Έβαλε και μία επόμενη ανάρτηση με έρευνες από την Αμερική. Η λογική λέει ότι οι συγκεντρώσεις επηρεάζουν. Αυτό όμως πρέπει να επιβεβαιωθεί από αρκετές έρευνες. Αλλιώς θα πρόκειται για κάτι που πιστεύουμε αλλά δεν ισχύει.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 12:41Δεν λένε και πολλά τα νούμερα που παραθέτεις.
Για να βγει κάποιο συμπέρασμα πρέπει αρχικά να παραθέσεις την πηγη που τα βρήκες και την ημερομηνία στην οποία αναφέρονται.
Έπειτα για την Αθήνα, να υπάρξει μια σύγκριση προ διαδηλώσεων και μετά. Το οτι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν μεγαλύτερη διασπορά δεν σημαίνει οτι δεν υπήρξε επιβάρυνση στην Αθήνα.
Χαμός σε Ψυρρή , Πλάκα και Μοναστηράκι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Χαμός σε Ψυρρή , Πλάκα και Μοναστηράκι
Α τωρα τις ειδα τις αμερικάνικες, θα τις κοιτάξω.ST48410 έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 12:47Έβαλε και μία επόμενη ανάρτηση με έρευνες από την Αμερική. Η λογική λέει ότι οι συγκεντρώσεις επηρεάζουν. Αυτό όμως πρέπει να επιβεβαιωθεί από αρκετές έρευνες. Αλλιώς θα πρόκειται για κάτι που πιστεύουμε αλλά δεν ισχύει.gassim έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 12:41Δεν λένε και πολλά τα νούμερα που παραθέτεις.
Για να βγει κάποιο συμπέρασμα πρέπει αρχικά να παραθέσεις την πηγη που τα βρήκες και την ημερομηνία στην οποία αναφέρονται.
Έπειτα για την Αθήνα, να υπάρξει μια σύγκριση προ διαδηλώσεων και μετά. Το οτι σε άλλες περιοχές της Ελλάδας έχουν μεγαλύτερη διασπορά δεν σημαίνει οτι δεν υπήρξε επιβάρυνση στην Αθήνα.
Αλλά ας βάλει και ένα λινκ για την ελληνική.
Nαι τα στοιχεία είναι του ΕΟΔΥ για την Μύκονο.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Εύγε, όσο θέλουν να μας φυλακιζουν τόσο θα τους γράφουμε στα απαυτα μας
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Νομίζω θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και αυτή την περίπτωση και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ίσως πρόκειται για μία πρόσκαιρη αύξηση. Αν όμως η τάση συνεχίσει τις επόμενες μέρες, παρόλο που αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, θα μου φαινόταν λογικό να θεωρήσω πως οι συγκεντρώσεις εκεί έπαιξαν κάποιο σοβαρό ρόλο.
Άκουσα όλη τη δήλωση με το πριν και το μετά και γενικά ήταν πιο μαζεμένη και έδινε προτεραιότητα στην κρίση των ειδικών. Σε αυτό το απόσπασμα φαίνεται να ξεφεύγει λίγο και θυμήθηκα τη φράση του συχωρεμένου που σίγουρα θα είχατε ακούσει οι κάπως μεγαλύτεροι: "και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε..."
Δεν αντιλέγω για αυτό και έκανα αναφορά για την Νέα Σμύρνη γιατί εκεί είχα και εικόνα και υπήρξε προφανώς συνωστισμός πλειάδας πολιτών.ST48410 έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 22:40Νομίζω θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και αυτή την περίπτωση και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ίσως πρόκειται για μία πρόσκαιρη αύξηση. Αν όμως η τάση συνεχίσει τις επόμενες μέρες, παρόλο που αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, θα μου φαινόταν λογικό να θεωρήσω πως οι συγκεντρώσεις εκεί έπαιξαν κάποιο σοβαρό ρόλο.
Αν και η αυξητική τάση δεν είναι παράξενη, π.χ.
Στις 2 Μαρτίου είχαν ήδη 116 ενεργά κρούσματα ενώ στις 25 Φεβρουαρίου είχαν 75 κρούσματα, πριν γίνει το οτιδήποτε.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αρχέλαος έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 01:31Εντάξει αυτή είναι η χρήσιμη ηλίθια του συστήματος με μικρή αντιληπτική ικανότητα.dna replication έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 01:24αυτά είναι άμα κερδίζει τι εκλογές ο Κούλης σου αλλά ο συριζα κυβερνάει ακόμα
Κρουσματα ανα 100χιλ πληθυσμο (24/03)
Θεσσαλονικη 34,86
Κεντρικος Τομεας Αθηνων 32,83
Μυκονος 59,21
Καλυμνος 40,74
Κοζανη 48,6
Ωστόσο και εσείς προσπαθήσατε να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις μη κάνοντας κιόλας καμία σοβαρή πρόταση όπως και αναμενόταν.
Λίγο το ΚΙΝΑΛ είπε μόνο κάποια πράγματα αλλά δεν προβάλλεται ιδιαίτερα γιατί και αυτό έχει τις δικές του αμαρτίες.
Τι έγινε άχρηστο, πανηλίθιο μποτάκι των 0,60; Σε πείραξε που σου απάντησα στο ίδιο ύφος και έτρεξες να κάνεις αναφορά για ψυχολογικό βαβά;
Σε χάλασε που έδειξα φωτογραφία τον Αλέξη της καρδιά σου;
Δηλαδή οι σχεδόν καθημερινές πορείες των αριστερών δεν είχαν επιπτώσεις στην αύξηση των κρουσμάτων, αλλά είχαν τα ΜΜΜ; Και πώς γύριζαν τα ζωντανά στα σπίτια τους μετά από κάθε πορεία; Πάνω σε χήνες, όπως ο ήρωά σου ο Νιλς Χόλγκερσον;
Τόσες φωτογραφίες από τις πορείες με χασικλήδες χωρίς μάσκα, δεν κόλλησε ο ένας από τον άλλον; Και μετά δεν το κουβάλησαν στα σπίτια τους; Δεν το άφησαν μέσα στον ανελκυστήρα, όλοι σε επαύλεις μένουν;
Δηλαδή πρέπει να είσαι ειδικός ιολόγος για να το καταλάβεις; Κρίμα που δεν γίνεται ακόμα μεταμόσχευση εγκεφάλου, έτσι θα μείνεις.

Προς συντονισμό/διαχείριση: απαντάω στη βρισιά του μπούλη κάνοντας παράθεση αυτό που είπε πρώτος και σβήνετε μόνον το δικό μου; Δεν είδατε την παράθεση;
edit: ξαναδές μία τον Αλέξη της καρδιάς σου. Αρχέλαος @ Χαμός σε Ψυρρή , Πλάκα και Μοναστηράκι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 29 Μαρ 2021, 23:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι, στις πορείες για τον δολοφόνο-τρομοκράτη σε όλη την Ελλάδα, πήγαν 5-6 άτομα.Αρχέλαος έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 22:57Δεν αντιλέγω για αυτό και έκανα αναφορά για την Νέα Σμύρνη γιατί εκεί είχα και εικόνα και υπήρξε προφανώς συνωστισμός πλειάδας πολιτών.ST48410 έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 22:40Νομίζω θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και αυτή την περίπτωση και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ίσως πρόκειται για μία πρόσκαιρη αύξηση. Αν όμως η τάση συνεχίσει τις επόμενες μέρες, παρόλο που αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, θα μου φαινόταν λογικό να θεωρήσω πως οι συγκεντρώσεις εκεί έπαιξαν κάποιο σοβαρό ρόλο.
Στις 2 Μαρτίου είχαν ήδη 116 ενεργά κρούσματα ενώ στις 25 Φεβρουαρίου είχαν 75 κρούσματα, πριν γίνει το οτιδήποτε.

Έλα, μπορείς να σταματήσεις για απόψε. Το έβγαλες το ψωμί σου.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Όχι. Τι να κάνουμε θα ζήσουμε με την κατάρα. Θα έχουμε ανεύθυνη αντιπολίτευση και έναν ανέμελο πρωθυπουργό που θα τον βρίζουμε γιατί είναι ανθρώπινος.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Είπε η τελμπεχανου εθνικιστρια που δέχεται να πληρώνεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσειςJuno έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 23:00Ναι, στις πορείες για τον δολοφόνο-τρομοκράτη σε όλη την Ελλάδα, πήγαν 5-6 άτομα.Αρχέλαος έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 22:57Δεν αντιλέγω για αυτό και έκανα αναφορά για την Νέα Σμύρνη γιατί εκεί είχα και εικόνα και υπήρξε προφανώς συνωστισμός πλειάδας πολιτών.ST48410 έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 22:40
Νομίζω θα πρέπει να παρακολουθήσουμε και αυτή την περίπτωση και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Ίσως πρόκειται για μία πρόσκαιρη αύξηση. Αν όμως η τάση συνεχίσει τις επόμενες μέρες, παρόλο που αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, θα μου φαινόταν λογικό να θεωρήσω πως οι συγκεντρώσεις εκεί έπαιξαν κάποιο σοβαρό ρόλο.
Έλα, μπορείς να σταματήσεις για απόψε. Το έβγαλες το ψωμί σου.
Α μιλάμε για δημόσιο υπάλληλο σε καμία θέση χαλαρή γραφείου...κατά τα άλλα τις φταίνε οι κυβερνήσεις που δεν την ενόχλησαν.Gewponos90 έγραψε: ↑29 Μαρ 2021, 23:11
Είπε η τελμπεχανου εθνικιστρια που δέχεται να πληρώνεται από όλες τις προδοτικές κυβερνήσεις
Και θυμήθηκα τους εξής στίχους που καταμαρτυρούν τους τεμπελχανάδες και τον στρεβλωμένο μικροαστισμό:
"
με βλεπεις τα πρωινα,για καφε στο bacara
κοιτα μουτρα για παντρεια, τον φτωχο τον φουκαρα
μα εγω μωρακι μου, στο κραταω κρυφο
αυριο κουρευομαι,θα ξουριστω κ θα πλυθω
θα γινω για σενανε,ο john john ο
καταλληλος
θα γινω μωρακι μου, δημοσιος υπαλληλος..
μου το πε κι ο μπαρμπας μου, στη κορωνη ο βουλευτης,
"κανε λιγακι υπομονι ανηψιε", και συ θα βολευτεις
κι ετσι θα χω σταθερη δουλεια, θα κολυμπαω στο φραγκο
θα ντυνομαστε ομορφα, θα σε πηγαινω στο lago
και θα ναι με τα ονειρα μου,ο δρομος μου παραλληλος
γιατι θα ειμαι μωρο μου,δημοσιος υπαλληλος
θα γεννησεις κ κανα 2 παιδια, και θα πετας στα ουρανια
και γω με καρχαρια την τραπεζα, θα κολυμπαω στα δανεια
θα κανω 13 δουλειες,θα τρεχω δν θα φτανω
θα παρω κι επιδοτηση,για ελιες στο βιτσι απανω
θα ναι χοντρος κι ο κωλος σου, δεν θα μ αρεσει πλεον
θα βλεπω τις φοιτητριες,και θα ορμαω σαν λεων..
απαξ και ειμαστε μαζι,λεω απαξ,
θα σου χω μπρος στα ποδια σου,απλωμενο το εφαπαξ
θα σαι μια κολογρια,για εκδικηση θα διψω
κ ισως σε πνιξω καποτε, στα λουτρα στην Αιδηψω
και ολοι θα μου λενε "ησουν μαζι της αδικος"
μα εγω θα ειμαι πλεον, δημοσιος καταδικος..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουν πλάκα οι δεξιοί.
από Frappezitis » 03 Μάιος 2025, 22:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Μάιος 2025, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχει πλάκα να βλέπεις συριζαίους να μιλάνε για τη Δεξιά
από έργο_μακέτο » 31 Μάιος 2023, 21:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 885 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
31 Μάιος 2023, 22:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαμός στην βουλή της Σερβίας
από Golden Age » 04 Μαρ 2025, 20:34 » σε Διεθνής πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 673 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από MasterofDope
05 Μαρ 2025, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αφήστε τη πλάκα, επιβάλλεται να πάρει το πρώτο κόμμα 180 βουλευτές
από talaipwros » 21 Μάιος 2023, 23:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 6955 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
23 Μάιος 2023, 23:23
-