Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:35Μονο με κυβερνηση ΧΑ θα μπορουσαν να γινουν αυτα που θεωρω σωστα και να παρουμε την πατριδα μας οισω. Δυστυχως οι χρυσαυγιτες ειναι φασιστες και ηλιθιοι. Για καθε 10 καλα θα εκαναν 1000 εγκληματα κατα αθωων.
"Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
- Highlander
Re: "Από δω και πέρα φυλακή και ξύλο"
Εσύ τι θεωρείς σωστό για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:35Μονο με κυβερνηση ΧΑ θα μπορουσαν να γινουν αυτα που θεωρω σωστα και να παρουμε την πατριδα μας οισω. Δυστυχως οι χρυσαυγιτες ειναι φασιστες και ηλιθιοι. Για καθε 10 καλα θα εκαναν 1000 εγκληματα κατα αθωων.
Τοσο ο νεοναζισμος οσο και ο αναρχισμος ειναι μικρες χαζες επαναστασεις της νεολαιας. Εκφραση της ανθρωπινης ζωτικοτητας που ενσαρκωνουν οι νεοι αντρες. Οποτε απειλουν το κατεστημενο θα συντριβονται. Οι μπαχαλακηδες δεν ειναι σοβαρη απειλη για το συστημα, γι αυτο θα πεσουν στα μαλακα. Εδω θα ειμαστε να το δειτε.
- Highlander
Πρώτα εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες να "πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" (που ήταν και το βασικό προεκλογικό σύνθημα της ΧΑ).Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:41Εσύ τι θεωρείς σωστό για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:35Μονο με κυβερνηση ΧΑ θα μπορουσαν να γινουν αυτα που θεωρω σωστα και να παρουμε την πατριδα μας οισω. Δυστυχως οι χρυσαυγιτες ειναι φασιστες και ηλιθιοι. Για καθε 10 καλα θα εκαναν 1000 εγκληματα κατα αθωων.
Εγώ ρώτησα πρώτη. Είπες στον Ορέστη "αυτά που θεωρείς σωστά"; Εσύ ποια θεωρείς σωστά;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:43Πρώτα εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες να "πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" (που ήταν και το βασικό προεκλογικό σύνθημα της ΧΑ).Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:41Εσύ τι θεωρείς σωστό για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37
Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.
- Highlander
Για ποιο πράγμα;Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:46Εγώ ρώτησα πρώτη. Είπες στον Ορέστη "αυτά που θεωρείς σωστά"; Εσύ ποια θεωρείς σωστά;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:43Πρώτα εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες να "πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" (που ήταν και το βασικό προεκλογικό σύνθημα της ΧΑ).
Για αυτό κύριε Ψυχοβγάλτη. Άντε βγαίνω. Κουράζεις πολύ.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:47Για ποιο πράγμα;Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:46Εγώ ρώτησα πρώτη. Είπες στον Ορέστη "αυτά που θεωρείς σωστά"; Εσύ ποια θεωρείς σωστά;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:43
Πρώτα εξήγησε μου τι εννοείς όταν λες να "πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" (που ήταν και το βασικό προεκλογικό σύνθημα της ΧΑ).
Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.
- Highlander
Μα το θέμα δεν είναι ότι δε βρίσκω κάποια ανάγκη "να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" ή κάτι παρόμοιο. Αυτό είναι απλώς ένα ακροδεξιό σύνθημα, το οποίο και γι' αυτό έβαλα ειρωνικά σε εισαγωγικά για να δείξω ότι ο Ορέστης υιοθετεί τη ρητορική και τη συνθηματολογία της ΧΑ.Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:48Για αυτό κύριε Ψυχοβγάλτη. Άντε βγαίνω. Κουράζεις πολύ.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.
Άσε μας ρε Ορέστη με τους διαφορετικούς κόσμους. Και στην Ομόνοια έχω περπατήσει και στην Αθηνάς και στα Εξάρχεια και στα βουπού και στα νουπού αλλά δεν κλαίγομαι κάθε φορά που περπατάω. Εσύ όπου και να πας κάποιος θα σε στραβοκοιτάξει. Κι αυτήν την κασέτα έχω βαρεθεί.Ορέστης 35 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2019, 23:57Φε συ πριν λιγη ωρα μιυ συνεβη. Να μην το γραψω; Να μη θυμηθω τους μαλακες που δε βλεπουν τιποτα εκτος απο Εξαρχεια; Εσυ απι την πλευρα σου λογικο ειναι να μην με καταλαβαινεις αν περνας πεζη απ την Ομονοια καθε 20 χρονια.
Γενικα ειμαστε απο διαφορετικους κοσμους εδω μεσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια και συζητούσαμε περί εγκληματικότητας,κεντρου Αθηνας κτλ, τωρα ανακαλυψα αυτό τον τύπο κι εχω πεθάνει στο γέλιο! 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Juno έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:41Εσύ τι θεωρείς σωστό για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω;Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:37Προφανώς δεν είναι τυχαίο που αυτά θεωρείς σωστά "για να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω" τα εκφράζουν μόνο οι ηλίθιοι φασίστες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 00:35Μονο με κυβερνηση ΧΑ θα μπορουσαν να γινουν αυτα που θεωρω σωστα και να παρουμε την πατριδα μας οισω. Δυστυχως οι χρυσαυγιτες ειναι φασιστες και ηλιθιοι. Για καθε 10 καλα θα εκαναν 1000 εγκληματα κατα αθωων.
Πατρίδα μας είναι η κρατική εξουσία στην οποία ανηκουμε ως υπήκοοι και ..κάνει εισαγωγή νέων υπηκόων παραμελώντας η άδικοντας τους παλαιότερους
Σαν μια εταιρεία που προσλαμβάνει νέους εργαζόμενους ενώ τους παλαιούς αν δεν τους διώχνει (Έλληνες μετανάστες στο εξωτερικό ) τους έχει στο κλασιμο
Καλά, δεν ντρέπεστε να γελάτε με τόσο ξενοφοβικά αστεία;
Ντροπή σας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εμείς επιτρέπεται

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φυσικά, είστε κάτι σαν τους χαζούς του χωριού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 133 Απαντήσεις
- 2607 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
10 Ιαν 2025, 11:31
-
-
Νέα δημοσίευση Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
από Μαδουραίος » 20 Σεπ 2024, 19:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 92 Απαντήσεις
- 2265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
27 Σεπ 2024, 22:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του
από Μαδουραίος » 16 Ιουν 2024, 13:20 » σε Κοινωνικά θέματα - 971 Απαντήσεις
- 20458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
16 Σεπ 2024, 20:54
-