ο Γκλιγκοροφ ειχε αλλη αποψη ...Υδράργυρος έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:18200-300 ατομα ειναιnostromos έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:17ουτε αυτοι αν αναγνωρισουνε Ελληνικη μειονοτητα στα Σκοπια ... η οποια δεν θα ειναι 2000 ατομα φυσικαΥδράργυρος έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:16Δε θα παθουμε τιποτα αν μπει η μακεδονικη γλωσσα σα δευτερη ξενη γλωσσα σε μερικα σχολεια, ουτε αν ανοιξει μια κυριλλικη εκκλησια, ουτε αν μπει και καμια κυριλλικη πινακιδα στο ξινο νερο ή υην αχλαδα φλωρινας.
Σε ολη την ευρωπη εχει γινει
"Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
Re: "Δεν υπάρχει μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα"
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Βινόσαυρος

Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
Είναι μειονότητα 97 άτομα; Επίσης η μακεδονική γλώσσα υπάρχει ταξινομημένη στις ινδοευρωπαϊκές γλώσσες; Από που κατάγονται αυτοί οι μακεδόνες; Οι απορίες μου αυτές προέρχονται από την αμάθειά μου στο ζήτημα. ποιος ξέρει ας με διαφωτίσει.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αν και σε διακρίνει ένας "ακαδημαϊσμός" στη μουσική που δε σε αφήνει να δείς οτι το Korg PA50 είναι παραδοσιακό όργανο όταν παίζει Ράικο
άνοιξε!
αντε να δουμε και ποτε τα Σκοπια θα κανουνε αυτη τη ρημαδα την απογραφη ... να γελασει ο καθε πικραμενος
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αιτία μπλοκ και αναφοράς. Θα το ανοίξω με μισή καρδιά.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:36αν και σε διακρίνει ένας "ακαδημαϊσμός" στη μουσική που δε σε αφήνει να δείς οτι το Korg PA50 είναι παραδοσιακό όργανο όταν παίζει Ράικο
άνοιξε!
Έχω κασέτες βίντεο από εκπομπές της τηλεόρασης με εκπληκτικούς οργανοπαίκτες όπως ο Τσμπάζης από την Φλώρινα. Ούτε αρμόνια ούτε ντραμς. Αν ποτέ μπορέσω να τα ψηφιοποιήσω, θα τα βάλω στο youtube.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
18 δευτερόλεπτα λέει, τόσο άντεξα να ακούσω.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:36αν και σε διακρίνει ένας "ακαδημαϊσμός" στη μουσική που δε σε αφήνει να δείς οτι το Korg PA50 είναι παραδοσιακό όργανο όταν παίζει Ράικο
άνοιξε!
-
Πράγματι το sample ήταν χάλια.
- dna replication
όταν λέμε ακαδημαϊσμός και φορμόλη...
και το κλαρίνο στην εποχή του καινοτομία ήταν, ήρθε νομίζω τον 17ο αιώνα, πιο πρίν μόνο γκάιντες παίζανε
και τα χάλκινα επίσης καινοτομία ήταν. Πήγαν οι οργανοπαίχτες στις φανφάρες του στρατού στις αρχές του 20ου αιώνα και μάθανε τις τρομπέτες τις κορνέτες και τα τρομπόνια
και το κλαρίνο στην εποχή του καινοτομία ήταν, ήρθε νομίζω τον 17ο αιώνα, πιο πρίν μόνο γκάιντες παίζανε
και τα χάλκινα επίσης καινοτομία ήταν. Πήγαν οι οργανοπαίχτες στις φανφάρες του στρατού στις αρχές του 20ου αιώνα και μάθανε τις τρομπέτες τις κορνέτες και τα τρομπόνια
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Ο Σουν Τσου είχε γράψει ότι σε ένα χωριό οι κάτοικοι αντιστέκονταν. Αυτός είπε στους στρατιώτες τους να σκοτώσουν όλους όσου ςήταν πάνω από πέντε χρονών. Όταν μεγάλωσαν δεν είχε κανένα πρόβλημα. Φορμόλη και ακαδημασισμός αλλά συγχώρεσε με που εκπαιδεύτηκε το αυτί μου σε άλλους ήχους.dna replication έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:53όταν λέμε ακαδημαϊσμός και φορμόλη...
Ξαναβάζω αυτό με τα δύο τύμπανα, κλαρίνο, κορνέτα και σαξόφωνο (στη θέση του τρομπονιού) και πες μου τι σχέση έχει με το Κοργκ. Υπ' όψιν ότι τρελαίνομαι με τα συνθεσάιζερ αλλά όχι σ' αυτή τη μουσική.
-
Το ανανεώνω. Ξέρει κανείς;Επαμεινώνδας έγραψε: ↑08 Δεκ 2018, 15:36Είναι μειονότητα 97 άτομα; Επίσης η μακεδονική γλώσσα υπάρχει ταξινομημένη στις ινδοευρωπαϊκές γλώσσες; Από που κατάγονται αυτοί οι μακεδόνες; Οι απορίες μου αυτές προέρχονται από την αμάθειά μου στο ζήτημα. ποιος ξέρει ας με διαφωτίσει.
-

Φιλοσκοπιανοί και ναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύετε μαζί.
- dna replication
ναι αλλα οποιος δεν γουσταρει Πρεσποσυμφωνο
ειναι απογονος συνεργατων των ναζι..
Οπως ειπα,
οι τυποι ειναι εντελως για ψυχιατρειο.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί δεν υπάρχει Ρεπουμπλικανικό κόμμα στην Ελλάδα;
από taxalata xalasa » 16 Ιαν 2025, 01:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
16 Ιαν 2025, 01:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2 βουλευτές του Σύριζα μιλάν για τουρκική μειονότητα...
από Libre arbitre » 07 Ιουν 2023, 18:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 2918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
13 Αύγ 2023, 19:34
-
-
- 98 Απαντήσεις
- 3069 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nearos
09 Δεκ 2024, 22:19
-
-
Νέα δημοσίευση Πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο Θεός υπάρχει εάν δεν μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει;
από Άθεος » 13 Μάιος 2024, 08:14 » σε Θρησκειολογία - 456 Απαντήσεις
- 12200 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
03 Μαρ 2025, 20:24
-