Σπαμ
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Σπαμ
Εννοείται.
Ούτε βρίσκεται υπό διωγμό. Ούτε και υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Εδώ, όλοι μαζί θα κάνουμε την ψυχανάλυσή μας και θα το ξεπεράσουμε. Χωρίς θύματα ελπίζω.
Ούτε βρίσκεται υπό διωγμό. Ούτε και υπάρχει περίπτωση να φύγει.
Εδώ, όλοι μαζί θα κάνουμε την ψυχανάλυσή μας και θα το ξεπεράσουμε. Χωρίς θύματα ελπίζω.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πλάκα σου κάνω! και γω έχω αλλεργική ρινίτιδα και ευτυχώς το ανακάλυψα πέρσι τέτοια εποχή.Αν δεν είχα πάει στο γιατρό τότε τώρα απλά θα ήμουν κατουρημένη απο τον φόβο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:59Αλλεργία είναι. Πήγα δερματολόγο το απόγευμα.Myrsini έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:55Ωχ, πόσο άρρωστη; Τι συμπτώματα; τεστ έκανες; Υπάρχουν κι άλλοι δίπλα σου;Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:47
Μου πληγώνεις τα αισθήματα και είμαι και λίγο άρρωστη.
Καθόλου δεν με σκέφτεσαι.
Κατευθείαν όλοι σας να με πεθάνετε.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άτιμο πράγμα η αλλεργία. Δυστυχώς.Myrsini έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:07Πλάκα σου κάνω! και γω έχω αλλεργική ρινίτιδα και ευτυχώς το ανακάλυψα πέρσι τέτοια εποχή.Αν δεν είχα πάει στο γιατρό τότε τώρα απλά θα ήμουν κατουρημένη απο τον φόβο.Gherschaagk έγραψε: ↑30 Μαρ 2020, 23:59Αλλεργία είναι. Πήγα δερματολόγο το απόγευμα.
Κατευθείαν όλοι σας να με πεθάνετε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ρε παιδιά, σας έφταιξε η γυναίκα που γράφει για την Πίστη της χωρίς να βρίσει ή να κατηγορήσει κανέναν; Εδώ μόλις γράψεις κάτι, σε προσβάλλουν προσωπικά. Τολμούν άνθρωποι που εκφράζουν συστηματικά μισανθρωπικές και φασιστικές όσο και ρατσιστικές απόψεις να στηλιτεύουν την χρήστρια; Η γυναίκα εκφράζεται όπως ξέρει και φρονεί, και δεν είναι κακίστρω. Ας ηρεμήσουμε, φιλικά, σε όλους, και ο Ηράκλειτος είναι καλό παιδί, ξέρει.
Ordem e Progresso.
H Μπλου είναι ομολογουμένως ευγενέστατη, αλλά δεν νομίζω ότι της είπε κανείς να σταματήσει να γράφει.
Απλώς, φαντάζομαι, ότι μπορεί να υπάρξει ένα νήμα (για τον ΠΑΟΚ ας πούμε, ή για τους Τρανσφόρμερς) που να μην χρειάζεται γραφτεί η προφητεία των Γερόντων για το θέμα
Απλώς, φαντάζομαι, ότι μπορεί να υπάρξει ένα νήμα (για τον ΠΑΟΚ ας πούμε, ή για τους Τρανσφόρμερς) που να μην χρειάζεται γραφτεί η προφητεία των Γερόντων για το θέμα
Γω προσωπικά σέβομαι την πίστη του καθενός.Cavaliere έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:11Ρε παιδιά, σας έφταιξε η γυναίκα που γράφει για την Πίστη της χωρίς να βρίσει ή να κατηγορήσει κανέναν; Εδώ μόλις γράψεις κάτι, σε προσβάλλουν προσωπικά. Τολμούν άνθρωποι που εκφράζουν συστηματικά μισανθρωπικές και φασιστικές όσο και ρατσιστικές απόψεις να στηλιτεύουν την χρήστρια; Η γυναίκα εκφράζεται όπως ξέρει και φρονεί, και δεν είναι κακίστρω. Ας ηρεμήσουμε, φιλικά, σε όλους, και ο Ηράκλειτος είναι καλό παιδί, ξέρει.
Αλλά για δες.Αν είμαι Ολυμπιακός ας πούμε (δεν είμαι παράδειγμα έδωσα)πρέπει σε κάθε θέμα να σας τα πρήζω για τον Ολυμπιακό;
Το αυτό και για όλα τα ζητήματα.

Πάνε οι καιροί Μπερία μου που τα νήματα κατέληγαν σε Γράμμο-ΒίτσιBeria έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:15H Μπλου είναι ομολογουμένως ευγενέστατη, αλλά δεν νομίζω ότι της είπε κανείς να σταματήσει να γράφει.
Τώρα έχουμε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Καλέ ναι.Δεν είπα ότι είναι η δικιά σου.Η δικιά μου είναι.

- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αντί για Γράμμο γραφές και αντί για Βίτσι ViciΣουβλίτσα έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:18Πάνε οι καιροί Μπερία μου που τα νήματα κατέληγαν σε Γράμμο-ΒίτσιBeria έγραψε: ↑31 Μαρ 2020, 00:15H Μπλου είναι ομολογουμένως ευγενέστατη, αλλά δεν νομίζω ότι της είπε κανείς να σταματήσει να γράφει.
Τώρα έχουμε ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700