ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
Re: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΗΨΙΟΥ ΚΟΥΛΗ.
γενικα η τακτικη τους αποδεδειγμενα ειναι η εξης:
να πεις οσες πιο πολλες μαλακιες μπορεις, να μπερδευτει ο κοσμος, να ερθει η επισημη θεση την δευτερα (μετα τα μπανια), να σου μοιαζει η πιο λογικη, οποτε και θα την δεχθεις..
να πεις οσες πιο πολλες μαλακιες μπορεις, να μπερδευτει ο κοσμος, να ερθει η επισημη θεση την δευτερα (μετα τα μπανια), να σου μοιαζει η πιο λογικη, οποτε και θα την δεχθεις..
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχεις βάλει μια δεκαριά ερωτήματα λοιπόν, τα οποία πολύ αμφιβάλλω πως θα απαντηθούν για τα οποία δεν έχεις ιδέα λες, αλλά παρόλα αυτά είσαι σίγουρος πως "θα τους σκάσει στη μάπα".Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:36Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:28Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25
Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.
Γιατι αν περιμενεις τη Δευτερα το μονο που εχω να πω ειναι "πας μετα χριστον προφητης γαιδαρος"
Τωρα θα μας πεις και θα δουμε αν επιβεβαιωθεις τη Δευτερα.
Αλλιως μπουρδολογεις.
Αυτό που λέω είναι το εξής: υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Και θα απαντηθούν. Όπως για παράδειγμα:
Ο Ανδρουλάκης ως ευρωβουλευτής παρακολουθείτο. Και τίποτα άλλο. Παρακολουθούσαν και άλλους ευρωβουλευτές άλλα κράτη;
Ποτέ έμαθε ότι τον παρακολουθούν; Για ποιο λόγο το εκαναν;
Γιατί αρνήθηκε ενημέρωση από την ΕΥΠ πριν τόσους μήνες;
Και καμία δεκαριά αλλα ερωτήματα που θα έρθουν σύντομα.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι το εξής: έχει τόσο βάθος όλο αυτό που θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις. Και η γνώμη μου είναι ότι θα τους σκάσει στην μάπα σε αυτούς που από χθες μουγκανίζουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
Στατιστικά μιλώντας, δεν πέφτω συχνά έξω στις προβλέψεις που κάνω εδώ. Κυρίως γιατί προσέχω τι θα γράψω.George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:45Αρα λοιπον δεν ξερεις τιποτα και ολα αυτα ειναι εικασιες δικες σου. Οσο κανουν εικασιες και οι αλλοι κανεις και συ. Και ολοι σας εχετε (και εχω δε βγαζω τον εαυτο μου απ εξω) ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες να πεσετε μεσα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:36Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;
Αυτό που λέω είναι το εξής: υπάρχουν πολλά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν. Και θα απαντηθούν. Όπως για παράδειγμα:
Ο Ανδρουλάκης ως ευρωβουλευτής παρακολουθείτο. Και τίποτα άλλο. Παρακολουθούσαν και άλλους ευρωβουλευτές άλλα κράτη;
Αυτό που λέω λοιπόν είναι το εξής: έχει τόσο βάθος όλο αυτό που θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις. Και η γνώμη μου είναι ότι θα τους σκάσει στην μάπα σε αυτούς που από χθες μουγκανίζουν.
Μπορει να επαληθευτουν 100% μπορει 50% μπορει και 0%
Στη θεση σου θα απεφευγα τους αφορισμους και θα περιμενα ησυχα τις εξελιξεις.
Όσο για τώρα, δεν κάνω αφορισμούς. Άλλοι έχουν κανιβαλιστει από χθες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αμα το πας με στατιστικη κοιτα μη πεσεις στο στατιστικο σφαλμα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:49Στατιστικά μιλώντας, δεν πέφτω συχνά έξω στις προβλέψεις που κάνω εδώ. Κυρίως γιατί προσέχω τι θα γράψω.George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:45Αρα λοιπον δεν ξερεις τιποτα και ολα αυτα ειναι εικασιες δικες σου. Οσο κανουν εικασιες και οι αλλοι κανεις και συ. Και ολοι σας εχετε (και εχω δε βγαζω τον εαυτο μου απ εξω) ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες να πεσετε μεσα.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:36
Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;
Μπορει να επαληθευτουν 100% μπορει 50% μπορει και 0%
Στη θεση σου θα απεφευγα τους αφορισμους και θα περιμενα ησυχα τις εξελιξεις.
Όσο για τώρα, δεν κάνω αφορισμούς. Άλλοι έχουν κανιβαλιστει από χθες.
Δε διαφερεις και πολυ απο τον μεσο χρηστη του φορουμ. Μπορει στο στοιχημα να πεφτεις μεσα αλλα εδω σου λειπουν (οπως και σε ολους μας) πολμες μεταβλητες και πολλοι παραγοντες για να φτασεις σε εστω στοιχειωδως ασφαλη προβλεψη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επίσης , ειλικρινά ποια είναι η δικαιολογία που δε δίνει μια επίσημη απάντηση η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ;
επειδή κάνει μπάνια; Θέλουν χρόνο να βρουν ένα πειστικό σενάριο;
Το πιο εύκολο είναι να πεις την αλήθεια. Χθες κιόλας. Γιατί να περιμενουμε 3 μέρες;
Το πιο εύκολο είναι να πεις την αλήθεια. Χθες κιόλας. Γιατί να περιμενουμε 3 μέρες;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Πήγαινε γυρεύοντας ο ΑνδρουλάκηςΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:52Επίσης , ειλικρινά ποια είναι η δικαιολογία που δε δίνει μια επίσημη απάντηση η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αυτο το σκεφτομουν και γω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:52Επίσης , ειλικρινά ποια είναι η δικαιολογία που δε δίνει μια επίσημη απάντηση η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ;
Γιατι καποιος να θελει 3 μερες να απαντησει εαν αυτο που προκειται να πει ειναι η αληθεια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:36Που να ξέρω ρε παπαρα, τι είμαι ο διοικητής της NSA ;George_V έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:28Εφοσον ξερεις πες μας.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:25
Καμία συγγνώμη δε ζήτησε. Και μη μου βάλεις αυτό από το ΒΗΜΑ. Έχεις μείνει πίσω.
Γιατι αν περιμενεις τη Δευτερα το μονο που εχω να πω ειναι "πας μετα χριστον προφητης γαιδαρος"
Τωρα θα μας πεις και θα δουμε αν επιβεβαιωθεις τη Δευτερα.
Αλλιως μπουρδολογεις.
ο ιδιος ειπε οτι στο ευρωκοινοβουλιο ελεγχθηκαν 200-250 κινητα ευρωβουλευτων και μονο το δικο του βρεθηκε οτι παρακολουθουνταν
Ποτέ έμαθε ότι τον παρακολουθούν;
μεσα με τελη ιουλιου οπως ειπε ξανα ο ιδιος οταν πηγε να καταθεσει μυνητηρια αναφορα
Για ποιο λόγο το εκαναν; αυτο θα πρεπει να το απαντησει ο ανδρουλακης;
Γιατί αρνήθηκε ενημέρωση από την ΕΥΠ πριν τόσους μήνες; αυτο απο που προκυπτει; το μονο που εχω δει ειναι οτι τον εψαχνε ο γεραπετριτης πριν παει στο αρειο παγο αλλα οτι τον ειχε φωναξει η ευπ δεν τυο εχω δει πουθενα
Και καμία δεκαριά αλλα ερωτήματα που θα έρθουν σύντομα. οπως για παραδειγμα για ποιον λογο τον παρακολουθουσε η ευπ;
καποια απο αυτα που βαζεις εχουν απαντηθει - αλλα να δουμε τι θα γινει

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτ'ο είναι το αφήγημα αυτών:Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:42Παρακολουθούσαν τον Ανδρουλάκη γιατί κερατωνε και εδερνε την γυναίκα του είναι το νέο αφήγημα.
α.

β.

γ. και χρήστη του phorum
κατα τη γνωμη μου, αποφασισαν να ζητησει συγγνωμη (και καλα).Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Αύγ 2022, 20:52Επίσης , ειλικρινά ποια είναι η δικαιολογία που δε δίνει μια επίσημη απάντηση η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης ;
εσπευσε να το γραψει το βημα, αλλα μετα μαλλον σκεφτηκαν οτι καλυτερα να το κανει ο ιδιος κουλης στο διαγγελμα μην τυχον και τον κατηγορησουν οτι κρυβεται (ή οτι κανει διακοπες και στ αρχιδια του)...
για να βγουν μετα τα παπαγαλακια:
σπουδαιος εχει το θαρρος και ζηταει συγγνωμη , τους παραιτησε αμεσως ο γιγας της ηθικης, τετοιες πραξεις δεν θα γινονται ανεκτες, ο τσιπρας δεν ζητησε συγγνωμη ουτε για το ματι, τον πετσιτη, τον καλογριτσα κλπ
γνωστο το εργο. μαλλον θα ξαναπαιχτει..
Ελπίζω η γραμμή άμυνας της ΝΔ να μην είναι ότι ο Ανδρουλάκης είχε ύποπτες επαφες (όπως αρρητως αφήνει να σέρνεται ο Όθων), γιατι θα προσθέσουν στην συνταγματική εκτροπή και την οριστική δηλητηρίαση του πολιτικού κλίματος
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παραιτηση Τσιπρα και εκλογη νεου αρχηγου
από Dr Socrates » 29 Ιουν 2023, 13:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 248 Απαντήσεις
- 8370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από BILLO
05 Ιούλ 2023, 01:39
-
-
- 299 Απαντήσεις
- 9556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
08 Οκτ 2023, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Η σύζυγος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο ψηφοδέλτιο του... υφυπουργού Άμυνας! (ΝΔ)
από Frappezitis » 12 Αύγ 2023, 13:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
12 Αύγ 2023, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΑΕΕ: Oι εντολές του Αρχηγού ήταν να μην κάνουμε καμία ανακριτική πράξη, ούτε αυτοψία.
από Kauldron » 05 Φεβ 2025, 18:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Φεβ 2025, 01:05
-