Γω δε γάμησα ποτέ ρε μαλάκα , ούτε 15χρονα, ούτε 18χρονα . Σεβάστηκα την ηθική μου και το επάγγελμα μου.
Δεν περιμένω να καταλάβεις και δεν πειράζει.
Γω δε γάμησα ποτέ ρε μαλάκα , ούτε 15χρονα, ούτε 18χρονα . Σεβάστηκα την ηθική μου και το επάγγελμα μου.
enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:00Να βρει να γαμισει στην ηλικία του ή και μεγαλύτερη , ακόμα καλύτερα , αλλά εκεί θέλει σκιλς , η εύκολη λύση με αμυαλα 15 χρόνα είναι καλύτερη
Σωραίος.vantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:59Γενικα ουτε εγώ μπορώ να διανοηθώ 22-25χρονων μαντραχαλαδες να τη βρίσκουν με τα μικρά (οσο κι αν εκεινα μεγαλοδειχνουν). Εγώ στην ηλικία τους οτιδηποτε μικρότερο απο μενα, το θεωρουσα τοσο νιάνιαρο και ντεκαβλέ, εως και εύκολο στόχο που απλά θεωρουσα οτι δεν αξιζε την προσοχή μου (οι μικρότερες τότε θυμαμαι μας κυνηγουσαν σαν λυσσασμένες εκείνες, δεν τις κυνηγούσαμε εμεις, και δεν ειχε νοστιμιά. Ηταν το εύκολο). Εγώ απο τα 26 και μετά αρχισα να βλέπω λιγο πιο σοβαρά μικρότερες, και οταν λεω μικρότερες το πολύ έως 3 χρόνια. Πιο πριν, στοχευα απο συνομίληκες εως και 3-4 χρονια μεγαλυτερες.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:44Ενήλικη δε μπορούσε να βρει;
Μόνο με το 15χρονο του κάνει κούκου;
Θυμαμαι κατι παλικαρια στα 23-24 που ηταν τοτε στην παρεα μας, οι οποιοι τα ειχαν με 18αρα και 19αρα αντίστοιχα, και οταν μας δινοταν η ευκαιρια τους κοροιδεύαμε θυμαμαι, τους λεγαμε κατι σε φάση "μη μιλατε εσεις για γκομενες που εχετε τα μικρά. Αντε βάλτε τα για υπνο και φτιαξτε τους φρουτοκρεμα".
Και αυτά για 18αρες. Για 15αρες ουτε θα μπορουσα να το φανταστω ποτέ μου οτι υπαρχουν ατομα που τη βρισκουν. Τι να πω, τα πρότυπα της εκάστοτε εποχής μεταβάλλονται άρδην, τελικά.
και η μιση ιαπωνιαΣτύγιος έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:57Υπάρχουν αρκετοί ανώμαλοι που τους κάνει κούκου μόνο με μαθήτριες και δυστυχώς ανάμεσα τους είναι, σε ποσοστό, κάποιοι δάσκαλοι και καθηγητές. Νομίζω ότι λέω την αλήθεια ..Gherschaagk έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 20:44Ενήλικη δε μπορούσε να βρει;
Μόνο με το 15χρονο του κάνει κούκου;
ναι ειδικα για μεγαλύτερες θέλει τρελλά σκιλλςvantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:04enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:00Να βρει να γαμισει στην ηλικία του ή και μεγαλύτερη , ακόμα καλύτερα , αλλά εκεί θέλει σκιλς , η εύκολη λύση με αμυαλα 15 χρόνα είναι καλύτερη
Ναι. Εξαρταται απο το εκαστοτε ηλικιακό φάσμα για το οποιο συζηταμε, βέβαια.Paris έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:09ναι ειδικα για μεγαλύτερες θέλει τρελλά σκιλλςvantono έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:04enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:00
Να βρει να γαμισει στην ηλικία του ή και μεγαλύτερη , ακόμα καλύτερα , αλλά εκεί θέλει σκιλς , η εύκολη λύση με αμυαλα 15 χρόνα είναι καλύτερη
Θες ν' ανοίξεις νήμα για να μην πετάγεσαι με τα οφφ τοπικ;Paris έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:14
Δεν είναι καθόλου εύκολη λύση. Άντε να ψήσεις έφηβη (πάνω από 15 βέβαια) και πες μου. Υπάρχουν κάποιες που είναι πιο ώριμες και πιο διεγερμένες. που γουστάρουν και μεγάλες ηλικίες. Ή που του έλκει η περιέργεια και μόνο ή η προσωπικότητα.enterprise-psi έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:00Να βρει να γαμισει στην ηλικία του ή και μεγαλύτερη , ακόμα καλύτερα , αλλά εκεί θέλει σκιλς , η εύκολη λύση με αμυαλα 15 χρόνα είναι καλύτερη
Ζηλοφθονίες. Το ίδιο λέτε και για όσους πάνε στις πουτάνες. Όλα σε ένα μύθο που έχετε πειστεί να τρέφετε και που πρέπει να το κάνει και ο άλλος για να είστε ίδιοι.
Ρε συ παλι στις πουτανες την πηγες την κουβεντα;Μηπως υποσεινηδητα νιωθεις ενοχες που πας στα μπουρδελα;Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:21Ζηλοφθονίες. Το ίδιο λέτε και για όσους πάνε στις πουτάνες. Όλα σε ένα μύθο που έχετε πειστεί να τρέφετε και που πρέπει να το κάνει και ο άλλος για να είστε ίδιοι.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι ρε παπάρα εσυ δεν μπορείς να καταλάβεις και δεν θα καταλάβεις ποτέ καταδικασμένε.
GoBack έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:23Ρε συ παλι στις πουτανες την πηγες την κουβεντα;Μηπως υποσεινηδητα νιωθεις ενοχες που δεν πας στα μπουρδελα τελευταία;