Με καμία κυβέρνηση δεν πάει καλά ένα μπουρδέλο. Πλέον δεν έχει λογική να αλλάζουμε μόνο κουρτίνες και πουτάνες, αλλά ίσως να κάνουμε και μια αναδόμηση εκ βάθρων. Εκ βόθρων...το βλέπουμε.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:40Το θέμα είναι διακομματικό, αλλά για ακόμα μια φορά βλέπουμε την ανεπάρκεια των κοινωνικών και προνοιακών δομών αυτού του κωλοκράτους.
Κάτι δεν πάει καλά με αυτό το κράτος.
Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά δεν έχω τζακούζι.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχωΠασιφάη έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:40Εσύ δεν έχεις δερμάτινους καναπέδες, ούτε τζακούζι, για να σου απαντήσω σοβαρά. Επίσης, μην υποτιμάς τη δύναμη του Όρους, στις πολιτικές γνωριμίες, στα φράγκα και στην καπήλευση εκτάσεων από φιρμάνια και χρυσόβουλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:37
με το Εφραίμ δηλαδή τι κακό υπήρχε που τον πήγαν μέχρι και φυλακή και τελικά βγήκε αθώος;
Καλημέρα είπα;
οπότε μπορείς να απαντησιες

Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Ε να πει τα μισά σε εσένα και τα άλλα μισά σε εμέναGeorge_V έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:44Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά δεν έχω τζακούζι.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχω
μη μείνουμε με την απορία
Τι θα γίνει με αυτό το στοίχημα;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 12:06Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν κραδασμοί σε πιο σοβαρά ζητήματα με πολύ μεγαλύτερες επιδοτήσεις και κάπως πρέπει να απορροφηθούν. Οι κραδασμοί όχι οι επιδοτήσεις.
Και σας πάω ό,τι στοίχημα θέτε, ότι αν λήξει το θέμα της Κιβωτού, στα σοβαρά θα υπάρξει απόλυτη μυστικοπάθεια και η προσήκουσα ευαισθητοποιημένη προσέγγιση.
Όποιος θέλει, το βάζει.
Θα το παίξει κάποιος ευαισθητοποιημένος δερβίσης ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το Όρος έχει και τζακούζια και δερμάτινους καναπέδες. Τα έχω δει παλαιότερα σε φωτό και ζήλεψα.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχωΠασιφάη έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:40Εσύ δεν έχεις δερμάτινους καναπέδες, ούτε τζακούζι, για να σου απαντήσω σοβαρά. Επίσης, μην υποτιμάς τη δύναμη του Όρους, στις πολιτικές γνωριμίες, στα φράγκα και στην καπήλευση εκτάσεων από φιρμάνια και χρυσόβουλα.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:37
με το Εφραίμ δηλαδή τι κακό υπήρχε που τον πήγαν μέχρι και φυλακή και τελικά βγήκε αθώος;
Καλημέρα είπα;

Στα υπόλοιπα που ανέφερα; Εκεί, μπορείς να απαντήσεις κι εσύ.

Για όλους έχει ο μπαξές αδέρφια μου, αλήτες ,πουλιάΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:46Ε να πει τα μισά σε εσένα και τα άλλα μισά σε εμέναGeorge_V έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:44Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά δεν έχω τζακούζι.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43
Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχω
μη μείνουμε με την απορία

-
Εαμαεχει καλούς καναπέδες και τζακούζι και το είδες στα κανάλια τότε δικαίως πήγαν μέσα τον Εφραίμ και κακώς τον αθωώσανεΠασιφάη έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:51Το Όρος έχει και τζακούζια και δερμάτινους καναπέδες. Τα έχω δει παλαιότερα σε φωτό και ζήλεψα.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχω
Στα υπόλοιπα που ανέφερα; Εκεί, μπορείς να απαντήσεις κι εσύ.Για όλους έχει ο μπαξές αδέρφια μου, αλήτες ,πουλιάΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:46Ε να πει τα μισά σε εσένα και τα άλλα μισά σε εμένα
μη μείνουμε με την απορία.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Εγώ έχω δερμάτινο τζακούζι. Από καναπέδες τίποτα.George_V έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:44Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά δεν έχω τζακούζι.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43Δερματινους καναπέδες δεν έχω γιατι δεν μαρεσουν, τζακούζι ομως έχω
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και που κάθεσαι? Σε πουφ?Green Dragon έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:57Εγώ έχω δερμάτινο τζακούζι. Από καναπέδες τίποτα.George_V έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:44Εγώ έχω δερματινους καναπέδες αλλά δεν έχω τζακούζι.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ήταν και ωραία η τριάδα τότενες. Πολιτική και εκκλησιαστική. Κάποιοι ίσως θα έπρεπε να είναι πολύ βαθειά στα μπουντρούμια, αλλά τί να κάμεις. Στην Ελλάδα ζεις. Εδώ ξεχάστηκε η Πισπιρίγκου, δεν θα ξεχαστεί η σύμπραξις υψηλά ιστάμενων μοναχοφαγάδων και πολιτικών; Η χώρα των Λωτοφάγων ήταν ανέκαθεν εδώ.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:54Εαμαεχει καλούς καναπέδες και τζακούζι και το είδες στα κανάλια τότε δικαίως πήγαν μέσα τον Εφραίμ και κακώς τον αθωώσανεΠασιφάη έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:51Το Όρος έχει και τζακούζια και δερμάτινους καναπέδες. Τα έχω δει παλαιότερα σε φωτό και ζήλεψα.Δημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:43
Στα υπόλοιπα που ανέφερα; Εκεί, μπορείς να απαντήσεις κι εσύ.Για όλους έχει ο μπαξές αδέρφια μου, αλήτες ,πουλιάΔημοκράτης έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 13:46
Ε να πει τα μισά σε εσένα και τα άλλα μισά σε εμένα
μη μείνουμε με την απορία.
Και εγω αυτο πιστευω. Οτι πολλες πρωτοβουλιες ξεκινανε με καλες προθεσεις απο αυτους που συμβαλουν στην αρχη. Ομως μετα πρεπει να προσλαβουν προσωπικο και να διχειριστουν δυσκολες συνθηκες βλεπε πολυ δυσκολα παιδια επισης.nostromos έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 15:49κοιταξε καποιος που ξεκιναει τετοιο εργο απο το μηδεν δεν σκεφτεται το χρημα ... ετσι και αλλιως η ζωη του ειναι σε κοινη θεα και ειδικα απλος παπας θα ηταν στοχος στο ανωτερο παπαδαριο ... φυσικα οσο μεγαλωνει ενας θεσμος τοσο δυσκολοτερο να τον ελεγξειςrunner έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 15:33Δεν ξέρω αν υπάρχουν αποδείξεις ή όχι για την υπόθεση της Κιβωτού, αλλά ειλικρινά πιστεύετε πως κάτι τέτοιες ΜΚΟ οι οποίες δέχονται και διαχειρίζονται εκατομμύρια ευρώ από δωρεές ή επιχορηγήσεις της ΕΕ και του κράτους, τα κάνουν όλα αυτά από φιλευσπλαχνία και χριστιανική αγάπη;
Εγώ προσωπικά διατηρώ τεράστιες αμφιβολίες.
Και καπου το πραγμα οταν οι δομες μεγαλωνουν και τα ατομα πληθαινουν καπου θα στραβωσει καποτε καποια στιγμη το θεμα.
Επισης εαν υπαρχουν και παιδια απο αλλες κουλτουρες μπορει να βγαζουν ολα τους τα απ[οθημενα καποια στιγμη.
Θελει προσοχη.
Εχετε σκεφτει οτι μπορει να υπαρχουν και κατι αλλοι ανθρωποι, που μπορει να προσεγγιζουν η ακομα και να πληρωνουν για να δημιουργουν καταστασεις σε αλλους ;
Τα παντα μπορει να εχουν συμβει, θελει προσοχη και βεβαια σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι "ο λογος μου απεναντι στον δικο σου".
Οποιος δεν θελει να εχει ντραβαρα καποια μερα απλα δεν μπλεκεται με τετοιες υποθεσεις και αφηνει τα παντα στη μοιρα τους.
Τέλεια! Πάρε το γυφτάκι και πες μας εντυπώσεις!Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 00:46Χιλιες φορες κακοποιημενο γυφτακι παρα κακομαθημενη ελληνιδαJuno έγραψε: ↑21 Νοέμ 2022, 00:20Πάρε ένα κακοποιημένο γυφτάκι στο σπίτι σου να μας δείξεις πώς γίνεται.Υδράργυρος έγραψε: ↑19 Νοέμ 2022, 13:31
Δε σε βλεπω να σταματας να λες... αυτα τα περιεργα παρα τις επανειλημενες εκκλησεις. Ισως η αγιουβερδα να βοηθουσε
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Πάντως ο Αντώνιος γούσταρε και παρά φύσιν να τον παίρνει και να πεοθηλάζει νεαρά μόρια.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Σιγά μην ασχολούνται οι καλομαθημένες ελληνίδες με τους υδράργυρους.
Από προχωκάγκουρες καταπιεσμένους άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το οποίο σημαίνει ότι...Крaсная армия έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 14:39Πάντως ο Αντώνιος γούσταρε και παρά φύσιν να τον παίρνει και να πεοθηλάζει νεαρά μόρια.
Αν υποθέσω ότι θεωρείς αμαρτία κάτι τέτοιο, θα στην πέσει η λοατκι ομάς και οι λεγεώνες των περιφερειακών. Προσοχή.
Βλαμμένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πηγες ;;;Крaсная армия έγραψε: ↑22 Νοέμ 2022, 14:39Πάντως ο Αντώνιος γούσταρε και παρά φύσιν να τον παίρνει και να πεοθηλάζει νεαρά μόρια.
Εχεις αποδειξεις για αυτο που λες ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
17 Νοέμ 2023, 22:29
-
-
Νέα δημοσίευση Καταγγελίες Ισραήλ ότι η Τουρκία στηρίζει τη Χαμας
από Ίακχος » 21 Ιούλ 2024, 23:02 » σε Διεθνής πολιτική - 22 Απαντήσεις
- 584 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
22 Ιούλ 2024, 18:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελίες για «κούφια» πτυχία από απόφοιτους
από Μαδουραίος » 30 Νοέμ 2023, 05:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Νοέμ 2023, 06:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποια χωρα του κοσμου ;
από Frappezitis » 05 Ιούλ 2023, 21:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 601 Προβολές
-