Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;stavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:24
Αν η κοπέλα είχε πρόβλημα με την τεστοστερόνη δεν θα μιλούσε στη συνέχεια για γυναίκες με κόλπο και χωρίς κόλπο, καθώς τέτοιες γυναίκες υπάρχουν καί στις δύο περιπτώσεις.
Το σχόλιο της κοπέλας ήταν ρατσιστικό ακριβώς επειδή δεν βγάζει νόημα μακριά από το ρατσιστικό πλαίσιο.
Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
- Otto Weininger
Re: Κινδυνεύει με αποβολή από το πανεπιστήμιο επειδή επικαλέστηκε τη βιολογία!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Επέτρεψε μου να σου μεταφράσω από την σταβμαναρική καθώς την καταλαβαίνω άσχετα αν διαφωνώ μαζί της.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;

Για αρχή γυναίκες υπάρχουν και με κόλπο και με πέος. Αυτό είναι το δεδομένο #1.
Το να πεις ότι μία γυναίκα με πέος δεν είναι γυναίκα είναι ρατσισμός. Δεδομένο #2.
Πάμε τώρα στο συμπέρασμα. Αν η κοπέλα ενδιαφερόταν πραγματικά για τις αδικίες στον αθλητισμό θα περιοριζόταν αποκλειστικά και μόνο σε σχόλια περί ορμονών, επιδόσεων, κατηγοριών κλπ. Από την στιγμή όμως που η κοπέλα έκανε αναφορά σε κόλπους αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της που ήταν να επιτεθεί ρατσιστικά στις γυναίκες με πέος.

- Otto Weininger
break έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:13Επέτρεψε μου να σου μεταφράσω από την σταβμαναρική καθώς την καταλαβαίνω άσχετα αν διαφωνώ μαζί της.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;
Το να πεις ότι μία γυναίκα με πέος δεν είναι γυναίκα είναι ρατσισμός. Δεδομένο #2.
Πάμε τώρα στο συμπέρασμα. Αν η κοπέλα ενδιαφερόταν πραγματικά για τις αδικίες στον αθλητισμό θα περιοριζόταν αποκλειστικά και μόνο σε σχόλια περί ορμονών, επιδόσεων, κατηγοριών κλπ. Από την στιγμή όμως που η κοπέλα έκανε αναφορά σε κόλπους αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της που ήταν να επιτεθεί ρατσιστικά στις γυναίκες με πέος.

Let them make the first mistake. We make the last move.
-
μάλιστα, τώρα βγάζει πολύ νόημαbreak έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:13Επέτρεψε μου να σου μεταφράσω από την σταβμαναρική καθώς την καταλαβαίνω άσχετα αν διαφωνώ μαζί της.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;

πραγματικά δεν βρίσκω καμία διαφορά ανάμεσα στις σταβρομανούρικες παπαριές και στις παπαριές περί κοίλης γης ή επίπεδης γης. Γιατί να μην ορίσουμε και δια νόμου ότι η γη είναι επίπεδη? Εξάλλου τι είναι επίπεδο και πως ορίζεται? Η καμπυλότητα της γης είναι αρκούντως μεγάλη ώστε τοπικά να την αντιλαμβανόμαστε σε κάθε σημείο της ως επίπεδο άρα μια σειρά επιπέδων είναι επίπεδο όπως και ένα τσουτσούνι που κρέμεται μπορεί να ανήκει σε γυναίκαbreak έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:13Επέτρεψε μου να σου μεταφράσω από την σταβμαναρική καθώς την καταλαβαίνω άσχετα αν διαφωνώ μαζί της.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
γιατί κάποιος που πιστεύει ότι είναι γυναίκα ή άντρας ενώ δεν είναι, είναι σχιζοφρενής. Είναι ακριβώς η ίδια κατάστασηstavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:28Οι σχιζοφρενείς είναι απλά σχιζοφρενείς. Υπάρχουν ολόκληρα επιστημονικά συνέδρια στα οποία μελετώνται, συζητιούνται, αποφασίζονται οι ψυχικές ασθένειες.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 18:22αυτό ισχύει και για τους σχιζοφρενείς πχ; δηλαδή πρέπει να διεκδικήσει αυτός που αυτοπροσδιορίζεται ως ο Μέγας Ναπολέων τα δικαιώματά του να διοικεί τη Γαλλία και να εκστρατεύει προς ανατολή; τα ανθρώπινα δικαιώματά του του παρέχουν την ασφάλεια να μην είναι όπως οι άλλοι έμαθαν ή θέλουν να τον αποκαλούν (τρελό). διεκδικεί κι αυτός τη φυσιολογικότητα να του συμπεριφερόμαστε σαν να ήταν ο πρώτος ύπατος.stavmanr έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 17:27
Ως τώρα η απάντηση που δίνονταν είναι "είσαι ό,τι σε δηλώσουν".
Πχ. αν η κοινωνία σου έλεγε "ο Ασέβαστος είναι καθυστερημένος/ψυχασθενής κλπ" ήσουν καθυστερημένος/ψυχασθενής αντίστοιχα ήθελες δεν ήθελες.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα σου παρέχουν την ασφάλεια να μην είσαι όπως οι άλλοι έμαθαν ή θέλουν να σε αποκαλούν. Σου αναγνωρίζεται το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζεσαι και να διεκδικείς τη φυσιολογικότητά σου απέναντι σε κοινωνικές διακρίσεις.
Γράφεις για "κατεστημένα" αλλά δεν βλέπω να διαφοροποιείσαι από τα κατεστημένα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Ο σχιζοφρενής είναι σχιζοφρενής ασχέτως αν νομίζει ότι είναι ο Μ. Ναπολέων ή η Μαρία Κάλας ή και ο Μπάμπης ο Σουγιάς.
Γιατί συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια; Γιατί φέρνεις ως παραδείγματα διαγνωσμένες ψυχικές ασθένειες σε ένα διάλογο για μη τέτοιες περιπτώσεις;
-
Δεν υπάρχει κανένα άθλημα που δεν επιτρέπεται σε γυναίκες να ανταγωνίζονται άντρες. Γίνονται κατά καιρούς ακόμα και αγώνες μποξ με κάνα δυο τρελές που το επιχειρούν, με γνωστά αποτελέσματα. Υπήρξε μάλιστα μια γυναίκα που έπαιξε κικ μπόξινγκ αν θυμάμαι καλά και νίκησε άντρα. Αυτό είναι άσχετο με το τι γίνεται σήμερα με τα τραβέλιαstavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:06Από όσα γνωρίζω η κοπέλα αποβλήθηκε όχι επειδή κάποια αθλήτρια έχασε σε αγώνισμα, αλλά με τρόπο που προκαλεί διακρίσεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 08:59μεχρι εκει δεν υπαρχει προβλημα.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;
το προβλημα που συζηταμε σε τουτο το τοπικ, ειναι οτι μερικοι πηγαν ενα βημα παραπερα, και συμμετεχουν σε μαχητικα (και αλλα) αθληματα ως γυναικες, σπαζοντας στο ξυλο τις αληθινες γυναικες. και μια φοιτητρια που το ειπε αυτο, αποβληθηκε.
Αντίθετα, πολλές γυναίκες επιθυμούν να συναγωνίζονται άντρες, σε πάρα πολλά αθλήματα-αγωνίσματα και δεν τους επιτρέπεται.
Μάλιστα, μέχρι πριν λίγες δεκαετίες δεν επιτρέπονταν καν σε γυναίκες να αγωνίζονται. Η ίδια ιδεολογία που σήμερα δήθεν υπερασπίζεται τον "γυναικείο κόλπο" πριν λίγες δεκαετίες τον έβρισκε υποτιμητικό για τα αγωνίσματα.
https://frapress.gr/2018/11/kathrin-soy ... onodromos/
Αυτό είναι θέμα φορέων και ομοσπονδιών. Δεν μπορείς να βάλεις στο μποξ (για άντρες) έναν βαρέων βαρών και έναν φτερού. Νομίζω δηλαδή γιατί δεν ασχολούμαι. Ας κρίνουν ότι δεν πρέπει να συμμετέχει ένα τέτοιο άτομο που προφανώς και έχει άλλο μυικό σύστημα και άλλες ορμόνες (δεν ξέρω δηλαδή αν οι ορμόνες μένουν ίδιες μετά από κάποια εγχείρηση κλπ). Για το ότι αποβλήθηκε τώρα μία φοιτήτρια έχει να κάνει με το τι είναι κυρίαρχο ιδεολογικά.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 08:59μεχρι εκει δεν υπαρχει προβλημα.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;
το προβλημα που συζηταμε σε τουτο το τοπικ, ειναι οτι μερικοι πηγαν ενα βημα παραπερα, και συμμετεχουν σε μαχητικα (και αλλα) αθληματα ως γυναικες, σπαζοντας στο ξυλο τις αληθινες γυναικες. και μια φοιτητρια που το ειπε αυτο, αποβληθηκε.
αυτα ειναι προβληματα.
Η γνώμη μου είναι ότι είμαστε όλοι σκατάδες και πλασάρουμε μπροστά πάντα όμως, μια βιτρίνα. Αυτό θα το δεις και εδώ στο φόρουμ όπου ένας πραγματικά σκατόψυχος ή έστω χωρίς ενσυναίσθηση και τέλος πάντων προσβλητικός και κακοποιητικός, μπορεί να χαίρει κανονική συμμετοχή ενώ ένας άλλος που έχει ενσυναίσθηση, σέβεται και δείχνει κατανόηση, υποστηρίζει το δίκιο όπου μπορεί, αλλά είναι συναισθηματικός και μπορεί εύκολα να εκραγεί - ως συμπεριφορά εννοώ - να αποκλειστεί. Μια ζωή συμβαίνει αυτό.Το θέμα είναι αν ψάχνεις να επιβεβαιωθείς εσύ μέσω της καταδίκης κάποιου άλλου. Δηλαδή για να νιώσεις εσύ την ασφάλεια του ότι είσαι σωστός και αποδεκτός, να ψάχνεις σώνει και καλά να βρίσκεις παραπτωματίες και να καταγγέλλεις. Να καταγγέλλεις διαρκώς όμως, μια αρρώστια και μια εμμονή δηλαδή. Είναι μεγάλη κουβέντα και αγγίζει και άλλους τομείς. Να, δες ας πούμε πως σκυλιάζουν κάποιοι για το ότι πρέπει να χάσει τη δουλειά του ένας παραπτωματίας για κάτι που έκανε. Ψάχνουν ικανοποίηση με το να πλήττεται ένας άλλος. Μπορεί να το βρίσκεις άσχετο αλλά εγώ το εντάσσω σε κάτι γενικότερο κι όσο μπόρεσα το εξήγησα. Δεν ξέρω αν κατάλαβες το πνεύμα μου.
Για μένα η μαγκιά είναι να είσαι περπατημένος, αληθινός, να νιώθεις, να καταλαβαίνεις τι κρύβεται από πίσω και αναλόγως να μάχεσαι να επιτίθεσαι δηλαδή η να χωράς στην ηθική σου μια συμπεριφορά. να διακρίνεις αν είναι κακία κάτι που βλέπεις και όχι να βασίζεσαι στη βιτρίνα. Σε αυτό δηλαδή που ειπώθηκε κι αν το επιτρέπει ο νόμος κλπ κλπ. Εγώ θα δεχόμουν έναν που έλεγε"παλιόπουστα" ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο αν καταλάβαινα τη θέση του και το πνεύμα του, από έναν άλλο πιο ύπουλο και μουλωχτό που θα πέταγε διακριτικά σχόλια κινούμενα από κακοήθεια μέσα του αλλά που θα φαινόταν "ΟΚ" και "προβλεπόμενα".
Το είπα πιο πάνω. Άμα είναι ας παίξει ποδόσφαιρο μία γυναικεία ομάδα με μία αντρική ή μία παιδική ομάδα με μία ενηλίκων. Αυτό πρέπει να το δουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 08:59Ισχύει, πχ το να θες να πάρεις μέρος σε άρση βαρών και να ανταγωνιζεσαι γυναίκες ενώ έχεις αρχιδιαcombatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 00:41Παπαριές είναι οι αξιώσεις σου να δέχονται όλοι αυτό που θες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιουν 2021, 14:31
δεν υπάρχει τίποτα το υποκειμενικό στο τι είναι άντρας και τι γυναίκα. Αν έχεις τα αναπαραγωγικά σου όργανα εκτός σώματος είσαι άντρας αν τα έχεις εντός είσαι γυναίκα. Έτσι γίνεται η κατηγοριοποίηση. ΓΙα αυτό και έχεις κάποια ζώα που γεννάει το αρσενικό.
Ξέρεις τι είναι υποκειμενικό; Το να λες παπαριές ότι αν μια γυναίκα δεν δέχεται πως ένα τραβέλι είναι πραγματική γυναίκα είναι ρατσίστρια.
Σωστός εδώ. Γι αυτό λέω ότι κάτι τρέχει με αυτούς που κράζουν τους ομοφυλόφιλους και το πάω στην ενδόμυχη ζήλια κλπ. Το φυσιολογικό θα ήταν να χαίρεσαι να υπάρχουν πολλοί αφού θα μειωθεί ο ανταγωνισμός στο ερωτικό-σεξουαλικό κυνήγι και θα έχεις πιο ελεύθερο πεδίο

Με λίγα λόγια γουστάρεις που τιμωρήθηκε έτσι φίλε; Αυτό με νοιάζει πραγματικά και όχι κάτι άλλο. Πες αν θες.stavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:24Μα δεν είναι η αλήθεια αυτή...Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:13η φοιτητρια αποβληθηκε επειδη ειπε..stavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:06
Από όσα γνωρίζω η κοπέλα αποβλήθηκε όχι επειδή κάποια αθλήτρια έχασε σε αγώνισμα, αλλά με τρόπο που προκαλεί διακρίσεις.
Αντίθετα, πολλές γυναίκες επιθυμούν να συναγωνίζονται άντρες, σε πάρα πολλά αθλήματα-αγωνίσματα και δεν τους επιτρέπεται.
Μάλιστα, μέχρι πριν λίγες δεκαετίες δεν επιτρέπονταν καν σε γυναίκες να αγωνίζονται. Η ίδια ιδεολογία που σήμερα δήθεν υπερασπίζεται τον "γυναικείο κόλπο" πριν λίγες δεκαετίες τον έβρισκε υποτιμητικό για τα αγωνίσματα.
https://frapress.gr/2018/11/kathrin-soy ... onodromos/δηλαδη την αληθεια.Σύμφωνα με τη γνώμη της φοιτήτριας της νομικής, η τρανσέξουαλ μποξέρ με 32 χρόνια «τεστοστερόνης στο σύστημά της» θα ήταν γενετικά δυνατότερη από μια μέση γυναίκα, οπότε η συμμετοχή της στον αγώνα θα ήταν άδικη.
Ήδη υπάρχουν "γυναίκες με κόλπο" και τεράστια επίπεδα τεστοστερόνης.
https://www.philenews.com/koinonia/syzi ... cle/695159
Αν η κοπέλα είχε πρόβλημα με την τεστοστερόνη δεν θα μιλούσε στη συνέχεια για γυναίκες με κόλπο και χωρίς κόλπο, καθώς τέτοιες γυναίκες υπάρχουν καί στις δύο περιπτώσεις.
Το σχόλιο της κοπέλας ήταν ρατσιστικό ακριβώς επειδή δεν βγάζει νόημα μακριά από το ρατσιστικό πλαίσιο.
-
σωστός. Πέρα όμως από αυτό και ενώ ναι όποιος θέλει μπορεί ντινεται καρναβάλι και να βγαίνει έξω στον δρόμο, μπορεί να πάρει και ένα χαρτί που από Μπάμπης να λέει Τζούλια χεστήκαμε. Δεν γίνεται όμως να αποβάλλονται φοιτητές γιατί λένε ότι ο μπάμπης δεν είναι πραγματική τζούλια.combatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 12:02Το είπα πιο πάνω. Άμα είναι ας παίξει ποδόσφαιρο μία γυναικεία ομάδα με μία αντρική ή μία παιδική ομάδα με μία ενηλίκων. Αυτό πρέπει να το δουν.Δημοκράτης έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 08:59Ισχύει, πχ το να θες να πάρεις μέρος σε άρση βαρών και να ανταγωνιζεσαι γυναίκες ενώ έχεις αρχιδια
Το πρόβλημα αρχίζει όταν ξαφνικά ρίχνεις πρόστιμα, αποβάλεις κόσμο κτλ γιατί λένε ότι ο γαιδαρος δεν πετάει. Εκεί αρχίζει ο καυγάς.
Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι γυναίκες είναι ΜΟΝΟ όσες έχουν κόλπο.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;stavmanr έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 09:24
Σας έχω για σπουδαγμένους ρε παιδιά. Σε μία πρόταση δυσκολεύεστε;
Δεν είναι αυτονόητο, όταν υπάρχουν ολόκληρες νομοθεσίες κατά της διακρίσεως της έμφυλης ταυτότητας;break έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 11:13Επέτρεψε μου να σου μεταφράσω από την σταβμαναρική καθώς την καταλαβαίνω άσχετα αν διαφωνώ μαζί της.Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 10:49Το ρατσιστικό πλαίσιο είναι ότι οι γυναίκες έχουν κόλπο;
Τώρα τα μαθαίνεις αυτά εσύ;
5-6 εδώ μέσα δίνετε την εντύπωση ότι ζείτε σε απομονωμένο νησί της Καραϊβικής και γράφετε από εκεί στο φόρουμ...
Πολύ σωστά.Πάμε τώρα στο συμπέρασμα. Αν η κοπέλα ενδιαφερόταν πραγματικά για τις αδικίες στον αθλητισμό θα περιοριζόταν αποκλειστικά και μόνο σε σχόλια περί ορμονών, επιδόσεων, κατηγοριών κλπ. Από την στιγμή όμως που η κοπέλα έκανε αναφορά σε κόλπους αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της που ήταν να επιτεθεί ρατσιστικά στις γυναίκες με πέος.
Το σχόλιό της ήταν άκρως ρατσιστικό. Αν ενδιαφέρονταν πράγματι για τον αθλητισμό θα μιλούσε για τα αθλητικά δεδομένα και δεν θα επεκτείνονταν σε διαχωρισμούς των έμφυλων ταυτοτήτων.
Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;
- EKPLIKTIKOS
Μπα, τι να σου πω, ίσως γίνουν μόδα κ οι φουστανέλες αν γίνει αυτό, θα βοηθάει στο χεσιμο στο κάμπινγκ. Όχι ότι πάω κάμπινγκ αλλά λέμεsharp έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:45Αν είναι 80 στους 100 έχεις; Έτσι... for argument's sake, που λένε.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:31Εγώ δεν έχω με αυτά προσωπικάcombatant έγραψε: ↑16 Ιουν 2021, 01:28
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Αινίαν ούτε ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει ο Βαν γκονγκ. Αυτό που ξέρω είναι πως έχουν δικαίωμα να κάνουν κάτι για τη δυσφορία τους και δεν θα τους ορίσεις εσύ τι θα είναι αυτό. Τους καλύπτει σε πρώτη φάση να κυκλοφορούν με ό.τι ρούχα θέλουν καθώς και μία αλλαγή στην ταυτότητά τους από αντρικό σε γυναικείο όνομα. Εσύ τι πρόβλημα έχεις;