εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Pollaplasiastis
Phorum.gr user: Pollaplasiastis

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 08:47

Σημερα εμαθα κατι που με στεναχωρησε.
Νικησε η Ουκρανια στα ολλανδικα δικαστηρια το Σκυθικο Χρυσο της Ταυριδας.........

https://www.reuters.com/world/europe/sc ... 023-11-27/

Δυστυχως, ναναι καλα η Αμερικη, η παραχαραξη της ιστοριας καλα κρατει..........
Μετα την μαυρη Κλεοπατρα, τον σλαβο Μεγα Αλεξανδρο, τους Μογγολους Ρωσσους κ τους "ευρωπαιους/γερμανους" Ουκρανους, τωρα εχουμε κ αλλη μια τρολια....

Οι ΣΚΥΘΕΣ μετατρεπονται σε προγονους των Ουκρανων !!!!! (που κατα τ αλλα ειναι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ κ οι Ρωσσοι Μογγολοι)

Πληγμα ειναι επισης κ για την Ολλανδια, που τα δικαστηρια της αποδεικνυονται για τα μπαζα.
Πληγμα ειναι κ για την διεθνη δικαιοσυνη, που ξανα αποδεικνυεται ερμαιο της Αμερικης κ του δολλαριου.....

Τωρα τι δικαιωμα εχουν τα ολλανδικα δικαστηρια να λενε σε ποιον ανηκει ο αρχαιολογικος χρυσος της αρχαιας Ταυριδας..... ναι, βλεπουμε οτι οι παλιες συνηθειες στυλ-Ελγιν καλα κρατουν....

Τι σχεση εχουν οι Ουκρανοι τωρα, που παντα ηταν στο κεντρο της Ευρωπης κ εμφανιζονται κατα τον 17ο αιωνα, με τους Σκυθες που ηρθαν απο Ασια στα 700 προΧριστου εποχη .... τρεχα γυρευε, ναναι καλα τα δολλαρια κ η μαμα Αμερικη ξανα......

Πριν εναμιση χρονο ακουγα εναν Ουκρανο πανεπιστημιακο να λεει (με σοβαρο υφος) οτι "τι Γαλικια, τι Γαλιλαια, το ιδιο ειναι, αρα, Ουκρανοι αποικοι ηταν στην Γαλιλαια, αρα, ο Χριστος ηταν Ουκρανος" !!!
ΛΟΛ ετσι??
Γελαγα με την καρδια μου νομιζοντας οτι προκειται περι ηλιθιοτητων επιπεδου μεταμεσονυκτιας τρασ ελληνικης τηλεορασης, ερχονται οι Ελ κ τετοια. Πολυ φοβαμαι ομως οτι βιαστηκα να γελασω.....
Πολυ φοβαμαι οτι δεν ειμαι ουτε καν κοντα στους τελευταιους που θα γελασουν απ αυτην την ιστορια....
Truth sounds like hate to those who hate truth-- Proverbs 9:7-8
Bacteria is life on Mars but a heartbeat is not life on Earth...

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 29 Νοέμ 2023, 10:12

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 08:18
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 23:40
AOC έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 22:52
Θα λατρεύεις την cia και θα κανείς το σπερμα της γαργάρες όπως έμαθες και ας έχει φέρει εξαθλίωση και πακιστανοποιηση σε αυτο τον τόπο απλα γιατί είσαι ένας βολεμένος αμερικανοδουλος οννεδιτης που προσκυνάς όπως είπαμε το Ταλμουδ .
50 χρόνια ΝΑΤΟ και ΕΕ μας έχουν κάνει την Αθήνα αραβο πακιστανική και την Ελλάδα με αρνητικά ρεκόρ γεννητικότητας . Αλλά δεν έχει σημασία , αυτός είσαι ένας βολεμένος εθνοπροδότης που κάνει γαργάρες σε Εβραίους , Ευαγγελιστές , Μορμόνους και ούτω καθεξής και μας μιλάει για αληθινά αδέρφια . Δεν ξέρεις από αδέρφια , οι ηθικές σου αξίες είναι αυτές μιας πόρνης .
Δειξε λιγο σεβασμο στους μεταναστες. Μην απαρνιεσαι τις ριζες σου.
Οταν ο αλλος λεει μια αληθεια οφειλεις να δειξεις σεβασμο κ αν οχι να την ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, τουλαχιστον ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ.

ΤΡΕΛΑ ΠΟΥΛΑΣ ???

Σε ποια χωρα ζεις?? Δεν βλεπεις πως εχουμε γινει???
Τι λαθος σου λεει??
Μαθε να παραδεχεσαι το λαθος σου.
Γινε ανθρωπος επιτελους νεοελληνα.
Ποια αληθεια? Οταν εσυ ή οι γονεις σου μεταναστευσατε στην Ελλαδα, υπηρχαν καποιοι που σας εβριζαν και σας θεωρουσαν ανθρωπους Β' διαλογης.

Τωρα γινατε εσεις αυτοι οι καποιοι.

Ειναι τραγελαφικο. Κατι σαν τους Αλβανους και Αιγυπτιους χρυσαυγιτες.

Με καθε μεταναστευτικο κυμα υπαρχουν "καλοι" και "κακοι" μεταναστες. Αυτη ειναι η αληθεια και ειδικα ως μεταναστης οφειλεις να δειξεις σεβασμο κ αν οχι να την ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, τουλαχιστον ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 29 Νοέμ 2023, 10:20

Όσοι μπαίνουν στη χώρα παράνομα, είναι εξ'ορισμού ''κακοί'' και χρήζουν κλώτσου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

AOC
Phorum.gr user: AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 29 Νοέμ 2023, 10:35

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 23:40
AOC έγραψε:
Esperos έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 22:43

Όχι, θα λατρεύουμε τους μογγολορώσους, την στραβοριξιά του τζεγκινς χαν για να μην ελιμαστε αμερικανόδουλοι.
Ασε μας ρε φωστήρα ποτινοτρόλ (Poo tin) , πήξαμε στα μποτ την πίστη μου μέσα, Ο κάθε τζατζικιστιανός και
ουζμπεκιστιανός να μας λέει τις παπαριές του.
Θα λατρεύεις την cia και θα κανείς το σπερμα της γαργάρες όπως έμαθες και ας έχει φέρει εξαθλίωση και πακιστανοποιηση σε αυτο τον τόπο απλα γιατί είσαι ένας βολεμένος αμερικανοδουλος οννεδιτης που προσκυνάς όπως είπαμε το Ταλμουδ .
50 χρόνια ΝΑΤΟ και ΕΕ μας έχουν κάνει την Αθήνα αραβο πακιστανική και την Ελλάδα με αρνητικά ρεκόρ γεννητικότητας . Αλλά δεν έχει σημασία , αυτός είσαι ένας βολεμένος εθνοπροδότης που κάνει γαργάρες σε Εβραίους , Ευαγγελιστές , Μορμόνους και ούτω καθεξής και μας μιλάει για αληθινά αδέρφια . Δεν ξέρεις από αδέρφια , οι ηθικές σου αξίες είναι αυτές μιας πόρνης .
Δειξε λιγο σεβασμο στους μεταναστες. Μην απαρνιεσαι τις ριζες σου.
Δεν είμαι Ρωσοπόντιος ούτε γόνος μεταναστών που ήρθαν στην Ελλάδα. Το αντίθετο, οι δικοί μου παππούδες ξεριζωθηκαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στην ΕΣΣΔ μετά τον εμφύλιο και επανήλθαν σπίτι τους μετα τη χούντα.

Αλλά τελοσπαντων δεχομαι το επιχείρημα, απλα και η ανοχή στο νεοφιλελεύθερο μπουρδελο σε αυτή τη χώρα έχει και τα όρια της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AOC την 29 Νοέμ 2023, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 29 Νοέμ 2023, 10:36

AOC έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 10:35
Το αντίθετο, οι δικοί μου παππούδες ξεριζωθηκαν ως πολιτικοί πρόσφυγες στην ΕΣΣΔ μετά τον εμφύλιο και επανήλθαν σπίτι τους
Πολιτικοί πρόσφυγες ήταν σίγουρα ή τίποτα ματσεντονσκι? :p2:

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 29 Νοέμ 2023, 11:25

https://www.ekathimerini.com/news/12258 ... r-ukraine/

Vassilis Nedos
28.11.2023 • 14:47

The US is reportedly discussing with Greece the sale of a total of 75,000 artillery shells from the Hellenic Armed Forces’ stockpile as part of the effort to replenish Ukrainian ammunition in the war against Russia.

???

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 29 Νοέμ 2023, 11:28

AOC έγραψε:
Τσίμπα άλλο ένα νέο, ότι έχουμε μνημόσυνα, άλλος ένας στρατηγός καπούτ, καλά, που τους ξετρυπώνουν οι Ουκρανοί τόσους στρατηγούς?
Και αρουραίοι να ήταν, τόσους πολλούς δεν θα είχαν εξολοθρεύσει...

Το ότι λατρεύεις εσύ τους μογγολορώσους και κάνεις το σπέρμας τους και τα κακάκια τους γαργάρα,
σε κάνει να νομίζεις ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι, της κοινής λογικής, θα πρέπει να κάνουν τα ίδια με άλλους ηγέτες.
Αυτά θα στα εξηγήσει ένας καλός επαγγελματίας ψυχίατρος νευρολόγος.

υποκλιθείτε στην νέα υπερδύναμη της περιοχής, την Ουκρανία.
Υποκλιθείτε και στον μέγα ηγέτη τον Ζελένσκι, όσο είναι ακόμα καιρός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Esperos την 29 Νοέμ 2023, 11:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 29 Νοέμ 2023, 11:28

student έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 11:25
https://www.ekathimerini.com/news/12258 ... r-ukraine/

Vassilis Nedos
28.11.2023 • 14:47

The US is reportedly discussing with Greece the sale of a total of 75,000 artillery shells from the Hellenic Armed Forces’ stockpile as part of the effort to replenish Ukrainian ammunition in the war against Russia.

???
Πουλήθηκαν ήδη και έγιναν σεμινάρια αγγλικών για τον Άδωνι. Στο νερό.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 29 Νοέμ 2023, 11:33

nemo έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 22:44
Esperos έγραψε:
28 Νοέμ 2023, 18:01

Αντέδρασε και ο ανθρωπολόγος με ειδίκευση στον μογγολορωσισμό.
δεν μας λες γιατι μετα την ουκρανια εχει σειρα η πολωνια; τι ειναι αυτο που νομιζεις
Είναι η ίδια πορεία που έκανε ο παππούς των μογγολορώσων, ο τζεγκινς χαν,
την ίδια πορεία θέλουν να επαναλάβουν τώρα τα αποπαίδια του, η στραβοριξιά.
(εκτός από παππούς, και ιδεολογικός φάρος τους, η επίθεση σε άοπλους γυναικόπαιδα και λαφυραγώγηση)
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 12:09

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 10:12
Ποια αληθεια? Οταν εσυ ή οι γονεις σου μεταναστευσατε στην Ελλαδα, υπηρχαν καποιοι που σας εβριζαν και σας θεωρουσαν ανθρωπους Β' διαλογης.
Με καθε μεταναστευτικο κυμα υπαρχουν "καλοι" και "κακοι" μεταναστες. Αυτη ειναι η αληθεια και ειδικα ως μεταναστης οφειλεις να δειξεις σεβασμο κ αν οχι να την ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ, τουλαχιστον ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ.
Πας καλα?? Τα εχεις χαμενα εντελως??
Κανενας απο την ελληνικη πλευρα της οικογενειας δεν ειναι μεταναστης στην Ελλαδα. Εγω κ ενας θειος μου ειμαστε Αμερικη. Η ελληνικη πλευρα της οικογενειας ειναι το λιγοτερο δεκα γενεες ντοπιοι (πιο πριν δεν θυμαται κανεις πλεον) με ριζες Ηπειρο, Κυκλαδες, Πελοποννησο κ Σμυρνη.

Κ ποτε δεν θεωρησαμε κανεναν ανθρωπο Β' διαλογης γιατι κ οι παππουδες μου ξεραν απο ξενιτια λογω Σμυρνης, κ οι γονεις μου ηταν ζωη ολοκληρη στα καραβια κ γνωριζαν απο εξωτερικο κ η δικια μου γενια ειχε ταξιδεψει κ γω ημουν μεταναστης (που εκτος απο εμενα κ αλλα δυο ξαδερφια μου εχουν παντρευτει ξενες γυναικες).

Δεν ειμασταν σαν εσενα να ψαχνουμε να βρουμε λογο να υποβιβασουμε εναν συνανθρωπο μας!!!
Ελληνοφωνε παλιατσο που τολμας να μιλας για τους αλλους χωρις να τους ξερεις καν.... :catwhip:

Το πραμα ειναι απλο-- σου ειπε ο AOC καποιες αληθειες για την Ελλαδα που πεθαινει. Αυτη ειναι η κακια πραγματικοτητα. Δεν αρεσει σε κανεναν, αλλα τι να κανουμε. Το να μην το βλεπουμε δεν βοηθα σε τιποτα. Κ ναι, ολα αυτα εχουν γινει οσο ειμαστε προτεκτορατο της Αμερικης.
Σου αρεσει δεν σου αρεσει, ναρκισσε, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. :vp2:

Κ συ τι κανεις?? Σαν ρομπα εγωιστης ναρκισσος?? ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ !!!!!
Λες κ αυτο αποδεικνυει κατι, διορθωνει κατι, λες κ βγαινει ακρη.....
Γιατι? Γιατι σε καποια αλλα θεματα ΤΟΛΜΗΣΕ να εχει διαφορετικη γνωμη απο εσενα, τον νεο Οππενχαιμερ της Ευρωπης !!!!

Κ μετα σου λεω εγω "βουλωστο γινεσαι ρεντικολο" κ τι γυριζεις κ πετας??
Εντελως ασχετες γελοιοτητες για το απο που ηρθαμε κ που πηγαμε κ το πως μας λεγανε κ το τι εκανε η οικογενεια μου κ αλλες τρομπιες απ την αρρωστη φαντασια σου (κυριολεκτικα). :wall:
Γιατι μικρε κλοουν κανεις λαθος?? Μπορεις να δεις το γιατι?

Να σε βοηθησω ασχετε Μποζο-- γιατι αντι να εστιαζεις στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του λογου, αυτο που σου λεει ο αλλος δλδ, εσυ (μια κ δεν εχεις πραγματικα σκοπο να αντιπαρατεθεις, αλλα απλα μονο να βρισεις/ υποβιβασεις τον αλλο) εστιαζεις στο αλλον ως ατομο !!!
Πραγμα γελοιο φυσικα (τι αλλο θα εκανε ενας κλοουν, θα μου πεις) μια κ μιλαμε ιντερνετικα, αρα, εκ φυσεως ειναι αδυνατον......
Οποτε τα κενα που δεν καλυπτει το διαδυκτιο, καλειται η φαντασια σου να καλυψει....
Ελα ντε ομως που η κουβεντα εδω δεν ειναι σαν το βραδυνο τρομπαρισμα φιλε γελωτοποιε..... ελα μου ντε που εδω υπαρχει αντιλογος.... :p6:

Κανε μου την χαρη φιλε Μποζο. Μην βριζεις.
Ειλικρινα σταματα. Σοβαρα στο λεω. Σαν φιλος συμφορουμητης.
Μαθε να δινεις τοπο στην οργη κ απαντησε απλα κ ομορφα. Ειναι απελπισια ο αλλος να σου λεει αληθειες που καινε κ να σε βλεπω να αναλυσκεσαι σε βρισιες κ προσπαθειες υποβιβασμου των αλλων ως ατομα.... Ειναι ξεφτυλα......
Αν αγαπας αυτη την πατριδα, ξεπερασε τον εαυτο σου κ γινε λιγακι "υπερανω".
Να ξεκινησουμε απο εμας τους δυο ??
Να "δωσουμε χερια" κ να μην ξαναβριστουμε (αν κ τα "παλιατσος", "κλοουν", "ρομπα" κ "Μποζο" τα λεω ως κοπλιμεντα βασικα), οκ?

ΥΓ. Τουλαχιστον γελασα οσο σου εγραφα την απαντηση φιλε... πεθανα στα γελια.... οποτε κατι καλο βγηκε με τα κοπλιμεντα.
Ελπιζω να γελασες κ συ (θελω να ξερεις οτι φροντιζω να περνας καλα, κατα το ανθρωπινως δυνατον :smt077 ).

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 29 Νοέμ 2023, 12:22

Pollaplasiastis έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:09
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 10:12
Πας καλα?? Τα εχεις χαμενα εντελως??
Κανενας απο την ελληνικη πλευρα της οικογενειας δεν ειναι μεταναστης στην Ελλαδα. Εγω κ ενας θειος μου ειμαστε Αμερικη. Η ελληνικη πλευρα της οικογενειας ειναι το λιγοτερο δεκα γενεες ντοπιοι (πιο πριν δεν θυμαται κανεις πλεον) με ριζες Ηπειρο, Κυκλαδες, Πελοποννησο κ Σμυρνη.

Κ ποτε δεν θεωρησαμε κανεναν ανθρωπο Β' διαλογης γιατι κ οι παππουδες μου ξεραν απο ξενιτια λογω Σμυρνης, κ οι γονεις μου ηταν ζωη ολοκληρη στα καραβια κ γνωριζαν απο εξωτερικο κ η δικια μου γενια ειχε ταξιδεψει κ γω ημουν μεταναστης (που εκτος απο εμενα κ αλλα δυο ξαδερφια μου εχουν παντρευτει ξενες γυναικες).

Δεν ειμασταν σαν εσενα να ψαχνουμε να βρουμε λογο να υποβιβασουμε εναν συνανθρωπο μας!!!
Ελληνοφωνε παλιατσο που τολμας να μιλας για τους αλλους χωρις να τους ξερεις καν.... :catwhip:

Το πραμα ειναι απλο-- σου ειπε ο AOC καποιες αληθειες για την Ελλαδα που πεθαινει. Αυτη ειναι η κακια πραγματικοτητα. Δεν αρεσει σε κανεναν, αλλα τι να κανουμε. Το να μην το βλεπουμε δεν βοηθα σε τιποτα. Κ ναι, ολα αυτα εχουν γινει οσο ειμαστε προτεκτορατο της Αμερικης.
Σου αρεσει δεν σου αρεσει, ναρκισσε, αυτη ειναι η πραγματικοτητα. :vp2:

Κ συ τι κανεις?? Σαν ρομπα εγωιστης ναρκισσος?? ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΙΣ !!!!!
Λες κ αυτο αποδεικνυει κατι, διορθωνει κατι, λες κ βγαινει ακρη.....
Γιατι? Γιατι σε καποια αλλα θεματα ΤΟΛΜΗΣΕ να εχει διαφορετικη γνωμη απο εσενα, τον νεο Οππενχαιμερ της Ευρωπης !!!!

Κ μετα σου λεω εγω "βουλωστο γινεσαι ρεντικολο" κ τι γυριζεις κ πετας??
Εντελως ασχετες γελοιοτητες για το απο που ηρθαμε κ που πηγαμε κ το πως μας λεγανε κ το τι εκανε η οικογενεια μου κ αλλες τρομπιες απ την αρρωστη φαντασια σου (κυριολεκτικα). :wall:
Γιατι μικρε κλοουν κανεις λαθος?? Μπορεις να δεις το γιατι?

Να σε βοηθησω ασχετε Μποζο-- γιατι αντι να εστιαζεις στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ του λογου, αυτο που σου λεει ο αλλος δλδ, εσυ (μια κ δεν εχεις πραγματικα σκοπο να αντιπαρατεθεις, αλλα απλα μονο να βρισεις/ υποβιβασεις τον αλλο) εστιαζεις στο αλλον ως ατομο !!!
Πραγμα γελοιο φυσικα (τι αλλο θα εκανε ενας κλοουν, θα μου πεις) μια κ μιλαμε ιντερνετικα, αρα, εκ φυσεως ειναι αδυνατον......
Οποτε τα κενα που δεν καλυπτει το διαδυκτιο, καλειται η φαντασια σου να καλυψει....
Ελα ντε ομως που η κουβεντα εδω δεν ειναι σαν το βραδυνο τρομπαρισμα φιλε γελωτοποιε..... ελα μου ντε που εδω υπαρχει αντιλογος.... :p6:

Κανε μου την χαρη φιλε Μποζο. Μην βριζεις.
Ειλικρινα σταματα. Σοβαρα στο λεω. Σαν φιλος συμφορουμητης.
Μαθε να δινεις τοπο στην οργη κ απαντησε απλα κ ομορφα. Ειναι απελπισια ο αλλος να σου λεει αληθειες που καινε κ να σε βλεπω να αναλυσκεσαι σε βρισιες κ προσπαθειες υποβιβασμου των αλλων ως ατομα.... Ειναι ξεφτυλα......
Αν αγαπας αυτη την πατριδα, ξεπερασε τον εαυτο σου κ γινε λιγακι "υπερανω".
Να ξεκινησουμε απο εμας τους δυο ??
Να "δωσουμε χερια" κ να μην ξαναβριστουμε (αν κ τα "παλιατσος", "κλοουν", "ρομπα" κ "Μποζο" τα λεω ως κοπλιμεντα βασικα), οκ?

ΥΓ. Τουλαχιστον γελασα οσο σου εγραφα την απαντηση φιλε... πεθανα στα γελια.... οποτε κατι καλο βγηκε με τα κοπλιμεντα.
Ελπιζω να γελασες κ συ (θελω να ξερεις οτι φροντιζω να περνας καλα, κατα το ανθρωπινως δυνατον :smt077 ).
Επειδη στο εχω ξαναπει οτι εχεις προβλημα, δεν εχω καμια ορεξη να καθομαι να συζητω μαζι σου οποτε μη με ξανακανεις quote. OK?

Εσυ καθεσαι και βριζεις ολη μερα οποιον διαφωνει μαζι σου. Εγω απλα ειπα στον AOC να δειχνει λιγο σεβασμο στους μεταναστες. Ειπα τον λογο, συμφωνησαμε κατα καποιον τροπο και τελειωσε εκει το θεμα.

Αλλα φυσικα εσυ επρεπε να πεταχτεις σαν πορδη οπως παντα και να γραψεις σεντονια με βλακειες.

AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 29 Νοέμ 2023, 12:26

Esperos έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 11:28
AOC έγραψε:
Τσίμπα άλλο ένα νέο, ότι έχουμε μνημόσυνα, άλλος ένας στρατηγός καπούτ, καλά, που τους ξετρυπώνουν οι Ουκρανοί τόσους στρατηγούς?
Και αρουραίοι να ήταν, τόσους πολλούς δεν θα είχαν εξολοθρεύσει...

Το ότι λατρεύεις εσύ τους μογγολορώσους και κάνεις το σπέρμας τους και τα κακάκια τους γαργάρα,
σε κάνει να νομίζεις ότι και οι υπόλοιποι άνθρωποι, της κοινής λογικής, θα πρέπει να κάνουν τα ίδια με άλλους ηγέτες.
Αυτά θα στα εξηγήσει ένας καλός επαγγελματίας ψυχίατρος νευρολόγος.

υποκλιθείτε στην νέα υπερδύναμη της περιοχής, την Ουκρανία.
Υποκλιθείτε και στον μέγα ηγέτη τον Ζελένσκι, όσο είναι ακόμα καιρός.
Εσένα θα πρέπει να σε κοιτάξει ψυχίατρος που γράφεις εγκώμια για έναν τύπο που διέλυσε το κράτος του χαχαχαχαχαχαχ
Περιμένουμε ακόμη την αντεπίθεση του μέγα ηγέτη που χάνει εδάφη .
Περιμένουμε να μας πεις για το ένα εκατομμύριο Ουκρανούς άνδρες πολεμικής ηλικίας που εγκατέλειψαν το αμερικανόκρατούμενο μπουρδελο του Εβραίου που προσκυνάς .
Και εκτός από ψυχίατρο θα χρειαστείς και πρωκτό λόγο από τα συμβάντα της αποτυχημενης αντεπίθεσης και όλων οσων θα γίνουν στην συνέχεια .

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Νοέμ 2023, 12:28

Pollaplasiastis έγραψε:
Bασικά άρχισε να πεθαίνει από τότε που άρχισε ο αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα.Σωτήριον έτος 1974 ή ακόμη καλύτερα 1981.
Οι άλλοι Βαλκάνιοι που ήσαν πραγματικά προτεκτοράτα της Ρωσίας (βλ. Βουλγαρία) είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα.Αν σου φταίνε οι Αμερικάνοι επειδή οι γυναίκες σου δεν κάνουν παιδιά μπορείς να αποχωρήσεις από το ΝΑΤΟ για να δούμε εάν θα αρχίσουν να κάνουν πάλι. :D Αλλά το σπορ στην Ελλάδα είναι να βρίζουν και να μην ενεργούν.Δεν πρόκειται οι Αμερικανοί να σε εμποδίσουν να φύγεις από το ΝΑΤΟ ή να διώξεις τις βάσεις τους.Την τελευταία φορά η κυβέρνηση της αριστεράς :D του Τσίπρα που έφαγε πόρτα από τη Ρωσία όταν της ζήτησε να τυπώσει εκεί δραχμές ζητούσε από τους Αμερικανούς να γεμίσουν την Ελλάδα και άλλες βάσεις και τους είπαν ότι δεν χρειάζεται.Και η Αλεξανδρούπολη με το ζόρι πέρασε,το Στέητ Ντηπάρτμεντ ήταν αντίθετο για να μη προκληθεί η Τουρκία αλλά το υποστήριξε επιμόνως το Πεντάγωνο.Τις άλλες που ζήτησαν ο Τσίπρας με τον Καμμένο στη Σκύρο και την Κάρπαθο δεν τις ενέκριναν.

Pollaplasiastis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pollaplasiastis » 29 Νοέμ 2023, 12:42

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:22
Επειδη στο εχω ξαναπει οτι εχεις προβλημα, δεν εχω καμια ορεξη να καθομαι να συζητω μαζι σου οποτε μη με ξανακανεις quote. OK?
Εσυ καθεσαι και βριζεις ολη μερα οποιον διαφωνει μαζι σου. Εγω απλα ειπα στον AOC να δειχνει λιγο σεβασμο στους μεταναστες. Ειπα τον λογο, συμφωνησαμε κατα καποιον τροπο και τελειωσε εκει το θεμα.
Αλλα φυσικα εσυ επρεπε να πεταχτεις σαν πορδη οπως παντα και να γραψεις σεντονια με βλακειες.
Το να σε λεω παλιατσο κ κλοουν δεν ειναι βρισια. Ειναι σαν να σε πω φωτογραφο, η ηχοληπτη. Στο περιπου.
Κ ο Μποζο ειναι παγκοσμια διασημος, ετσι?
Αρα οχι κ τοσες βρισιες οσες σου φαινονται. Κοπλιμεντα ισως, αλλα με λιγο περισσοτερο αλατι.
Μη μου στεναχωριεσαι.
Απο δω κ στο εξης θα φερομαι με τρυφεροτητα. :g018:

AOC

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AOC » 29 Νοέμ 2023, 12:45

πατησιωτης έγραψε:
29 Νοέμ 2023, 12:28
Pollaplasiastis έγραψε:
Bασικά άρχισε να πεθαίνει από τότε που άρχισε ο αντιαμερικανισμός στην Ελλάδα.Σωτήριον έτος 1974 ή ακόμη καλύτερα 1981.
Οι άλλοι Βαλκάνιοι που ήσαν πραγματικά προτεκτοράτα της Ρωσίας (βλ. Βουλγαρία) είχαν πεθάνει πολύ νωρίτερα.Αν σου φταίνε οι Αμερικάνοι επειδή οι γυναίκες σου δεν κάνουν παιδιά μπορείς να αποχωρήσεις από το ΝΑΤΟ για να δούμε εάν θα αρχίσουν να κάνουν πάλι. :D Αλλά το σπορ στην Ελλάδα είναι να βρίζουν και να μην ενεργούν.Δεν πρόκειται οι Αμερικανοί να σε εμποδίσουν να φύγεις από το ΝΑΤΟ ή να διώξεις τις βάσεις τους.Την τελευταία φορά η κυβέρνηση της αριστεράς :D του Τσίπρα που έφαγε πόρτα από τη Ρωσία όταν της ζήτησε να τυπώσει εκεί δραχμές ζητούσε από τους Αμερικανούς να γεμίσουν την Ελλάδα και άλλες βάσεις και τους είπαν ότι δεν χρειάζεται.Και η Αλεξανδρούπολη με το ζόρι πέρασε,το Στέητ Ντηπάρτμεντ ήταν αντίθετο για να μη προκληθεί η Τουρκία αλλά το υποστήριξε επιμόνως το Πεντάγωνο.Τις άλλες που ζήτησαν ο Τσίπρας με τον Καμμένο στη Σκύρο και την Κάρπαθο δεν τις ενέκριναν.
Οι Βούλγαροι άρχισαν να πεθαίνουν για τα καλά αφού έφυγαν από το σύμφωνο βαρσοβιας .

Κλειδωμένο

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών