Κανενα παιχνιδι δεν παιζω.
Εχω διαπιστωσει εδω και πολλα χρονια οτι ο καλυτερος τροπος να αντιμετωπισεις μια ψεκ θεωρια ειναι να την αποδεχτεις σε θεωρητικο επιπεδο ωστε να την αποδομησεις εκ των εσω.
Δεν χωράει αμφιβολία πως είσαι βλάκας.Ασέβαστος έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 09:24εγω ας πουμε, δε βιαζομαι να βγαλω συμπερασμα.Niki έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:27Είστε ανέκδοτο.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 19:05
Τι σόι εκβιασμός είναι αν σκοτώνεις τον όμηρο; Αν ήταν να κάνουν φόνο γιατί να μην σκοτώσουν κατευθείαν την εισαγγελέα;
Ο ένας λέει για μανία , ο άλλος κρίνει με τον τρόπο του μια δημοσίευση που έχει εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Εγώ δεν γράφω ότι έτσι έγιναν τα πράγματα σε αντίθεση με αυτούς που γράφουν με μανία ότι σίγουρα έτσι δεν έγιναν τα πράγματα.
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να φτιάξω σενάρια του ότι π.χ στην αρχή ξεκίνησαν για εκφοβισμό και κάτι πήγε στραβά.
Εγώ απλά γράφω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε να γράφουμε ότι αυτό το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας ή του εκφοβισμού βγαίνει από τον πίνακα.
Γιατί βιάζεστε να το βγάλετε;
Ποιοι είστε ρε παιδιά που γνωρίζετε τα πάντα.
Εγώ τουλάχιστον λέω μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.
Γιατί τόση κάψα;
Όλα είναι πάνω στον πίνακα και θα τα δούμε στην πορεία.
Αυτή η βιασύνη να πούνε κάποιοι ότι σίγουρα δεν είναι εγκληματική ενέργεια που να σχετίζεται με τα Τέμπη μόνο βλακεία είναι.
Με απλά λόγια μην βιάζεστε.
Όλα είναι υπο διερεύνηση.
Μην σας πιάνει η μανία της καταδίωξης.
Απλά πράγματα.
βιαζομαι λιγο να κοροιδεψω οσους βιαζονται να βγαλουν συμπερασμα, πριν βγουν περισσοτερα στοιχεια και πανε κουβα.
γιατι ειναι δεδομενο οτι θα ειπωθουν 100 μαλακιες, και οι 99 θα πανε κουβα.
ο ιδιος φυσικα. νομιζω εχουν βρει δαγκωματιες απο αγρια ζωα, και ειναι γνωστο οτι ο κυριακος γινεται λυκανθρωπος τα βραδια, οπου ναναι θα βγει και εικονα απο γπτ, που θα τον δειχνει με κυνοδοντες.
Βουτυρομπεμπέδες ενωμένοι, ποτέ νικημένοι!Leporello έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 09:31Οχι το αίμα, αλλά το αδρενοχρώμιο. Ισως να αναφέρεις το σενάριο ειρωνικά, αλλά διακινείται εντελώς σοβαρά, όχι γιά τον Μητσοτάκη, αλλά γιά τον Μπιλ Γκαίητς και τον Μπιλ Κλίντον.exiledd έγραψε: ↑17 Φεβ 2025, 21:40Αααααα να γεια σου...
Δεν υπάρχει πιο διαλυτικό στοιχείο σε μια κοινωνία από το:
Anything goes,
Με ξέρεις τι γνωστό ΝΔουλικό είμαι, αλλά τούτοι είναι τόσο malleable τόσο deplorables που λένε και οι Αγγλοσάξωνες, που μπορούν να τους σερβίρουν οτιδήποτε, ότι πχ ο Κούλης, διοργανώνει σατανιστικές τελετές με όργια στο Τατόι ή όπου αλλού, όπου οι συμμετέχοντες επιδίδονται σε αισχρά όργια και στο τέλος αφού βιάσουν ακόμη και βρέφη, τα ψήνουν και τα τρώνε ζωντανά αφού τους πιούνε, τελετουργικά πάλι, το αίμα...
Πόσα χρόνια;SeaHawk έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 09:58Τιποτα δεν θα αποδειξει η νεκροψια
Δεν εχεις καταλαβει οτι το ψεκ κινημα εχει οργανωσει εδω χρονια μια τεραστια καμπανια κατα των ιατροδικαστων ωστε να μην γινονται πιστευτα τα πορισματα τους;
Ενα απο τα θεμελια της ψεκιας ειναι η αμφισβητιση των ιατροδικαστικων πορισματων.
Και δεν φοβάσαι;Green Dragon έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:03
Ή δεν θέλεις να πιστέψεις ότι έχουμε μαφιόζους στην κυβέρνηση γιατί είναι πολύ βαρύ για να το αντέξει το βουτυρένιο, μεταξωτό μυαλό σου.
Όχι γιατί τους είμαι αδιάφορος. Άλλος ένας που γκρινιάζει, nothing to see here.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:08Και δεν φοβάσαι;Green Dragon έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:03
Ή δεν θέλεις να πιστέψεις ότι έχουμε μαφιόζους στην κυβέρνηση γιατί είναι πολύ βαρύ για να το αντέξει το βουτυρένιο, μεταξωτό μυαλό σου.
Δικηγορε, δώσε καμια συμβουλή για το τι μπορεί να πάθει κάποιος, νομικά, αν κατηγορει για δολοφονία άνευ στοιχείων και ασε τα άλματα λογικής.Arisvilla έγραψε: ↑18 Φεβ 2025, 10:10Τα μποτ έχουν έτοιμο το αφήγημα. Αυτοκτονία γιατί είχε θέματα με τους γονείς του. Και η μάνα για να κρύψει τις ευθύνες της μιλά για εγκλημα. Θεωρητικά το ενδεχόμενο αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί. Αλλά να πήγε να αυτοκτονήσει μόνος του στα βουνά και στα λαγκάδια πολύ δύσκολο. Η ιατρικοδικαστική εξέταση λογικά μπορεί να προσδιορίσει το πότε πέθανε και πως. Για το αν ήταν εγκληματική ενέργεια δύσκολα καθώς το πτώμα ήταν σε σήψη. Το οτι βγαίνει πάντως η εισαγγελέας της υπόθεσης των Τεμπών και λεει ευθέως οτι κάποιοι κατ'εντολή κάποιου δολοφήνησαν τον γιο της είναι πάρα πολύ μεγάλο ζήτημα οσο και να προσπαθούν να το υποβαθμίσουν τα μποτ.
Βασίλης Καλογήρου: Η ανάρτηση της μητέρας του μετά την τραγική κατάληξη στην εξαφάνισή του
Υπαινίσσεται ότι ο γιος της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας
https://www.athensvoice.gr/epikairotita ... anisi-tou/
Αλλά εσύ φοράς ακουστικά και δεν ακούς