Κορονοϊός - Ναύπακτος: Σε καραντίνα ένα ολόκληρο χωριό λόγω μνημόσυνου
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Αν θελει ο Θεός βεβαίως
Δεν κατάλαβα τι λες στο μπολνταρισμενο, ποιος δεν μπορεί να επέμβει, ο θεός;
Εμπιστοσυνη χρειάζεται. Προηγείται η πιστηNull έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:02Δεν κατάλαβα τι λες στο μπολνταρισμενο, ποιος δεν μπορεί να επέμβει, ο θεός;
Γιατί πιστεύεις λοιπόν ότι ο θεός θέλει να νοσήσουν όλοι αυτοί οι κληρικοί, μοναχοί και πιστοί;
Σε ποια κατήχηση να πάω;;; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Από τους άγιους τόπους ξεκίνησε, μπήκε στις εκκλησίες... Μέχρι και στο άγιο όρος, όπου μάλιστα έκανε και σεισμό πέντε μέρες μετά από το περιστατικό με τους μοναχούς. Ο θεός δεν χτυπάει απλά τους πιστούς, χτυπάει και τον κλήρο. Κάτι γίνεται. Κλείνουν οι νεοταξίτες τις εκκλησίες και αντί να κάνει ο θεός κάτι για αυτό, αφήνει μέχρι και κληρικούς να νοσήσουν, δικαιώνοντας τους εχθρούς της εκκλησίας... Δηλαδή τι σοφία θα μοιραστούν μαζί μου στο κατηχητικό; Τα ίδια που θα μου έλεγε οποιοσδήποτε από τους κληρικούς και μοναχούς με covid. Εν τέλει αν υπάρχουν τόσοι αμαρτωλοί μέσα στον κλήρο, που πρέπει να τους φέρει ο θεός δικαιοσύνη, πάει να πει πως μιλάμε για έναν σκάρτο οργανισμό.bluerose έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:15Εμπιστοσυνη χρειάζεται. Προηγείται η πιστη
Εμπιστοσυνη για όλα
Πάω εκκλησία, εχω εμπιστοσυνη στο Θεό, αν θέλει να αρρωστήσω θα αρρωστήσω
Αίτιο είναι ενα από τα διάφορα κι ο φόβος που προκαλει αυτό που φοβόμαστε γιατί ο φόβος δεν έχει σχέση με τον Θεό
Τι να σου πω. Πήγαινε σε καμμια καλή κατήχηση
Όταν έρθει η ώρα μας θα δουμε με κάποιο τρόπο τα κυπαρρισια ανάποδα. Αν δεν εχει ερθει τότε υποφέρουμε για αμαρτίες, παιδαγωγιες δοκιμασίες κι αυτά έχουν στόχο να είσαι κοντά στο Θεό.
Ο Θεός τα επιτρέπει
Δεν είναι κακός, εμείς είμαστε
Δε τιμωρει εμεις βασανιζουμε με τη κακία μας τους άλλους.
Κάποιος πρεπει να φέρει δικαιοσυνη
Σώσε τη θρησκεία μας ρε. Πολέμα!Ζενίθεδρος έγραψε: ↑19 Σεπ 2020, 00:49Δηλαδή ο κορονοϊός κατέρριψε την θεωρία πως οι παπάδες ειναι αθάνατοι, άτρωτοι σε κάθε είδους ασθένεια, και πεθαίνουν μόνο άμα τους κόψεις το κεφάλι με ένα χατορι χαντσο, σωστά;
Στην εποχή μας, μετά την ευμάρεια που είχαμε χρόνια, γίνεται αυτό όλο που βλέπεις αρχής γενομένης της οικονομικής κρίσης με μειώσεις μισθών και τα επακόλουθαNull έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:35Σε ποια κατήχηση να πάω;;; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Από τους άγιους τόπους ξεκίνησε, μπήκε στις εκκλησίες... Μέχρι και στο άγιο όρος, όπου μάλιστα έκανε και σεισμό πέντε μέρες μετά από το περιστατικό με τους μοναχούς. Ο θεός δεν χτυπάει απλά τους πιστούς, χτυπάει και τον κλήρο. Κάτι γίνεται. Κλείνουν οι νεοταξίτες τις εκκλησίες και αντί να κάνει ο θεός κάτι για αυτό, αφήνει μέχρι και κληρικούς να νοσήσουν, δικαιώνοντας τους εχθρούς της εκκλησίας... Δηλαδή τι σοφία θα μοιραστούν μαζί μου στο κατηχητικό; Τα ίδια που θα μου έλεγε οποιοσδήποτε από τους κληρικούς και μοναχούς με covid. Εν τέλει αν υπάρχουν τόσοι αμαρτωλοί μέσα στον κλήρο, που πρέπει να τους φέρει ο θεός δικαιοσύνη, πάει να πει πως μιλάμε για έναν σκάρτο οργανισμό.bluerose έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:15Εμπιστοσυνη χρειάζεται. Προηγείται η πιστη
Εμπιστοσυνη για όλα
Αίτιο είναι ενα από τα διάφορα κι ο φόβος που προκαλει αυτό που φοβόμαστε γιατί ο φόβος δεν έχει σχέση με τον Θεό
Όταν έρθει η ώρα μας θα δουμε με κάποιο τρόπο τα κυπαρρισια ανάποδα. Αν δεν εχει ερθει τότε υποφέρουμε για αμαρτίες, παιδαγωγιες δοκιμασίες κι αυτά έχουν στόχο να είσαι κοντά στο Θεό.
Ο Θεός τα επιτρέπει
Ναι, ωραία, αυτό δεν απαντάει τίποτα από τα παραπάνω. Είναι άξιοι οι κληρικοί θεϊκής επέμβασης; Είναι άξιοι τιμωρίας; Τιμωρίας μάλιστα μεbluerose έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 00:04Στην εποχή μας, μετά την ευμάρεια που είχαμε χρόνια, γίνεται αυτό όλο που βλέπεις αρχής γενομένης της οικονομικής κρίσης με μειώσεις μισθών και τα επακόλουθαNull έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:35Σε ποια κατήχηση να πάω;;; Δεν βλέπεις τι γίνεται; Από τους άγιους τόπους ξεκίνησε, μπήκε στις εκκλησίες... Μέχρι και στο άγιο όρος, όπου μάλιστα έκανε και σεισμό πέντε μέρες μετά από το περιστατικό με τους μοναχούς. Ο θεός δεν χτυπάει απλά τους πιστούς, χτυπάει και τον κλήρο. Κάτι γίνεται. Κλείνουν οι νεοταξίτες τις εκκλησίες και αντί να κάνει ο θεός κάτι για αυτό, αφήνει μέχρι και κληρικούς να νοσήσουν, δικαιώνοντας τους εχθρούς της εκκλησίας... Δηλαδή τι σοφία θα μοιραστούν μαζί μου στο κατηχητικό; Τα ίδια που θα μου έλεγε οποιοσδήποτε από τους κληρικούς και μοναχούς με covid. Εν τέλει αν υπάρχουν τόσοι αμαρτωλοί μέσα στον κλήρο, που πρέπει να τους φέρει ο θεός δικαιοσύνη, πάει να πει πως μιλάμε για έναν σκάρτο οργανισμό.bluerose έγραψε: ↑09 Οκτ 2020, 23:15
Εμπιστοσυνη χρειάζεται. Προηγείται η πιστη
Εμπιστοσυνη για όλα
Ο Θεός τα επιτρέπει
Σεισμοί λιμοι καταποντισμοι κι ως φαίνεται είναι η αρχη
Αφήνει... Αφήνει... Και μετά επεμβαίνει
Αυτό γίνεται καθε τριάντα χρόνια
Αποχώρησε ο αντίχριστος τώρα. Μας έμειναν οι άπειρες σαύρες που καταδυναστεύουν τον κόσμο.
Αφήνει...αφήνει ο Θεός και μετά επεμβαίνει κάθε 30 χρόνια...μάλιστα!bluerose έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 00:04Στην εποχή μας, μετά την ευμάρεια που είχαμε χρόνια, γίνεται αυτό όλο που βλέπεις αρχής γενομένης της οικονομικής κρίσης με μειώσεις μισθών και τα επακόλουθα
Σεισμοί λιμοι καταποντισμοι κι ως φαίνεται είναι η αρχη
Αφήνει... Αφήνει... Και μετά επεμβαίνει
Αυτό γίνεται καθε τριάντα χρόνια