Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Όχι Δεν Είσαι Μισογύνης !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 21:11

AlienWay έγραψε:
12 Απρ 2022, 20:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Απρ 2022, 20:44
AlienWay έγραψε:
12 Απρ 2022, 18:57

Αυτές το λένε περιμένοντας να προσβληθείς. Δηλαδή από τη μια λένε μισογυνηδες σχεδόν όλους τους άντρες και από την άλλη θέλουν να προσβληθούν κιόλας από τον χαρακτηρισμό.
Βασικά τα συναισθήματα και οι απόψεις μου που έχω για τις γυναίκες αφορούν μόνον τις γυναίκες με τις οποίες έχω (κάθε είδους ) σχέσεις..
Στην εποχή των σόσιαλ, αφορούν όλο τον κόσμο. Τον ενδιαφέρουν αυτά, και σε κρίνουν αυστηρά και καχύποπτα, περιμένοντας στη γωνία και τρίβοντας τα χέρια τους, για την παραμικρή σου, την ταπεινή, παρασπονδία.
Αν δεν έχεις οικονομική ανάγκη όλον αυτόν τον κόσμο, μπορείς να αδιαφορήσεις
Τώρα ...εάν αυτόν τον κόσμο τον έχεις οικονομική ανάγκη ... γίνεσαι λίγο υποκριτής ..για λόγους οικονομικής επιβίωσης ..

Εάν με πληρώνει το ..metoo ή ο Εμίρης του Καταρ ή ο .. Πούτιν ή οι Αμερικάνοι.. ασφαλώς και ΔΕΝ θα διαφωνω με τις απόψεις τους ..

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 12 Απρ 2022, 21:16

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Απρ 2022, 21:11
AlienWay έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Απρ 2022, 20:44

Βασικά τα συναισθήματα και οι απόψεις μου που έχω για τις γυναίκες αφορούν μόνον τις γυναίκες με τις οποίες έχω (κάθε είδους ) σχέσεις..
Στην εποχή των σόσιαλ, αφορούν όλο τον κόσμο. Τον ενδιαφέρουν αυτά, και σε κρίνουν αυστηρά και καχύποπτα, περιμένοντας στη γωνία και τρίβοντας τα χέρια τους, για την παραμικρή σου, την ταπεινή, παρασπονδία.
Τώρα ...εάν αυτόν τον κόσμο τον έχεις οικονομική ανάγκη ... γίνεσαι λίγο υποκριτής ..για λόγους οικονομικής επιβίωσης ..

Εάν με πληρώνει το ..metoo ή ο Εμίρης του Καταρ ή ο .. Πούτιν ή οι Αμερικάνοι.. ασφαλώς και ΔΕΝ θα διαφωνω με τις απόψεις τους ..
Πάνω σε αυτό που λες πατάει η υποκρισία του Χόλιγουντ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 21:23

AlienWay έγραψε:
12 Απρ 2022, 21:16
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
AlienWay έγραψε:

:g030:

Και όποιος διάσημος ηθοποιός ή αθλητής ξ πολιτικός ο οποίος .. πληρώνεται για να εκφράζεται και να έχει απόψεις πολιτικά ορθές και ..αυτός δεν το κάνει ..απλά παραβαίνει τους κανόνες για την επαγγελματική του επιτυχία
Είναι δηλαδή κακός επαγγελματίας

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 12 Απρ 2022, 21:26

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Απρ 2022, 21:23
AlienWay έγραψε:
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:

Και όποιος διάσημος ηθοποιός ή αθλητής ξ πολιτικός ο οποίος .. πληρώνεται για να εκφράζεται και να έχει απόψεις πολιτικά ορθές και ..αυτός δεν το κάνει ..απλά παραβαίνει τους κανόνες για την επαγγελματική του επιτυχία
Αρα είναι επαγγελματίες υποκριτές.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Απρ 2022, 21:32

AlienWay έγραψε:
12 Απρ 2022, 21:26
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
12 Απρ 2022, 21:23
AlienWay έγραψε:

Αρα είναι επαγγελματίες υποκριτές.
:wink

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Απρ 2022, 12:18

Συνεχίζω την αποστολή που μου ανέθεσε ο georgebi.

Άγιος Παντελεήμονας: «Δεν αντέχω άλλο» είπε η δικαστής για τη φρίκη με τα παιδιά που ζούσαν μέσα στις κατσαρίδες
Σε 8 χρόνια καταδικάστηκε η μητέρα - Σοκ στην αίθουσα του δικαστηρίου από τις εικόνες -

Εικόνα

https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... 36IOBij-7Y

Σχόλιο του "όχι, δεν είσαι μισογύνης".
8 χρόνια τσέπωσε η μητέρα που επί έτη βασάvιζε τα παιδιά της, τα εξανάγκαζε να ζούνε σε άθλiες συνθήκες, τσέπωνε 4000 χιλιάρικα διατροφή και φώναζε ότι η σuvεπιμέλεια αυξάνει την ενδοοικογενειακή βia.
Δικό μου σχόλιο: Αυτή η ιστορία με τη συνεπιμέλεια είναι εντυπωσιακή. Σκεφτείτε ότι όταν πέρασε ως νόμος, οι φεμινίστριες σκούζανε ότι πρόκειται για "μεγάλη ήττα". Από πού κι ως πού είναι ήττα να μοιράζεται ένα παιδί χρόνο και με τους δύο γονείς; Θυμάμαι επίσης το χρηματοδοτημένο "κιβωτός" από το Ίδρυμα Ωνάση, όπου εκεί οι τραβεστί και οι τρανσέξουαλ που συμμετείχαν, περιέγραφαν τον νόμο με τα μελανότερα χρώματα.

Δεν πάμε καλά. Πολύς "ποδοσφαιρικός" φανατισμός διέπει το φεμινιστικό κίνημα. :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlienWay την 13 Απρ 2022, 12:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 13 Απρ 2022, 12:25

AlienWay έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:18
Δικό μου σχόλιο: Αυτή η ιστορία με τη συνεπιμέλεια είναι εντυπωσιακή. Σκεφτείτε ότι όταν πέρασε ως νόμος, οι φεμινίστριες σκούζανε ότι πρόκειται για "μεγάλη ήττα". Από πού κι ως πού είναι ήττα να μοιράζεται ένα παιδί χρόνο και με τους δύο γονείς; Θυμάμαι επίσης το χρηματοδοτημένο "κιβωτός" από το Υδρημα Ωνάση, όπου εκεί οι τραβεστί και οι τρανσέξουαλ που συμμετείχαν περιέγραφαν τον νόμο με τα μελανότερα χρώματα.

Δεν πάμε καλά. Πολύς "ποδοσφαιρικός" φανατισμός διέπει το φεμινιστικό κίνημα. :011:
Καλά αυτά είναι πίπες, Το take τους ήταν ότι προφανώς και όλοι οι πατεράδες είναι abusive και ότι ο νόμος παρέχει δικαιώματα σε abusers και παρόμοιες τέτοιες μαλακίες. Γενικά το φεμινιστικό κίνημα έχει κάνει σε πολλά θέματα depart από την πραγματικότητα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Απρ 2022, 12:35

klg έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:25
AlienWay έγραψε:
Δικό μου σχόλιο: Αυτή η ιστορία με τη συνεπιμέλεια είναι εντυπωσιακή. Σκεφτείτε ότι όταν πέρασε ως νόμος, οι φεμινίστριες σκούζανε ότι πρόκειται για "μεγάλη ήττα". Από πού κι ως πού είναι ήττα να μοιράζεται ένα παιδί χρόνο και με τους δύο γονείς; Θυμάμαι επίσης το χρηματοδοτημένο "κιβωτός" από το Υδρημα Ωνάση, όπου εκεί οι τραβεστί και οι τρανσέξουαλ που συμμετείχαν περιέγραφαν τον νόμο με τα μελανότερα χρώματα.

Καλά αυτά είναι πίπες, Το take τους ήταν ότι προφανώς και όλοι οι πατεράδες είναι abusive και ότι ο νόμος παρέχει δικαιώματα σε abusers και παρόμοιες τέτοιες μαλακίες. Γενικά το φεμινιστικό κίνημα έχει κάνει σε πολλά θέματα depart από την πραγματικότητα.
Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο. Στις ΗΠΑ οι οργανώσεις που αγωνίζονται για αντρικά και πατρικά δικαιώματα, ονομάζονται MRA. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά με τις διεκδικήσεις τους, πάντως υφίστανται μεγάλο πόλεμο από την αριστερά, η οποία τους παρουσιάζει σαν "νεοναζί".

Επειδή κάποιοι αντίστοιχοι σύλλογοι υπήρξαν κι εδώ και αγωνίστηκαν για τη συνεπιμέλεια, θεωρήθηκε "ήττα" το γεγονός ότι δόθηκαν δικαιώματα σε άντρες που σύμφωνα με τις φεμεν είναι "νεοναζί".

Τουτέστιν, οποιοσδήποτε σύλλογος συσταθεί για να διεκδικήσει αντρικά δικαιώματα, παίρνει εκ των προτέρων το χρίσμα του "νεοναζί".
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 13 Απρ 2022, 12:40

AlienWay έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:35
klg έγραψε:
AlienWay έγραψε:

Υπάρχει και ένα άλλο στοιχείο. Στις ΗΠΑ οι οργανώσεις που αγωνίζονται για αντρικά και πατρικά δικαιώματα, ονομάζονται MRA. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα σχετικά με τις διεκδικήσεις τους, πάντως υφίστανται μεγάλο πόλεμο από την αριστερά, η οποία τους παρουσιάζει σαν "νεοναζί".

Επειδή κάποιοι αντίστοιχοι σύλλογοι υπήρξαν κι εδώ και αγωνίστηκαν για τη συνεπιμέλεια, θεωρήθηκε "ήττα" το γεγονός ότι δόθηκαν δικαιώματα σε άντρες που σύμφωνα με τις φεμεν είναι "νεοναζί".

Τουτέστιν, οποιοσδήποτε σύλλογος συσταθεί για να διεκδικήσει αντρικά δικαιώματα, παίρνει εκ των προτέρων το χρίσμα του "νεοναζί".
Bro, κανείς δίνει δεκάρα τσακιστή άμα είσαι white male στο δυτικό κόσμο. Προφανώς και θα τους κάνουν label ως νεοναζί, white supremacists, whatever. Η αριστερά έχει καταντήσει στην Αμερική ένα cesspool από καθυστερημένα μόγγολα, που δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κατηγορική διαφορά μεταξύ εσένα και του "white male στο δυτικό κόσμο".
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Απρ 2022, 12:42

klg έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:40
AlienWay έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:35
klg έγραψε:

Bro, κανείς δίνει δεκάρα τσακιστή άμα είσαι white male στο δυτικό κόσμο. Προφανώς και θα τους κάνουν label ως νεοναζί, white supremacists, whatever. Η αριστερά έχει καταντήσει στην Αμερική ένα cesspool από καθυστερημένα μόγγολα, που δεν αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κατηγορική διαφορά μεταξύ εσένα και του "white male στο δυτικό κόσμο".
Το βλέπω στο tiktok ποια είναι η αμερικάνικη αριστερά (που προσπαθούν οι Ακρίτες να την εισάγουν κι εδώ, πανάθεμά τες :lol: ) . Αριστερά με twerking και με Onlyfans
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 13 Απρ 2022, 12:44

Αχ Ελενίτσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 13 Απρ 2022, 14:16

Gherschaagk έγραψε:
13 Απρ 2022, 12:44
Αχ Ελενίτσα.
Ποια είναι η Ελενίτσα; :D

Α, τώρα κατάλαβα. Η Ακρίτα. Είχα ξεχάσει το μικρό της.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Απρ 2022, 14:35

AlienWay έγραψε:
Συνεχίζω την αποστολή που μου ανέθεσε ο georgebi.
:smt023

Βρήκα χακιά :8) και εχω πρόσβαση στην αρχική τους σελίδα ξανά :g030:

(περίεργο πάντως, γιατί από android δεν απαιτεί εγγραφή το facebook......μόνο σε windows και ανεξαρτήτως browser :smt017 )

Εικόνα
https://www.ladylike.gr/life/swsw-papad ... kakistrws/

Μια ωδή στη Σωσώ Παπαδήμα από τα Εγκλήματα γιατί έτσι της αξίζει.

Η απόλυτη σκηνή. Αφού πετάξει φόλα στα σκυλιά της γειτονιάς :o

Πώς θα πάει το παιδί στο σχολείο χωρίς τα απαραίτητα;Σφεντόνα, νεροπίστολο, κροτίδες, αμπούλες βρώμας, φαγουρόσκονη. :o

Σκάει τα λάστιχα του γείτονα και αποκαλεί αλογόμυγα την Πέπη. :o

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Απρ 2022, 17:27

Εικόνα

ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ

Εικόνα

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -arabatzi/
Εικόνα

Όλοι,όλες και ολ@ είμαστε με την Αραμπατζή της Νέας Δημοκρατίας :g030:

ή μήπως οχι; :p2:

Εικόνα
Εικόνα
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 13 Απρ 2022, 17:30

ΕικόναΕικόνα

SpoilerShow

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών