Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.
Συνήθως το πρωτο που πετάνε - οταν ανακαλύψουν οτι είσαι πολυασχολος
- '' πηγαινα και εγώ με αλλον -ους''

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ας μου πεί κάποια από σας γιατί σας ενοχλεί τόσο να πάει ο δικός σας με άλλη.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Otto Weininger
Δεν μπορείς να διαλύσεις τον ψυχισμό κάποιου που αδιαφορεί ούτως ή άλλως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
αυτή η δικαιολογία θα μπορούσε να ισχύει για το πρώτο εξάμηνο ξέρω γω στο οποίο πάλι κάτι μπορεί να παίξει ειδικά με τους άντρες κι αυτό κυρίως γιατί οι γκόμενες τον μυρίζονται τον χορτασμένο και τους έλκει περισσότερο (δεν μιλάω για σένα γενικά μιλώ).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Otto Weininger έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:23Δεν μπορείς να διαλύσεις τον ψυχισμό κάποιου που αδιαφορεί ούτως ή άλλως.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Πολλά δεν θα λεγατε με τπτ σε ηρεμία αλλά εκτοξευονται στις περίφημες συναισθηματικές σας εκρήξεις - εκτός ελεγχου - οι οποίες είναι και οι πραγματικά αποκαλυπτικές - ενδιαφέρουσες.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:37Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Συνήθως αυτό που πονάει είναι όταν κρατάς την θέση σου και προσπερνάς. Αν πεις κάτι τέτοιο είναι αντίδραση μη επιθυμητή. Για σένα, όχι για τον άλλο, ο άλλος θα καταλάβει πολύ καλά γιατί το είπες, δεν είναι βλάκας.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι θα πω.Αγις έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:42Πολλά δεν θα λεγατε με τπτ σε ηρεμία αλλά εκτοξευονται στις περίφημες συναισθηματικές σας εκρήξεις - εκτός ελεγχου - οι οποίες είναι και οι πραγματικά αποκαλυπτικές - ενδιαφέρουσες.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:37Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
Άλλωστε το ξέρει κι εκείνος. Γατάκι.

Λιγο ακόμα και θα κοχλάζεις.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:47Ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι θα πω.Αγις έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:42Πολλά δεν θα λεγατε με τπτ σε ηρεμία αλλά εκτοξευονται στις περίφημες συναισθηματικές σας εκρήξεις - εκτός ελεγχου - οι οποίες είναι και οι πραγματικά αποκαλυπτικές - ενδιαφέρουσες.Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:37
Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
Άλλωστε το ξέρει κι εκείνος. Γατάκι.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι δεν βλέπεις; (που δεν βλέπεις, αλλά μην το κάνουμε θέμα)
Αφρίζω απ' το πολύ το κόχλασμα.
Δεν έχει σημασία - ουτε καν αν ισχύει η οχι οτι και αν πουν - η χαλαρότητα γενικά της αντιμετώπισης της ''σχέσης'' είναι που τις αποσυντονίζει - δεν μπορούν να το διαχειριστούν .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Otto Weininger
Ναι αλλά αν έλεγες, με άλλην/ες ;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:37Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
Φακ γεα

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Otto Weininger έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 01:04Ναι αλλά αν έλεγες, με άλλην/ες ;Gherschaagk έγραψε: ↑24 Οκτ 2018, 00:37Δεν ξέρω αν το έχει κάνει, αλλά σιγά μην ξεστομίσω τέτοια παρλαπίπα.
Φακ γεα

Ναι μωρέ, γιατί όχι; Θα ενδιαφερόταν κι εκείνος. Ωραίες φάσεις. Θα του ζητούσα να γνωριστούμε με την έτσι του και θα το κάναμε ffm. Μια χαρά!
Όταν λέω προσπερνάς, τελειώνεις τα πάντα χωρίς να πεις τίποτα και φεύγεις. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ποντάρουν στο γεγονός πως αν το μάθουν θα γίνει ο σχετικός χαμός και στο τέλος θα τους συγχωρήσουν.
Δεν μπαίνω στην διαδικασία αγόρια σκυλόψαρα κορίτσια σκουπόξυλα... προσπαθώ να δω τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 225 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
12 Μαρ 2025, 11:20
-
-
Νέα δημοσίευση Τι έχει πάει τόσο λάθος και καταντησαμε έτσι;
από Unique » 03 Ιουν 2024, 13:34 » σε Κοινωνικά θέματα - 84 Απαντήσεις
- 1809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
07 Ιουν 2024, 17:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Λατινοπούλου κατά Trump: Με ενοχλεί η συμπεριφορά του σερίφη, στηρίζω Ουκρανία και Zelensky
από southern » 22 Φεβ 2025, 06:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 244 Απαντήσεις
- 4262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lugozzi
26 Φεβ 2025, 21:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Δικός μας ο ΣΥΡΙΖΑ φλόγα μέσα στην ψυχή -μολις κυκλοφορησε-
από omg kai 3 lol » 27 Σεπ 2024, 16:25 » σε Μουσική - 12 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-