρτησει στις ΗΠΑ μια δεύτερη Commiefornia. Αφού όμως τα χαπατα οι πολιτικοί του αντίπαλοι (εντός και έκρινε συνόρων) τσιμπάνε με κυριολεκτικά οποιαδήποτε provocation πετάξει, γιατί να μη συνεχίσει έτσι να μονοπωλεί την επικαιρότητα;
Καναδάς: Μεγάλος νικητής των εκλογών οι Φιλελεύθεροι
Re: Καναδάς: Μεγάλος νικητής των εκλογών οι Φιλελεύθεροι
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Είναι χαπατα που χάρη σε αυτόν κέρδισαν για 4η φορά;Scouser έγραψε: ↑Χθες, 13:29Στον πραγματικό κοσμο τωρα, ο Τραμπ δε δίνει δεκάρα για το ποιο φιλελευθερο παρταλι θα κυβερναει τον Καναδά και φυσικά δεν έχει καμία όρεξη να προσαρτησει στις ΗΠΑ μια δεύτερη Commiefornia. Αφού όμως τα χαπατα οι πολιτικοί του αντίπαλοι (εντός και έκρινε συνόρων) τσιμπάνε με κυριολεκτικά οποιαδήποτε provocation πετάξει, γιατί να μη συνεχίσει έτσι να μονοπωλεί την επικαιρότητα;

Γενικά δε βγάζει νόημα το post σου.
Ισχυρίζεσαι ότι ο Τραμπ τα περί προσάρτησης καναδα τα λέει μόνο και μόνο για να μονοπωλεί την επικαιρότητα; Μήπως έχεις "TDS" κι εσύ ;

-
Ο συντηρητικός υποψήφιος δεν ταυτιζόταν με τον Τραμπ ούτε πολιτικά ποτέ και μάλιστα το τελευταίο διάστημα έκανε αρκετές αντιτραμπικες δηλώσεις, αλλά παρέμενε με διαφορά ο πιο συγγενής ιδεολογικά με τον Τραμπ. Αυτό ήταν αρκετό να τον καταβαραθρωσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Αρκεσίλαος έγραψε: ↑Χθες, 07:35Παρά ταύτα κι ο συντηρητικός υποψήφιος ήταν κατά του Trump,,,,, άρα δεν μπορεί να συνδυαστεί απόλυτα με τον Trump η εξέλιξη αυτή,, ή να χρεωθεί σε δίκη του αντιδημοφιλια.Libre arbitre έγραψε: ↑Χθες, 07:26Οι φιλελεύθεροι του Κάρνευ (ή του Τρυντό ο οποίος οδηγήθηκε σε παραίτηση) είχαν πέσει μέχρι και στην τρίτη θέση και οι Ρεπουμπλικάνοι προηγούνταν μέχρι και με 30% διαφορά από τους φιλελεύθερους αλλά ο Τραμπας με τις βλακείες του τους ξαναεφερε στην πρώτη θέση. Να'ναι καλά ο άνθρωπος...
Γιατί απομονώνεις την πρώτη πρόταση από την απάντηση μου; Τον Ναβάρρο γιατί τον έστειλε σπίτι του; Κι αυτό τακτική 5Δ; Μην κολλάς σε μια λέξη, έγραψα τι είναι, υπερφύαλος και θρασύς δίχως όριο. Ορίστε ξανά:ST48410 έγραψε: ↑Χθες, 15:16Η εξήγησή μου είναι ότι έτσι έχει μάθει να λειτουργεί πριν μπει στην πολιτική. Να κάνει τέτοιου είδους κινήσεις εντυπωσιασμού για να κλείνει εμπορικές συμφωνίες. Δεν ξέρω αν σαν επιχειρηματίας θεωρείται επιτυχημένος ή όχι. Έχω διαβάσει αντικρουόμενες απόψεις.
Το να τον πω απλά ηλίθιο, μου φαίνεται απλοϊκό και ως εκ τούτου λάθος.
Εξήγησε τότε γιατί βγήκε με πίνακες με νούμερα εντελώς πρόχειρα που κανείς δεν κατάλαβε από πού τα έβγαλαν (προφανώς δεν τα θεωρούσε σημαντικά), αντί να βγει και να πει, ελάτε να κάνουμε διαπραγμάτευση γιατί θέλω να βάλω ταρίφες.
Ακολούθησε συνολική κατάρρευση, έστειλε με τις κλωτσιές τον αρχιτέκτονα των ταριφών (Ναβάρρο) και έβαλε τον μοναδικό, σοβαρό που εμπιστεύονται οι αγορές (Μπέσσεντ) μπας και ηρεμήσουν.
Την ίδια στιγμή τουιτάρει βρισιές μέχρι και για τον επικεφαλής του FED, θεωρώντας ότι θα εντυπωσιάσει το πόπολο του, υποθέτω, γιατί σοβαρός λόγος δεν υπάρχει για να το κάνει αυτό και φυσικά ξανά κλονίζει την εμπιστοσύνη των αγορών.
Υπερφύαλος, θρασύς που προφανώς πιστεύει ότι μετράει το πώς πλασσάρεσαι και τίποτε άλλο.
Εγώ το βλέπω από την άλλη πλευρά. Επειδή ο πλανήτης περνάει μεγάλη παρακμή, ήταν επόμενο να έρθει ένας τέτοιος τύπος. Θα πρέπει να φτάσουμε στον πάτο, να περάσουμε τη δοκιμασία και μετά θα αναγεννηθεί ο αξιόλογος. You know, hard times klp.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑Χθες, 13:31Είναι όμως αυτό ακριβώς που χρειαζόταν ο πλανήτης, την κατάλληλη στιγμή. Κάποια στιγμή θα το καταλάβουν όλοι αυτό.
Εάν κέρδιζε ο συντηρητικός υποψήφιος προφανώς θα ήταν επίδραση της αλλαγής που έχει φέρει ο Τραμπ στον κόσμο.phorumaster έγραψε: ↑Χθες, 18:38Είναι χαπατα που χάρη σε αυτόν κέρδισαν για 4η φορά;Scouser έγραψε: ↑Χθες, 13:29Στον πραγματικό κοσμο τωρα, ο Τραμπ δε δίνει δεκάρα για το ποιο φιλελευθερο παρταλι θα κυβερναει τον Καναδά και φυσικά δεν έχει καμία όρεξη να προσαρτησει στις ΗΠΑ μια δεύτερη Commiefornia. Αφού όμως τα χαπατα οι πολιτικοί του αντίπαλοι (εντός και έκρινε συνόρων) τσιμπάνε με κυριολεκτικά οποιαδήποτε provocation πετάξει, γιατί να μη συνεχίσει έτσι να μονοπωλεί την επικαιρότητα;
Ισχυρίζεσαι ότι ο Τραμπ τα περί προσάρτησης καναδα τα λέει μόνο και μόνο για να μονοπωλεί την επικαιρότητα; Μήπως έχεις "TDS" κι εσύ ;
Τώρα που έχασε, είναι ακόμα μια νίκη του Τραμπ που θα δείξει πόσο έκθετοι πολιτικά είναι οι γουόκ του Φιλελεύθερου κόμματος.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
- Οργισμένος
Ομορφη στοιχειοθετηση και επιχειρηματολογια απο Πατησιωτη και σκαουζερ για τις ενεργειες τραμπα περι καναδα.
Προσπαθουν με πολυ ευστοχο ρηξικελευθο και στιβαρο λογο να αποκαλυψουν τις αληθινες αιτιες και σκεψεις που οδηγησαν τον μεγαλο 5d σκακιστη τραμπα να κανει και να πει ολα αυτα περι καναδα μετα την εκλογη του.
Στο πραγματικο συμπαν βεβαια ο πορτοκαλη πιθηκος ειναι απλως ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.
Ειπαμε, καποιοι, ονοματα δεν λεμε, και να τους βιαζε ο τραμπας , θα τον δικαιολογουσαν, βαφτιζοντας την κωλοτρυπιδα τους ως γκλομπαλιστικη...
Προσπαθουν με πολυ ευστοχο ρηξικελευθο και στιβαρο λογο να αποκαλυψουν τις αληθινες αιτιες και σκεψεις που οδηγησαν τον μεγαλο 5d σκακιστη τραμπα να κανει και να πει ολα αυτα περι καναδα μετα την εκλογη του.
Στο πραγματικο συμπαν βεβαια ο πορτοκαλη πιθηκος ειναι απλως ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ.
Ειπαμε, καποιοι, ονοματα δεν λεμε, και να τους βιαζε ο τραμπας , θα τον δικαιολογουσαν, βαφτιζοντας την κωλοτρυπιδα τους ως γκλομπαλιστικη...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Κοινώς ο scouser μας λέει ότι ο Τραμπ λέει μαλακιες έτσι για να περνάει η ώρα.
Οκ το πήραμε πρέφα ότι τον Ντόναλντ δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά και εμείς και οι Καναδόι
Οκ το πήραμε πρέφα ότι τον Ντόναλντ δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα σοβαρά και εμείς και οι Καναδόι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- hellegennes
Ή λόγω παραίτησης του ανίκανου γόνου.Green Dragon έγραψε: ↑Χθες, 07:48Εντάξει, η μεταβολή στις δημοσκοπήσεις ήταν δραματική. Λόγω Τραμπ έγινε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
τοσο το χειροτερο για τον Καναδα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Λίμπεραλ 169
Συντηρητικοί 144
Μπλοκ Κεμπέκ (κεντροαριστερό/τοπικιστικο) 22
NDP (αριστερό) 7
Πράσινοι 1
Ο απαιτούμενος αριθμός εδρών είναι 172 για τον σχηματισμό κυβέρνησης οπότε μάλλον δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση εάν δεν γίνει κάποια αλλαγή στα τελικά αποτελέσματα. Πιθανότατα θα σχηματιστεί κυβέρνηση Λιμπεραλ-NDP, η συγκυβέρνηση με το Μπλοκ Κεμπέκ είναι πιο ακανθωδης εναλλακτική επειδή έχει απαιτήσεις για περισσότερες τοπικές αυτονομίες και προνόμια.
Συντηρητικοί 144
Μπλοκ Κεμπέκ (κεντροαριστερό/τοπικιστικο) 22
NDP (αριστερό) 7
Πράσινοι 1
Ο απαιτούμενος αριθμός εδρών είναι 172 για τον σχηματισμό κυβέρνησης οπότε μάλλον δεν θα υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση εάν δεν γίνει κάποια αλλαγή στα τελικά αποτελέσματα. Πιθανότατα θα σχηματιστεί κυβέρνηση Λιμπεραλ-NDP, η συγκυβέρνηση με το Μπλοκ Κεμπέκ είναι πιο ακανθωδης εναλλακτική επειδή έχει απαιτήσεις για περισσότερες τοπικές αυτονομίες και προνόμια.
- NewModelArmy
Οι συντηρητικοι του Καναδα εντωμεταξυ δεν εχουν και πολυ σχεση με το MAGA κινημα,πιο κοντα στους ρεπουμπλικανους προ λαιλαπας Τραμπ ειναι.Ο πραγματικος MAGA υποψηφιος ηταν ο Maxime Bernier που εφυγε απο τους συνηρητικους γιατι ηταν πολυ...τυροπιταδες και εκανε δικο του κινημα,κατι σαν τον Φαρατζ, και πηρε το φοβερο ποσοστο του 0.7% 

Ας κάνουμε μια προσπάθεια να συνεννοηθούμε. Πιστεύω συμφωνείς ότι ο Τραμπ, παρόλα τα χιλια μυρια του καταλογιζεις, είναι μετρ στον χειρισμό της κοινής γνώμης και των ΜΜΕ, ο καλυτερος παγκοσμίως στην εποχη μας. Οπότε είναι δεδομένο ότι ήξερε πως το ποστ που έκανε για τον Ποιλιεβρ θα έκανε μπακφαιρ εναντίον του "εκλεκτου" του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά δεν τον ενδιέφερε ποιος θα κερδίσει τις εκλογές στον Καναδά, προφανώς γιατί και οι δύο κύριοι υποψήφιοι ήταν εχθρικοί προς αυτόν αλλά και επειδή ο ίδιος έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια στρατηγική έντασης με τον Καναδά, τουλάχιστον προς το παρόν. Πέρα από αυτό, την Αμερική τουλάχιστον τη γνωρίζει πάρα πολύ καλα και με τον Καναδά, ας μη δουλευόμαστε τωρα, κάτι σαν το Βέλγιο με την Ολλανδία είναι. Οπότε προφανώς δεν μπορεί να θεωρεί ρεαλιστική την προοπτική ενσωμάτωσης του Καναδά και ούτε επιθυμητή επίσης, αφού η καναδική κοινωνία είναι εντελώς μολυσμένη από το είδος του παρασιτικου "φιλελευθερισμου" που είναι ο χειρότερος εχθρός του. Οπότε τι μένει; Ποστάρει και λέει αυτά που λέει ως μέρος της γενικότερης πίεσης που θέλει να ασκήσει στους Καναδους. Έχουν προβλήματα με τη διακίνηση ναρκωτικών στα σύνορα, έχουν σοβαρό εμπορικό έλλειμμα, οι Καναδοί χρηματοδοτουν το κοινωνικό τους κράτος εν μέρει χάρη στο τζαμπατζιλικι τους στο ΝΑΤΟ, για όλα αυτά τωρα θα πιεστουν. Ε, σου λέει,αν δεν σας αρέσει η πίεση, join us και τελειώνει εκεί η ιστορία.phorumaster έγραψε: ↑Χθες, 18:38Είναι χαπατα που χάρη σε αυτόν κέρδισαν για 4η φορά;Scouser έγραψε: ↑Χθες, 13:29Στον πραγματικό κοσμο τωρα, ο Τραμπ δε δίνει δεκάρα για το ποιο φιλελευθερο παρταλι θα κυβερναει τον Καναδά και φυσικά δεν έχει καμία όρεξη να προσαρτησει στις ΗΠΑ μια δεύτερη Commiefornia. Αφού όμως τα χαπατα οι πολιτικοί του αντίπαλοι (εντός και έκρινε συνόρων) τσιμπάνε με κυριολεκτικά οποιαδήποτε provocation πετάξει, γιατί να μη συνεχίσει έτσι να μονοπωλεί την επικαιρότητα;

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πολωνία: Ο Τουσκ νικητής των εκλογών
από Philip Mortimer » 16 Οκτ 2023, 16:19 » σε Διεθνής πολιτική - 95 Απαντήσεις
- 2690 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
18 Οκτ 2023, 16:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένα μεγάλος, αντίπαλος οπωσδήποτε αλλά μεγάλος, ομιλεί εκ του τάφου
από Maspoli » 08 Απρ 2024, 11:00 » σε Διεθνής πολιτική - 82 Απαντήσεις
- 2860 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
20 Απρ 2024, 10:23
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
23 Νοέμ 2024, 15:28