Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Θρύλε μου το μεγαλείο σου!
Να πούμε πως σαν σήμερα, ο Θρύλος μας σήκωσε μια ακόμη κούπα επικρατώντας της ΑΕΚ στον συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου του 2009. 

τι κάβλα ήταν εκείνη...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:40Να πούμε πως σαν σήμερα, ο Θρύλος μας σήκωσε μια ακόμη κούπα επικρατώντας της ΑΕΚ στον συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου του 2009.

- Παλαιοελλαδίτης
Άσε, έβλεπα το ματς σε σπίτι κολλητού αεκτζή. Στο 3-3 από τα νεύρα του πέταξε στον τοίχο μια sprite 1,5 λίτρου.Λεγεών έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:41τι κάβλα ήταν εκείνη...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:40Να πούμε πως σαν σήμερα, ο Θρύλος μας σήκωσε μια ακόμη κούπα επικρατώντας της ΑΕΚ στον συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου του 2009.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ακόμα είναι, πέτρα μου έγινε!Λεγεών έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:41τι κάβλα ήταν εκείνη...Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 14:40Να πούμε πως σαν σήμερα, ο Θρύλος μας σήκωσε μια ακόμη κούπα επικρατώντας της ΑΕΚ στον συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου του 2009.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Να σεβαστεί ο θρύλος την ιστορία του, το ποδόσφαιρο, και να χάσει από την αεκ, για να μην πάρουν το πρωτάθλημα οι σαρλιες και οι φωτηδες.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο Θρύλος πρέπει να σεβαστεί την ιστορία του και να κερδίσει τα 3 εναπομείναντα ματς, με κάθε τρόπο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑02 Μάιος 2023, 15:14Να σεβαστεί ο θρύλος την ιστορία του, το ποδόσφαιρο, και να χάσει από την αεκ, για να μην πάρουν το πρωτάθλημα οι σαρλιες και οι φωτηδες.
Έτσι και αλλιώς ως μη γενόμενο είναι το φετινό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 02 Μάιος 2023, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εντωμεταξύ κλαίγεται ο πρόεδρος επειδή δεν φέρουν ελίτ, και από την άλλη με τα καφριλικια του, τώρα η ουεφα λέει δεν στέλνει κανέναν ελίτ και α. Όλο ρόμπα γινόμαστε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
Σουτ μην τους λέτε την αλήθεια για τους ελίτ διαιτητές και ότι ο Βαγγελας φταίει που δεν έρχονται. Δεν τους έχει ενημερώσει η προπαγάνδα του Χοντρού ακομα....
Εδώ ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι ξένοι ήρθαν λόγο της ίδιας της παράγκας τους ( est. 1996) και μόνο γι'αυτό.- Για να ρίξουν τον κόκκινο καρκίνο.
Fully brainwashed..
Εδώ ακόμα μετά από τόσα χρόνια δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι ξένοι ήρθαν λόγο της ίδιας της παράγκας τους ( est. 1996) και μόνο γι'αυτό.- Για να ρίξουν τον κόκκινο καρκίνο.
Fully brainwashed..
Shameless selfBumpOrion22 έγραψε: ↑24 Απρ 2023, 17:41https://www.sport24.gr/football/o-ntavi ... 18005.htmlΚαθυστέρησα κατά 1 λεπτό την έναρξη του 2ου ημιχρόνου διότι η φιλοξενούμενη ομάδα καθυστέρησε να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 57' διέκοψα το παιχνίδι διότι από τους αναμμένους πυρσούς στην κερκίδα δεν υπήρχε ορατότητα για τις κάμερες του VAR. Μετά από 3 λεπτά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.
Στο 90' ο 4ος διαιτητής έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεων.
Μετά το 3ο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας υπήρξε ρίψη αντικειμένων (πλαστικά μπουκάλια νερού και μπάλες) από την κερκίδα στον αγωνιστικό χώρο. Οι μπάλες παρεμπόδιζαν συνεχώς την συνέχιση του παιχνιδιού. Στο 90+6' αποφάσισα την λήξη του αγώνα, καθώς αντιλήφθηκα την πιθανή είσοδο των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Με την λήξη του αγώνα εισήλθαν φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εντός του αγωνιστικού χώρου και κατευθυνθήκαμε απευθείας προς την φυσούνα.
Καθώς εισερχόμουν στη φυσούνα στην οποία υπήρχαν πολλοί άνθρωποι, αισθάνθηκα χτύπημα στα γεννητικά όργανα χωρίς να αναγνωρίσω από ποιον.
Κυριάκο, πάρε ξανά τον Τσέφεριν τηλέφωνο
Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Παναγιώτη,
Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μας, οφείλω να σε ενημερώσω ότι η UEFA πληροφορήθηκε με βαθιά θλίψη και έντονη ανησυχία ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Παρά τις κοινές μας προσπάθειες και υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, η UEFA επανεξέτασε την υποστήριξή της στην αποστολή διαιτητών κατηγορίας Elite και "Α" για να διευθύνουν τους αγώνες των playoffs της ελληνικής Superleague 1 και αποφάσισε να παύσει, προς το παρόν, την πρακτική αυτή.
Αυτά τα περιστατικά είναι πέραν του ποδοσφαίρου, είμαστε δε ειλικρινά ευγνώμονες για την ανησυχία σας επί του θέματος και όλες τις αδιάκοπες προσπάθειες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης να αποτρέψουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των αξιωματούχων των αγώνων μας, οι οποίοι πρέπει να κρατηθούν μακριά από τέτοιες εχθρικές και επικίνδυνες καταστάσεις.
Με εκτίμηση
Να στειλει η επο φυλλο αγωνα καθως και αναλυτικο βιντεο με τα πεπραγμενα τοσο απ το παχυδερμο οσο και απο την υπολοιπη εμπιστημονικη κοινοτητα της ομαδας με σημα τον γανυμηδη.

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
δεν θα στέλνουν πλέον πιασμάν διαιτητές από την ΕΠΟ, τι κρίμα 

Πριν κατι ωρες βγαλατε ανακοινωση κλαψας που δεν ορισαν ελιτ διαιτητη για αυριο ενω τον προηγουμενο τον πηρατε στον κυνηγι

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όποιον ελίτ (σαν τις φρυγανιές) και να στείλουν, τον έχετε φυτέψει δύο φορές. Αν είναι και Έλληνας, είναι τρεις φορές φυτεμένος.
Σε καλύπτει η απάντηση, μην σκούξεις περισσότερο.
Φτιαξτε ομαδα να κερδιζει και τους διαιτητες
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είναι στο πρόγραμμα, μην βιάζεσαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
από Φραγμένος_Τελεστής » 03 Αύγ 2023, 20:09 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 897 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
16 Αύγ 2023, 02:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Χαοτικός
26 Σεπ 2023, 16:26
-
-
Νέα δημοσίευση Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
από Niki » 28 Μαρ 2025, 06:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
29 Μαρ 2025, 14:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απλά μεγαλείο ψυχής, και πατριωτισμού...
από exiledd » 23 Νοέμ 2023, 16:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 3077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
28 Οκτ 2024, 18:48
-