Χικ μάνα μου. Τριάντα χρόνια ''αλκοόλα'', έπρεπε να έχω τη μισή Τοσκάνη δικιά μου.Niki έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:46Έρχεται ο άντρας μου και μου λέει χαλάρωσε πιες ένα ποτήρι κρασί.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 12:39μετά ερχονται αλλα:
πηρε αυτοκίνητο: τι ώρα θα γυρίσει, μη τρέχει, μη παθει τπτ κλπ κλπ
δεν θελω να σε αποθαρρύνω αλλα εγώ τα σκέφτομαι καθημερινά... πως πηγε πως γυρισε τι εκανε πως είναι εφαγε δεν εφαγε κ.α.
Αν είναι έτσι όπως τα γράφεις με βλέπω αλκοολική και πρέπει να αγοράσουμε αμπέλια.
Τα προσωπικά μας κολαστήρια
Re: Τα προσωπικά μας κολαστήρια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
επίσης ζω μια κόλαση όταν με βλεπει η μανα μου να καπνίζω..
τόσο εξαψαλμο ούτε στην εκκλησία...
το κορυφαίο ειναι ότι αφου τα λεει λεει λεει λεει λεει κλπ μετά κανει και το σταυρό της...
μετά απο ολα αυτά παντα της λεω την ίδια ατακα κοιτάζοντας τη με ενα ύφος ελα εντάξει σε ακουσαμε και σήμερα.... : κατι αλλο?
νευριάζει και φευγει
α ξεχασα να γραψω οτι λεει : θα με πεθάνεις εσυ , μια φορά της απαντησα : όλους θα μας θαψεις... τις αλλες φορές το λεω απο μεσα μου
τόσο εξαψαλμο ούτε στην εκκλησία...
το κορυφαίο ειναι ότι αφου τα λεει λεει λεει λεει λεει κλπ μετά κανει και το σταυρό της...
μετά απο ολα αυτά παντα της λεω την ίδια ατακα κοιτάζοντας τη με ενα ύφος ελα εντάξει σε ακουσαμε και σήμερα.... : κατι αλλο?
νευριάζει και φευγει
α ξεχασα να γραψω οτι λεει : θα με πεθάνεις εσυ , μια φορά της απαντησα : όλους θα μας θαψεις... τις αλλες φορές το λεω απο μεσα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andromachi την 11 Μαρ 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
εγώ νόμιζα θα πεις οτι εκεί που λέει λέει μετά ανάβει κι ένα τσιγάρο, λολ
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
μη γελατε ... ζω ενα δράμα....
εχω κι αλλα να πω αλλα θα σας τα λεω σιγά σιγά
εχω κι αλλα να πω αλλα θα σας τα λεω σιγά σιγά
Οι μανάδες το έχουν αυτό σε όποια ηλικία και αν είναι το παιδί τους. Μια φορά (σε διακοπές) πετούσαμε στα σκουπίδια άδεια πακέτα από τσιγάρα και το βράδυ μας λέει "βρήκα 28 ευρώ στα σκουπίδια". 
Οι γιατροί (κάθε ειδικότητας), εξετάσεις, φάρμακα, δεν μου αρέσουν καθόλου. Ειδικά όταν το ένα προκαλεί το άλλο που είναι χειρότερο κ.ο.κ.

Οι γιατροί (κάθε ειδικότητας), εξετάσεις, φάρμακα, δεν μου αρέσουν καθόλου. Ειδικά όταν το ένα προκαλεί το άλλο που είναι χειρότερο κ.ο.κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 11 Μαρ 2024, 15:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας μην ανοίξω το στόμα μου για γιατρούς....
Ανδρομαχούλα, λέγε βρε, πού θα τα πεις αν όχι σε μας
Ανδρομαχούλα, λέγε βρε, πού θα τα πεις αν όχι σε μας
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
το επομενο μου δράμα ειναι ο γιος μου όπως σας προανέφερα...
με καλεί μόνο οταν θελει να ρωτήσει κάτι ... σήμερα πχ με καλεσε όχι για να δει τι κάνω αν ζω ή αν πεθανα
για να του πω το αμκα του
είμαι κινητή προσωπική του πληροφορία
του λεω : καλα βρε παιδάκι μου ποσες φορες σου εχω πει κατσε και γραψτα όλα σε ενα ημερολόγιο και εχε το καπου που θα ξέρεις που να το βρείς
τι μου λεει????? καλα κι εσενα τι σε εχω???????
εκει του ειπα οτι την αλλη εβδομαδα μπορεί να χρειαστώ λεφτά να παρω κατι με την καρτα του. η απαντηση του : καλα θα αλλαξω κωδικό ...
ακους! ακουω να λες !
με καλεί μόνο οταν θελει να ρωτήσει κάτι ... σήμερα πχ με καλεσε όχι για να δει τι κάνω αν ζω ή αν πεθανα
του λεω : καλα βρε παιδάκι μου ποσες φορες σου εχω πει κατσε και γραψτα όλα σε ενα ημερολόγιο και εχε το καπου που θα ξέρεις που να το βρείς
εκει του ειπα οτι την αλλη εβδομαδα μπορεί να χρειαστώ λεφτά να παρω κατι με την καρτα του. η απαντηση του : καλα θα αλλαξω κωδικό ...
ακους! ακουω να λες !

- Andromachi
ζω μονίμως δράματα η γυναίκα ποσο να αντέξω...
και μη μου πεις ότι γκρινιάζω...
απλά θετω τους προβληματισμούς μου
αμαν πχιά....
και μη μου πεις ότι γκρινιάζω...
απλά θετω τους προβληματισμούς μου
αμαν πχιά....
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα μηχανάκια με κομμένη εξάτμιση. Ώρες ώρες μετανιώνω που δεν έγινα τροχονόμος να τους κάνω να πουλήσουν το σπίτι τους από τα πρόστιμα. Όλη μέρα κλήσεις για ηχορύπανση θα έκοβα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 11 Μαρ 2024, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Andromachi
σωστό ναι ! πολυ εκνευριστικό αυτο με τα μηχανάκια
Δες και τη θετική του πλευρά.Andromachi έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:41το επομενο μου δράμα ειναι ο γιος μου όπως σας προανέφερα...
ακους! ακουω να λες !

Τουλάχιστον σε θεωρεί χρήσιμη.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:46Τα μηχανάκια με κομμένη εξάτμιση. Ώρες ώρες μετανιώνω που δεν έγινα τροχονόμος να τους κάνω να πουλήσουν το σπίτι τους από τα πρόστιμα. Όλη μέρα κλήσεις για ηχορύπανση θα έκοβα.

Green Dragon έγραψε: ↑11 Μαρ 2024, 15:46Τα μηχανάκια με κομμένη εξάτμιση. Ώρες ώρες μετανιώνω που δεν έγινα τροχονόμος να τους κάνω να πουλήσουν το σπίτι τους από τα πρόστιμα. Όλη μέρα κλήσεις για ηχορύπανση θα έκοβα.
Πάνω από τα μισά που κυκλοφορούν, θεωρώ πως έχουν κομμένη εξάτμιση.

Τενοντίτιδα θα πάθαινες.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
05 Φεβ 2025, 15:17
-
-
Νέα δημοσίευση Πως μπορώ να μπλοκάρω τα προσωπικά μηνύματα από τα μέλη
από anastasiaM » 24 Σεπ 2023, 07:41 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 23 Απαντήσεις
- 3140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
20 Οκτ 2023, 08:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορρητο-Προσωπικα Δεδομενα-GPDR και λοιπα κουρελια
από Alex Amsterdam » 19 Μαρ 2024, 14:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 37 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
19 Μαρ 2024, 16:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιχνηλασιμότητα της πρόσβασης στα προσωπικά μας δεδομένα: μια συζήτηση που δεν έγινε ποτέ
από Rakomelofronas » 18 Οκτ 2023, 10:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
18 Οκτ 2023, 17:20
-