Βασικά όχι. Θα μπορούσα να πω ότι αρκεί να κοιτάξεις πώς είναι μοιρασμένοι οι οικονομικοί παράγοντες του τόπου και να συγκρίνεις με την εποχή του συστήματος νδσοκ. Αλλά υπάρχει πιο απλός λόγος: οι επόμενες εκλογές θα είναι με απλή αναλογική. Η πόλωση των τωρινών εκλογών είναι λόγω του σημαντικού διακυβεύματος, αλλα είναι ανεμομαζώματα-διαολοσκορπίσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 11:41Το σίγουρο πάντως είναι ότι το πράγμα πλέον κινείται προς μία ακόμη σύγκρουση πασόκ και νδ.
Ο σύριζα έκλεισε, τόσο ως παρένθεση όσο και ως αμιγές κόμμα.
Καλά ήταν τα φληναφήματα για τα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης και τα δύο κόμματα που με τις πολιτικές τους κατέστρεψαν τη χώρα κλπ κλπ αλλά τώρα που τέλειωσε το παραμύθι, επανερχόμαστε στα φυσικά μας δεδομένα.
Έρχεται η μεταγραφή του αιώνα ;
Re: Έρχεται η μεταγραφή του αιώνα ;
Όπως το 0,60Highlander έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 11:03Μετά από 8 χρόνια και ενώ έχουν γίνει κοσμοϊστορικές πολιτικές αλλαγές στο μεσοδιάστημα.Maspoli έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 11:03Tον έβριζε δηλαδή για να τον εντάξει στο κόμμα του;Highlander έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 11:01Δεν είναι το ίδιο. Ο Τσίπρας δεν έβριζε τον ΓΑΠ για να ενταχθεί στο κόμμα του ελάχιστο καιρό αργότερα.
Πάνος Σκουρλέτης
Απολύτως φυσιολογική κίνηση. Ο Τσίπρας όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές θα κατέβει ως κόμμα εξουσίας και θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά. Το παιχνίδι του διαμαρτυρόμενου κόντρα στους κακούς ξένους και στους εγχώριους καπιταλιστές δεν μπορεί να το παίξει πια. Έγινε το καλό παιδί της Ευρώπης, έλεγξε τα κανάλια της διαπλοκής άρα τώρα πρέπει να δει αν αριστερά του ή δεξιά του υπάρχει μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων. Λογικά θα ψαρέψει στον χώρο του παλαιού ΠΑΣΟΚ για 2 λόγους. Γιατί διοίκηση χώρας/εξουσία και αριστερές κορώνες δεν δένουν εύκολα και κυρίως γιατί οτιδήποτε παίρνει από το κέντρο το στερεί πιθανά από τον μεγάλο του αντίπαλο.
Προβλέπω να περιορίζονται οι άδειες στον Κουφοντίνα, να συλλαμβάνεται και κάνας ξέμπαρκος Ρουβίκωνας για ξεκάρφωμα και να έχουμε εγκεφαλικά εδώ μέσα!
Προβλέπω να περιορίζονται οι άδειες στον Κουφοντίνα, να συλλαμβάνεται και κάνας ξέμπαρκος Ρουβίκωνας για ξεκάρφωμα και να έχουμε εγκεφαλικά εδώ μέσα!
Εσύ με το νήμα αυτό την siemens την καφετέρια την έβγαλες; Κάνα πιστολάκι ίσως;wooded glade έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 10:04Δεν κράξαμε εμείς κανένα Σαμαρά.
Δεν παίρνεις εξηντάλεπτο μ΄αυτό.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- wooded glade
έχω τέτοιαPirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:14Εσύ με το νήμα αυτό την siemens την καφετέρια την έβγαλες; Κάνα πιστολάκι ίσως;wooded glade έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 10:04Δεν κράξαμε εμείς κανένα Σαμαρά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
wooded glade έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:15έχω τέτοιαPirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:14Εσύ με το νήμα αυτό την siemens την καφετέρια την έβγαλες; Κάνα πιστολάκι ίσως;wooded glade έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 10:04
Δεν κράξαμε εμείς κανένα Σαμαρά.
Άρα ακόμα κοτσο σε πιάνουν. Ακομα κι οι (κατα τα λεγόμενά σου) 0,60 πιο κερδισμένοι από εσένα βγαίνουν.
Τελικά οι νεοδημοκράτες είστε πιο κάτω κι από τον γαπ.

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- wooded glade
Έχω γράψει και εναντίον της ΝΔ.Pirate7G έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:18
Άρα ακόμα κοτσο σε πιάνουν. Ακομα κι οι (κατα τα λεγόμενά σου) 0,60 πιο κερδισμένοι από εσένα βγαίνουν.
Τελικά οι νεοδημοκράτες είστε πιο κάτω κι από τον γαπ.
Είμαι σκεπτόμενος γαλάζιος.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αυτο

εχει πλακα παντως οταν τα δυο κομματα που πανε για πρωτια στις εκλογες ανακαλυπτουν οτι οι πασοκοι που παιρνουν μεταγραφη ειναι οι καλοι και αυτοι που πανε στους απεναντι φταινε για τα παντα

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Νομιζειςwooded glade έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 12:23Έχω γράψει και εναντίον της ΝΔ.
Είμαι σκεπτόμενος γαλάζιος.

Αντε καλούς καφέδες υπαλληλάκο
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Otto Weininger
Παπανδρέου:
Από τον Ανένδοτο, στην Αλλαγή και από κει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Από τον Ανένδοτο, στην Αλλαγή και από κει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ΠΌΝΤΙΞ BE LIKE
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Έτοιμο και το προεκλογικό των *λυμμάτων
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
Εμείς τον απαξιώνουμε;Highlander έγραψε: ↑19 Φεβ 2019, 10:09Πόσο γέλιο μου προκαλεί το να απαξιώνει τον Γιώργο Παπανδρέου ο κάθε άσχετος πικραμένος του διαδικτύου.
Από πρωθυπουργός κατάντησε προεκλογική μεταγραφή του σύριζα για να μπει στην Βουλή.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Μακεδονικό, Εθνομηδενιστικη ρητορική, ΓΑΠ κτλ τελικά θα πρέπει σίγουρα να ευχαριστησουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που μας χαρίζει τόσο εύκολη νίκη και βάζει μόνος τα καρφιά στο φέρετρο του.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- Highlander
Ακόμα στην παραμυθα της εύκολης νίκης πιστεύετε εσείς;
Άμα πειστεί και ο ΓΑΠ να έρθει, η Νδ χάνει και την ελάχιστη ελπίδα επικράτησης που είχε. Συν το ότι διαλύεται το ΚΙΝΑΛ που αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο της, και έτσι ακόμη και να έβγαινε πρώτη δε θα είχε με ποιον να συγκυβερνήσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσιογραφική μεταγραφή σε Μαρινάκη
από Maspoli » 28 Μαρ 2024, 09:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης