Πάντως αν δεις την συνέχεια της συζήτησης είναι φανερό πως εννοεί αναπηρία που θα επηρέαζε την ικανότητα κατανόησης ή έκφρασης ή καταλογισμού. Δεν μιλάει για κινητικό πρόβλημαhellegennes έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:40Ο ένας δεν είναι ούτε νεοδημοκράτης ούτε καν δημοκράτης. Βρίσκεται στην ΝΔ γιατί είναι ένα σιχαμένο σκουπίδι που πάει όπου υπάρχει περιθώριο να διατηρήσει την θλιβερή πολιτική του παρουσία.alexandroso έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:18Εγώ πάλι βρίσκω ενδιαφέρον ποιόν νεοδημοκράτη απ τους δύο αποφασίζουν να στηρίξουν οι νεοδημοκράτες.
Κυμπουρόπουλος για τη δήλωση Βορίδη (ΝΔ) για ΑΜΕΑ: Απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί
Re: Κυμπουρόπουλος για τη δήλωση Βορίδη (ΝΔ) για ΑΜΕΑ: Απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί
- hellegennes
Re: Κυμπουρόπουλος για τη δήλωση Βορίδη (ΝΔ) για ΑΜΕΑ: Απαράδεκτη, προσβλητική, μειωτική και πρέπει να αποσυρθεί
Μα απαντήθηκε αυτό. Κανείς δεν κατάλαβε κινητική αναπηρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Νεοδημοκρατικά τσιμπούκια με σήμα το καρότσι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Dwarven Blacksmith
Σίγουρα δεν είχε πρόθεση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:49κι εγώ θεωρώ πως είναι μεγάλο καθίκι και απολίτιστος όποιος υποτιμά τους ανθρώπους που πάσχουν από οποιαδήποτε αναπηρίαΓιάννης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:26Στο δικό μου μυαλό μπορώ να θεωρώ ότι η χρήση του όρου "ανάπηρος" με υποτιμητική χροιά είναι άκρως προσβλητική (αδιαπραγμάτευτα και χωρίς εξαιρέσεις ή δικαιολογίες) για όποιον πάσχει από οποιαδήποτε αναπηρία, και διαιωνίζει έναν απαράδεκτο στιγματισμό που δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 15:02
στο δικό σου μυαλό μπορεί να θεωρείς πως ένα νοητικά ανάπηρο άτομο είναι σε θέση συμπεριφερθεί ορθολογικά
Εσύ πάλι στο δικό σου μυαλό μπορεί να θεωρείς ότι η χρήση του όρου από τον Βορίδη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε υποτιμητική πρόθεση, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Ας έβγαινε καλύτερα να πει ότι είναι μαλακισμένα τα άτομα που έκαναν καραγκιοζιλίκια στην παρέλαση - κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα είχε αντίρρηση προς κάτι τέτοιο. Αλλά τους ανάπηρους δεν χρειαζόταν να τους μνημονεύσει, πόσο μάλλον με τον συγκεκριμένο τρόπο.
απλά δεν πιστεύω πως είχε τέτοια πρόθεση ο Βορίδης
κατά τ'άλλα συμφωνώ με όλα όσα γράφεις
Αλλά το ποσό εύκολα του ήρθε στο μυαλό αυτή η φράση είναι ένδειξη μιας νοοτροπίας που δεν πρέπει να διαιωνίζεται.

Μήπως για αυτόν είναι επαγγελματική διαστροφή; Δηλαδή οι δικηγόροι συχνά καταφεύγουν στο ακαταλόγιστο για τους πελάτες τους προφασιζόμενοι πνευματικές και ψυχικές ασθένειες. Ωστόσο συμφωνώ με το πνεύμα αυτού που γράφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 17:06Σίγουρα δεν είχε πρόθεση.
Αλλά το ποσό εύκολα του ήρθε στο μυαλό αυτή η φράση είναι ένδειξη μιας νοοτροπίας που δεν πρέπει να διαιωνίζεται.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
συμφωνούμε (περιέργως!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 17:06Σίγουρα δεν είχε πρόθεση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:49κι εγώ θεωρώ πως είναι μεγάλο καθίκι και απολίτιστος όποιος υποτιμά τους ανθρώπους που πάσχουν από οποιαδήποτε αναπηρίαΓιάννης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:26
Στο δικό μου μυαλό μπορώ να θεωρώ ότι η χρήση του όρου "ανάπηρος" με υποτιμητική χροιά είναι άκρως προσβλητική (αδιαπραγμάτευτα και χωρίς εξαιρέσεις ή δικαιολογίες) για όποιον πάσχει από οποιαδήποτε αναπηρία, και διαιωνίζει έναν απαράδεκτο στιγματισμό που δεν έχει θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία.
Εσύ πάλι στο δικό σου μυαλό μπορεί να θεωρείς ότι η χρήση του όρου από τον Βορίδη στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είχε υποτιμητική πρόθεση, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα.
Ας έβγαινε καλύτερα να πει ότι είναι μαλακισμένα τα άτομα που έκαναν καραγκιοζιλίκια στην παρέλαση - κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα είχε αντίρρηση προς κάτι τέτοιο. Αλλά τους ανάπηρους δεν χρειαζόταν να τους μνημονεύσει, πόσο μάλλον με τον συγκεκριμένο τρόπο.
απλά δεν πιστεύω πως είχε τέτοια πρόθεση ο Βορίδης
κατά τ'άλλα συμφωνώ με όλα όσα γράφεις

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- hellegennes
Ε, δεν θα είναι και η μοναδική του διαστροφή.ST48410 έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 17:12Μήπως για αυτόν είναι επαγγελματική διαστροφή;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 17:06Σίγουρα δεν είχε πρόθεση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν βουλευτης του συριζα ειχε κανει την οποια δηλωσηΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 16:07Eν τω μεταξύ αν τέτοια δήλωση την έκανε Συριζαίος θα είχε περάσει τελείως στο ντούκου.Τώρα που την έκανε ο Βορίδης άρχισαν οι συνειρμοί.Μέχρι και τον Χρυσαυγίτη Κόλντρον είδαμε να κάνει αντιναζιστική κριτική
ευρωβουλευτης του συριζα εβγαινε και ελεγε "απαραδεκτη, προσβλητικη, μειωτικη δηλωση πρεπει να αποσυρθει"
και ο πρωτος βουλευτης ελεγε "ο συναδελφος δεν ακουσε ολη την δηλωση η δεν καταλαβε καλα"
εσυ και αλλοι 50 θα λεγατε για τσιρκο, σουργελα, καραγκιοζηδες και αλλα ωραια
τωρα απο τους ιδιους που θα εβριζαν οι μισοι το εχουν γυρισει στον καρσιλαμα και οι αλλοι μισοι παιρνουν το μερος του ενος η του αλλου

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: Κυμπουρόπουλος κατά Βοθρίδη στο μπάχαλο της ΝΔ
Πήγες στο κόμμα του Λαγού, ε;Golden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 14:17Στα νιάτα του ο Βορίδης αγωνιζόταν για τη δημοκρατία. Σήμερα όμως είναι ένας ενσωματωμένοςτου αστικοκομμουνιστικού μας συστήματος.
Ordem e Progresso.
- Golden Age
Cavaliere έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 17:51Πήγες στο κόμμα του Λαγού, ε;Golden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 14:17Στα νιάτα του ο Βορίδης αγωνιζόταν για τη δημοκρατία. Σήμερα όμως είναι ένας ενσωματωμένοςτου αστικοκομμουνιστικού μας συστήματος.
Καμμία σχέση
Φαντάζομαι την συνονόματη της αρχαία Δημοκρατία.
Εκεί όπου δικαίωμα ψήφου είχε το 10% των κατοίκων της πόλης. Οι γυναίκες ,οι δούλοι και τα ζώα ήταν για συγκεκριμένες δουλειές.
- Golden Age
Ο Βορίδης πάντα αστούλης ήταν. Για τη σύγχρονη αστική δημοκρατία αγωνιζόταν στη δεκαετία του '80, απέναντι στην απόπειρα κομμουνιστικής επιβολλής εναντίον της.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 18:41Φαντάζομαι την συνονόματη της αρχαία Δημοκρατία.
Εκεί όπου δικαίωμα ψήφου είχε το 10% των κατοίκων της πόλης. Οι γυναίκες ,οι δούλοι και τα ζώα ήταν για συγκεκριμένες δουλειές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 31 Οκτ 2019, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Σχολιαζει ο Πολακης φωναζει ο Κυμποροπουλος ,σχολιαζει ο Βοριδης ξαναφωναζει ο κυμπουροπουλος.
Γιατί υπήρχε ο κίνδυνος σοσιαλιστικής επανάστασης από το Πασοκ άλλωστε.Golden Age έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 18:52Ο Βορίδης πάντα αστούλης ήταν. Για τη σύγχρονη αστική δημοκρατία αγωνιζόταν στη δεκαετία του '80, απέναντι στην απόπειρα κομμουνιστικής επιβολλής εναντίον της.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑31 Οκτ 2019, 18:41Φαντάζομαι την συνονόματη της αρχαία Δημοκρατία.
Οπότε πήρε το χρίσμα από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο από τη φυλακή ώστε να αποτρέψει για άλλη μια φορά τον κομμουνιστικό κίνδυνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
27 Ιαν 2024, 17:42
-
-
Νέα δημοσίευση Να αποσυρθεί η κατοχή σε Γάζα-Δυτική Όχθη για να ανοίξει η ερυθρά θάλασσα
από Ληστοσυμμορίτης » 07 Μαρ 2024, 11:54 » σε Διεθνής πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 334 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
07 Μαρ 2024, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απαράδεκτη επίθεση Ευρωβουλευτή Ν. Παππά σε πολίτη.
από Φραγμένος_Τελεστής » 18 Αύγ 2024, 13:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 228 Απαντήσεις
- 4854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Αύγ 2024, 23:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απαράδεκτη επίθεση του Κρανιδιώτη στον Κασσελάκη
από southern » 16 Μαρ 2024, 18:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 166 Απαντήσεις
- 4831 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi